E-5

E-5

Son dakika e-5 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e-5 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e-5 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E-5

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e-5 gelişmeleri de dahil olmak üzere 33.858 e-5 haberi bulunmuştur. Tüm e-5 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor Trendyol Süper Lig 34. haftasında Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.
24.04.2024 Galatasaray
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu?
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu? Düzce'de Ramazan Bayramı tatili sırasında trafik polislerince yapılan, radar hız uygulamasını diğer sürücülere selektör yaparak haber veren 66 sürücüye idari para cezası uygulandı. Sosyal medyada tartışılan konuyla ilgili Adli Bilirkişi Dr. İbrahim Can, "Selektör yapmak bir işaretleşme aracı değildir. Deniz fenerlerindeki gibi bir mantıkla kullanmak doğru değildir" dedi.
15.04.2024 Gündem
Sosyal medyadan gelen linke tıkladı, hayatının şokunu yaşadı!
Sosyal medyadan gelen linke tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Son zamanlarda dolandırıcılık haberlerinin artmasıyla birçok kişi büyük mağduriyet yaşadı. Tekirdağ'da sosyal medya hesabı Facebook'tan gelen bir linke tıklayan şahıs, açılan siteye bilgilerini girince 34 bin TL parasını kaptırdı.
26.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu ve Rize'yi işaret etti: Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu ve Rize'yi işaret etti: Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden petrol ve doğalgaz çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın. Berat Bey'in döneminde sondaj gemilerinden alım yaptık. Sondaj gemileriyle kendi kendimize yeter hala geldik. Batı Karadeniz'deki aramalarımızı Orta ve Doğu Karadeniz'e de kaydırdık. Ordu ve Kastamonu açıklarında aramalarımız var." ifadelerini kullandı.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar." dedi.
26.05.2023 Gündem
İstanbul'da E-5 güzergâhındaki riskler öne çıktı
İstanbul'da E-5 güzergâhındaki riskler öne çıktı İstanbul’da olası depremde ulaşımı sağlayacak E-5’e paralel uzanan binaların depremde yola yıkılarak kapatmasının önüne geçmek için çalışma başlatıldı.
17.04.2023 Gündem
Ülke ekonomisine yıllık 230 milyon TL katkı sağlayacak! Projede sona gelindi
Ülke ekonomisine yıllık 230 milyon TL katkı sağlayacak! Projede sona gelindi Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen, Çorum ve Çankırı’daki tarım arazilerini suyla buluşturacak olan Kızılırmak Tımarlı Sulama Projesi 2. kısım proje inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 93'ü tamamlanan proje 50 yıllık rüyanın gerçeğe dönüşmesini sağlarken, 15 bin kişiye de istihdam sağlayacak.
15.09.2022 Ekonomi
Veliler dikkat! Bakan Özer duyurdu, bunu yapmayın
Veliler dikkat! Bakan Özer duyurdu, bunu yapmayın Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 4.’sü Erzurum'da düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı’na katıldı. Toplantıda yatırımlarla ilgili konuşan Bakan Özer, “Erzurum'daki 278 milyonluk Milli Eğitim Bakanlığı yatırımını 888 milyona çıkarmış bulunuyoruz” dedi. Öte yandan bağış yapmak ile kayıt yapmanın arasında fark olduğunu ifade eden Bakan Özer, “Bağış yapmak isteyen bağış yapabilir ama bu ülkede hiç kimseden kayıt için devlet okullarından bağış alınamaz. Biz nasıl yıllardan beri yardımcı kaynaklardaki kronik problemleri çözdüysek, çocuklara yardımcı kaynakları ücretsiz olarak gönderdiysek, okullarımızın da tüm ihtiyaçlarını biz karşılayacağız” açıklamalarında bulundu.
26.07.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olması süreciyle ilgili konuşan Erdoğan, "Her şeyden önce PKK/YPG ile FETÖ'ye destek verilmeyeceği, bunun kırmızı çizgimiz olduğunu kendilerine orada ısrarla anlattık. Kesinlikle Türkiye'den bu konuda taviz beklenmesinler" dedi. Tahıl anlaşmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Fiyatlardaki düşüş devam edecek. En az gelişmiş ülkelerin üzerindeki baskı azalacak. Ortaya çıkacak kıtlıklar peşinen engellenecek." dedi. Enflasyonla ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Şubat-Mart ayı itibariyle düşüşü görürüz." dedi.
25.07.2022 Siyaset
MEB'den flaş karar! Resmen değişiyor, okulları kapsıyor, öğrenciler artık...
