Düğün Sezonu

Düğün Sezonu

Son dakika Düğün sezonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Düğün sezonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Düğün sezonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düğün Sezonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düğün sezonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 düğün sezonu haberi bulunmuştur. Tüm düğün sezonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da evlenecek çiftlere düğün salonu müjdesi! Yüzde 40 indirim yapılacak
Adana'da evlenecek çiftlere düğün salonu müjdesi! Yüzde 40 indirim yapılacak Adana'da evlenecek çiftlere kolaylık olması için düğün salonları yüzde 40 indirim yapma kararı aldı.
28.04.2024 Adana
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak İstanbul'da sahte veya düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcularda bozdurdukları ve piyasaya sürdükleri tespit edilen 5 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalandı. Baskınların birinde, bakır ve gümüş gibi madenlerin dönüştürülüp piyasaya sürülmeye hazır hale getirilmesine yarayan materyaller ele geçirildi. Operasyon sonrası şoke eden detaylar ortaya çıkarken, kuyumcular düğün sezonunda artan sahte altınla ilgili önemli uyarılarda bulundu.
23.05.2023 Yaşam
Ücretsiz doğal gaz ile ilgili yeni açıklama geldi! Bakan Dönmez duyurdu
Ücretsiz doğal gaz ile ilgili yeni açıklama geldi! Bakan Dönmez duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Ücretsiz doğal gaz yaklaşık 40 milyar lira. Vergiler dahil 1 yıl boyunca yaklaşık 40 milyar lira bir katkı vatandaşımıza sağlamış olacağız" dedi.
11.05.2023 Ekonomi
Düğün sezonu geldi, talep arttı! 'Çelik ve altın kaplama' tavsiyesi
Düğün sezonu geldi, talep arttı! 'Çelik ve altın kaplama' tavsiyesi Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte altın suyuna batırılmış imitasyon ürünlere ilgi arttı. Esnaf İsmet Kaya, "Çelik ve altın kaplama olanları tercih etsinler." dedi.
11.05.2023 Ekonomi
Halı ve perde fiyatları ile ilgili açıklama! Zam gelecek mi?
Halı ve perde fiyatları ile ilgili açıklama! Zam gelecek mi? Eskişehir’de havaların ısınmasıyla birlikte düğün hazırlıklarına başlayan çiftler, halı ve perde taleplerini arttırdı.
11.05.2023 Ekonomi
Kuyumculardan sahte altın uyarısı! 'İnternetten altın alınmamasını tavsiye ediyoruz'
Kuyumculardan sahte altın uyarısı! 'İnternetten altın alınmamasını tavsiye ediyoruz' Siirt'te kuyumcular, düğün sezonunun başlamasıyla internet üzerinden altın satışı yapan bazı kişilerin akıl almaz yöntemlere başvurduğunu belirterek, vatandaşları güvenilir siteler ve kuyumculardan alışveriş yapması konusunda uyardı.  
9.05.2023 Yaşam
İmitasyon takıya ilgi arttı, fiyatı katlandı
İmitasyon takıya ilgi arttı, fiyatı katlandı Antalya'da, düğün sezonunun başlamasıyla birlikte imitasyon takıya ilgi, geçen yıla oranla 2 kat arttı. İmitasyon ürünlerin satışını yapan Sevim Karaca, “İmitasyon bileklik 50 liradan 100 liraya, kolye, küpe, bileklik gibi setlerin fiyatı da 500 liradan 3 bin liraya yükseldi” dedi.
8.05.2023 Gündem
Düğünlere çiçek yetiştirdiğini düşünürken suç işledi! Fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti
Düğünlere çiçek yetiştirdiğini düşünürken suç işledi! Fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti Avustralya’nın Tasmanya adasında çiçek tarımı yapan Kate Dixon, düğün sezonu için dekoratif ‘fırfırlı pembe gelincik’ çiçeği yetiştirdiğini düşünürken şoke oldu. Paylaştığı fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti ve tüm çiçekleri söktü.
26.11.2022 Dünya
15 bin lira ödeniyor! 5 yıl sınırı var, SGK sosyal medyadan resmen duyurdu...
