Ecb

Ecb

Son dakika ecb haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ecb ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ecb haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ecb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ecb gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 ecb haberi bulunmuştur. Tüm ecb haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faiz indirimi fiyatlamasında aşırıya kaçıldı! Dev bankadan açıklama
Faiz indirimi fiyatlamasında aşırıya kaçıldı! Dev bankadan açıklama Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Slovenya Merkez Bankası Başkanı Bostjan Vasle, piyasanın 2024 yılı için faiz indirimi fiyatlamalarında aşırıya kaçtığını söyledi.
18.12.2023 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Piyasalarda yön ne olacak?
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Piyasalarda yön ne olacak? Piyasalarda gözler Merkez Bankası'na çevrildi. Para Politikası Kurulu bugün faiz kararını açıklayacak. Peki beklentiler neler? Ekonomistler cevapladı.
23.11.2023 Ekonomi
Borsada yön yukarı mı aşağı mı? Borsa İstanbul ile ilgili çarpıcı analiz geldi
Borsada yön yukarı mı aşağı mı? Borsa İstanbul ile ilgili çarpıcı analiz geldi Borsa İstanbul ile ilgili dikkat çeken açıklama geldi. BIST 100 güne yüzde 1,23 yükselişle başladı. Öte yandan Borsa İstanbul ile ilgili uzmanlardan çarpıcı tahmin geldi. Öte yandan dün iki kez devre kesen Borsa İstanbul'da bugün hareketlilik nasıl olacak? İşte Borsa İstanbul ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
26.10.2023 Ekonomi
Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı ECB, beklendiği gibi Mayıs ayı politika toplantısının ardından politika faiz oranlarını 25 baz puan artırdığını duyurdu. oranlar şu anda Kasım 2008′den bu yana görülmeyen seviyelerde.
4.05.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında yeni hedef belirlendi! Kritik uyarı geldi işte yeni rakamlar...
Altın fiyatlarında yeni hedef belirlendi! Kritik uyarı geldi işte yeni rakamlar... Altın piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Çeyrek, gram, yarım ve tam altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken uzmanlardan yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Altın fiyatları, yatırımcıların ekonomik ve para politikası görünümünü değerlendirmeye devam etmesiyle, ons başına 1.990 doların altını test etti. Piyasa, Cuma günkü yüzde 2'lik düşüşü yeni haftada genişletirken Mayıs ayında Fed’in 25 baz puanlık bir artırımını fiyatlıyor. Bu arada, faiz artırımında hâlâ netleşmeyen ECB'nin de sıkılaştırmayı gelecek aya uzatması bekleniyor. İşte son güncellemelerle altın piyasası…
18.04.2023 Ekonomi
Dolar ve euro ile ilgili kritik açıklama
Dolar ve euro ile ilgili kritik açıklama Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde "Euro ve doların rezerv para statüleri kesin, değişmez olarak görülmemeli" dedi.
18.04.2023 Ekonomi
Piyasalar merak bekliyordu! ECB'den yeni faiz artışı: 15 yılın zirvesinde
Piyasalar merak bekliyordu! ECB'den yeni faiz artışı: 15 yılın zirvesinde Avrupa Merkez Bankası refinansman operasyonu faiz oranını 50 baz puan artırdı ve yüzde 3,50'ye yükseltti.
16.03.2023 Dünya
ECB faiz kararını bugün açıklayacak
ECB faiz kararını bugün açıklayacak Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı için gözler açıklamanın yapılacağı saate çevrildi. Düne kadar Euro'nun merkezinden 50 baz puanlık artırım geleceğine kesin gözüyle bakılıyordu. Şimdi durum değişti. Ancak verilen mesajlar da oldukça önemli. Bankanın enflasyon hedefini bir miktar yukarı çekmesi de beklenenler arasında.
