Eğlence Programı

Eğlence Programı

Son dakika Eğlence Programı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eğlence Programı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eğlence Programı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eğlence Programı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eğlence programı gelişmeleri de dahil olmak üzere 916 eğlence programı haberi bulunmuştur. Tüm eğlence programı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla'
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla' Metin Pıhlıs ile dört yıl önce dünyaevine girdiği Gamze Pıhlıs, kızları Parla'ya kavuştu. Baba olan genç oyuncu, Parla bebeğin yüzünü gösterip, mutluluğunu sosyal medyada dile getirdi.
8.09.2023 Magazin
Demirören Tv’ye ödül yağmuru!
Demirören Tv’ye ödül yağmuru! Quality of Magazine Dergisi’nin düzenlediği “Yılın Quality Ödülleri” önceki akşam sahiplerini buldu.
9.05.2023 Televizyon
Hüsnü Şenlendirici, 'Şarkılar Bizi Söyler' ile ekrana geri döndü!
Hüsnü Şenlendirici, 'Şarkılar Bizi Söyler' ile ekrana geri döndü! Kanal D’nin beğeni ile izlenen eğlence programı 'Şarkılar Bizi Söyler'in sunucularından Hüsnü Şenlendirici, hastalığı nedeniyle çekimlere ara vermişti. Yaptırdığı rutin kontroller sonrasında doktorların tavsiyesi ile bir operasyon geçiren 46 yaşındaki ünlü klarnet sanatçısı, programa geri döndü.
27.04.2023 Televizyon
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var!
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla tanınan oryantal Didem Kınalı, geçtiğimiz ekim ayında ‘Sabırsız Nefsim’ isimli single çıkardı. Maslak’taki bir mekanda müzikseverlerle buluşan Didem, hayalini gerçekleştirdiğini söylerken, davet etmesine rağmen ilk sahnesine gelmeyen ve kendisine destek olmayan arkadaşlarına tepki gösterdi.
3.02.2023 Magazin
Kanal D, Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta Resul Dindar, Azerin, Züleyha, Samida ve İmran Salkan konuk oluyor
Kanal D, Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta Resul Dindar, Azerin, Züleyha, Samida ve İmran Salkan konuk oluyor Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor. Bu bölümde, Karadeniz’den Kafkaslara, Balkanlara, Ege’den Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya uzanan farklı kültürlerin şarkıları, türküleri ve dans şovları yer alacak.
16.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta; Serdar Ortaç, Bengü ve Sakiler konuk oluyor!
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta; Serdar Ortaç, Bengü ve Sakiler konuk oluyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor. Bu bölümde, Serdar Ortaç şarkıları ile unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşanacak.
8.12.2022 Televizyon
Dream Türk’te yepyeni bir eğlence programı olan “50 Fifty” başlıyor…
Dream Türk’te yepyeni bir eğlence programı olan “50 Fifty” başlıyor… Dream Türk’ün, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertainment’ın, genel koordinatörlüğünü ise Suat Yanç’ın üstlendiği yeni programı “50 Fifty” izleyici karşısına çıkıyor.
7.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler konukları ve 3 Aralık konsepti! Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler?
Şarkılar Bizi Söyler konukları ve 3 Aralık konsepti! Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler? Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” üçüncü sezonuyla devam ediyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla her akşam farklı konuklarla evlere konuk olan Şarkılar Bizi Söyler’in yeni hafta konukları araştırılıyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konuklar kim? İşte 3 Aralık Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları...
3.12.2022 Televizyon
Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler? Doya Doya Moda başvurusu nasıl yapılır?
Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler? Doya Doya Moda başvurusu nasıl yapılır? TV8 ekranlarında yayınlanan moda ve eğlence programı Doya Doya Moda’nın yeni sezon tarihi belli oldu. Moda tutkunları Doya Doya Moda programının ne zaman başlayacağını sorguluyor. Peki, Doya Doya Moda programı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler?
15.07.2022 Televizyon
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
İbo Show konukları 11 Mayıs! İbo Show’un bu haftaki konukları kim, yeni bölüm konukları kimler?
İbo Show konukları 11 Mayıs! İbo Show’un bu haftaki konukları kim, yeni bölüm konukları kimler? İbo Show bu haftaki konukları için araştırmalar hızlandı. 11 Mayıs İbo Show konukları kim? sorusuna yanıt aranıyor. İbo Show, her hafta çarşamba akşamları birbirinden değerli ünlülerle seyirci karşısına çıkıyor. Şarkılar, türküler ve eğlenceli sohbetle ekran başındakilere keyifli anlar yaşatan İbo Show’un 42. yeni bölüm konukları merak ediliyor. İşte İbo Show konukları 11 Mayıs…
11.05.2022 Televizyon
Afara 4. Bölüm konukları kim? 6 Mayıs Afara konukları…
Afara 4. Bölüm konukları kim? 6 Mayıs Afara konukları… Afara 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın üstlendiği eğlence programı Afara'nın bu haftaki konukları merak ediliyor. İşte Afara 4. Bölüm konukları...
