Efe Önbilgin

Efe Önbilgin

Son dakika Efe Önbilgin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Efe Önbilgin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Efe Önbilgin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Efe Önbilgin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan efe önbilgin gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 efe önbilgin haberi bulunmuştur. Tüm efe önbilgin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Akkaya-Efe Önbilgin dava kavgası yeniden başladı
Deniz Akkaya-Efe Önbilgin dava kavgası yeniden başladı İş insanı Efe Önbilgin, kızının annesi Deniz Akkaya'nın kızının bikinili fotoğraflarını paylaşmasını engellemek için dava açmış ancak kaybetmişti. Bunun üzerine Önbilgin, kararı İstinaf Mahkemesi’ne taşıdı ve davanın yeniden görülmesi için başvurdu.
18.08.2021 Magazin
Sözleri tepki çeken Deniz Akkaya geri adım atmadı!
Sözleri tepki çeken Deniz Akkaya geri adım atmadı! “Şişman ve çirkin insanlarla muhatap olmak istemiyorum. Yeme bozukluğu ve kendine bakmamak duygusal hastalıktır” açıklaması yapan deniz Akkaya, geri adım atmadı. Akkaya “Artık konu çok yayıldı ama ben boşa konuşmam” dedi.
14.08.2021 Magazin
Deniz Akkaya hakkında verilen tedbir kararı kaldırıldı
Deniz Akkaya hakkında verilen tedbir kararı kaldırıldı İş insanı Efe Önbilgin, 10 yaşındaki kızının bikinili fotoğraflarının bir firmanın reklamında yer alması ve sosyal medyada paylaşılması üzerine; annesi Deniz Akkaya'ya karşı tedbir kararı aldırmıştı. Son duruşmada, verilen tedbir kararı mahkeme tarafından kaldırıldı. Akkaya, kızının fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşabilecek.
30.09.2020 Magazin
Deniz Akkaya'nın kızıyla ilgili en büyük korkusu
Deniz Akkaya'nın kızıyla ilgili en büyük korkusu Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından kızının fotoğrafını paylaşarak altına dikkat çekici satırlar yazdı.
8.06.2020 Magazin
Deniz Akkaya'yı çıldırttı: Bağnaz ruh hastaları!
Deniz Akkaya'yı çıldırttı: Bağnaz ruh hastaları! Deniz Akkaya, eski eşi Efe Önbilgin ile evliliğinden olan kızı Ayşe ile eğlenceli anlarını sosyal medyada paylaştı. Gelen bir yoruma sinirlenen eski manken ve Efe Önbilgin, o takipçiye ateş püskürdü.
12.02.2019 Magazin
Selülit dağı kadınlar
Selülit dağı kadınlar Deniz Akkaya, Gülben Ergen ve Hülya Avşar’ı topa tuttu: Biri ‘Bana aşık olmak çok çekici’ der, biri ‘Ben en güzel kadınım’ der. Siz 1 metre 20 cm. boyunda selülit dağı kadınlarsınız. Gitsinler ve yok olsunlar!
19.08.2018 Magazin
Daha güzel  bir duygu bilmiyorum
Daha güzel bir duygu bilmiyorum Deniz Akkaya (40) Efe Önbilgin’den olan 9 yaşındaki kızı Ayşe ile bir örnek giysiler içinde fotoğrafını paylaştı.
19.04.2018 Magazin
Deniz Akkaya'nın 6 yıllık sırrı ortaya çıktı!
Deniz Akkaya'nın 6 yıllık sırrı ortaya çıktı! Eski manken Deniz Akkaya hakkında yapılan haberlere sosyal medya hesabı üzerinden açıklık getirdi.
20.10.2017 Magazin
Deniz Akkaya evliliğe karşı!
Deniz Akkaya evliliğe karşı! Deniz Akkaya yaz başında Gökmen Şeynova ile aşk yaşamaya başlamış, Şeynova, Amerika Nevada Çölü'nde düzenlenen 'Burning Man' Festivali'ne tek başına gidip sonra New York'a geçince, bu ilişkinin bittiği iddia edilmişti...