16.03.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla flaş gelişme! Yeni rekor geliyor
Altın fiyatlarıyla flaş gelişme! Yeni rekor geliyor Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları düşüşün ardından yeniden yükselmeye başladı. Altın fiyatları merkez bankalarının faiz artırımlarını fiyatlamaya devam ediyor. Fed ve ECB'nin faiz artırımı yapacağına dair mesajları satın alan altın yeniden ivmelenmeye çalışıyor. Öte yandan uzmanlardan altın için yeni rekor uyarısı geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
6.03.2023 Ekonomi
Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararı ne zaman açıklanacak? ECB faiz kararı ne olur?
Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararı ne zaman açıklanacak? ECB faiz kararı ne olur? Piyasaların gözü Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararına çevrildi. Küresel mali krizin faiz kararında etkili olması beklenirken Avrupa'da devam eden enerji tedarik sıkıntıları da kararda etkili olacak. Peki, Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararı ne zaman açıklanacak? ECB faiz kararı ne olur? ECB faiz arttırır mı? İşte detaylar…
25.10.2022 Ekonomi
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman, saat kaçta?
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman, saat kaçta? FED faiz kararı toplantısı için saat araştırması başladı. Başta altın, dolar ve kripto para olmak üzere ekonomi piyasalarını yakından etkileyen FED toplantısı için geri sayım devam ediyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
21.09.2022 Ekonomi
Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı ne zaman açıklanacak? ECB faiz kararı ne olur?
Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı ne zaman açıklanacak? ECB faiz kararı ne olur? Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararı bekleniyor. ECB'den beklentilere paralel bir faiz artırımı gelip gelmeyeceği merak edilirken piyasalara etkisi ve Euro’nun nasıl tepki vereceği de merak ediliyor. Peki, Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı ne zaman açıklanacak? ECB toplantısı ne zaman, saat kaçta? ECB faiz kararı ne olur? Avrupa Merkez Bankası faiz artırır mı? İşte detaylar…
8.09.2022 Ekonomi
Kripto para fiyatlarında deprem! Bitcoin, Ethereum sert düştü
Kripto para fiyatlarında deprem! Bitcoin, Ethereum sert düştü Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kripto para fiyatları düşüşe geçti. Kripto paralarda düşüş deprem etkisi yarattı. Kripto para piyasalar Fed Başkanı Jerome Powell’ın faiz artırımlarının devam edebileceğine yönelik açıklamalarıyla sert düşüş yaşadı. Fed’in ardından ECB’nin de faiz artırma ihtimalinin olması düşüşü ivmelendirdi. Bitcoin 20 bin dolar, Ethereum da 1500 doların altına sarktı.
29.08.2022 Ekonomi
Yatırım yapan zarar etti! Kripto paralarda büyük düşüş
Yatırım yapan zarar etti! Kripto paralarda büyük düşüş Kripto para piyasalarında düşüşler durmuyor. Sürekli boğa tuzaklarına sahne olan kripto para borsalarında yeniden sert satışlar görüldü. Lider kripto para birimi Bitcoin tarihi zirvesinden yüzde 69 oranında uzaklaştı. Düşüşlere ana sebep olarak boğa tuzakları, Rusya-Ukrayna savaşının etkileri, Fed’in faiz hamlesi gibi sebepler ön plana çıkıyor.
22.08.2022 Ekonomi
Euro Bölgesi ekonomisinin büyüme rakamları açıklanacak! Resesyon beklentisi büyüyor...
Euro Bölgesi ekonomisinin büyüme rakamları açıklanacak! Resesyon beklentisi büyüyor... Euro Bölgesi, ilk çeyrekteki geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 5,4 oranında gelen büyümenin ardından bu Cuma ikinci çeyrek verilerini açıklanacak.
27.07.2022 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı, TCMB toplantısı ne zaman? MB faiz kararını ne zaman, saat kaçta açıklayacak, faiz beklentisi ne?
Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı, TCMB toplantısı ne zaman? MB faiz kararını ne zaman, saat kaçta açıklayacak, faiz beklentisi ne? Dolar, altın ve euro fiyatları yakından takip edilirken piyasaya yön veren kararlar merakla bekleniyor. TCMB ve ardından da Avrupa Merkez Bankası faiz kararını duyuracak. Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) sert bir faiz artışı yapması beklenirken TCMB’nin faizleri sabit tutması bekleniyor. Peki, Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı, MB faiz kararı ne zaman açıklanacak? TCMB toplantısı bugün mü, ne zaman ve de saat kaçta?