15 bin lira ödeniyor! 5 yıl sınırı var, SGK sosyal medyadan resmen duyurdu... SGK, SSK'lı Bağkur'lı memur, dul, yetim milyonları çok yakından ilgilendiriyor. SGK resmen duyurdu. Çok kolay, en az 15 bin lira ödeniyor.5 yıl sınırı var, bu sürede başvurmayan hakkını kaybediyor. Ölüm aylığı alan kız çocukları evlenmeleri durumunda yetim aylığı kesiliyor. Evlilik nedeniyle yetim aylıkları kesilecek olan kız çocuklarına devlet tarafından çeyiz parası ödeniyor. SSK veya Bağkur’dan vefat eden eşinden dolayı aylık almakta olan dul eşin, yeniden evlenmesi halinde kendisine çeyiz parası ödenmiyor, kişinin kız çocuğunun evlenmesi durumunda çeyiz parası var. Fakat dul memur eşin evlenmesi halinde, kendisine de 12 aylık çeyiz yardımı veriliyor. Ayrıca anne oğlundan veya kızından dolayı Emekli Sandığı’ndan yetim aylığı alıyorsa, evlenmesi halinde yine maaşının 12 katı kadar çeyiz yardımı sağlanıyor. Başvuru E-Devlet'ten yapılıyor.
11.06.2022 Çalışan Hakları
SGK'dan aylığın 24 katı destek! Hesaplara yatacak!
SGK'dan aylığın 24 katı destek! Hesaplara yatacak! SGK hesaba yatırıyor. Aylığın 24 katı destek ödeniyor. SSK ve Bağ-Kur sigorta kolu üzerinden yetim maaşı alanlar aylıklarının 24 katına kadar evlenme ödeneği alabiliyor. Buna göre, 2 bin lira alan 48 bin lira evlenme ödeneği imkânına sahip olabiliyor. Emekli Sandığı'ndan yetim aylığı alanlar aylığın 12 katı üzerinden evlenme ödeneği hesaplanıyor. Emekli Sandığı'ndan 2 bin lira yetim aylığı ödemesi 24 bin lira olur. Evlenme ödeneği yetim aylığının yattığı hesaba yatırılıyor. Evlenme ödeneğinden sadece Emekli Sandığı, SSK'dan değil Bağ- Kur'dan yetim aylığı alanlar da yararlanabiliyor. Evlilik parası anne ya da babadan alınan gelir, aylığın iki yılık toplamının peşin ödenmesi anlamına geliyor. Dul olup yeniden evlenenler ise ikinci defa bu ödenekten yararlanamıyor.
7.06.2022 Ekonomi
Mobilya ve beyaz fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Taksi sayısı...
Mobilya ve beyaz fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Taksi sayısı... Mobilya ve beyaz eşya fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! TESK Genel Başkanı Palandöken, "Beyaz eşya ve mobilya gibi ürün gruplarını alırken kısa vadede ödemekte zorlanan vatandaşlar için düşük faizli ihtiyaç kredileri verilerek ülke ekonomisine katkı sağlanmalı" dedi.
21.05.2022 Ekonomi
Beyaz eşya fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Fahiş zamlara 'dur' denildi
Beyaz eşya fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Fahiş zamlara 'dur' denildi Fahiş fiyatlar ile ilgili son dakika gelişmesi! Evlenecek ya da evini yenileyecek olanları çok yakından ilgilendiriyor. Beyaz eşya fiyatlarındaki hızlı yükseliş ile ilgili Rekabet Kurumu'ndan önemli bir adım geldi. Yaklaşan düğün sezonu öncesinde Türkiye'nin önde gelen bir beyaz eşya üreticisinin, e-ticaret sektöründe hakim konumda olan yalnızca beş e-ticaret firması ile çalışacağını satış noktalarına duyurması düğün sezonu öncesi hem vatandaşta hem de diğer e-ticaret platformlarında şok etkisi yarattı.
8.05.2022 Ekonomi
Düğün hazırlığında olan çiftlere önemli uyarı! Altınlar sahte çıkıyor...
Düğün hazırlığında olan çiftlere önemli uyarı! Altınlar sahte çıkıyor... Batman’da kuyumcular, havaların ısınmasıyla birlikte düğün hazırlığında olan çiftleri sahte altın karşı uyardı.