12.09.2017 Magazin
Nafakayla kumar oynuyor
Nafakayla kumar oynuyor Deniz Akkaya, kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin’e fena patladı: “Kızımın nafakasını kumar masalarında harcıyor”
5.07.2017 Magazin
Deniz Akkaya'ya müjdeli haber!
Deniz Akkaya'ya müjdeli haber! Deniz Akkaya'nın eski eşi Efe Önbilgin, çocuklarına ödediği 12 bin liralık nafakanın düşürülmesi için mahkemeye başvurdu.
12.04.2017 Magazin
Deniz Akkaya şiddet gördüğü arkadaşı Harris ile evleniyor
Deniz Akkaya şiddet gördüğü arkadaşı Harris ile evleniyor Deniz Akkaya, Yunan aşkı Haris ile önümüzdeki yaz evleneceğini açıkladı...
24.10.2016 Magazin
Yine mahkemelik oldular
Yine mahkemelik oldular Bir dargın bir barışık halleriyle magazin gündemini meşgul eden Deniz Akkaya-Murat Varol çifti yine bir davayla gündeme geldi...
19.01.2016 Magazin
Deniz Akkaya yeni evi için 3 milyon lira ödedi
Deniz Akkaya yeni evi için 3 milyon lira ödedi Yıllar sonra yeniden bir araya gelerek olaylı bir şekilde ayrıldığı Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi...
7.11.2015 Magazin
Neslişah Alkoçlar son kararını verdi!
Neslişah Alkoçlar son kararını verdi! Neslişah Alkoçlar, çocuğunu ABD'de doğuran ünlülere gönderme yaptı. Sosyetik güzel, "Ne münasebet, biz Türküz çocuğum da tabii ki vatanında doğacak. ABD'ye ancak tatile giderim" dedi.
28.10.2015 Magazin
Beni kızımla tehdit etti!
Beni kızımla tehdit etti! Sevgilisi Murat Varol’dan gördüğü şiddet sonrası karakola sığınan Deniz Akkaya Makaron’a konuştu: “Murat kızımı elimden aldırmakla tehdit ediyordu”
2.09.2015 Magazin
Deniz Akkaya karakola sığındı
Deniz Akkaya karakola sığındı Deniz Akkaya, geçen cumartesi gecesi sevgilisi Murat Varol'la büyük bir tartışma yaşadı...
2.09.2015 Magazin
Deniz Akkaya evleniyor
Deniz Akkaya evleniyor Habertürk'ten Esin Övet'in haberine göre, eski manken Deniz Akkaya ilk defa dünyaevine giriyor...
29.03.2015 Magazin
Karmakarışık ilişki
Karmakarışık ilişki Ortada bir adam 4 kadın var
17.12.2014 Magazin
Anne kız alış verişte
Anne kız alış verişte Deniz Akkaya ile televizyoncu Efe Önbilgin’den olan kızı Ayşe önceki gün Akmerkez’deydi...
27.11.2014 Magazin
Dadının peşini bırakmıyor!
Dadının peşini bırakmıyor! Deniz Akkaya, Efe Önbilgin’le velayet ve nafaka davasında yalancı tanıklık yaptığı gerekçesiyle 3 yıl hapis istemiyle yargılanan kızı Ayşe’nin bakıcısı Semra D...
24.09.2014 Magazin
Ne çekiyorsunuz kardeşim!
Ne çekiyorsunuz kardeşim! Deniz Akkaya'nın küçük kızı Ayşe'den güldüren tepki...
28.01.2014 Magazin
Dayak mı yedi?
Dayak mı yedi? Deniz Akkaya-Hacı Sabancı aşkının neden bittiği ortaya çıktı.
25.01.2014 Magazin
O dadı davalık!
O dadı davalık! Deniz Akkaya hakkında yalancı şahitlik yapan dadı davalık oldu!
20.12.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Efe Önbilgin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki efe önbilgin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.