Eğitim Programı

Eğitim Programı

Son dakika eğitim programı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eğitim programı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eğitim programı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eğitim Programı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eğitim programı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.814 eğitim programı haberi bulunmuştur. Tüm eğitim programı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı DenizTemiz Derneği / TURMEPA ve Garanti BBVA işbirliğiyle deniz kirliliğini azaltmak ve önlemek amacıyla Marmara Denizi’nde başlatılan “Mavi Nefes Projesi” kapsamında Eylül 2021-Aralık 2023 döneminde yaklaşık 177 bin kişinin günlük üretimine eşit 200 ton katı ve sıvı atık toplandığı açıklandı.
21.03.2024 Vitrin
Bilim Sincan açıldı
Bilim Sincan açıldı “Teknoloji geliştiren bir Türkiye” hedefiyle Türkiye’nin dört bir yanına bilim ve teknoloji yaymayı amaçlayan “Bilim Türkiye Ailesine” son olarak “Bilim Sincan” katıldı.
14.03.2024 Yaşam
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor!
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor! Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) 2023 Raporu yayımlandı. INCB Üyesi ve önceki Başkanı Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından açıklanan raporda Türkiye’ye ilişkin dikkat çekici veriler yer aldı. Özellikle ülkemizin halk sağlığı açısından metamfetamin sorunuyla karşı karşıya olduğunun altını çizen Prof. Dr. Atasoy, Türkiye'de ele geçirilen uyuşturucu maddeleri, kullanım oranları ve atılması gereken adımlara dair önemli bilgiler paylaştı.
11.03.2024 İsmail Sarı
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi?
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi? 31. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman, 2024 yeni polis alımı başvuruları başladı mı? Polis olmak isteyenler polis alımı ile ilgili aramalarını arttırdı. 31. Dönem POMEM başvurularının ne zaman başlayacağını sorgulayan adaylar Polis Akademisi duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor. En son 29. ve 30. Dönem Pomem Eğitimine Silahaltında Bulunması Nedeniyle Kayıt Yaptıramayan Adaylar için duyuru yayımlandı. İşte 31. dönem POMEM başvuru tarihi 2024 ile ilgili ayrıntılar…
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eğitim Bir-Sen 12.Bölge 7. Dönem 1.Teşkilat Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Gündem
Öğrenciye, işsize günlük 719 lira harçlık veriliyor! İŞKUR'dan sadece 18-29 yaş aralığına destek
Öğrenciye, işsize günlük 719 lira harçlık veriliyor! İŞKUR'dan sadece 18-29 yaş aralığına destek İş gücü piyasasına yetiştirdiği eleman ve desteklerle önemli bir yeri olan İŞKUR işsiz bireylere yönelik ödemelerine devam ediyor. Meslek hayatına iyi bir giriş yapmak isteyen öğrencilere eğitim becerisi kazandıran programlar yürütüyor. Bunların başında da İŞKUR iş başı eğitim programı geliyor. Son dönemde asgari ücrette yaşanan artışla birlikte daha değerli hale gelen bu eğitimlere başvurular da devam ediyor.
8.02.2024 Çalışma Hayatı
Deprem farkındalık eğitimi 31 Ocak dahil mi, son gün ne zaman? Öğretmenlere deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu?
Deprem farkındalık eğitimi 31 Ocak dahil mi, son gün ne zaman? Öğretmenlere deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu? Deprem farkındalık eğitimi 28 Eylül tarihinde duyurulmuştu, son güne girildi. Cumhurbaşkanlığı tarafından kısa mesajla duyurulan eğitimin ardından pek çok memur eğitimini tamamladı, henüz tamamlamamış olanlar için de son tarih bilgisi paylaşıldı. Peki, deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu? Deprem farkındalık eğitimi son gün ne zaman, 31 Ocak dahil mi?
