Ekonomik Kriz

Ekonomik Kriz

Son dakika ekonomik kriz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekonomik kriz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekonomik kriz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekonomik Kriz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekonomik kriz gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.322 ekonomik kriz haberi bulunmuştur. Tüm ekonomik kriz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Finansman krizine karşı uyarı! 33 milyona tekabül ediyor
Finansman krizine karşı uyarı! 33 milyona tekabül ediyor Tasarruf finansman sektöründe orta vadede 33 milyonluk ekosisteme ulaşma hedeflediğini vurgulayan bir özel sektörün Genel Müdürü Av. Mahir Orak, “Finansman krizinin tasarrufla aşılacağını ve kısa zaman içerisinde ana finansman kaynağının tasarruflar yani iç kaynaklar olacağını öngörüyoruz. 2025 yılı sonunda nüfusun yüzde 10’unu, 2030 yılı sonunda ise yüzde 40’ını tasarruf finansman sistemine dahil etmeyi planlıyoruz” dedi.
1.04.2024 Ekonomi
Yerel seçimler dünya basınında
Yerel seçimler dünya basınında Dünya dün akşam Türkiye’deki yerel seçimlere odaklanırken, birçok uluslararası basın kuruluşu sandıktan çıkan sonuçlara geniş yer ayırdı.
1.04.2024 Gündem
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Kiralık konak Yakup Kadri Karaosmanoğlu tarafından kaleme alınmış bir eserdir. 1922 senesinde yayınlanan kitapta nesiller arası çatışmalar ve değişimler anlatılmıştır. 
17.12.2023 Eğitim
Gram altın bu yükselişi tarihte ilk kez görecek! Uzmanı tarih verdi: 2500 TL rekoru geliyor!
Gram altın bu yükselişi tarihte ilk kez görecek! Uzmanı tarih verdi: 2500 TL rekoru geliyor! Altın piyasaları son dönemde dünyada yaşanan savaş, ekonomik kriz ve çatışma haberleriyle sarsılmaya devam ediyor. Koas ortamını seven altın güvenli liman oluyor. Yatırımcılar için hala çekici olan adresi altın oldu. Ons altın fiyatları rekor seviye testini denedi. Kısa süreli geri çekilmeler yaşayan ons altında bu durum geçiçi olacak. Uzmanı açıkladı: Gram altın bu fiyatı tarihte ilk kez görecek.
27.10.2023 Ekonomi
Marmaris’te turist sayısındaki artış ve sezonun uzaması turizmi olumlu etkiledi
Marmaris’te turist sayısındaki artış ve sezonun uzaması turizmi olumlu etkiledi Dünyanın ve Türkiye'nin en gözde turizm kentlerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesinde esnaf ve turizmciler, turist sayısındaki yüzde 15 artışın olumlu bir gelişme olduğunu belirtirken sezonun Kasım ayına kadar uzamasının da etkisini hissettiklerini belirtti. Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, "Ülkemize ziyarete gelen turist sayısını ve ülke yelpazesini genişletmemiz gerekir" dedi.
23.09.2023 Yaşam
Kredi çekenlere kötü haber! Yargıtay'dan flaş karar
Kredi çekenlere kötü haber! Yargıtay'dan flaş karar Dövizle kredi çektikten sonra taksitleri ödeyemeyen işadamı mahkemenin yolunu tuttu. Yıllar süren davaya son noktaşı koyan Yargıtay 11. Hukuk Dairesi emsal nitelikte bir karara imza attı. Dolar kurunun artmasının öngörülemeyecek bir olgu olmadığına dikkat çeken Yüksek mahkeme; kurlarda yaşanabilecek değişikliklerin davacı tarafça kredi sözleşmenin yapıldığı sırada göz önüne alınması ve basiretli bir tacirin dövizle kredi çekmenin sonuçlarını öngörmesi gerektiğine hükmetti.
12.08.2023 Ekonomi
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zam oranlarını da içeren yasa teklifinin görüşmelerine başlandı.
