El Bab Operasyonu

El Bab Operasyonu

Son dakika El Bab operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan El Bab operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını El Bab operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Bab Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el bab operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 305 el bab operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm el bab operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin El Bab operasyonu film oluyor!
Türkiye'nin El Bab operasyonu film oluyor! Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye’de terör örgütü DEAŞ’a darbe vurduğu tarihi El Bab Operasyonu sinema filmi oluyor. Yönetmenliğini Haydar Işık’ın yapacağı filmde Yüzbaşı Hande karakterini oynayacak olan oyuncu Hande Arısoy, rolüne bir zamanlar en önemli yurt dışı operasyonlarda görev alan kıdemli askerlerden eğitim alarak hazırlanıyor.
22.05.2019 Kültür Sanat
Mete Yarar: Afrin’de 6 yıldan beri yer altını kazıyorlar
Mete Yarar: Afrin’de 6 yıldan beri yer altını kazıyorlar Güvenlik politikaları Uzmanı Mete Yarar, Türkiye’nin Kandil’e her gün operasyon düzenlediğini belirterek uydu kontrollü uçuş yapan ANKA-S’ler sayesinde terör örgütü PKK’nın lider kadrosunun etkisiz hale getirilmesinin çok yakın olduğunu söyledi. Yarar, "Yaklaşık 6 yıldan beri yer altını kazıyorlar. Bildiğiniz her yerin altına doğru tünellerle donatmış durumdalar. Benim bildiğim kadarıyla kilometrelerce birbirine bağlamışlar tünelleri” şeklinde konuştu.
20.01.2018 Gündem
Türk subaydan ABD’li komutanlara soğuk duş!
Türk subaydan ABD’li komutanlara soğuk duş! Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından dün İncirlik Üssü’nde yaşananları anlatan bir yazı yayımladı.
29.09.2021 Gündem
Fırat Kalkanı böyle sonlandı
Fırat Kalkanı böyle sonlandı Başbakan Yıldırım'ın "Fırat Kalkanı Harekatı bitmiştir." sözleriyle sona eren harekatla birlikte, bilanço ve son durum merak konusu oldu. İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem
Doğruysa yer yerinden oynar! Harita çıktı! Kürtlere...
Doğruysa yer yerinden oynar! Harita çıktı! Kürtlere... ABD'nin YPG güçlerine silah desteği verdiği alenen biliniyor. Türkiye sabrını koruyarak ABD'yi uyarmaya devam ediyor. Ancak Suriye kaynaklı haber sitesinde yayınlanan çarpıcı iddia her şeyi bir anda değiştirebilir. Harita ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Türkiye'ye karşı birleştiler! ABD'nin oyunu...
Türkiye'ye karşı birleştiler! ABD'nin oyunu... Türkiye ABD'yi her fırsatta terör örgütlerine karşı uyardı. Ancak ABD, PYD’nin askeri kolu olan YPG güçlerini; taktik zırhlı araçların yanı sıra lazer güdümlü anti tank füzesi javelin ve yerden havaya atış yapan Stinger füzesi ile donattı. Alman Hükümeti de, El Bab operasyonu sırasında hasar gören tanklar için gereken savunma sistemlerinin Türkiye’ye satışına izin vermedi.
29.09.2021 Gündem
Yarar: Türkiye bölgesinde daha da güçlenmelidir
Yarar: Türkiye bölgesinde daha da güçlenmelidir MÜSİAD Konya Şubesi tarafından mutat olarak düzenlenen toplantılara bu hafta Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar konuk oldu. Yarar El Bab operasyonuyla ilgi çok net açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan-Putin görüşmesi sona erdi
Erdoğan-Putin görüşmesi sona erdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bugün görüştü. Kremlin Sarayı'nda saat 14.12'de başlayan görüşme iki buçuk saat sürdü. Putin ilk açıklamasında, "Askeri ve özel servisler arasında yapıcı görüşme sürüyor." dedi.
29.09.2021 Gündem
Darbecinin ismi kaldırıldı, El Bab şehidinin ismi verildi
Darbecinin ismi kaldırıldı, El Bab şehidinin ismi verildi Aankara'nın Kahramankazan İlçesi'nde FETÖ terör örgütü mensuplarının 15 Temmuz darbe girişimi sırasında merkez üs olarak kullandıkları Akıncı Üssü'nde bulunan ve 1980 askeri darbesinin Hava Kuvvetleri Komutanı olan Orgeneral 'Tahsin Şahinkaya İlkokulu'nun adı değiştirilerek, El-Bab operasyonu sırasında 4 Kasım 2016'da şehit düşen Yüzbaşı Alper Kocaman'ın adı verildi. Törende, şehit Yüzbaşının eşi Azize Kocaman konuşurken gözyaşı döktü.
29.09.2021 Gündem
El Bab Gazisi Kolo operasyonun neden bu kadar uzun sürdüğünü açıkladı
