Ece Erken Eşi

Ece Erken Eşi

Son dakika Ece Erken eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ece Erken eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ece Erken eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Erken Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece erken eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 ece erken eşi haberi bulunmuştur. Tüm ece erken eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Erken eşi öldükten sonra ilk kez konuştu! 'Yaşanabilecek en büyük acılardan biri'
Ece Erken eşi öldükten sonra ilk kez konuştu! 'Yaşanabilecek en büyük acılardan biri' Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu Yeşilköy'de bir balıkçıda silahlı saldırı sonucu kaybeden sunucu Ece Erken eşinin vefatından sonra ilk kez olay yaratan açıklamalarda bulundu. Evlilik fikrine sıcak bakmadığını söyleyen Erken, '"Şafak ile her şeyin daha çok başındayken onu kaybettim. Yaşanabilecek en büyük acılardan biri. Beni Şafak gibi sevecek birini bulmam zor' dedi.
10.04.2023 Magazin
Ece Erken duruşmada baygınlık geçirmişti! Son durumu...
Ece Erken duruşmada baygınlık geçirmişti! Son durumu... Ece Erken, eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşmasında fenalık geçirdi. Kadir Yasak’ın savunmasını ağlayarak dinleyen Erken, duyduklarına dayanamayarak bayıldı. Salondan çıkarılan Ece Erken'in son durumuna ilişkin açıklama avukatından geldi
17.08.2022 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu katilleri hakim karşısına çıktı! Ece Erken duruşma salonunda bayıldı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu katilleri hakim karşısına çıktı! Ece Erken duruşma salonunda bayıldı Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nun cinayet davasında ilk duruşma başladı. Duruşma öncesi gözyaşlarına boğulan Ece Erken, eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşmasında, sanık Kadir Yasak savunma yaparken fenalaştı. Baygınlık geçiren Erken, duruşma salonundaki sandalyeye başını çarptı.
16.08.2022 Magazin
Ece Erken'den kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na: Oğluma baba, bana her şeydin, çok sevdim çok!
Ece Erken'den kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na: Oğluma baba, bana her şeydin, çok sevdim çok! Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de sahibi olduğu restoranda 27 Ocak akşamı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Hayat arkadaşının vefatıyla sarsılan ünlü isim, birinci evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabından yayınladığı nikah videolarıyla kutladı. Erken, merhum eşine; "Çok sevdim seni çok.Oğluma baba, bana her şeydin" sözleriyle seslendi.
4.06.2022 Magazin
Ece Erken eşi öldükten sonra ilk kez canlı yayına katıldı! Müjdeli haberi canlı yayında verdi...
Ece Erken eşi öldükten sonra ilk kez canlı yayına katıldı! Müjdeli haberi canlı yayında verdi... Sunucu Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy'deki bir balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Zor günler geçiren Ece Erken geçtiğimiz günlerde reddi miras yapmasıyla gündem olmuş ve Instagram hesabından Mahmutyazıcıoğlu soyadını kaldırmıştı. Erken, şimdilerde yaşadığı zor günleri geride bırakmaya hazırlanıyor. Eşi vefat ettikten sonra ilk kez canlı yayına katılan Ece Erken, yakın dostu Alişan'ın sunduğu programda sevenlerine müjdeli haberi verdi. Eşinin vefat ettiğini öğrendiği anları anlatan Erken duygu dolu anlar yaşadı. İşte detaylar...
26.05.2022 Magazin
Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na böyle seslendi! 'Sanki ayrılacağımızı biliyormuş gibi...'
Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na böyle seslendi! 'Sanki ayrılacağımızı biliyormuş gibi...' Uğradığı silahlı saldırı sonucu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden sunucu Ece Erken, yürek yakan paylaşımlarına devam ediyor. rken, eşiyle beraber çekilen fotoğraflarını yayınladı ve duygusal bir not düştü.
25.03.2022 Magazin
Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine attığı son mesajları paylaştı!
Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine attığı son mesajları paylaştı! Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Eşinin ölümüyle zor günler geçiren Ece Erken, Instagram hesabından içini döktü. Eşinin vefatının 40'ıncı gününde duygularını dile getiren Erken, 'Ölmeyecek kadar yaralıyım' dedi.
8.03.2022 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken isyan etti!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken isyan etti! Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemde! Zor günler geçiren Ece Erken, Instagram hesabından isyan etti. Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla ilgili paylaşım yapan Erken "Borcu olanlar borcu vardı diye geziyor, 'kardeş' dediklerin kalleş çıktı" ifadelerini kullandı.
14.02.2022 Magazin
Ece Erken cinayet şüphelisi yakalandıktan sonra paylaşım yaptı! 'Müebbet yediklerini göreyim'
Ece Erken cinayet şüphelisi yakalandıktan sonra paylaşım yaptı! 'Müebbet yediklerini göreyim' Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüren ve 13 gündür firari olan Seccad Yeşil'in yakalanmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Erken, "Şükürler olsun" dediği paylaşımında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve tüm organize şube ekibine teşekkür etti.
