Ekmek Fırını

Ekmek Fırını

Son dakika ekmek fırını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekmek fırını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekmek fırını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekmek Fırını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekmek fırını gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 ekmek fırını haberi bulunmuştur. Tüm ekmek fırını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı?
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı? Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı? Ramazan Bayramı’nda fırınların açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı.
6.04.2024 Yaşam
Uşak ve Hakkari'de ekmek zam
Uşak ve Hakkari'de ekmek zam Hakkari'de 200 gram ekmeğin fiyatı yeni zamla birlikte 7 TL’ye yükseldi. Uşak’ta Halk Ekmek, 5 liradan satılmaya başlandı.
2.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'daki toplu açılış töreninde, "Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevlerindeki teröristleri de 'Nasıl çıkarırız?' diye bunun gayreti içerisindesin. Boşuna uğraşma, o teröristler öyle oralardan çıkamazlar. Bu şimdiden vadediyor. Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan Demirtaş değil miydi? Çıkmış 'Onları çıkaracağım' diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Bu millet, kan emicilere bu ülkede yol vermez" dedi.
14.01.2023 Gündem
Fırın denetiminde gıda kontrol görevlilerine saldırı kamerada
Fırın denetiminde gıda kontrol görevlilerine saldırı kamerada Afyonkarahisar'da ekmek fırınında ramazan ayı denetimi yapan 3 görevli, ceza yazma tartışmasında işletme sahipleri tarafından darbedildi. O anlar kameraya yansıdı.
23.04.2022 Haber
Beline kadar kara battı! Yaban hayvanları için soğuğa aldırmadı!
Beline kadar kara battı! Yaban hayvanları için soğuğa aldırmadı! Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Sokak Hayvanlarını Barındırma ve Koruma Derneği Başkanı Cebrail Çelik, yaban hayvanlar aç kalmasın diye dağ, tepe, ova demeden soğuk havaya rağmen beline kadar karda yürüyerek doğaya ekmek bıraktı.
13.02.2022 Gündem
Perre Antik Kenti'ndeki kazılarda 1500 yıllık yapı tespit edildi!
Perre Antik Kenti'ndeki kazılarda 1500 yıllık yapı tespit edildi! Kommagene Krallığı'nın beş büyük kentinden biri olan Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde devam eden kazılarda 1500 yıllık ekmek fırını yapısı tespit edildi.
22.11.2021 Gündem
Filmleri aratmayan olay! Hayalleri kabusa döndü, el ve ayaklarını bağlayıp...
Filmleri aratmayan olay! Hayalleri kabusa döndü, el ve ayaklarını bağlayıp... İstanbul'dan İtalya'ya yasadışı yollarla gitmek isteyen İranlı çift, internetten tanıştıkları Afganistan uyruklu kişilerce gasp edildi. 12 saat boyunca rehin alınan İranlı çift, rehin tutuldukları evin penceresinden atlayarak kurtuldu. Mahalle sakinlerinin yardımına koştuğu İranlı çiftin pencereden atladıkları ve bir marketin tentesinin üzerine atladıktan sonra yere düştükleri o anlar güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. İranlı çifte dehşeti yaşatan Afgan uyruklu 7 kişiden 3'ü kaçarken, diğer 4 kişi ise mahalle sakinlerinin çabası ve Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin kovalamacası sonucu yakalandı. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Afgan uyruklu 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.08.2021 Gündem
İstanbul'da korkutan yangın! Anne ve çocuğu...
İstanbul'da korkutan yangın! Anne ve çocuğu... İstanbul Sancaktepe'de 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında anne ve çocuğu dumandan etkilendi.
23.07.2021 Gündem
Skandal görüntülerin ardından fırıncıdan ilk açıklama! Kumpas...
Skandal görüntülerin ardından fırıncıdan ilk açıklama! Kumpas... Van’daki fırında çekilen iğrenç görüntülerin ardından işletme sahibinden açıklama geldi. Hamurla adeta top gibi oynayan gencin deneme sürecinde olduğunu söyleyen fırıncı, kendilerine kumpas kurulduğunu ileri sürdü.
5.07.2021 Gündem
Fırında büyük skandal! Ekmek hamuru ile top oynar gibi oynadı
Fırında büyük skandal! Ekmek hamuru ile top oynar gibi oynadı Van'da çekildiği iddia edilen görüntüler mide bulandırdı. Bir ekmek fırınında hamuru tavana ve yere fırlatan genç sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar, skandal hakkında harekete geçilmesini istedi.
2.07.2021 Gündem
'Güzel ekmek pişirmiyorsun' deyip ağabeyini öldürdü
'Güzel ekmek pişirmiyorsun' deyip ağabeyini öldürdü Adana’da, 5 yıl önce ekmek fırını işleten kardeşi Şığlettif Demirkapı’yı çıkan kavgada “Güzel ekmek pişirmiyorsun” diyerek pompalı tüfekle öldüren Mahmut Demirkapı (56), saklandığı limon bahçesindeki kulübede polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen Mahmut Demirkapı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
27.02.2021 Yaşam
Fırında çıkan yangını söndürme çalışması sırasında patlama! Çok sayıda yaralı
Fırında çıkan yangını söndürme çalışması sırasında patlama! Çok sayıda yaralı Şanlıurfa'da, ekmek fırınında çıkan yangında, söndürme çalışması sırasında patlama meydana geldi. 4 itfaiye eri ile 2 kişinin hafif yaralandığı patlamanın ardından yangın, 2 saat süren çalışmayla söndürdü.
