Dursun Çiçek

Dursun Çiçek

Son dakika DURSUN ÇİÇEK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DURSUN ÇİÇEK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DURSUN ÇİÇEK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dursun Çiçek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dursun çiçek gelişmeleri de dahil olmak üzere 949 dursun çiçek haberi bulunmuştur. Tüm dursun çiçek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin 14 Mayıs 2023 Seçim sonuçlarını eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen'in CNN TÜRK'te değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecini yanlış yönettiğini belirten Sevigen, "Kılıçdaroğlu bugün istifa etmeli" dedi.
15.05.2023 Gündem
Bakan Soylu organize suç örgütü tartışmaları ile ilgili konuştu! 'Uluslararası bir operasyon var'
Bakan Soylu organize suç örgütü tartışmaları ile ilgili konuştu! 'Uluslararası bir operasyon var' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu organize suç örgütü tartışmalarına ilişkin 'Burada uluslararası bir operasyon var.' ifadesini kullandı. Soylu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin suçluyla suçsuzu, haklıyla haksızı, devlete ihanet edenle bu devlete ve millete tabi olanı en iyi bilen anlayışa sahip olduğunu ifade ederek, "Alır, getirir ve adalete teslim eder, bu kadar açık. Bu bir operasyondur, bu operasyon devam ediyor.' dedi.
20.05.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Mlletimiz bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır
MHP lideri Devlet Bahçeli: Mlletimiz bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Zillet ittifakı, yeni ortak gördüğü bulaşıcı hastalıktan nemalanma sırasına girecek kadar basiretini kaybetmiştir" dedi. Bahçeli, "Milletimiz 2023 Haziran ayında bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır" diye konuştu.
18.05.2021 Siyaset
İmamoğlu'nun atadığı isim CHP'yi karıştırdı!
İmamoğlu'nun atadığı isim CHP'yi karıştırdı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun genel sekreterliğe atadığı Can Akın Çağlar, 8 yıl önce CHP milletvekilleri Aykut Erdoğdu ve Sezgin Tanrıkulu tarafından yolsuzlukla suçlanmıştı. CHP Grup Başkanvekili Özkoç, atamayla ilgili ‘parti içinde değerlendirme yapacaklarını’ söyledi.
9.07.2020 Ekonomi
Eski CHP milletvekili Dursun Çiçek ifade verdi
Eski CHP milletvekili Dursun Çiçek ifade verdi AK Parti'li 6 milletvekilinin suç duyurusu üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında "İftira" suçundan soruşturma başlatılan eski CHP Milletvekili Dursun Çiçek ifade verdi. İfadesinin ardından basın açıklaması yapan Çiçek, "Biz önergeye imza atan 6 vekil FETÖ'cü demiyoruz. Buradan başlayın soruşturmaya diyoruz" dedi.
16.06.2020 Gündem
İlker Başbuğ ifadeye çağrıldı
İlker Başbuğ ifadeye çağrıldı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 6 AK Partili vekilin yaptığı suç duyurusu üzerine eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'u ifadeye çağırdı.
10.06.2020 Gündem
AK Partili 6 isimden Başbuğ hakkında suç duyurusu
AK Partili 6 isimden Başbuğ hakkında suç duyurusu AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş kendisiyle birlikte 6 kişinin İlker Başbuğ hakkında suç duyurusu bulunacaklarını açıkladı.
7.02.2020 Gündem
FETÖ'cü savcının cezası belli oldu!
FETÖ'cü savcının cezası belli oldu! Erzincan'daki "Ergenekon davası"nın gizli tanığı olan savcı FETÖ'cü çıktı - Kentteki "Ergenekon davası"nda gizli tanık olarak ifade veren eski cumhuriyet savcısı Bayram Bozkurt, "FETÖ/PDY üyesi olduğu", "yalancı tanıklık yaptığı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kıldığı" gerekçesiyle 15 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
29.11.2019 Gündem
Sami Hasıloğlu ve Murat Dalkuş hakkında kırmızı bülten!
Sami Hasıloğlu ve Murat Dalkuş hakkında kırmızı bülten! Yargıtay'daki Ergenekon kumpası davasında, firari eski hakim Sami Haşıloğlu ve eski savcı Murat Dalkuş hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına hükmedildi.
8.10.2019 Gündem
Eski Savcı Hüseyin Kaplan'a FETÖ üyeliğinden 15 yıl hapis!
Eski Savcı Hüseyin Kaplan'a FETÖ üyeliğinden 15 yıl hapis! FETÖ üyeliğinden yargılanan ve meslekten ihraç edilen Balyoz davası savcılarından Hüseyin Kaplan, "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım" suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
9.04.2019 Gündem
Balyoz davası hakimine 8 yıl 9 ay hapis!
Balyoz davası hakimine 8 yıl 9 ay hapis! İstanbul hakimiyken Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kumpas davalarından olduğu ortaya çıkan Balyoz planı davasında sanıkların tutuklanmasına karar veren eski Yargıtay üyesi İdris Asan'a, FETÖ üyeliği suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
6.03.2019 Gündem
HSK’dan bomba Balyoz kararı! 50 eski hâkim savcı hakkında kovuşturma izni verildi!
