Duygu Çelikten

Duygu Çelikten

Son dakika Duygu Çelikten haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Duygu Çelikten ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Duygu Çelikten haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duygu Çelikten

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duygu çelikten gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 duygu çelikten haberi bulunmuştur. Tüm duygu çelikten haberleri aşağıda listelenmiştir.
Toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu'nun katiline rekor tazminat! 'Bu karar Türkiye'de emsal teşkil edecek bir karardır'
Toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu'nun katiline rekor tazminat! 'Bu karar Türkiye'de emsal teşkil edecek bir karardır' Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'i (30) öldürdüğü suçlamasıyla ömür boyu hapis cezasına çarptırılan sevgilisi Veli Ünder (39), hakkında açılan manevi tazminat davasında ise toplam 1 milyon lira ödemeye mahkum edildi. Çelikten ailesinin avukatı Semih Gökpınar, "Bu karar, Türkiye'de bir rekordur. Emsal teşkil edecek bir karardır" dedi.
16.05.2023 Gündem
Duygu'nun katili indirimsiz müebbet aldı, annesi ellerini açıp dua etti
Duygu'nun katili indirimsiz müebbet aldı, annesi ellerini açıp dua etti Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'in (30) katil zanlısı Veli Ünder (37), ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Çelikten'in annesi Leyla Çelikten, adliye çıkışında ellerini açıp, "Allah'ıma şükürler olsun. Adalet yerini buldu. Bu karar tüm kadınlara örnek olsun, korkmayın" dedi.
2.06.2021 Gündem
Öldürdüğü sevgilisinin cesedini öpüp, saçlarını toparlamış
Öldürdüğü sevgilisinin cesedini öpüp, saçlarını toparlamış Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'in (30) katil zanlısı Veli Ünder'in yargılanmasına devam edildi. İlk kez duruşmada ifade veren cinayet sanığı Ünder, Adli Tıp'ın ölüm nedeni olarak belirlediği 'kesici alet' raporunu kabul etmedi. Ünder, “Tabanca patladı. Rahmetli kanlar içerisinde kaldı. 112'yi aradım. Adresi veremeden şarjım bitti. Şok içindeydim. Yardım etmek istedim. Etrafta kimse yoktu. Rahmetli çok kan kaybetti ve öldü. 1 saat boyunca yanında kaldım. Ona sarıldım. Onu son kez öptüm. Saçlarını toparladım ve oradan ayrıldım." dedi.
26.02.2021 Gündem
Sevgilisini öldürüp, 'Bir adam kadına sıktı yetişin' diye 112'yi aramış...
Sevgilisini öldürüp, 'Bir adam kadına sıktı yetişin' diye 112'yi aramış... Kan donduran cinayet haberi Antalya'dan geldi. Kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'in (30) kati zanlısı Veli Ünder'in (37), cinayetin ardından 112 Acil'i arayarak, "Kardeşim acil yetişin. Varsak'tan geçiyordum. Bir adam orada karıya sıktı" dediği, ertesi gün, cesedi 50 bin lira karşılığı 2 kardeşe gömdürdüğü ortaya çıktı.
4.01.2021 Gündem
Duygu Çelikten cinayetinde flaş gelişme! Tutuklandılar
Duygu Çelikten cinayetinde flaş gelişme! Tutuklandılar Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'in (30) cansız bedenini, tutuklanan katil zanlısı sevgili Veli Ünder'in 2 kardeşe 10 bin liraya gömdürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen kardeşler tutuklandı.
10.10.2020 Gündem
Müge Anlı'da şoke eden itiraf!
Müge Anlı'da şoke eden itiraf! Kaybolduktan 13 gün sonra öldürülmüş olarak bulunan Duygu Çelikten’i vahşice öldüren evli ve iki çocuk babası adam; “Bana küfür etti. Dayanamadım, öldürdüm” dedi.
30.09.2020 Gündem
13 gündür kayıptı! Duygu'dan kötü haber geldi
13 gündür kayıptı! Duygu'dan kötü haber geldi Antalya'da 13 gündür kayıp olarak aranan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten'in (30), ormanlık alanda toprağa gömülü cesedi bulundu. Kadının sırtında ve göğsünde bıçak izine rastlanırken, başının ise bedeninden ayrıldığı tespit edildi. Cinayet şüphelisi Veli Ü.'nün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
21.09.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası İyilik Ödülleri töreni konuştu. Erdoğan, "İsrail Nekbe'den beri 76 yıldır kan döküyor, can alıyor. Filistin halkının topraklarını alenen gasp ediyor. Uluslararası hukuku tanımadığını her defasında açıkça gösteriyor." sözlerine yer verdi ve 'Soykırımcılar hesap vermeli' şeklinde konuştu.
22.05.2024 Gündem
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
Alfa Romeo'nun Cenevre bombası
Alfa Romeo'nun Cenevre bombası Alfa Romeo Giulietta, görücüye çıkmaya hazırlanıyor
26.02.2010 Otomobil
Erdoğan'dan birlik mesajı
Erdoğan'dan birlik mesajı Başbakan Erdoğan, Ulusa Sesleniş konuşmasında Türk milletine birlik ve beraberlik çağrısı yaptı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Duygu Çelikten ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duygu çelikten haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.