Düşüşle

Düşüşle

Son dakika düşüşle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düşüşle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düşüşle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düşüşle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düşüşle gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.036 düşüşle haberi bulunmuştur. Tüm düşüşle haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlıktan altın ithalatına kota açıklaması
Bakanlıktan altın ithalatına kota açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, işlenmemiş altın ithalatında uygulanan kotaya ilişkin bir bilgilendirme duyurusu yayınladı.
6.05.2024 Ekonomi
Küresel borsalara tatil etkisi! Fiyatlar geriledi
Küresel borsalara tatil etkisi! Fiyatlar geriledi Asya borsaları Çarşamba günü bölgedeki piyasaların çoğunun tatil nedeniyle kapalı olmasıyla düştü. Petrol fiyatları ise geriledi.
1.05.2024 Ekonomi
Düşüşle başladı! ALTIN fiyatları anlık: 29 Nisan çeyrek, gram altın ne kadar?
Düşüşle başladı! ALTIN fiyatları anlık: 29 Nisan çeyrek, gram altın ne kadar? Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Ons değeri ve dolar kurundaki son dakika hareketlerden etkilenen altın fiyatlarında ibre aşağı döndü. gram altın fiyatı bugün 2 bin 432 TL'den satılıyor. İşte, canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
29.04.2024 Ekonomi
24 Nisan 2024 altın fiyatlarında son durum: Gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, tam altın ve 22 ayar bilezik ne kadar?
24 Nisan 2024 altın fiyatlarında son durum: Gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, tam altın ve 22 ayar bilezik ne kadar? Yatırımını altından yana kullanan vatandaşlar kuyumcu ve Kapalı Çarşı piyasasını takip ediyor. Altının gramı, haftaya düşüşle başlamasının ardından bugün 2.437 TL'den işlem görüyor. Peki, çeyrek altın ve gram altın fiyatları bugün kaç TL?
24.04.2024 Ekonomi
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER)'in Ziraat GYO'nun katkılarıyla hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 4. Çeyrek Raporu’na göre, 2023 yılı dördüncü çeyrek konut satışları bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yaklaşık yüzde 23,9 oranında gerileme kaydederek son sekiz yılın en düşük seviyesine indi.
22.03.2024 Ekonomi
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş Bitcoin, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin devam etmesiyle hafta boyunca rekor kırmasının ardından yüzde 4,6 gerileyerek sert bir düşüş yaşadı.
15.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Dezenflasyon sürecine ilave katkı sağlayacak
Bakan Şimşek: Dezenflasyon sürecine ilave katkı sağlayacak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nca açıklanan ödemeler dengesi istatistiklerini değerlendiren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Dış ticaret açığındaki düşüşle ilk çeyrek sonunda cari açığın milli gelire oranı yüzde 3'ün altına gerileyecektir" dedi
12.03.2024 Gündem
Şiddet Haritası yayımlandı Karadeniz Bölgesi 2’nci sıraya yükseldi
Şiddet Haritası yayımlandı Karadeniz Bölgesi 2’nci sıraya yükseldi ‘2023 Türkiye Silahlı Şiddet Haritası’na göre, Karadeniz Bölgesi 266 kişinin ölümüyle sonuçlanan 555 silahlı şiddet olayı ile bölgeler bazında bir önceki yıl bulunduğu 4'üncü sıradan 2'nci sıraya yükseldi. Haritada 2022'de 1’inci sırada yer alan Marmara Bölgesi sabit kaldı. Yayımlanan verileri değerlendiren Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdal Özer, “Ateşli silah yaralanmaları ve şiddet, ülkemizde önemli bir halk sağlığı sorunu olmaya başladı. Bireysel silahlanmadaki artışla, silahlı şiddet olaylarında da artış görüyoruz. Devletin silaha erişimi azaltma noktasında çalışmalar yapması gerektiğini düşünüyorum” dedi.
6.03.2024 Gündem
Bitcoin rekora doğru koşarken sert düştü!