3.09.2020 Gündem
Bayburt'ta tipide mahsur kalan 8 kişi kurtarıldı
Bayburt'ta tipide mahsur kalan 8 kişi kurtarıldı Bayburt'taki Soğanlı Dağları eteklerinde tipi nedeniyle mahsur kalan 8 kişi, AFAD ekiplerince kurtarıldı.
24.05.2020 Gündem
Bugün fırınlar açık mı? Ekmek nasıl alınacak?
Bugün fırınlar açık mı? Ekmek nasıl alınacak? Sokağa çıkma yasağının ikinci gününde de pek çok kişi “Bugün fırınlar açık mı? Sokağa çıkma yasağında ekmek almak serbest mi? Ekmek almaya gidilebilir mi? Ekmek nasıl alınacak? Ekmek nasıl dağıtılacak? sorularını sıklıkla internette aratıyor. İşte ekmek dağıtımı ile ilgili merak edilenler…
19.04.2020 Gündem
Ekmek fırınındaki sağlıksız ortam görevlileri bile şaşırttı
Ekmek fırınındaki sağlıksız ortam görevlileri bile şaşırttı İzmir'in Buca ilçesinde, eski bir ekmek fırınının üretim alanındaki tablo görenlere hayrete düşürdü.
17.07.2019 Yaşam
Taksi durağındaki tartışmada baba ile oğlu öldürüldü
Taksi durağındaki tartışmada baba ile oğlu öldürüldü Gaziantep'te taksi durağında henüz bilinmeyen nedenle çıkan silahlı kavgada ,fırıncı Mehmet Oğuz (53) ile oğlu Hasan Oğuz (28) yaşamını yitirdi, taksici B.K. yaralandı.
22.03.2018 Yaşam
İdlib'te hava saldırıları! Ölü ve yaralılar var
İdlib'te hava saldırıları! Ölü ve yaralılar var Suriye'nin kuzeyindeki İdlib gerginliği azaltma bölgesine düzenlenen hava saldırılarında hastane ve ekmek fırını hedef alındı, 2 sivil hayatını kaybetti.
3.01.2018 Dünya
İhale kazanamayan iki grup birbirine girdi: 10 gözaltı
İhale kazanamayan iki grup birbirine girdi: 10 gözaltı KAYSERİ'de ekmek fırını ihalesini kazanamayan 2 grup arasında kavga çıktı. Olayda yaralanan olmazken, 10 kişi gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
7.11.2017 Yaşam
Kış üslenmesine geçen PKK'ya darbe
Kış üslenmesine geçen PKK'ya darbe Muş'ta jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, terör örgütü PKK mensuplarına ait 12 adet sığınak bulundu.
29.09.2021 Gündem
Ucuz ekmek satan fırına ihtar
Ucuz ekmek satan fırına ihtar Bursa’da 250 gram ekmek fiyatına 550 gram ekmek satan fırıncıya avukat kanalıyla ihtar gönderildi. Gönderilen ihtarı iş yerinin camına asan fırıncıya vatandaşlar sahip çıktı.
30.04.2017 Yaşam
Fırıncının katili kardeşi çıktı
Fırıncının katili kardeşi çıktı Adana'da bıçaklanarak öldürülen 27 yaşındaki Ramazan Çimiş'in kardeşi 24 yaşındaki Cihan Çimiş cinayet şüphelisi olarak yakalandı.
23.03.2017 Yaşam
Binali Yıldırım ve ailesinden büyük yardım
Binali Yıldırım ve ailesinden büyük yardım Başbakan Binali Yıldırım'ın ailesi, Suriyeli çocuklar için bölgeye süt, helva ve gıda malzemelerinden oluşan 3 yardım TIR'ı daha gönderdi. Türk Kızılayı İstanbul Başkanlığı, Yıldırım ailesinin gönderdiği son yardım TIR'ları ile birlikte 377 TIR'ı bölgeye ulaştırdı
29.09.2021 Gündem
Burada ekmeğe zam yok
Burada ekmeğe zam yok Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesi Özerler Mahallesi'nde 2006 yılından beri ekmek fırını işleten Birsen Dinçer, ekmeğe 10 yıldır zam yapmadığını ve 50 kuruştan sattığını söyledi.
29.07.2016 Yaşam
Erzurum'da korkutan yangın
Erzurum'da korkutan yangın Erzurum'un Oltu ilçesinde bir evde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı...
1.06.2016 Yaşam
Ekmek fırını yandı, anne ve 3 yaşındaki oğlu yaralı kurtarıldı
Ekmek fırını yandı, anne ve 3 yaşındaki oğlu yaralı kurtarıldı ÇORUM’un İskilip İlçesi’nde ekmek fırınında çıkan yangında anne ve 3 yaşındaki oğlu alevlerin arasından yaralı kurtarıldı.
12.03.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ekmek Fırını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekmek fırını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.