12.07.2023 Gündem
Dünya medyasından ikinci tur analizi: Erdoğan'ın kazanma şansı yüzde 80
Dünya medyasından ikinci tur analizi: Erdoğan'ın kazanma şansı yüzde 80 El Arabiya muhalefet adayı Kılıçdaroğlu'nun milliyetçi bir tona büründüğünü yazdı, Fransız Le Monde 'tehlikeli değişiklik' yorumunu yaptı. AFP ise, 'Erdoğan tarihi ikinci turda üçüncü on yıllık iktidarı gözlüyor' diyor.
21.05.2023 Gündem
2022'de internette en çok altın ve kripto arandı
2022'de internette en çok altın ve kripto arandı İnternette 2022'de en çok arananlar "kripto" ve "altın" oldu. Amerikan Wall Street Journal'da yer alan analize göre yatırımcılar kripto ve altına yöneliyor.
25.04.2023 Ekonomi
Ünlü muhabir açıkladı! Galatasaray ile Anderson Talisca arasında...
Ünlü muhabir açıkladı! Galatasaray ile Anderson Talisca arasında... İtalyan gazeteci Fabrizio Romano 'Talisca - Galatasaray' iddialarına "İki taraf arasında herhangi bir görüşme gerçekleşmedi' ifadelerini kullandı.
3.03.2023 Galatasaray
Erdoğan 'Bursa'dan sinyalimizi vereceğiz' dedi ve ekledi: Seçim için sayılı haftalardayız
Erdoğan 'Bursa'dan sinyalimizi vereceğiz' dedi ve ekledi: Seçim için sayılı haftalardayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan " Artık sayılı haftalardayız. Ben size inanıyorum. Siz de bize inanıyorsanız Allah'ın izniyle bu işi başaracağız. Yarın Bursa'da on binlerle buluşacağız. Bursa'da inşallah sinyalimizi vereceğiz. " dedi.
20.01.2023 Gündem
Yılmaz Vural'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Uzaydan gelse gidilir'
Yılmaz Vural'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Uzaydan gelse gidilir' Türk futbolunun en renkli simalarından biri olan teknik direktör Yılmaz Vural, Misli TV’ye özel açıklamalarda bulundu.
13.01.2023 TFF 1.Lig
Jeremy Rifkin kimdir? ABD'li ekonomist Jeremy Rifkin CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı mı oldu?
Jeremy Rifkin kimdir? ABD'li ekonomist Jeremy Rifkin CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı mı oldu? Amerikalı yazar, ekonomi ve toplum kuramcısı aynı zamanda aktivist Jeremy Rifkin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı oldu. Peki, Jeremy Rifkin kimdir? ABD'li ekonomist Jeremy Rifkin’in kitapları ve hayatı…
3.12.2022 Gündem
Fındık fiyatları yükselişe geçti! Yeni kilo fiyatı açıklandı
Fındık fiyatları yükselişe geçti! Yeni kilo fiyatı açıklandı Serbest piyasada son 2 aydır 47 lira seviyelerinde sabitlenen fındık fiyatı yıl sonu yaklaşırken 1.5 liralık yükselişle 48.5 TL’yi gördü.
18.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Teröre destek verenler dökülen her kana ortaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Teröre destek verenler dökülen her kana ortaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'ndeki Medya Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısı ile ilgili; "Terör örgütüne destek verenler dökülen her kana ortaktır. Teröristlerin kimin arkasına saklanırsa saklansın kendilerini bekleyen akıbetten kurtulamayacaklardır." ifadelerini kullandı.
16.11.2022 Siyaset
Akaryakıtta indirim! Benzinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne oldu? (15 Kasım 2022)
Akaryakıtta indirim! Benzinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne oldu? (15 Kasım 2022) Akaryakıt fiyatlarında indirim! Brent petrolde yaşanan dalgalı seyir devam ediyor. Bir süredir yükseliş kaydeden petrol fiyatlarında indirim bekleniyordu. Akaryakıt fiyatlarında beklenen 1,56 TL'lik indirim pompaya yansıdı. Peki, Benzinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne oldu? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 15 Kasım 2022 Güncel akaryakıt fiyatları!