Bitcoin rekora doğru koşarken sert düştü! ABD'de spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına izin verilmesiyle tarihi yüksek seviyeye çıkan Bitcoin dramatik düşüşe sahne oldu.
6.03.2024 Ekonomi
Sofralık zeytin ihracatı döviz bazında yüzde 52 arttı! Hedef 200 milyon dolar
Sofralık zeytin ihracatı döviz bazında yüzde 52 arttı! Hedef 200 milyon dolar Türkiye, 2023/24 sezonunun ilk 4 aylık döneminde sofralık zeytin ihracatını yüzde 21'lik artışla 61 milyon dolardan 73,7 milyon dolara taşırken, Türkiye'nin sofralık zeytin ihracatı döviz bazında yüzde 52 değerlendi. Sektör, 2023/24 sezonu sonunda ihracatta 200 milyon doları aşmayı hedefliyor.
23.02.2024 Ekonomi
Konut satışlarında ibre tersine döndü! Son 11 ayın en düşük seviyesinde
Konut satışlarında ibre tersine döndü! Son 11 ayın en düşük seviyesinde Ev satın alacakları yakından ilgilendiriyor. Konut satışında yeni yıla düşüşle başlandı. Ocak ayında ülke genelinde konut satışları yıllık yüzde 17.8 azalarak 80 bin 308 oldu. Böylece son 11 ayın en düşük satışı gerçekleşti. İşte detaylar...
17.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem
Bitcoin'de kar satışları yükselişin önünü kesiyor
Bitcoin'de kar satışları yükselişin önünü kesiyor Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin, kar satışları görse de alımlarla yükselişini sürdürüyor. Ancak gelen kar satışları yükselişin önünü kesiyor.
12.02.2024 Ekonomi
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı Antalya Toptancı Hali'ne 2023 yılında giriş yapan sebze ve meyve miktarı, bir önceki yıla göre yüzde 36'lık düşüşle 536 bin 918 tona geriledi. Düşüşe, 'kayıt dışı alışveriş'in sebep olduğunu söyleyen Antalya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Yılmaz, "Kayıt dışı tüccarlar, direkt olarak üreticiyle görüşerek ürünü tarladan satın alıyor. Devlet de vergi kaybı yaşıyor" dedi.
8.02.2024 Gündem
Havalar soğudu apartmanlarda kombi krizi başladı! Kritik sınıra dikkat: Kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi?
Havalar soğudu apartmanlarda kombi krizi başladı! Kritik sınıra dikkat: Kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi? Soğuk havalar gelirken beraberinde apartmanlarda kombi krizini de getirdi. Sıcaklıklarındaki düşüşle birlikte kombilerin dereceleri yükseltilirken, komşusu kalorifer yakmayanların hakları da sosyal medyada merak konusu oldu. Hukuki düzenlemelere göre, kat maliklerinin kalorifer yakmayan komşuya karşı dava açma hakkı bulunuyor. Peki bu süreç nasıl ilerliyor? Maddi zarar nasıl belirleniyor? Eğer kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi? Avukat Ümit Yasin Kısa merak edilen soruları yanıtladı...
7.02.2024 Gündem
Bir Seçil Erzan vakası daha! Banka müdürünün oyunu böyle ortaya çıktı
Bir Seçil Erzan vakası daha! Banka müdürünün oyunu böyle ortaya çıktı İstanbul'da yüksek kar vaadiyle mağdurlardan para topladığı iddia edilen emekli banka müdürü Müjgan D.'nin (63) aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada şu ana kadar 7 kişiden 11 milyon lira para topladıkları öğrenildi. Müjgan D., oğlu, kızı ve eşinin de aralarında bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edildi. Mağdurlar arasında birçok iş adamının bulunduğu öğrenildi.