El Bab Gazisi Kolo operasyonun neden bu kadar uzun sürdüğünü açıkladı Suriye’nin Halep kentinin El Bab bölgesinde operasyon sırasında kolundan yaralanan Piyade Uzman Çavuş Gazi Kadir Kolo, bölgede yaşadıklarını anlattı. Kolo, "El Bab’ı aldıysak, Rakka Münbiç’te bizim için çocuk oyuncağı diyebilirim. Karşımıza delikanlı gibi çıkıp savaşsalar bir hafta sürmez, ama kalleşçe savaştıkları için bu şekilde uzun sürüyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan 'karargah rahatsız' haberine ilk açıklama
Erdoğan'dan 'karargah rahatsız' haberine ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan'a hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan 'karargah rahatsız' haberiyle ilgili "Bu atılan başlık terbiyesizliktir, seviyesizliktir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu'ndan El Bab ve Rakka açıklaması
Çavuşoğlu'ndan El Bab ve Rakka açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, El Bab operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulunurken, Rakka operasyonunun da planlamasının yapıldığını belirtti.
29.09.2021 Gündem
Rakka operasyonu başlıyor mu?
Rakka operasyonu başlıyor mu? Ankara'nın gündemi bugün kritik. ABD Genelkurmay Başkanı Dunford Rakka operasyonunu görüşmeye geliyor
29.09.2021 Gündem
Fikri Işık'tan El Bab açıklaması
Fikri Işık'tan El Bab açıklaması Mlli Savunma Bakanı Fikri Işık, ABD Genelkurmay Başkanı Dunford'un yarın Türkiye'ye geleceğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
Genelkurmay Başkanı Akar: Gözümüz aydın El Bab...
Genelkurmay Başkanı Akar: Gözümüz aydın El Bab... El Bab operasyonu ile ilgili gelişmeleri anlatan Genelkurmay Başkanı Akar, 'Gözümüz aydın, El-Bab operasyonu bitti' dedi.
29.09.2021 Gündem
Rusya, Türkiye ittifakını tehlikeye atıyor
Rusya, Türkiye ittifakını tehlikeye atıyor Türkiye’nin Rusya ile ilişkisi inişli çıkışlı. Son birkaç yıl içinde bu iniş çıkışların hızı da arttı. Soğuk Savaş sonrası yavaş yavaş gelişen ilişkiler, Suriye’deki iç savaşa kadar sorunsuzca büyüme yönündeydi. Suriye iç savaşı iki tarafın birbirine olan bakışını değiştirse de, taraflar bu ilişki biçimini yürütmeye çalıştı.
17.06.2021 Dünya
DAEŞ'e o silahı bakın kim vermiş!
DAEŞ'e o silahı bakın kim vermiş! Bab’ta kıskaca alınan terör örgütü DEAŞ, ABD yapımı Tow silahıyla Türk askeri ve ÖSO birliklerine saldırıyor.
29.09.2021 Gündem
Teröristleri korku sardı! Gelen talimata bakın
Teröristleri korku sardı! Gelen talimata bakın Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında Menbiç'e ilerlenecek olması terör örgütü PYD'de korku yarattı. Terör örgütü hendek kazmaya başladı...
29.09.2021 Gündem
Rakka'dan önce güvenli bölge
Rakka'dan önce güvenli bölge Rakka'da operasyon yapılması konusunda ısrar eden ABD'ye Türkiye hazırladığı harekat raporuyla cevap verdi.
29.09.2021 Gündem
Genelkurmay'da ışıklar gece boyunca sönmedi!
Genelkurmay'da ışıklar gece boyunca sönmedi! Dün gece El Bab'da şimdiye kadar ki en kapsamlı operasyon düzenlendi. Kritik tepeler ele geçirildi. Genelkurmay'da ışıklar sabaha kadar sönmezken komutanlar operasyonu canlı takip etti.
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu: Sonraki hedef Rakka operasyonu
Çavuşoğlu: Sonraki hedef Rakka operasyonu Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ''Bundan sonraki hedef Suriye'de Rakka operasyonudur. Biz bölgesel ülkeler olarak koalisyonun içindeki ülkeler olarak özel kuvvetleri devreye sokabiliriz'' dedi.
17.06.2021 Dünya
Numan Kurtulmuş’tan ’bedelli askerlik’ açıklaması
Numan Kurtulmuş’tan ’bedelli askerlik’ açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Kısa dönemde bedelli çalışması yok." dedi
29.09.2021 Gündem
Ateşkes, siyasi geçiş süreci ve insani yardım
Ateşkes, siyasi geçiş süreci ve insani yardım Cumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın, Suriye sorunu için Astana’da tarafların bir araya getirileceği toplantıyla ilgili Türkiye’nin beklentilerini anlattı. Kalın “Astana, Cenevre’ye alternatif değil onu tamamlayan bir süreç” dedi
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtarlara hitap etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtarlara hitap etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 34. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.
29.09.2021 Gündem
ABD'den El-Bab çarkı! Geri adım attılar
ABD'den El-Bab çarkı! Geri adım attılar Fırat Kalkanı Operasyonu’na destek vermeyen Amerika, Ankara’nın tepkisi üzerine istihbarat keşfi yapmaya başladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

El Bab Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el bab operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.