Edirne Belediyesi

Edirne Belediyesi

Son dakika edirne belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan edirne belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını edirne belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edirne Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edirne belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 621 edirne belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm edirne belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri...
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri... 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yerel yöneticiler bu seçimle 5 yıl görevlerine devam edecek. En çok merak edilen illerin başında Edirne geliyor. Edirne Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini hangi partilerin kazandığı oldu. CHP ve AK Parti'nin başa baş gittiği şehirde Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'li Filiz Gencan Akın kazandı. Peki Edirne ilçe belediyelerini hangi partiler ve isimler kazandı?
3.04.2024 Gündem
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar Edirne'de, alışveriş merkezinde kahve satılan dükkanda, fincanları tükürerek temizlediği anlar kameraya yansıyan işletmeci Hacı Zorlu'nun sözleşmesi feshedilip, iş yeri kapatıldı. Zorlu, "Bardakların temizliğini yaparken kolonyalı mendille siliyordum. İçerisindeki tozun gitmediğini görünce üfledim. Burada kesinlikle art niyet veya yanlış anlaşılma var. Biz bu bardaklarla kesinlikle kahve satışı yapmıyoruz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Kahve dükkanında akılalmaz olay kameralara yansıdı
Kahve dükkanında akılalmaz olay kameralara yansıdı Edirne'de bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan dükkanda, işletmeci H.Z.'nin fincanları tükürerek temizlediği anlar, kameraya yansıdı. Görüntüler tepki çekerken, Edirne Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, çalışma ruhsatı da olmayan iş yerini mühürledi.
13.02.2024 Vatan TV
Yaptıkları 'pes' dedirtti! Dükkan mühürlendi, kameralar anbean kaydetti
Yaptıkları 'pes' dedirtti! Dükkan mühürlendi, kameralar anbean kaydetti Edirne’de bulunan bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan işletme sahibinin antihijyenik temizliği kameralara yansıdı. İşletme sahibinin fincanlara tükürerek temizlemesi üzerine Edirne Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri ruhsatı olmayan dükkanı mühürlendiğini açıkladı.
13.02.2024 Gündem
Türkiye- Bulgaristan sınırında ormanda yangın
Türkiye- Bulgaristan sınırında ormanda yangın Edirne'de, Türkiye-Bulgaristan sınırını oluşturan ormanda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
4.08.2023 Gündem
Ukraynalı çifti Edirne'de kahreden olay! Esnaf araç içinden gelen sese koştu
Ukraynalı çifti Edirne'de kahreden olay! Esnaf araç içinden gelen sese koştu Edirne'de Ukraynalı çiftin otomobilde bıraktığı, havasızlıktan hareketsiz kalan 2 köpek, ekipler tarafından aracın camı kırılarak çıkarıldı. Köpeklerden biri ölürken, çift büyük üzüntü yaşadı. Çevredekiler, veterinerin geç geldiğini söyleyerek tepki gösterdi.
18.08.2022 Yaşam
Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri’nin tarihçesi!
Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri’nin tarihçesi! 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başlıyor! Dünyanın en eski Spor organizasyonu olarak bilinen ve UNESCO Somut Olmayan Kültür Mirasları Listesi'nde de bulunan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kıyasıya rekabetin yaşanacağı mücadelelere sahne olacak. Müsabakalar için nefesler tutulurken güreş meraklıları Kırkpınar Güreşleri’nin ne zaman, hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? Kaç pehlivan katılacak? 2022 Kırkpınar Güreşleri nerede? İşte tüm detaylar…
27.06.2022 Diğer Sporlar
CHP’li Edirne Belediyesi’nde tecavüz iddiası!
CHP’li Edirne Belediyesi’nde tecavüz iddiası! Edirne’de evi selden zarar gören kadın belediye görevlisi tarafından otelde tecavüze uğradığını iddia etti. CHP Edirne Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güzeli’yi arayan selzede kadın, "Hiç kimseye söylemem gerektiği hakkında bana baskı uyguladılar. Hem ben yanarmışım hem de onlar yanarmış" dedi.
2.06.2022 Yaşam
Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman? Kırkpınar yağlı güreşleri hangi ilde, nerde yapılır?
Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman? Kırkpınar yağlı güreşleri hangi ilde, nerde yapılır? 661'inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri sabırsızlıkla bekleniyor. Yağlı güreşlerde başpehlivan olan güreşçiye 75 bin TL para ödülü, altın madalya ve kupa, başpehlivan ikincisine 48 bin TL, gümüş madalya ve kupa, başpehlivan üçüncüsü olacak 2 güreşçiye de 25’şer bin TL para ödülü, bronz madalya ve kupa verilecek. Tüm kategorilerde ilk üç dereceye girecek pehlivanlara ise toplam 442 bin 300 TL para ödülü dağıtılacak. Peki, Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman? Kırkpınar yağlı güreşleri hangi ilde, nerde yapılır?