15.11.2022 Ekonomi
MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik, Putin'in doğal gaz teklifini değerlendirdi: Türkiye üzerine düşeni yapmaya hazır
MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik, Putin'in doğal gaz teklifini değerlendirdi: Türkiye üzerine düşeni yapmaya hazır AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. MKYK toplantısına ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Putin'in doğal gaz teklifiyle ilgili Çelik, "Putin'in Türkiye'nin bir gaz merkezi olması, gazın Türkiye üzerinden Avrupa'ya gitmesi yaklaşımı oldu. Cumhurbaşkanımız ilgili bakanlıklar görüşsün ve adımlarımızı atalım dedi. Türkiye bir enerji üssü olarak üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Önümüzde tahıl koridorunun gerçekleşmesi gibi Türkiye'nin merkezde olduğu bir gaz koridorunun gerçekleşmesi de olabilecektir." dedi.
17.10.2022 Siyaset
Mobilya sektöründe yeni dönem! ‘10 bin liraya çalışacak eleman bulamıyoruz’
Mobilya sektöründe yeni dönem! ‘10 bin liraya çalışacak eleman bulamıyoruz’ Pandemi, enflasyon ve kentsel dönüşüm mobilya sektöründe yeni bir dönemin kapısını araladı. Oturma grubunu yenilemek isteyenler artık, yeni bir mobilya almak yerine var olan mobilyasının yüzünü değiştirmeyi tercih ediyor. Düşük maaliyet ile yeni bir mobilyaya sahip olmak tüketicilere cazip geldiği gibi, esnaf da kazancını arttırıyor. Mobilyasının yüzünü değiştirmek isteyenlerin sayısının artması, sektörde eleman sıkıntısı yaşanmasına yol açtı.
16.10.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci: 5,5 milyon ton hububat, tahıl koridorundan geçti
Bakan Kirişci: 5,5 milyon ton hububat, tahıl koridorundan geçti Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tahıl koridoruna ilişkin "5,5 milyon ton hububat, tahıl koridorundan geçti. Dünya bir nefes aldı, rahatladı" dedi.
3.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Enflasyonun üstesinden geleceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Enflasyonun üstesinden geleceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katılım Finans Strateji Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan "Küresel gelişmelerin ortasıyla bir süredir etkisini hissettiğimiz enflasyon meselesinin üstesinden gelerek inşallah Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.
3.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonu hızla düşürme kabiliyetine sahibiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonu hızla düşürme kabiliyetine sahibiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik Dönüşüm ve Yeni Paradigmalar Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, özgün ekonomi modelini oluşturduklarının altını çizerek "Enflasyon oranımızın nispeten yüksek seviyede çıkması bazılarını şaşırtıyor olabilir. Enflasyonu hızla düşürme kabiliyetine sahibiz" dedi.
30.09.2022 Siyaset
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Kılıçdaroğlu köstebek bürokratlarıyla kapkaç siyaseti yapıyor
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Kılıçdaroğlu köstebek bürokratlarıyla kapkaç siyaseti yapıyor Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki göstererek, muhalefet liderinin hükümetteki ‘köstebek bürokratlar’ vasıtasıyla projeleri önceden öğrenerek kendi projesi gibi paylaştığını ve ‘kapkaç’ siyaseti' yaptığını söyledi. Bakan Bozdağ, iktidar umudunu Türkiye’nin felaketine bağlayan hastalıklı zihniyetlerin olduğunu da söylerken, İsveç ve Finlandiya’nın sözlerini tutmaması halinde NATO’ya giremeyeceğini açıkladı.
17.09.2022 Siyaset
Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?
Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? Sorularına yanıt aranıyor. CHP'li eski Milletvekili Haluk Pekşen hayatını kaybetti. Peki, Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?
16.09.2022 Gündem
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Geldiğimiz bu noktada bütün dünyanın umudu Türkiye oldu
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Geldiğimiz bu noktada bütün dünyanın umudu Türkiye oldu Kastamonu’da konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Geldiğimiz bu dönemde sadece mazlum ülkelerin, ihtiyaç sahibi ülkelerin umuduyuz? Geldiğimiz bu noktada bütün dünyanın umudu Türkiye oldu” dedi.
13.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ekonomik Kriz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekonomik kriz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.