Durmuş Yılmaz

Durmuş Yılmaz

Son dakika Durmuş Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Durmuş Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Durmuş Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Durmuş Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan durmuş yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 792 durmuş yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm durmuş yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti'de Ümit Dikbayır'ın ihracı istendi
İYİ Parti'de Ümit Dikbayır'ın ihracı istendi İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın İYİ Parti’den kesin ihracının talep edildiğini duyurdu.
20.11.2023 Gündem
İYİ Partili vekil Adnan Beker partisinden istifa etti
İYİ Partili vekil Adnan Beker partisinden istifa etti İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker partisinden istifa etti.
16.11.2023 Gündem
Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den ayrıldı mı, neden istifa etti, Durmuş Yılmaz milletvekili mi? İşte biyografisi
Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den ayrıldı mı, neden istifa etti, Durmuş Yılmaz milletvekili mi? İşte biyografisi Durmuş Yılmaz istifa mı etti, Durmuş Yılmaz kimdir? Son zamanlarda gündeme gelen haberlerin ardından, eski Merkez Bankası Başkanı ve 27. Dönem İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz’ın istifa ettiği merak ediliyordu. Yılmaz, parti üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Peki, Durmuş Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Durmuş Yılmaz milletvekili mi?
10.11.2023 Gündem
TBMM’de 5 gruplu 15 partili yeni dönem başlıyor
TBMM’de 5 gruplu 15 partili yeni dönem başlıyor Geçen dönem 14 partinin temsil edildiği TBMM’de yeni dönemde 5 siyasi parti grubu çatısı altında 15 partinin milletvekilleri görev yapacak. Meclis aritmetiği ise çok fazla değişmeyecek. Çoğunluk yine Cumhur İttifakı’nın elinde olacak...
16.05.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
'Yeni Evim Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifi TBMM'de
'Yeni Evim Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifi TBMM'de TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nca, orta gelirli vatandaşlara konut için düşük faizli kredi imkanı sağlayan kanun teklifinin görüşmelerine başlandı. Komisyonda sunum yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, "Program kapsamında kullanılacak finansman tutarları için; 2 milyon TL'ye kadar 0,69, 2 ila 4 milyon TL aralığı için 0,79, 4 ila 5 milyon TL aralığı için 0,99 faiz oranı öngörülmüştür” dedi.
23.01.2023 Ekonomi
TOGG'un Avrupa'daki ilk durağı belli oldu! Temsilcilik açıldı
TOGG'un Avrupa'daki ilk durağı belli oldu! Temsilcilik açıldı Türkiye’nin yerli otomobil girişimi TOGG, Avrupa pazarına açılmak için harekete geçti. TOGG tarafından Almanya’nın Stuttgart şehrinde bir temsilcilik açıldı. İşte TOGG ile ilgili detaylar…
29.01.2022 Ekonomi
Selçuk Geçer, Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay, Burhanettin Bulut, Emin Çapa hakkında suç duyurusunda bulunuldu
Selçuk Geçer, Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay, Burhanettin Bulut, Emin Çapa hakkında suç duyurusunda bulunuldu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay, Burhanettin Bulut, Emin Çapa ve Selçuk Geçer hakkında suç duyurusunda bulundu.
27.12.2021 Ekonomi
Son resmi gazete yayımlandı! 20 Kasım 2021 tarihli atama kararları ve Resmi Gazete son dakika haberleri!
Son resmi gazete yayımlandı! 20 Kasım 2021 tarihli atama kararları ve Resmi Gazete son dakika haberleri! Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında kararlar yayımlandı. İddialara karşın Resmi Gazete'de kabine değişikliğine ilişkin bir karar yer almadı. İşte 20 Kasım son resmi gazete kararları…
20.11.2021 Gündem
MHP'li Akçay: Anlaşmazlık içinde oldukları anlaşılıyor
MHP'li Akçay: Anlaşmazlık içinde oldukları anlaşılıyor MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylıklarına itiraz etmeyeceklerine ilişkin sözleri ile ilgili, "Öyle görünüyor ki zillet ittifakı arasında ciddi anlaşmazlık ve çatlaklar olduğu, birbirlerine çelme takmaya yönelik birtakım durumlar içerisinde oldukları ve bu konuda anlaşmazlık içinde oldukları anlaşılıyor" dedi.
27.10.2021 Siyaset
Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Suriye tezkeresine hayır oyu veren İyi Partili Durmuş Yılmaz hakkında merak edilenler...
Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Suriye tezkeresine hayır oyu veren İyi Partili Durmuş Yılmaz hakkında merak edilenler... Türk askerinin Irak ve Suriye'deki sınır ötesi operasyonlarının süresinin 2 yıl daha uzatılmasına yönelik Cumhurbaşkanlığı tezkeresi AK Parti, MHP ve İYİ Parti'nin "evet" oylarıyla kabul edildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Evet" oyu vereceklerini açıkladığı tezkere oylamasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz "Hayır" oyu verdiği açıkladı. Peki, Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında?
27.10.2021 Gündem
Tezkere için "hayır" çağrısı yapan HDP'li Pervin Buldan yanlışlıkla "evet" dedi
Tezkere için "hayır" çağrısı yapan HDP'li Pervin Buldan yanlışlıkla "evet" dedi Tezkere Meclis'te 2 yıl daha uzatıldı. Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon ile asker gönderme konusunda hükümete yetki veren tezkerinin süresi iki yıl daha uzatıldı. AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla Meclis’te kabul edilen tezkere için CHP ve HDP ‘hayır’ oyu kullandı. Günlerdir "hayır" oyu için çağrı yapan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, oylamada yanlışlıkla "Evet" oyu için elini kaldırması ise dikkatlerden kaçmadı.
