Ekrem Memnun

Ekrem Memnun

Son dakika ekrem memnun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekrem memnun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekrem memnun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekrem Memnun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekrem memnun gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 ekrem memnun haberi bulunmuştur. Tüm ekrem memnun haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Bu takımı ben kurmadım' deme Pistiolis’e bak da gör!
'Bu takımı ben kurmadım' deme Pistiolis’e bak da gör! Ekrem Memnun'dan sonra Yunan çalıştırıcı Andreas Pistiolis'i takımın başına getiren ve son olarak Fenerbahçe Beko'yu deplasmanda deviren Galatasaray'da Domenec Torrent için "İki örnek önümüzde. İki branşta hoca değişikliğine gittik. Birinde sürekli olarak bahane arayan bir teknik adam" yorumları yapılmaya başlandı.
13.04.2022 Galatasaray
SON DAKİKA! Galatasaray'da flaş ayrılık resmen açıklandı
SON DAKİKA! Galatasaray'da flaş ayrılık resmen açıklandı Galatasaray NEF, 52 yaşındaki tecrübeli antrenör Ekrem Memnun ile yollarını ayırdığını açıkladı.
18.03.2022 TBL
Ekrem Memnun, MisliTV'ye konuk oldu: "Melo Trimble için riskleri dibine kadar aldım..."
Ekrem Memnun, MisliTV'ye konuk oldu: "Melo Trimble için riskleri dibine kadar aldım..." Galatasaray NEF Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, MisliTV'de Gökhan German ve Nazlıcan Elestekin'in sorularını yanıtladı.
16.11.2021 Basketbol
Galatasaray Ekrem Memnun ile anlaşmaya vardı
Galatasaray Ekrem Memnun ile anlaşmaya vardı Galatasaray, Erkek Basketbol Takımı Başantrenörlüğü görevine Ekrem Memnun'un getirilmesi için görüşmelere başlandığını açıkladı...
12.01.2021 Galatasaray
Efe Güven: Kulübün borcu kalmadı
Efe Güven: Kulübün borcu kalmadı Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Efe Güven, kendi kariyeri, takımının son durumu, gelecek planları ve mevcut sezonla ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
9.11.2019 Basketbol
Potanın Perileri'nin yeni başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu!
Potanın Perileri'nin yeni başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu! A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda Ekrem Memnun'un ayrılmasıyla boşalan başantrenörlük görevine Ceyhun Yıldızoğlu getirildi.
26.12.2018 Basketbol
Ekrem Memnun'la yollar ayrıldı!
Ekrem Memnun'la yollar ayrıldı! A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda başantrenör Ekrem Memnun ile yolların ayrıldığı açıklandı.
10.12.2018 Basketbol
Ekrem Memnun: "Hedef 2020 Tokyo Olimpiyatları"
Ekrem Memnun: "Hedef 2020 Tokyo Olimpiyatları" A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, 2019 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantilediklerini, Belarus ile yapacakları son maçta da iyi bir oyun sergileyip kayıpsız bir şekilde grup müsabakalarını tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.
19.11.2018 Basketbol
Ekrem Memnun: Lider ve namağlup gitmek istiyoruz
Ekrem Memnun: Lider ve namağlup gitmek istiyoruz A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, deplasmanda oynayacakları Polonya ve Kayseri’de karşılaşacakları Belarus karşılaşmaları ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu.
13.11.2018 Basketbol
Ekrem Memnun: "Tek amacımız çeyrek final oynamak"
Ekrem Memnun: "Tek amacımız çeyrek final oynamak" 2018 FIBA Dünya Şampiyonası B Grubu son maçında Avustralya'ya 90-64 mağlup olan A Milli Kadın Basketbol Takımı, çeyrek final için çapraz eşleşmede Fransa ya da Kanada ile karşı karşıya gelecek.
25.09.2018 Basketbol
Ergin Ataman: "Öncelikli hedefimiz THY Avrupa Ligi"
Ergin Ataman: "Öncelikli hedefimiz THY Avrupa Ligi" Anadolu Efes Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, bu sezon öncelikli hedeflerinin THY Avrupa Ligi olduğunu ve bu kulvarda play-off'lara kalmayı amaçladıklarını söyledi.
25.09.2018 TBL
Hidayet Türkoğlu: Tenerife'den madalyayla dönmek istiyoruz!