HSK’dan bomba Balyoz kararı! 50 eski hâkim savcı hakkında kovuşturma izni verildi! HSK 2. Dairesi, Balyoz davasına bakan ve tamamına yakını FETÖ sebebiyle meslekten atılan 50 hâkim savcı hakkında kritik bir karar verdi. Daire, soruşturma ve yargılama sırasında hukuksuzluk yaptıklarını tespit ettiği söz konusu hâkim savcıların kovuşturulmaları yönünde karar aldı.
19.02.2019 Gündem
Buket Aydın sordu Nedim Şener cevapladı!
Buket Aydın sordu Nedim Şener cevapladı! Gazeteci Nedim Şener, CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programına konuk oldu. Şener kendisine yönelik "Muhalif tavrı yumuşadı" eleştirilerine yanıt verdi.
7.11.2018 Televizyon
Bahçeli'den en çok merak edilen konuya yanıt: İstanbul'da aday çıkarmayacağız
Bahçeli'den en çok merak edilen konuya yanıt: İstanbul'da aday çıkarmayacağız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimde İstanbul'da aday çıkarmayacaklarını belirterek şöyle konuştu: "MHP İstanbul’da bir aday çıkartarak kendi kendini kandırarak Türk siyasetinde varlığını devam ettiremez" dedi.
20.09.2018 Siyaset
Eski CHP milletvekili Dursun Çiçek'e suç duyurusu
Eski CHP milletvekili Dursun Çiçek'e suç duyurusu Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği, Eski CHP milletvekili Dursun Çiçek'in canlı yayında sarf ettiği sözler hakkında suç duyurusunda bulundu.
17.09.2018 Gündem
Ergenekon yargısına kumpastan ilk dava
Ergenekon yargısına kumpastan ilk dava Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un da sanıkları arasında bulunduğu Ergenekon kumpasının aktörleri olan hakim ve savcılar hakkında ilk iddianame tamamlandı ve kabul edildi. 400 yıl hapisleri istenen FETÖ’cüler, 16 Kasım’da mahkemeye çıkacaklar
13.09.2018 Gündem
1250 delege imza vermezse kenara çekilirim
1250 delege imza vermezse kenara çekilirim CHP’li Muharrem İnce, dün gece Halk TV’de katıldığı canlı yayında olağanüstü kurultay için partililere çağrı yaptı. “Yarın 1250 arkadaşımız imza vermezse, ben çekilirim kenara” diyen CHP’li İnce’nin açıklamalarından satır başları şöyle:
29.07.2018 Siyaset
CHP'de imza sürecinde sona gelindi
CHP'de imza sürecinde sona gelindi CHP'de 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama süreci yarın saat 17.30'da tamamlanıyor.
29.07.2018 Siyaset
Akar'dan kararlılık vurgusu: 'TSK’dan FETÖ temizlenene kadar...'
Akar'dan kararlılık vurgusu: 'TSK’dan FETÖ temizlenene kadar...' Milliyet’e konuşan Milli Savunma Bakanı Akar, ‘TSK, FETÖ’den tamamen temizlendi diyebilir miyiz?’ sorusuna, ‘Yok tabii, bunun için mücadeleye devam edeceğiz. İnşallah sonunu getireceğiz. Bunun lamı cimi yok’ diye cevap verdi.
26.07.2018 Siyaset
MİT TIR'ları davasının kritik ismi gözaltına alındı!
MİT TIR'ları davasının kritik ismi gözaltına alındı! MİT TIR'larının durdurulması ve ıslak imza davaları sanığı dönemin Jandarma Kriminal Daire Başkanı Burhanettin Cihangiroğlu, Ankara'da gözaltına alındı
13.07.2018 Gündem
Türkiye'ye 500 milyon dolar yatırım geliyor
Türkiye'ye 500 milyon dolar yatırım geliyor Yabancı yatırımcı Türkiye'ye bir hafta içinde 3 devden 500 milyon dolarlık doğrudan yatırım yaptı.
6.06.2018 Ekonomi
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı! Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan PM toplantısında, CHP'nin 24 Haziran'daki seçime ilişkin milletvekili aday listesi kesinleşti. Listeye göre, Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday olurken, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalya 1. sırada gösterildi. İlhan Cihaner, barış Yarkadaş, Ali Şeker, Mustafa Balbay gibi 61 vekil liste dışı kaldı. Sürpriz isimler listelerde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu tüm programlarını iptal etti
Kılıçdaroğlu tüm programlarını iptal etti CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde aday olarak göstereceği milletvekili listesi üzeirnde çalışmalar tüm hızıyla sürerken CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun tüm programlarını iptal ederek sadece liste üzerine yoğunlaştığı öğrenildi.
17.05.2018 Siyaset
CHP'de 24 il başkanı istifa edip aday adayı oldu
CHP'de 24 il başkanı istifa edip aday adayı oldu Aralarında Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve Adana İl Başkanı Adnan Barut'un da bulunduğu 24 il başkanı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldu.
10.05.2018 Siyaset
Taksim'de Sezgin Tanrıkulu'na tepki!
Taksim'de Sezgin Tanrıkulu'na tepki! Taksim’deki 23 Nisan törenlerinde CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na bir vatandaş, "CHP'de PKK destekçisi vekilleri istemiyoruz" diye bağırdı.
23.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dursun Çiçek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dursun çiçek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.