Ejder Yalçın

Ejder Yalçın

Son dakika Ejder Yalçın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ejder Yalçın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ejder Yalçın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ejder Yalçın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ejder yalçın gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 ejder yalçın haberi bulunmuştur. Tüm ejder yalçın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk zırhlısı Avrupa'da yeni ihracat peşinde
Türk zırhlısı Avrupa'da yeni ihracat peşinde Nurol Makina, Türkiye'de "Ejder Yalçın" olarak bilinen ve Avrupa kapısını açtığı Gidran 4x4'ü ilk kez Slovakya'daki IDEB 2021'de sergiledi.
26.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk zırhlısı Yörük 4x4'ün pikap versiyonu geliyor
Türk zırhlısı Yörük 4x4'ün pikap versiyonu geliyor Nurol Makina'nın özgün tasarımı ve üretimi Yörük 4x4 Zırhlı Pikap Aracı, ilk kez IDEF 2021'de sergilenecek. Yörük pikap, çetin hava ve arazi koşullarında, emniyetli malzeme ve mühimmat taşımanın yanı sıra silah taşıyıcı olarak görev yapabilecek.
12.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye’den ‘savunma’ hamlesi! Dünyanın gözü onlarda!
Türkiye’den ‘savunma’ hamlesi! Dünyanın gözü onlarda! Türk savunma sanayisi dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Yerli ve milli olarak geliştirilen zırhlı muharebe araçları; kalite, yüksek performans ve maliyet avantajıyla ihracatta yeni başarılara imza atmaya başladı. Ejder Yalçın, Yörük, Ilgaz II, Ejder Kunter ve Ejder TOMA’lara farklı ülkelerden talep yağıyor.
8.08.2021 Ekonomi
Türk zırhlısı Ejder Yalçın 4x4 havan atacak
Türk zırhlısı Ejder Yalçın 4x4 havan atacak Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üreticilerinden Nurol Makina, Ejder Yalçın 4x4'e yeni görev kabiliyeti kazandırdı.
9.02.2021 Bilim ve Teknoloji
'5 firmamız Tunus'a 150 milyon dolarlık ihracat yaptı'
'5 firmamız Tunus'a 150 milyon dolarlık ihracat yaptı' Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yılın son günlerinde Tunus'a önemli ihracat gerçekleştirildiğini belirterek, "Başkanlığımız koordinasyonunda 5 firmamız toplam 150 milyon dolar tutarında ihracata imza attı." ifadesini kullandı.
24.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Macaristan Türkiye'den ilave 40 zırhlı araç alacak
Macaristan Türkiye'den ilave 40 zırhlı araç alacak Macaristan Savunma Bakanlığı Müsteşarı Gaspar Maroth, ülkesinin Türkiye'den 40 adet daha 4x4 zırhlı araç almak için sipariş verdiğini söyledi.
23.12.2020 Dünya
Hakkari'de zırhlı araç devrildi: 2 şehit
Hakkari'de zırhlı araç devrildi: 2 şehit Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu 2 özel harekat polisi şehit oldu.
10.08.2020 Yaşam
"Sanayinin devlerine" savunma şirketleri damgası
"Sanayinin devlerine" savunma şirketleri damgası Türk savunma sanayisi şirketleri, yürüttükleri faaliyetlerin ekonomik sonuçlarıyla "sanayinin en büyükleri" sıralamasında yükselişini sürdürdü.
14.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Türk Silahlı Kuvvetlerine yerli füzeli Kaplan teslimatı başladı
Türk Silahlı Kuvvetlerine yerli füzeli Kaplan teslimatı başladı Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) kara unsurlarının ateş gücünü artıran Silah Taşıyıcı Araçlar Projesi kapsamında "yeni nesil tank avcısı" Kaplan teslimatı sayısı 26'ya ulaştı. Yerli olarak üretilen Orta Menzilli Tanksavar Silah Sistemi (OMTAS) füzelerinin kullanılacağı ilk araçların teslimatı da gerçekleştirildi. FNSS Genel Müdürü Nail Kurt, şirketin yürüttüğü projelere ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
23.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Macar basınından Türk SİHA'larına övgü
Macar basınından Türk SİHA'larına övgü Macar Magyar Nemzet gazetesi, Türkiye'nin kendi üretimi olan yeni nesil silahlı insansız hava araçlarıyla (SİHA) Libya'da savaşın gidişatını değiştirdiğini, bunların Suriye'de de etkili şekilde kullanıldığını yazdı.
23.05.2020 Dünya
Dünyada eşi benzeri yok! Japonya'da boy gösterdi
Dünyada eşi benzeri yok! Japonya'da boy gösterdi Türk savunma sanayisi tarafından geliştirilen 4x4 kara aracı Yörük, Japonya'da düzenlenen fuarda boy gösterdi.
19.11.2019 Gündem
Türk zırhlısı Avrupa'nın kapısını açtı
Türk zırhlısı Avrupa'nın kapısını açtı Ordusunun teknolojik olanaklarını artırmak için bir süredir arayışta olan Macaristan, zırhlı muharebe aracı Ejder Yalçın'ı tercih etti.