MEB'den flaş karar! Resmen değişiyor, okulları kapsıyor, öğrenciler artık... MEB'den son dakika kararı. Resmen değişiyor. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Tüm okullarda geçerli olacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Eğitimin Dönüştürülmesi Ön Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Fransa’nın başkenti Paris'te yaptığı açıklamada Türkiye'nin eğitimdeki iyileştirmelere rağmen dünyada birçok eğitim sistemi gibi okullar arası başarı farkı açısından sıkıntı yaşadığını söyleyerek, "Burada iki yaklaşımımız var: Birincisi okul öncesi eğitimin güçlendirilmesi ve okullar arası imkan farklılıklarının azaltılması. Görevi 6 Ağustos 2021 tarihinde devraldığımız zaman 3 yaştaki okullaşma oranı yüzde 14, 4 yaştaki okullaşma oranı yüzde 35, 5 yaştaki okullaşma oranı ise yüzde 78'di. O tarihte Türkiye'de 2 bin 872 bağımsız anaokulu hizmet vermekteydi. Yeni bir eğitim politikası olarak bu dönemde 2022 yılının sonuna kadar 3 bin yeni anaokulu ve 40 bin yeni anasınıfı açmayı hedefliyoruz. Şu ana kadar 750 bağımsız anaokulunu tamamlayıp hizmete soktuk. Yıl sonuna kadar da geriye kalan 2 bin 250'sini tamamlayıp hedefe ulaşmayı planlıyoruz" diye konuştu. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı binlerce kişinin beklediği tarihi açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 20 bin öğretmen atama sürecine ilişkin takvimin yayımlandığını bildirerek ön başvuruların 18-26 Temmuz tarihinde, atamaların ise 1 Eylül'de yapılacağını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
29.06.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, her gün 272...
MEB resmen duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, her gün 272... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. MEB tek tek duyurdu. Tüm detaylar belli oldu. Bakan Özer anaokulundan meslek lisesine kadar olan tüm öğrencileri yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. 26 Ekim’de başlatılan “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” kampanyası büyük bir kitap ve okuma seferberliğine dönüştü. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “İki ayda bitireceğiz dedik. 16 bin 361 tane kütüphane yaptık, bu günlük ortalama 272 kütüphane demek” dedi. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için okul öncesi eğitime erişimi yurt genelinde yaygınlaştırmak için çaba harcandığının altını çizen Özer, "3 bin yeni anaokulu, 40 bin yeni ana sınıfı yapmayı hedefliyoruz. 6 Ağustos 2021’e kadar toplam anaokulu sayısı 2 bin 782’di. Mevcut anaokulundan fazla anaokulunu 1 yıl içerisinde yapacağız. Şu ana kadar 102 tane bağımsız anaokulu yaptık. 6 Ağustos’tan itibaren 264 anaokulunun ihalesini yaptık. 3 bin anaokulunun 1000 tanesini İstanbul’a yapacağız," diye konuştu.
1.04.2022 Eğitim
Yeni Tokat Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız
Yeni Tokat Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin bugün yaşanan ekonomik sıkıntının da üstesinden geleceğini belirterek, "Sağlık krizinin tetiklediği ekonomik sarsıntı henüz dinmemişken Ukrayna- Rusya savaşı ile krizin nasıl derinleştiğine de beraberce şahit olduk. Türkiye güçlü altyapısı sayesinde nasıl salgının üstesinden geldiyse, küresel enerji ve emtia fiyatlarındaki artışın etkisiyle yaşadığı hayat pahalılığı sorunu da kısa sürede aşacaktır" dedi.
25.03.2022 Siyaset
E-5 Karayolunda feci kaza!
E-5 Karayolunda feci kaza! Kağıthane, D-100 Karayolu'nda, sürücüsünün, önündeki araçları geçmek isterken bariyere çarptığı motosiklet, geçmek istediği hafriyat kamyonunun arka tekerleğine vurarak devrildi. Motosiklette yolcu olarak bulunan Ahmethan Artukoğlu (26), feci şekilde hayatını kaybetti, sürücü ise hafif şekilde yaralandı.
3.03.2022 Gündem
MEB'den resmi açıklama geldi! Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu, 5 ay içinde...