6.05.2022 Televizyon
Oryantal Didem'e kiracı şoku! Kapıyı açınca neye uğradığı şaşırdı
Oryantal Didem'e kiracı şoku! Kapıyı açınca neye uğradığı şaşırdı Oryantal Didem Kınalı, aralık ayında 'Şok şok ben evleniyorum' diyerek ev aldığını duyurmuştu. Ünlü oryantal satın aldığı evde oturan kontratı bitecek kiracıya ihtar gönderdiğini ancak hiç beklemediği bir cevap aldığını açıkladı.
29.04.2022 Magazin
Afara 3. bölüm fragmanı yayında!
Afara 3. bölüm fragmanı yayında! Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın üstlendiği eğlence programı Afara'nın bu haftaki konukları Serdar Ortaç, Talat Bulut ve Nilgün Belgün oluyor!
29.04.2022 Televizyon
Elif Buse Doğan: Ailem adımı 'Langıdı Elif' koydu
Elif Buse Doğan: Ailem adımı 'Langıdı Elif' koydu Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı’nın 'Nefesten Sese' adlı programlarında seslendirdikleri ‘Samsak Döveci’ sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Elif Buse Doğan, türkünün bir anda viral olmasıyla ilgili “Caps’ler çok yaratıcıydı, ondan sanırım” diyor.
24.04.2022 Magazin
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim?
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim? Kanal D’nin yeni programı Afara’nın yeni fragmanı yayınlandı, Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, sunuculuğunu Uğur Aslan’ın yaptığı Afara’nın yeni bölümünde ünlü isimler konuk oluyor. Peki, Afara yeni bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kimler? Afara nedir? Afara sunucusu Uğur Aslan kimdir? İşte tüm detaylar…
19.04.2022 Televizyon
Uğur Aslan'dan yeni programı “Afara” üzerine samimi açıklamalar!
Uğur Aslan'dan yeni programı “Afara” üzerine samimi açıklamalar! Kanal D’nin, büyük bir merakla beklenen yeni müzik eğlence programı “Afara” 15 Nisan Cuma akşamı canlı yayınla ekrana gelecek.
13.04.2022 Televizyon
"Afara" 15 Nisan Cuma Kanal D’de başlıyor!
"Afara" 15 Nisan Cuma Kanal D’de başlıyor! Kanal D’nin sunuculuğunu Uğur Aslan'ın yapacağı müzik ve eğlence programı Afara Cuma akşamı 00.15’te Kanal D'de izleyici ile buluşacak.
11.04.2022 Televizyon
"Afara" yakında Kanal D'de başlıyor!
"Afara" yakında Kanal D'de başlıyor! Kanal D’nin, sunuculuğunu sevilen isim Uğur Aslan’ın yapacağı yeni müzik ve eğlence programı Afara çok yakında izleyicisi ile buluşacak.
5.04.2022 Televizyon
'Afara' fragmanı yayınlandı!
'Afara' fragmanı yayınlandı! Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın yapacağı eğlence programı Afara yakında Kanal D'de başlıyor!
4.04.2022 Televizyon
Dream Türk’te Resital Kafası!
Dream Türk’te Resital Kafası! Dream Türk Tv’de yepyeni bir program izleyicisiyle buluşuyor. Berk Can Arslan'la 'Resital Kafası' 'Dream Türk Tv’de başlıyor.
3.03.2022 Televizyon
“Maske Kimsin Sen?” yayından kaldırıldı mı? “Maske Kimsin Sen?” final mi yapıyor?
“Maske Kimsin Sen?” yayından kaldırıldı mı? “Maske Kimsin Sen?” final mi yapıyor? Ekranların sevilen eğlence programı “Maske Kimsin Sen?”’in yayından kaldırılacağı iddia edildi. Jüri koltuğunda Eda Ece, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Melis Sezen’in oturduğu programın ekranlara veda edeceği sosyal medyanın da gündeminde. Peki, Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı mı? Maske Kimsin Sen final mi yapıyor? İşte detaylar…
1.02.2022 Gündem
Çok Güzel Hareketler 2’ye bu hafta, Ahmet Mümtaz Taylan konuk oluyor
Çok Güzel Hareketler 2’ye bu hafta, Ahmet Mümtaz Taylan konuk oluyor Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, her Pazartesi akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
22.01.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler bu hafta konukları…
Şarkılar Bizi Söyler konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler bu hafta konukları… Kanal D'nin müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölüm konukları merak ediliyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konukları kim? 6 Kasım 2021 Şarkılar Bizi Söyler bu hafta konukları…
5.11.2021 Gündem
Kanal D'de bayram coşkusu
Kanal D'de bayram coşkusu Kanal D, bayram coşkusunu ekrana taşıyor. Kanal D’de bayram boyunca eğlence programı ‘Şarkılar Bizi Söyler’ ve nostaljik Türk filmleri ekrana gelecek.
17.07.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Eğlence Programı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eğlence programı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.