31.08.2019 Ekonomi
"Ejder Yalçın" zırhlıları Özbekistan ordusunda
"Ejder Yalçın" zırhlıları Özbekistan ordusunda Türk zırhlı personel taşıyıcı "Ejder Yalçın"ın, Özbekistan Silahlı Kuvvetleri'nce kullanılmaya başlandığı bildirildi.
3.08.2019 Ekonomi
Savunma şirketleri "en büyükler" arasında
Savunma şirketleri "en büyükler" arasında Ortaya koydukları ürün ve hizmetlerle ülke güvenliğine katkıda bulunan Türk savunma şirketleri, ekonomik performanslarıyla Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer aldı.
29.05.2019 Ekonomi
Türk zırhlıları AB yolunda
Türk zırhlıları AB yolunda Macaristan ordusunun, envanterindeki ve tedarik sürecindeki araçları sergilediği etkinlikte, Türk zırhlıları Ejder Yalçın ve Yörük de yer aldı - Yurt dışında ilgi gören Ejder Yalçın ve Yörük zırhlı araçları ilk kez bir AB ülkesinde görev yapacak. Macaristan, güvenlik güçlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için Yörük'ü tercih eden 2'nci, Ejder Yalçın'ı tercih eden 6'ncı ülke olacak.
18.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Savunmaya yerli üretim damga vurdu
Savunmaya yerli üretim damga vurdu Türk savunma sanayisi, geçen yıl güvenlik güçlerinin kullanımına yeni yerli ürünler sundu.
10.02.2019 Gündem
Türk zırhlısı Yörük'ten güç gösterisi
Türk zırhlısı Yörük'ten güç gösterisi Zırhlı kara aracı üreticisi Nurol Makina, kısa sürede ihracat başarısı yakalayan Yörük 4x4 zırhlı aracının seri üretimine hazırlanıyor. Yörük, temel aracın üretilmesinin ardından sahada performansını göstermeye başladı.
30.07.2018 Bilim ve Teknoloji
TNT’ye dayanıklı  ‘Yörük’ yola çıktı
TNT’ye dayanıklı ‘Yörük’ yola çıktı Türk savunma sanayinin önemli Nurol Makina tarafından özgün olarak tasarlanan ve üretimi gerçekleştirilen 4x4 hafif zırhlı araç ‘Yörük’ün ilki fabrikadan çıktı.
29.06.2018 Gündem
'Türkiye adım bile atamaz' demişlerdi orası alındı
'Türkiye adım bile atamaz' demişlerdi orası alındı K. Irak operasyonu 100 günü geride bıraktı. PKK’nın ‘Türkiye adım bile atamaz’ dediği Boti Tepe alındı, terörist sızmalar önlendi. Teröristler Kandil’e hapsoldu.
23.06.2018 Gündem
Türk zırhlısına rağbet artıyor
Türk zırhlısına rağbet artıyor Yüksek korumaya ve performansa sahip çözümlerle dünyanın önde gelen 4x4 taktik tekerlekli zırhlı araç üreticilerinden biri haline gelen Nurol Makina'nın ürünlerine rağbet artıyor.
12.06.2018 Ekonomi
Mehmetçiğe yerli zırh
Mehmetçiğe yerli zırh Savunma Sanayii Müsteşarlığı TSK envanterine yüzlerce yeni silah, araç ve ekipman ekledi. 200’den fazla K, 50’den fazla Bora füzesi teslim edildi. Envantere 20 İHA/SİHA, 9 T129 Atak helikopteri, 5 Sikorsky S-70, 2 A400M uçağı katıldı
27.05.2018 Gündem
Savunmadaki ihracatı zırhlılar sırtladı
Savunmadaki ihracatı zırhlılar sırtladı Savunma ve havacılık sanayisinin yılın ilk 4 ayındaki ihracat performansı geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 17 artarak 595 milyon dolara ulaştı. Söz konusu dönemdeki 88 milyon dolarlık artışta, son dönemde özellikle zırhlı kara aracı ihracatında öne çıkan Umman, Katar ve Senegal belirleyici oldu.
3.05.2018 Ekonomi
Senegal Cumhurbaşkanı'nı Türk zırhlıları korudu
Senegal Cumhurbaşkanı'nı Türk zırhlıları korudu Senegal'in başkenti Dakar'daki Afrika Jandarmaları Birliği 5. Olağan Toplantısı'na katılan Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall'ı Türk zırhlısı "Ejder Yalçın"lar korudu.
9.04.2018 Dünya
Türk zırhlıları ilk kez gösterildi!
Türk zırhlıları ilk kez gösterildi! Türk savunma sanayisi tarafından üretilen Ejder Yalçın ve Ejder TOMA'yı satın alan Senegal ordusu, bu araçları ilk kez Bağımsızlık Günü'nde vatandaşlarına gösterdi.
5.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ejder Yalçın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ejder yalçın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.