MEB'den resmi açıklama geldi! Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu, 5 ay içinde... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti ve MEB yeni gelişmeyi resmen duyurdu. 5 ay detayı dikkat çekti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada hem öğretmenleri hem de öğrencileri yakından ilgilendiren değerlendirmelerde bulundu. 20 yıllık süreçte eğitim alanında önemli adımlar atıldığına değinen Özer sadece okul sayısının artırılmadığını aynı zamanda öğretmen başına düşen öğrenci sayısı ile derslik başına düşen öğrenci sayısını azaltmak için de ciddi bir şekilde öğretmen alımlarının gerçekleştirildiğini ifade etti. Okul öncesi eğitimin önemine de vurgu yapan Özer 5 ay gibi kısa bir sürede 59 yeni anaokulunun hizmete açıldığını duyurdu. Öte yandan Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili de konuşan Özer, "Türkiye, öğretmenine mahsus kanunun olduğu ender ülkelerden biri oldu. Dün itibarıyla da meslek kanununun uygulanmasıyla ilgili yönetmelik taslağını kamuoyuyla paylaştık. Tüm öğretmenlerimizden, eğitim paydaşlarından görüşlerini almak için 1 aylık bir süre belirledik; 15 Mart'ta gelen görüşleri değerlendirerek taslağa son şeklini vererek inşallah, yayınlayacağız. Öğretmenlerimizin adaylık kaldırma, öğretmenlik, uzman öğretmenlik ve başöğretmenlikle ilgili tüm süreçlerini de ayrıntılı bir şekilde tanımlama imkânımız olacak. Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun tüm öğretmenlerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." dedi.
16.02.2022 Eğitim
Yarıyıl tatili ne zaman bitecek, uzatıldı mı? Okullar kapanacak mı, sömestr tatili 2022 ne zaman bitecek? Bakan Özer’den açıklama geldi!
Yarıyıl tatili ne zaman bitecek, uzatıldı mı? Okullar kapanacak mı, sömestr tatili 2022 ne zaman bitecek? Bakan Özer’den açıklama geldi! Sömestr tatili 2022 ne zaman bitecek, okullar açılacak mı? Milli Eğitim Bakanı Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Türkiye Özel Okullar Derneği'nin 20'nci Geleneksel Eğitim Sempozyumu, Antalya'nın Serik ilçesi Belek turizm bölgesindeki bir otelde, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve eğitim sektörü temsilcilerinin katılımıyla başladı. Bakan Özer burada en çok merak edilen “Yarıyıl tatili uzayacak mı, okullar kapanacak mı?” sorusuna da yanıt verdi. Peki, Yarıyıl tatili ne zaman bitecek, okullar ne zaman açılacak?
27.01.2022 Eğitim
Yarıyıl tatili bitmeden yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Özer duyurdu... Tatil uzayacak mı?
Yarıyıl tatili bitmeden yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Özer duyurdu... Tatil uzayacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. Yüz yüze eğitime ara mı verilecek? Yarıyıl tatili uzatılacak mı? Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Özer yarıyıl tatili sürerken yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Okullar koronavirüs nedeniyle yeniden kapanacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı son noktayı koydu Bakan Özer yaptığı açıklamada, "İnşallah bu iki haftalık yarı yıl tatilinden sonra da aynı kararlılıkla yüz yüze eğitime devam edeceğiz. En sık sorulan sorular, hep acaba tatil uzayacak mı? Ben de o soruyu soranlara şöyle cevap vermek istiyorum. Neden herhangi bir kapanma olacağı zaman ilk başlanacak yerler okullardır? Neden kafeler, restoranlar, AVM'ler değildir?" diye konuştu.
27.01.2022 Eğitim
İstanbul yol durumu! Tem otoyolu, E-5, D 100 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu ve kapalı yollar nasıl sorgulanır? İstanbul trafik durumu canlı izleme linki!
İstanbul yol durumu! Tem otoyolu, E-5, D 100 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu ve kapalı yollar nasıl sorgulanır? İstanbul trafik durumu canlı izleme linki! İstanbul yol durumu ve trafik durumu aramaları yoğunlaştı. İstanbul yoğun kar yağışının etkisi altında. Pazar akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, 24 Ocak Pazartesi günü kuvvetlendi. Etkili olan kar yağışı nedeniyle, İstanbul'da trafik durdu, bazı yollar trafiğe kapatıldı; vatandaşlar otoyollarda mahsur kaldı. İstanbul'da kar yağışının devam edeceğinin duyurulmasının ardından trafiğe kapatılan yollar hakkındaki aramalar arttı. Peki, Tem otoyolu, E-5 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu nasıl sorgulanır? İşte İstanbul yol ve trafik durumu…
25.01.2022 Gündem
RTÜK'ten Tele 1'e 'Sedef Kabaş' cezası
RTÜK'ten Tele 1'e 'Sedef Kabaş' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması kapsamında tutuklanan Sedef Kabaş'ın sözleri nedeniyle Tele 1'e 5 kez program durdurma ve üst sınırdan idari para cezası yaptırımı uyguladı. Aynı ihlalin tekrarları halinde kanalın lisansı iptal edilebilecek.