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Işıkhan: İşbaşı eğitimde katılımcı taahhüdünü yüzde 60'a düşürdük
Bakan Işıkhan: İşbaşı eğitimde katılımcı taahhüdünü yüzde 60'a düşürdük Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, işbaşı eğitim programları için istihdam edilmesi gereken katılımcı sayısı taahhüdünü yüzde 70'ten yüzde 60'a, istihdam yükümlülüğünü 3 kattan 2 kata düşürdüklerini duyurdu.
20.01.2024 Gündem
“Gönül Bağı” ilk mezunlarını verdi
“Gönül Bağı” ilk mezunlarını verdi Kahramanmaraş depremlerinin ardından başlatılan Gönül Bağı Projeleri kapsamında Turkcell Akademi’nin eğitimlerini tamamlayan katılımcılara sertifikaları verildi.
12.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
Evlenecek çiftlere kredi müjdesi! Detaylar belli oldu
Evlenecek çiftlere kredi müjdesi! Detaylar belli oldu Evlilik kredisiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası için altyapının tamamlandığını söyledi. Bakan Göktaş, gençlerin bankadan kredi alabilmesi için aile eğitim programı ve evlilik öncesi eğitim programından yararlanması gerekeceğini açıkladı.
2.11.2023 Ekonomi
Gençlere 150 bin TL kredi! Detaylar belli oldu
Gençlere 150 bin TL kredi! Detaylar belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Meclis'e gönderilen "Aile ve Gençlik Bankası" ile ilgili düzenlemenin yeni yıldan önce hayata geçeceğini söyledi. Bakan Göktaş, 81 ilde gerçekleştirilen Aile Çalıştayları'nın ardından düzenlenen Aile Şurası'ndan elde edilen sonuçların da yeni yılda açıklanacağını belirtti.
1.11.2023 Ekonomi
MEB duyurdu: Uzman ve başöğretmenlik eğitimleri kararı
MEB duyurdu: Uzman ve başöğretmenlik eğitimleri kararı Milli Eğitim Bakanlığı, uzman öğretmenlik eğitimlerinin 16 Eylül'e, başöğretmenlik eğitimlerinin ise 22 Eylül'e kadar uzatıldığını açıkladı.
13.09.2023 Eğitim
Resmi Gazete'de yayımlandı! Yazılı sınavlar kalktı
Resmi Gazete'de yayımlandı! Yazılı sınavlar kalktı Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ölçme değerlendirme ile ilgili esasları düzenleyen yönetmeliğe göre, okullarda sınav haftası uygulaması yapılacak. Sınavların hangi tarihlerde yapılacağı, öğretim yılı başında ilan edilecek.
9.09.2023 Eğitim
F Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? F Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?
F Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? F Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir? Araç kullanmak için genellikle ehliyetlere ihtiyaç duyulmaktadır. Kullanılan aracın cinsine göre ehliyet çeşitleri de farklılık gösterir. F ehliyet de belli sınavlardan geçtikten sonra alınmaktadır. F Sınıfı Ehliyet
3.06.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Özer: 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz
Milli Eğitim Bakanı Özer: 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 16 Haziran'da okulların kapanacağını söyledi. Özer, "28 Mayıs'ta ikinci tur seçimleri olacak, 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz. Öğretmenlerimiz de idari izinli sayılacak" açıklamasını yaptı.
22.05.2023 Eğitim
Özdemir Bayraktar’ın adı Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesinde yaşatılacak
Özdemir Bayraktar’ın adı Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesinde yaşatılacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ankara’da açılan Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesine milli teknoloji hamlesinin öncülerinden Özdemir Bayraktar’ın adının verileceğini söyledi.
17.05.2023 Eğitim
Telafi eğitimi ne zaman başlıyor? Deprem bölgesinde telafi programı tarihleri belli oldu!