21.07.2022 Ekonomi
Faiz ile ilgili son dakika gelişmesi! Merkez Bankası açıklayacak! Dolar, euro...
Faiz ile ilgili son dakika gelişmesi! Merkez Bankası açıklayacak! Dolar, euro... Dolar, altın ve euro fiyatları için yatırımcılar bugün iki merkez bankasının faiz kararına odaklandı. Yurt içinde önce TCMB ve ardından da Avrupa Merkez Bankası faiz kararını duyuracak. ECB’nin sert bir faiz artışı yapması beklenirken TCMB’nin faizleri bu ay da pas geçmesi bekleniyor. Euronun kaderinin belirleneceği günde, yurt içinde yıl zirvesinde dolaşan dolar/TL kuru ve gram altın fiyatlarında hareketlik yaşanıyor. İşte piyasalarla ilgili flaş gelişmeler...
21.07.2022 Ekonomi
Dolar ve euroda kritik hafta! Faiz ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası...
Dolar ve euroda kritik hafta! Faiz ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası... Dolar ve euroda kritik haftaya girildi. Merkez Bankası açıklayacak. TCMB, geçen yılın son 4 toplantısında faizde toplam 500 baz puan indirime gittikten sonra, bu yılın ilk 6 toplantısında bir değişiklik yapmamıştı. Gözler şimdi alınacak yeni faiz kararında. Bu hafta piyasalar açısından olabilecek iki kritik karar alınacak. Birincisi TCMB'nin 21 Temmuz Perşembe günü açıklayacağı faiz kararı ve yine aynı gün saat 15:15'te Avrupa Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararı. Böyle bir kritik haftaya dolar 17.38'den, Euro ise 17,5107 TL'den başladı
18.07.2022 Ekonomi
Küresel piyasalarda gözler ABD'den gelecek enflasyon rakamlarında! 41 yılın zirvesini gördü, resesyon endişesi pik yaptı
Küresel piyasalarda gözler ABD'den gelecek enflasyon rakamlarında! 41 yılın zirvesini gördü, resesyon endişesi pik yaptı ABD enflasyon verisi piyasalar tarafından yakından takip ediliyor. ABD'de mayıs enflasyonu yüzde 8,6 ile beklentileri aşmıştı. Beklenti, mayısta da enflasyonun nisanda olduğu gibi yüzde 8,3 olmasıydı. Küresel piyasalar bugün ABD'de açıklanacak olan haziran ayı enflasyon verilerini takip edecek. Peki ABD haziran ayı enflasyon rakamaları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sürpriz veriye piyasa tepkisi nasıl olur? Altın yatırımcısı hangi seviyeleri takip etmeli? İşte menrak edilen soruların yanıtları...
13.07.2022 Ekonomi
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı toplantı tarihleri!
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı toplantı tarihleri! Dalgalı seyrini sürdüren piyasaların gündeminde FED’in faiz kararı yer alıyor. Haziran ayı FED faiz kararı beklenirken geride bıraktığımız haftada ABD enflasyonu ve Avrupa Merkez Bankası kararları olmuş, yapılan açıklamalar, temmuzdan itibaren Fed’i takibe alacaklarının teyidi olmuştu. Küresel piyasalar ve yatırımcı FED’in faiz kararını beklerken olası bir faiz artışı sonrasında piyasaların buna nasıl tepki vereceği de merak konusu oldu. Peki, FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı toplantı tarihleri!
13.06.2022 Ekonomi
Euro ne kadar, kaç TL? Euro neden yükseliyor, daha da yükselir mi?
Euro ne kadar, kaç TL? Euro neden yükseliyor, daha da yükselir mi? Dolar/TL 15,65 seviyesini aşarken; euro/TL ise 16,35'in üzerini test etti.  Avrupa Merkez Bankası (ECB) Üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı François Villeroy de Galhau, eurodaki zayıflığın ECB'nin enflasyonu yüzde 2 fiyat istikrarı hedefine doğru yönlendirme çabalarını tehdit edebileceğini söyledi.