24.01.2022 Gündem
2021’in en çok oynanan oyunlarını açıkladı
2021’in en çok oynanan oyunlarını açıkladı Playstore’da, 2021 yılının en popüler oyunları listesi açıklandı. Zirvede Resident Evil Village yer alırken, onu eFootball PES 2021 ve God of War PC versiyonu takip etti.
22.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Asgari ücret, yüz yüze eğitim, faiz, döviz... Cumhurbaşkanı Erdoğan meydan okudu! Son dakika faiz ve döviz kuru çıkışı...
Asgari ücret, yüz yüze eğitim, faiz, döviz... Cumhurbaşkanı Erdoğan meydan okudu! Son dakika faiz ve döviz kuru çıkışı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret, yüz yüze eğitim, faiz ve 50+1 konularının masaya yatırıldığı kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kurdaki yükselişi bahane ederek fahiş fiyat artışları yapan fırsatçılara göz açtırmayacağız, hepsinin de tepesine tepesine bineceğiz." dedi.
22.11.2021 Gündem
Maltepe E-5'te taşlı bıçaklı dehşet anları!
Maltepe E-5'te taşlı bıçaklı dehşet anları! Maltepe'de Gülsuyuspor - Kartalspor maçı sonrası taraftarlar arasında taşlı, bıçaklı kavga çıktı. D-100 Karayolu'ndaki trafiğin aksamasına da neden olan kavga, cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.11.2021 Yaşam
Okula gitmeyecekler! MEB kararı resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı
Okula gitmeyecekler! MEB kararı resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Okula gitmeyecekler ve izinli sayılacaklar. Yüz yüze eğitime devam edilen okullara ilişkin açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer resmen duyurdu. Kasım ayı ara tatiliyle ilgili resmi açıklama yapıldı. Bakan Özer, öğretmenlerin ara tatili dönemi olan 15-22 Kasım tarihleri arasında idari izinli sayılacağını ve okula gelmeyeceğini bildirdi. Öte yandan Bakan Özer, DYK kurslarının devam edip etmeyeceği, engelli öğretmen ataması, yüz yüze eğitim ve okul öncesi gruplar ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. İşte MEB'in son dakika kararı ve yapılan son açıklamalar...
5.11.2021 Eğitim
Türksat, 5'inci nesil uydusunun gücüyle CABSAT'a katılıyor
Türksat, 5'inci nesil uydusunun gücüyle CABSAT'a katılıyor TÜRKSAT AŞ, 26-28 Ekim’de Dubai'de gerçekleştirilecek Orta Doğu'nun en büyük yayıncılık fuarı 'CABSAT 2021'e 5'inci nesil uydusu Türksat-5A'nın gücüyle katılacak. Türksat AŞ, fuarda ayrıca milli ve yerli uydu anten ailesi PeycON'u Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) pazarı için görücüye çıkaracak.
25.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya kullanıyorsanız dikkat! Bu linke tıklayanın başı yanıyor
Sosyal medya kullanıyorsanız dikkat! Bu linke tıklayanın başı yanıyor Kripto para platformlarıyla ilgili dolandırıcılık haberleri artarken, yeni bir sahtekarlık türü tespit edildi. Sosyal medya kullanıyorsanız hesabınız tehlikede olabilir. Kripto para yatırımı bahane ediliyor. Çok sayıda kişi bu tuzağa düşüyor. Hesaplar, kullanıcılara gönderilen link ile ele geçiriliyor. Sahtekarlar, coin şirketine yatırım yapıldığı ve bu yatırımı 4’e, 5’e hatta 10’a katladıklarını gösteren dekontlar paylaşılarak kişinin takipçilerine de ulaşılıyor.
21.08.2021 Gündem
Merkez Bankası'ndan flaş dolar, euro ve Türk lirası kararı!
Merkez Bankası'ndan flaş dolar, euro ve Türk lirası kararı! Merkez Bankası'ndan son dakika dolar, euro, ve Türk lirası kararı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, zorunlu karşılık oranlarında artış gerçekleştirdi. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Türk Lirası bazında 3 aya kadar vadeli zorunlu karşılıkta yüzde 162.5 oranında artış yapıldı. Döviz hesaplarında bulunan karşılıklarda katsayılarda değişiklik yapıldı. Daha önce imkan dilimleri 0-20 arasındayken yeni düzenlemeyle 0-0'a çekildi. Katsayı ise 1.0 olarak kaldı.
1.07.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

E-5 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e-5 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.