31.05.2022 Gündem
Burası Türkiye... Tüm zamanların rekoru kırıldı, Vali, belediye başkanı herkes oradaydı
Burası Türkiye... Tüm zamanların rekoru kırıldı, Vali, belediye başkanı herkes oradaydı Edirne Belediyesi tarafından her yıl 5- 6 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen ve UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi'nde yer alan Kakava ve Hıdırellez Şenlikleri, pandemi nedeniyle 2 yıl aradan sonra binlerce kişinin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Etkinlikte 1400 yıllık Kakava ateşi yakılırken, rengarenk kıyafetleriyle dans edenlerin yanı sıra halk oyunları ekiplerin gösterileri ilgiyle izlendi.
5.05.2022 Yaşam
Yere dökülen hamurla lavaş yapmıştı! Skandal sonrası ilk açıklama: Şantaja uğradım
Yere dökülen hamurla lavaş yapmıştı! Skandal sonrası ilk açıklama: Şantaja uğradım Edirne'de, yere dökülen unların kürekle toplanıp lavaş yapımında kullanıldığı gerekçesiyle 21 bin 296 lira ceza uygulanan fırının sahibi Onur Mersin, görüntülerin 6-7 ay önce çekildiğini ve kurgu olduğunu öne sürüp bunula kendisine şantaj yapıldığını öne sürdü. Görüntülerle ilgili 1 ay önce suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Mersin, "Bu video tamamen yalan. Mülk sahibinin bana oynadığı bir oyun. İşçilerimi yalandan kandırarak yaptı bu şeyi. Bu şahıs, bana 6-7 aydır şantaj uyguluyor" dedi.
13.04.2022 Gündem
Edirne'nin 'yasaklı ırk köpekleri' ömür boyu barınak mahkumu
Edirne'nin 'yasaklı ırk köpekleri' ömür boyu barınak mahkumu Edirne Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ndeki 'yasaklı ırk' 25 köpek, ömür boyu burada yaşam sürecek. Bakımevinin sorumlu veteriner hekimi Soyuhan Barlas, "Biz birer geçici barınağız ama bu tarz yasaklı ırklar geldiği zaman onları iade etme veya verme durumumuz olmadığı için mecburen gelen hiçbir suçu yokken bizde cezaevi hükümlüsü gibi kalıyor. Sadece ırksal özelliklerinden dolayı biz onları burada hapsediyoruz. Yasalar da bu konuda oldukça net, hiçbir şekilde sahiplerine iade olmuyor" dedi.
4.11.2021 Yaşam
6 yıl sonra çevre düzenlemesi başladı
6 yıl sonra çevre düzenlemesi başladı Edirne'de, Mimar Sinan'ın ustalık eseri Selimiye Camii'nin 'Selimiye Cami Çevresi ve Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi'nin bahçesindeki kazı çalışması sırasında bulunan 'Yemiş Kapanı Hanı' nedeniyle durdurulan ve atıl kalan alanında, 6 yıl sonra yeniden çalışma başlatıldı. AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, "Yılan hikayesine dönen bir çevre düzenlemesi vardı. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle Mimar Sinan'ın ustalık eserini UNESCO'nun dünya mirasına yakışır şekilde çevre düzenlemesini de yapıyoruz" dedi.
28.09.2021 Yaşam
Kırkpınar güreşleri ne zaman 2021? Edirne Kırkpınar Güreşleri 2021 seyircili mi olacak?
Kırkpınar güreşleri ne zaman 2021? Edirne Kırkpınar Güreşleri 2021 seyircili mi olacak? Edirne'de bu yıl 660'ıncısı düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan güreşçiye belediye 60 bin lira ödül verecek. Edirne Belediyesi, bu yıl boylarında dereceye girecek pehlivanlara toplamda 352 bin 850 TL para ödülü dağıtacak. Peki, Kırkpınar Güreşleri ne zaman yapılacak, seyircili mi yapacak?
2.07.2021 Gündem
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak!
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak! Farklı illerde 11 belediyeye memur alımı yapılacak. Belediyeler resmen duyurdu. Memur alımı başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar belli oldu. Başvurular 2021 Nisan ayında başlıyor. Belediyelere en az 4.000 TL maaşla, 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak. Peki, Belediyelerde memur olmak için şartlar ne? Belediye memur başvuruları nasıl yapılır? İşte belediyelere memur alımı 2021 başvuru şartları!
19.03.2021 Personel Alımı
Edirne Belediyesi'ne itfaiye eri alınacak! Edirne Belediyesi itfaiye eri alımı başvurusu detayları!
Edirne Belediyesi'ne itfaiye eri alınacak! Edirne Belediyesi itfaiye eri alımı başvurusu detayları! Edirne Belediyesi itfaiye eri alımı başvurusu nasıl yapılır? Edirne Belediyesi itfaiye eri alımı başvuru şartları ne? Edirne Belediyesi personel alımı 2021 ilanı!