16.05.2022 Ekonomi
Gümüş ve altın fiyatlarında dikkat çeken yükseliş yorumu! Diğerine göre daha hızlı değer kazanabilir...
Gümüş ve altın fiyatlarında dikkat çeken yükseliş yorumu! Diğerine göre daha hızlı değer kazanabilir... Gümüş ve altın fiyatları ile ilgili dikkat çeken açıklamalar... Piyasaların gözü kulağı dün açıklanan ABD enflasyon verilerindeydi. Açıklama sonrasında küresel resesyon kaygısı artarken; piyasalar negatife döndü. Ons altın ve ons gümüş fiyatları düşüş trendindeki hareketini sürdürüyor. Böyle bir ortamda altın ve gümüşün nasıl bir seyir izleyeceği gündemdeki etkisini sürdürüyor. Yatırımcılar 'Altın mıi gümüş mü?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın ve gümüşteki baskı artabilir mi, yoksa şansları daha mı yüksek? Altının mı yoksa gümüşün mü yükseliş potansiyeli daha fazla olabilir? Uzmanlar konu ile ilgili değerlendirmede bulundu.
12.05.2022 Ekonomi
Bitcoin resmen eridi! Kripto paralar kabusu yaşıyor, daha önce böylesi görülmedi! Yüzde...
Bitcoin resmen eridi! Kripto paralar kabusu yaşıyor, daha önce böylesi görülmedi! Yüzde... Bitcoin ve kripto paralar ile ilgili flaş açıklama! Kripto paralar son günlerde adeta kabusu yaşıyor. Fiyatlar resmen dibi gördü. Piyasanın en büyük hacimli birimi Bitcoin, 24.500 dolar seviyesine gerileyerek sadece 6 ayda zirve seviyesine göre yüzde 64 eridi. FED ve ECB'den gelen açıklamalarla baskı yiyen Bitcoin ve kripto para piyasasının, piyasalarda daha önce emsali görülmemiş Terra-LUNA depremiyle 'Güvenilirlik' hikayesi son bulmuş oldu. Kripto para piyasasında son durum ne? İşte detaylar...
12.05.2022 Ekonomi
Sberbank, Avrupa pazarından çekildi
Sberbank, Avrupa pazarından çekildi Rusya'nın en büyük bankası Sberbank, Avrupa pazarından çekildiğini duyurdu.
2.03.2022 Ekonomi
Altın fiyatları resmen fırladı, 8 ayın zirvesini gördü! Yeni rekor an meselesi, altın fiyatları için iki kritik gelişme...
Altın fiyatları resmen fırladı, 8 ayın zirvesini gördü! Yeni rekor an meselesi, altın fiyatları için iki kritik gelişme... Altın fiyatları yükseldikçe yükseldi. Yatırımcısının yüzünü güldüren altın 8 ayın zirvesinde. Altın fiyatları olası Rusya-Ukrayna savaşı beklentisiyle yeniden yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftalarda dolar/TL`deki zayıf seyrin etkisiyle 766 TL`ye kadar geri çekilen gram altın fiyatı yön değiştirdi. Altında rüzgar tersine döndü. Rusya-Ukrayna gerilimi sonrası ons altın da yükseldi. Ons altın 1.879 dolar bandına tırmanarak son 8 ayın zirvesini görerek 822 TL ile 2022`nin en yüksek seviyesini test etti. Altında yaşanan kritik hareketlerin ardından "Altın düşecek mi yükselecek mi, Altın Kuru bugün ne kadar, kaç TL" soruları en çok aranan konular arasında kendine yer buldu. Peki gram, çeyrek altın, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı 15 Şubat 2022 bugün ne kadar? Kapalıçarşı’dan gelen son dakika altın fiyat bilgisine göre; çeyrek altın 1.355 TL, Cumhuriyet altını ise 5.400 TL seviyesinden alıcı buluyor. İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
15.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ecb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ecb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.