Telafi eğitimi ne zaman başlıyor? Deprem bölgesinde telafi programı tarihleri belli oldu! Depremden etkilenen 10 ilde okulların tatile girmesinin ardından yapılacak telafi eğitimi programının tarihleri belli oldu. Konuya ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 10 ildeki öğrencilerin öğrenme kayıplarını telafi etmek için yapılacak programa ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, 2023 telafi eğitimi ne zaman başlayacak? İşte telafi programı tarihleri…
24.04.2023 Eğitim
İŞKUR'da yeni dönem! Kullanıma açıldı, bu ay itibarıyla başladı
İŞKUR'da yeni dönem! Kullanıma açıldı, bu ay itibarıyla başladı İş arayan ve işverenlere yönelik hizmetler başta olmak üzere, uzun yıllardır pek çok dijital platform üzerinden hizmet sunumu gerçekleştiren İŞKUR, mobil uygulamasıyla da hizmet vermeye başladı.
7.04.2023 Ekonomi
Afet Psikolojik Destek Platformu, depremzedelere ücretsiz hizmet veriyor
Afet Psikolojik Destek Platformu, depremzedelere ücretsiz hizmet veriyor Ev Okulu Derneği’nin İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Nişantaşı Eğitim Vakfı desteğiyle 6 Şubat depremlerinden etkilenenler için kurduğu Afet Psikolojik Destek Platformu, hizmet vermeye başladığı günden bugüne 6 binden fazla ücretsiz psikolojik destek verdi. Platformu bugüne kadar 710 bin kişi ziyaret etti.
10.03.2023 Gündem
Aslan dolunayının burçlara etkisi nedir? 5 Şubat aslan dolunayı 2023 ne zaman bitecek, aslan dolunayı saat kata başlıyor?
Aslan dolunayının burçlara etkisi nedir? 5 Şubat aslan dolunayı 2023 ne zaman bitecek, aslan dolunayı saat kata başlıyor? Astroloji severler 5 Şubat Aslan dolunayı etkileri için araştırmalarını hızlandırdı. Şubat’ın 5’inde 16 derece Aslan burcunda dolunay gelecek. Peki, 5 Şubat Aslan Dolunay’ı burçlara etkisi neler? Aslan dolunayı 2023 ne zaman bitecek? Aslan dolunayı saat kaçta başlıyor?
4.02.2023 Astroloji
Komek.org.kayıt! Komek kayıtları nasıl yapılır, yeni dönem başvuruları ne zaman?
Komek.org.kayıt! Komek kayıtları nasıl yapılır, yeni dönem başvuruları ne zaman? KOMEK yeni dönem kayıt tarihleri açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (KOMEK) yeni dönem kayıtları başlamasıyla KOMEK ve ASEM’e başvuruların detayları sorgulanmaya başlandı. Peki, KOMEK'e başvurular ne zaman, nasıl yapılacak?
17.01.2023 Eğitim
MEB, öğretmenler için 'rehber kitap' yayımladı
MEB, öğretmenler için 'rehber kitap' yayımladı Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) müfredattaki kazanımların derslerde doğru ve etkin bir şekilde uygulanabilmesi, ülke genelinde benzer ders uygulamalarının gerçekleşmesini sağlamak amacıyla öğretmenler için 'Öğretim Programı Okuryazarlığı Öğretmen Rehber Kitabı' hazırlandı.
15.01.2023 Eğitim
Avrupa Yetenek Zirvesi 30 ülkeden gençleri bir araya getirdi
Avrupa Yetenek Zirvesi 30 ülkeden gençleri bir araya getirdi Avrupa Yetenek Zirvesi'nde, bilişim alanında yetenekli gençlere doğru dijital araçların nasıl sağlanacağı konusu masaya yatırıldı.
10.12.2022 Eğitim
Bakan Soylu: Türkiye'deki terörist sayısı 120'nin altına düştü
Bakan Soylu: Türkiye'deki terörist sayısı 120'nin altına düştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de terörist sayısı bugün 120'nin altına düştü. Daha aşağıya düştü de onu sonra söyleyeceğim. Rahatsız oluyor birileri. Niye böyle söylüyorsunuz? Niye öyle söylüyorsunuz? Adım atamıyorlar, adım" dedi.
12.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eğitim Programı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eğitim programı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.