31.01.2024 Gündem
Altın, borsa ve dolar yatırımı olanlar için kader günü! Piyasalar FED kararına kilitlendi
Altın, borsa ve dolar yatırımı olanlar için kader günü! Piyasalar FED kararına kilitlendi Altın fiyatları için çarpıcı tahminler gelmeye devam ediyor. Son haftaları düşüşle tamamlayan altın fiyatlarında yön bu hafta itibarıyla değişti. Gram altın salı günü 2002 lira seviyesini gördü. Öte yandan Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor seviyelere doğru hareketini sürdürüyor. Endeks 8 bin 500 puan seviyesinin üzerine çıkarak önemli bir eşiği geçti. Borsa en son 3 Ekim tarihinde 8 bin 562 puan ile tarihi rekorunu kırmıştı. Peki borsadaki yükselişi nedenleri neler?
31.01.2024 Ekonomi
IMF Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti
IMF Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti IMF, Türkiye'nin büyüme tahminini 2024 yılı için yüzde 3,1'e yükselttiğini açıkladı. Kuruluşa göre dünya ekonomisi de aynı oranda büyüyecek.
30.01.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Cari işlemler dengesindeki iyileşme kasımda devam etti
Bakan Şimşek: Cari işlemler dengesindeki iyileşme kasımda devam etti Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Yıllık cari işlemler dengesindeki iyileşme kasım ayında da devam etti. Mayısa göre 10,7 milyar dolar düşüşle 49,6 milyar dolara gerileyen yıllık cari açık, altın hariç 22,5 milyar dolar seviyesindedir" dedi.
12.01.2024 Ekonomi
Tesla'dan büyük indirim! Liste fiyatları düşürüldü
Tesla'dan büyük indirim! Liste fiyatları düşürüldü ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla, Model 3 sedan ve Model Y SUV aracının fiyatını düşürme kararı aldı.
12.01.2024 Otomobil
Merkez Bankası'nın rezervleri açıklandı!
Merkez Bankası'nın rezervleri açıklandı! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın rezervleri geçtiğimiz hafta 141 milyar 60 milyon dolar seviyesinden 139 milyar 611 milyon dolar seviyesine geriledi.
11.01.2024 Ekonomi
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin resmen çakıldı, 24 saatte büyük kayıp yaşandı
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin resmen çakıldı, 24 saatte büyük kayıp yaşandı 2023'de yılın en çok kazandıran yatırım aracı olan Bitcoin'de gözler 2024'e çevrildi. Yeni yıla yükseliş trendi ile başlayan ve dün 45 bin dolar seviyesini aşan Bitcoin'de bugün yaşanan sert düşüşle kayıplar yüzde 7'yi aştı.
4.01.2024 Ekonomi
Borsa'da yer yerinden oynadı! Nedeni belli oldu: 590 bin kişi piyasadan çıktı
Borsa'da yer yerinden oynadı! Nedeni belli oldu: 590 bin kişi piyasadan çıktı Yeni haftanın ilk günlerinde borsada sert hareketler dikkat çekti. Endeks 7500 puan seviyelerinden 7200 puan civarına kadar geriledi. Bazı hisselerde ise üst üste kayıp görülüyor. Yeni halka arz edilmiş hisselerde düşüşler dikkat çekti. Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) verilerine göre, 22 Aralık Cuma günü 8 milyon 486 bin 149 olan borsadaki hesap sayısı, iki günde toplamda 590 bin 793 düşüşle 7 milyon 895 bin 356'ya geriledi.
28.12.2023 Ekonomi
Bartın'da kar yağışı; 8 köy yolu kapandı, 5 köye elektrik verilemiyor
Bartın'da kar yağışı; 8 köy yolu kapandı, 5 köye elektrik verilemiyor Bartın'ın yüksek kesimlerde etkili olmaya devam eden kar yağışı nedeniyle 8 köy yolu ulaşıma kapanırken, İl genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 köye elektrik verilemiyor. 
24.12.2023 Gündem
Angola, OPEC’ten ayrılma kararı kaldı
Angola, OPEC’ten ayrılma kararı kaldı   Angola Maden Kaynakları, Petrol ve Doğal Gaz Bakanı Diamantino Azevedo, Angola'nın çıkarlarına hizmet etmediği gerekçesiyle Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nden (OPEC) ayrılma kararı aldıklarını açıkladı.
21.12.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Düşüşle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düşüşle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.