Hidayet Türkoğlu: Tenerife'den madalyayla dönmek istiyoruz! Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yarın başlayacak 2019 FIBA Dünya Kupası’nda A Milli Kadın Basketbol Takımı’na olan güvenin vurgulayarak, "Potansiyelimizin tamamını sahaya yansıttığımızda Tenerife’den ülkemizin göğsünü kabartacak bir sonuçla dönmememiz için hiçbir neden yok." ifadelerini kullandı.
21.09.2018 Basketbol
A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 12 kişilik kadrosu açıklandı
A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 12 kişilik kadrosu açıklandı İspanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2018 FIBA Basketbol Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Takımı'nın 12 kişilik kadrosu belli oldu.
18.09.2018 Basketbol
Ekrem Memnun: Büyük hayallerimiz var
Ekrem Memnun: Büyük hayallerimiz var A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, Dünya Şampiyonası öncesinde yaptığı açıklamada büyük hayallerinin olduğunu belirterek, "Madalya alacak kalitede bir takım olduğumuza inanıyorum" dedi.
18.09.2018 Basketbol
"Hedefimiz ilk 5'e girerek olimpiyatlara gitmek"
"Hedefimiz ilk 5'e girerek olimpiyatlara gitmek" Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, İspanya'nın ev sahipliğinde 22-30 Eylül'de düzenlenecek FIBA Kadınlar Dünya Kupası'nda hedeflerinin, organizasyonu ilk beş içinde bitirerek olimpiyat kotası almak olduğunu söyledi.
16.09.2018 TBL
Ekrem Memnun: "Gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz"
Ekrem Memnun: "Gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz" A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2019 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu'ndaki dördüncü maçında Estonya'yı 86-48 mağlup etti. Mücadelenin ardından iki takım başantrenörleri karşılaşmayı değerlendirdi.
14.02.2018 Basketbol
Potanın Perileri 4'te 4 yaptı
Potanın Perileri 4'te 4 yaptı Kadın Basketbol Milli Takımımız, 2019 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu maçında Estonya'yı 86-48 yendi ve 4'te 4 yaptı.
14.02.2018 Basketbol
Ekrem Memnun: "En iyi oyunumuz bu değil"
Ekrem Memnun: "En iyi oyunumuz bu değil" A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, Polonya ile oynadıkları maçta 23 top kaybı yaptıklarını ancak buna rağmen 73 sayı bulmayı başardıklarını söyledi.
15.11.2017 Basketbol
Memnun: Yeni bir kültür oturtmak istiyoruz
Memnun: Yeni bir kültür oturtmak istiyoruz A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, "Genç bir takımız. Yeni bir kültür oturtmak istiyoruz." dedi.
11.11.2017 Arşiv
"Hedefimiz grup birincisi olmak"
"Hedefimiz grup birincisi olmak" A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, 2019 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde grup birinciliğini hedeflediklerini söyledi.
10.11.2017 Arşiv
Keşke NBA’e gitseydim
Keşke NBA’e gitseydim EuroBasket’e sayılı saatler kala Türkiye Basketbol Federasyonu eski başkanı Harun Erdenay, Karar gazetesine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
31.08.2017 Basketbol
Ekrem Memnun "Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik"
Ekrem Memnun "Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik" Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, Yunanistan karşısındaki savunmalarından dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik dedi.
22.06.2017 TBL
Potanın Perileri veda etti
Potanın Perileri veda etti Potanın Perileri, EuroBasket 2017'de madalya şansını yitirdi. Çeyrek final maçında Yunanistan ile karşılaşan Milliler, ikinci çeyrekte yakaladığı 10 sayılık farkı koruyamayınca parkeden 84-55 mağlup ayrıldı.
22.06.2017 Basketbol
"Hayatımızın en önemli maçı"
"Hayatımızın en önemli maçı" A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen 2017 Avrupa Şampiyonası'nda yarın çeyrek finalde Yunanistan karşısında hayatlarının en önemli maçına çıkacaklarını söyledi.
21.06.2017 Basketbol
Memnun: Madalyaya gitmeyi çok istiyoruz
Memnun: Madalyaya gitmeyi çok istiyoruz Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, çeyrek finale çıkan oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade ederek, Dünya Şampiyonası'na katılmayı, madalyaya gitmeyi çok istediklerini söyledi.
19.06.2017 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Ekrem Memnun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekrem memnun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.