9.02.2022 Magazin
Ece Erken hakkında korkutan iddia! 'Çok fazla ilaç içiyor, kocasının kırkını göremeyebilir'
Ece Erken hakkında korkutan iddia! 'Çok fazla ilaç içiyor, kocasının kırkını göremeyebilir' Ünlü sunucu Ece Erken eşinin ölümünün ardından kötü günler geçiriyor. Yakın çevresi tarafından ünlü ismin durumu ile ilgili sık sık açıklama yapılıyor. Son olarak Seren Serengil Söylemezsem Olmaz yayınında çarpıcı açıklamalar yaptı. Serengil son olarak Erken hakkında korkutan bir iddiada bulundu.
4.02.2022 Magazin
Yılların küslüğü bitti! Ece Erken'e Demet Akalın'dan küslük bitiren ziyaret!
Yılların küslüğü bitti! Ece Erken'e Demet Akalın'dan küslük bitiren ziyaret! Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Acı haberi duyup,Ece Erken'in yanına ilk giden isim ise Demet Akalın oldu. Demet Akalın ile Ece Erken’in arası bir süredir açıktı. Akalın, eşi Okan Kurt ile Ece Erken’ e destek oldu.
30.01.2022 Magazin
Gözaltılar sonrası Ece Erken'den açıklama: Allah'ım şükürler olsun
Gözaltılar sonrası Ece Erken'den açıklama: Allah'ım şükürler olsun Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili silahlı saldırı gerçekleştirdiği tespit edilen Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi daha yakalandı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken, sosyal medya hesabından "Allahım şükürler olsun" paylaşımında bulundu.
29.01.2022 Magazin
Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vurulma anını izledi, kahroldu!
Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vurulma anını izledi, kahroldu! Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), önceki gece sahibi olduğu balıkçı restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Yedi ay önce evlendiği Mahmutyazıcıoğlu'nun telefonuna tehdit mesajları geldiği belirtilen Erken'in, eşinin vurulma anına ait güvenlik kamerası görüntülerini izleyince dizlerinin üzerine çöktüğü öğrenildi. Erken'in sözlerini yakın arkadaşı canlı yayında duyurdu.
28.01.2022 Magazin
Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti
Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 
27.01.2022 Yaşam
Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu boşanıyor mu? Hepsini sildi
Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu boşanıyor mu? Hepsini sildi Geçtiğimiz haziran ayında nikah masasına oturan Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ayrıldığı iddia edildi. Haberler karşısında sessiz çiftten Ece Erken, oğlu Eymen'i de alıp tatile çıkarken, Mahmutyazıcıoğlu Instagram hesabını kapattı.
18.09.2021 Magazin
Ece Erken: Hayatımda biri yok; çünkü...
Ece Erken: Hayatımda biri yok; çünkü... Eda Erol'la aşk yaşayan yakın arkadaşı Alişan hakkında konuşan Ece Erken, hayatında neden birinin olmadığını açıkladı.
24.05.2017 Magazin
Ece Erken'den şok karar!
Ece Erken'den şok karar! Boşanma kararı yetmedi, şimdi de...
6.07.2015 Magazin
Doğuma az kaldı!
Doğuma az kaldı! Hamileliğinde 8’inci aya giren Ece Erken eşi Serkan Uçar ile doğum için son hazırlıklarını tamamladı...
16.03.2015 Magazin
Sarhoş yazmayın!
Sarhoş yazmayın! 7 aylık hamile Ece Erken eşi Serkan Uçar’la önceki gün Bebek’te kahvaltı etti...
19.01.2015 Magazin
Alişan’dan yeni evlilere: Taş çaldınız
Alişan’dan yeni evlilere: Taş çaldınız İki hafta önce sürpriz şekilde kendisinden 13 yaş küçük Serkan Uçar ile nikah masasına oturan Ece Erken, eşi ve arkadaşı Alişan ile İstanbul’a döndü...
8.07.2014 Magazin
‘Sayın seyirciler boşandım’
‘Sayın seyirciler boşandım’ Ünlü Sunucu Ece Erken Mavi şeker adlı programını gözyaşları içinde açtı
20.11.2009 Magazin
Ece Erken'den Özlem'e cep mesajlı öfke
Ece Erken'den Özlem'e cep mesajlı öfke Beni aşağı çekip kendini yüceltme
1.09.2008 Magazin
Dayaktan boşanıyor 2 milyon YTL istiyor
Dayaktan boşanıyor 2 milyon YTL istiyor Sunucu Ece Erken, eşi işadamı Tuncer Öztarhan’a boşanma davası açtı. “Tuncer uçakta ve evde beni dövdü” diyen Erken, 2 milyon YTL tazminat ve 15 bin YTL aylık nafaka istedi
13.08.2008 Magazin
Ece Erken isyan etti: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor
Ece Erken isyan etti: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor Ece Erken'in başı, daha önce de kendisi ve merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit eden takıntılı hayranı E.Ç ile bir kere daha dertte. Erken, "Bu şahıs nasıl benim kapımın önüne kadar gelebiliyor? Neden hâlâ dışarıda? Şizofreni teşhisi konup neden tedavi görmüyor? Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor" diyerek isyan etti.
5.02.2024 Magazin
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davada karar açıklandı
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davada karar açıklandı Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada karar açıklandı.
22.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ece Erken Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece erken eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.