19.03.2021 Personel Alımı
Vali isteğini bu sözlerle duyurdu: 'İki ay hayırsız evlat olun'
Vali isteğini bu sözlerle duyurdu: 'İki ay hayırsız evlat olun' Korona risk haritasında 'çok yüksek riskli' iller arasında bulunan Edirne'de, Vali Ekrem Canalp, vatandaşlardan tedbirlere uymalarını isteyerek, "Lütfen, nisan ayının sonuna kadar kimse, komşusunu ziyaret etmesin. Hatta bizim kültürümüzde anne babasını ziyaret eden evlat hayırlı evlattır. Evlatlar, istirham ediyorum, 2 ay süreyle hayırsız evlat olsunlar ve 2 ay boyunca anne ve babasını dahi ziyaret etmesinler. Kardeşler de ziyaret etmesinler" dedi.
5.03.2021 Gündem
İşte alt liglerde haftanın programı!
İşte alt liglerde haftanın programı! Misli.com 3. Lig 1. Grup'ta 20. hafta, 2, 3 ve 4. Grup'ta ise 23. hafta müsabakaları yarın oynanacak.
24.02.2021 İddaa
Barajlar kurudu: Edirne'de içme suyu kuyulardan karşılanacak
Barajlar kurudu: Edirne'de içme suyu kuyulardan karşılanacak Son 91 yılın en kurak senesinin geçirildiği Edirne'de, içme suyunu sağlayan barajlarda 5 aylık su kalması nedeniyle belediye tarafından su kuyuları açılmaya başlandı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürken, "Edirne'de, yer altı sularının kullanılması için açılan 12 kuyudan kentin yüzde 30 içme suyu sağlıyoruz. Burada da 12 kuyu açmıştık. Buna ek olarak 3 kuyu daha açıyoruz. Toplamda 15’e çıkacak. Bundan 15 yıl önceleri buralarda 10-15 metrelerde su bulabiliyorduk. Şu anda bu kuyuyu 95 metrede açtık. Bu da yer altı suları çekiliyor, dediğimizin çok somut bir göstergesi. Edirneli vatandaşı su kullanımın da tasarruflu olmaya çağırıyorum" dedi.
7.01.2021 Gündem
Edirne Belediye Başkanı Gürkan: Faciaya doğru gidiyoruz
Edirne Belediye Başkanı Gürkan: Faciaya doğru gidiyoruz Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya'da son 91 yılın en kurak döneminin yaşandığını, kentin içme suyunun sağlandığı Kayalıköy Barajı'ndaki su rezervinin de yüzde 3'e düştüğünü belirtti. Gürkan, "Trakya son 91 yılın en kurak dönemini yaşıyor. Yer altı sularımız yüzde 85 oranında azaldı. Bir faciaya doğru gidiyoruz" dedi.
23.12.2020 Gündem
Edirne Belediyesinden su tasarrufu çağrısı
Edirne Belediyesinden su tasarrufu çağrısı Edirne Belediyesinden, 91 yılın en kurak döneminin yaşandığı belirtilerek, suyun tasarruflu kullanılması için çağrıda bulunuldu.
21.12.2020 Gündem
Türkiye için kuraklık alarmı!
Türkiye için kuraklık alarmı! Türkiye, 2014'ten bu yana en ciddi kuraklık tehlikesi ile karşı karşıya. Yağışların beklentilerin altında kalması kuraklık tehlikesini gündeme getirirken Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek önümüzdeki dönemle ilgili bilgi verdi. Ocak ayından sonra yağışların artacağını söyleyen Tek, "Nisan ve mayıs ayında beklenen yağışlar umut verici ancak tedbiri elden bırakmamalıyız" dedi.
28.11.2020 Yaşam
Edirne'de 36 saatlik su kesintisi
Edirne'de 36 saatlik su kesintisi Edirne Belediyesi, Süleoğlu Barajı'ndan bağlantı yapılması nedeniye, perşembe günü saat 13.00'den itibaren kent merkezinde 36 saat su kesintisi uygulanacağını açıklamadı.
25.11.2020 Gündem
Komşudan onun için akın akın geliyorlar!
Komşudan onun için akın akın geliyorlar! Bilinçsiz kullanılan aspirinin ölümcül olabileceğinin açıklanmasına rağmen, Bulgaristan vatandaşları, aspirinin korona virüs salgınını önlediği iddiasıyla alışverişe gedikleri Edirne’de bu kez sabahın ilk ışıklarıyla eczanelere akın edip 10’larca kutu aspirin aldı.
13.11.2020 Yaşam
Orman yangınında üçüncü gün! Alevler Türkiye'ye ilerliyor
Orman yangınında üçüncü gün! Alevler Türkiye'ye ilerliyor Bulgaristan sınırında çıkan orman yangını 3 gündür söndürülemezken, alevler Türkiye sınırında ilerlemeye devam ediyor.
9.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Edirne Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edirne belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.