27.10.2021 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye'de her gün bir Soma faciası yaşanıyor
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye'de her gün bir Soma faciası yaşanıyor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Vaka sayısında Avrupa birincisiyiz, dünya üçüncüsüyüz. Öyle bir noktaya geldik ki Türkiye her gün bir Soma faciası yaşıyor" dedi.
13.04.2021 Siyaset
İYİ Parti'li vekil Durmuş Yılmaz ve eşi kaza geçirdi!
İYİ Parti'li vekil Durmuş Yılmaz ve eşi kaza geçirdi! İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz ve eşi Duriye Yılmaz, TBMM yerleşkesindeki trafik kazasında yaralandı.
8.04.2021 Gündem
İYİ Parti'de liste krizi! Meral Akşener'e şok...
İYİ Parti'de liste krizi! Meral Akşener'e şok... İYİ Parti'de, 2'nci Olağan Kurultay'ın ardından başlayan liste krizi, TBMM'de yeni dönemin ilk grup toplantısına da yansıdı. 'Oy verilmeyecekler' listesini hazırlattığı iddia edilen Koray Aydın'ın Teşkilat Başkanlığı görevini sürdürmesine tepki gösteren muhalif milletvekilleri, grup toplantısına katılmadı.
6.10.2020 Siyaset
Denizli’de trafik kazası: 5 yaralı
Denizli’de trafik kazası: 5 yaralı Denizli’de seyir halindeki otomobilin emniyet şeridinde park halindeki otomobile arkadan çarpması sonucu faciadan dönülürken, kaza 5 kişi yaralandı.
3.11.2019 Yaşam
Devlet Bahçeli 71 yaşına girdi
Devlet Bahçeli 71 yaşına girdi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün 71 yaşına girdi.
1.01.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Bizde ne inkar ne kibir vardır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Bizde ne inkar ne kibir vardır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kesinlikle 'tek adam' boyutunda bir şey yapmıyoruz. Herhangi bir konu geldiğinde görüşüyoruz, tartışıyoruz, mutlak şekilde Cumhurbaşkanımızın söylediğinin doğru olduğuyla ilgili bir toplantı tarzımız yok. Bizde ne inkar ne kibir vardır." dedi.
1.11.2018 Siyaset
İYİ Parti'nin yeni Başkanlık Divanı belirlendi
İYİ Parti'nin yeni Başkanlık Divanı belirlendi İYİ Parti'nin yeni Başkanlık Divanı belirlendi. Divana 6 yeni isim girdi.
16.08.2018 Siyaset
Meclis 1 Ekim'e kadar tatile girdi
Meclis 1 Ekim'e kadar tatile girdi TBMM'de, bedelli askerlik düzenlemesinin de bulunduğu teklifin yasalaşmasının ardından 1 Ekim Pazartesi gününe kadar sürecek tatil dönemi başladı. Teklifin tümünün oylaması sırasında milletvekilleri hatıra fotoğrafı çektirdi
26.07.2018 Gündem
3. turda 335 oyla Yıldırım
3. turda 335 oyla Yıldırım Meclis yeni başkanını seçmek için toplandı. 5 aday yarıştı. Cumhur İttifakı’nın adayı olan son Başbakan Binali Yıldırım üçüncü turda 335 oyla kazandı
12.07.2018 Siyaset
Meclis Başkanı belli oldu
Meclis Başkanı belli oldu TBMM Genel Kurulu'nda yapılan üçüncü tur oylamada, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 335 oy alarak TBMM Başkanı seçildi. Genel Kurul'daki üçüncü tur oylamaya 584 milletvekili katıldı. Teşekkür konuşmasında Yıldırım, yeni sisteme göre yasama faaliyetlerinin önemli olacağını belirterek, "Yeni dönem Meclisi yapılan anayasa değişikliği doğrultusunda uzlaşma kültürünü daha da geliştirme imkanına sahip olmuştur" dedi. Yeni sistemde yürütmenin TBMM'ye tasarı gönderme yetkisi bulunmadığına dikkat çeken Yıldırım, "Kanun yapma yetkisi tamamen Meclise ait olacaktır. Bu durum yasama organını çok daha önemli hale getirecektir" diye konuştu.
12.07.2018 Siyaset
Başkan Yardımcısı Oktay ve bakanlar yemin etti
Başkan Yardımcısı Oktay ve bakanlar yemin etti Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı kabinede yer alan Başkan Yardımcısı Fuat Oktay ile yeni bakanlar yemin etti.
10.07.2018 Siyaset
Daha büyük işler yapacağız!
Daha büyük işler yapacağız! Başkan Erdoğan, Beştepe’de ‘Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’nde konuştu: Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. Her alanda çok büyük hamleler yapacağız. Cumhuriyetimizi yeni bir yönetim anlayışıyla şahlandırmanın sözünü veriyoruz
9.07.2018 Siyaset
Külliye'de tarihi gün! Başkan Erdoğan'dan önemli mesajlar
Külliye'de tarihi gün! Başkan Erdoğan'dan önemli mesajlar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Erdoğan'ın yeminiyle birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı. Başkan Erdoğan yeminin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yabancı devlet başkanlarının da katıldığı törende konuştu. Konuşmasında önemli mesajlar veren Erdoğan, cuma günü ilk kabine toplantısını yapacaklarını da duyurdu.
9.07.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Durmuş Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki durmuş yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.