12.04.2022 Ekonomi
Gümüşe talep patladı! Altın ile arasında 9300 lira fark var, alyans fiyatları...
Gümüşe talep patladı! Altın ile arasında 9300 lira fark var, alyans fiyatları... Yükselen altın fiyatlarından dolayı vatandaş gümüşe yönelmeye başladı. Düğün hazırlıklarıyla birlikte alyans bakmaya başlayan çiftler, aradaki büyük fiyat farkı sebebiyle gümüş ürünler tercih ediyor. Altın alyanslar 8-10 bin TL arasında değişirken, gümüşler ise 500-700 TL arasında fiyata satılıyor. Gümüşçü Meryem Ercan, "Normal şartlarda kış aylarında işlerimiz sakin olurdu. Fakat bu yıl kış aylarında da yoğunluk vardı. Altın yerine gümüş almak onda birinden daha düşük fiyata geliyor. Vatandaş düğün hazırlığında dahi gümüşe yöneldi." dedi.
5.04.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika! Altında yıllar sonra bir ilk! Tahminler peş peşe geldi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika! Altında yıllar sonra bir ilk! Tahminler peş peşe geldi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altın fiyatlarında görülmemiş olay! Altında yıllar sonra ilk kez oldu! Nisan ayının gelmesi ile düğün sezonu da yaklaştı. Her yıl bulunduğu gibi bu yıl de bahar ve yaz aylarında altına olan talebin yükselmesi beklenirken fiyatlara dair kuyumculardan yeni bir ön görü geldi. Kuyumcular ilaveten altın alımında taksit adedinin de arttırılmasını talep etti. Öte yandan Rusya-Ukrayna savaşında ateşkes yapılabilme ihtimalinin yükselmesiyle küresel piyasalarda risk iştahı artarken; yatırımcılar güvenilir limanlardan çıktı. Altının ons fiyatı haftaya 1925 dolar seviyesinden başlarken; bugün içinde en yüksek 1926 dolar civarını, en düşük ise 1915 dolar civarını gördü. Ons altın, şu dakikalarda ise yüzde 0.38 oranında düşüşle 1918 dolardan prosedür gördü. Yeni güne düşüşle başlayan altının gram fiyatı; gün içinde en yüksek 913,13 lira civarını, en düşük ise 904,60 lira civarını gördü. Gram altın, ons altın fiyatında yaşanan düşüşün etkisiyle aşağı yönlü hareket ederken, 912 lira civarında bulunuyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1486 lira, Cumhuriyet altını da 6 bin 113 liradan satılıyor. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
5.04.2022 Ekonomi
Altın fiyatları ile ilgili kritik tahmin! Şu an1.500 TL ama...
Altın fiyatları ile ilgili kritik tahmin! Şu an1.500 TL ama... Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Kritik tahmin geldi. Altın fiyatlarında yükseliş sürecek mi? Özellikle evlilik planı yapanları çok yakından ilgilendiriyor. Sektör temsilcileri altın fiyatlarının yükseliş trendinin devam edeceğini vurguluyor. Alyans ve altın takı almak isteyenler ne kadar eken hareket ederse o kadar karlı çıkacak. Şu an alyans fiyatları ortalama 1.500 TL'den başlıyor. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte düğün alışverişi dönemi de başladı. Piyasanın hareketlenmesi bekleniyor.
6.03.2022 Ekonomi
Kiralık ev krizi! Fiyatlar uçtu
Kiralık ev krizi! Fiyatlar uçtu Kiralık evlerle ilgili kötü haber! Kiralık evlere talep giderek artıyor, adeta kiralanacak ev bulunamıyor. Emlakçılar, boşalan kiralık dairelerin neredeyse bir günde yeni kiracıya verildiğini söylüyor.
2.09.2021 Ekonomi
Camdaki Kız Nalan'ın gelinliği nerede yapıldı? Nalan'ın gelinliğini kim tasarladı? Nalan'ın gelinliğinin fiyatı ne kadar?
Camdaki Kız Nalan'ın gelinliği nerede yapıldı? Nalan'ın gelinliğini kim tasarladı? Nalan'ın gelinliğinin fiyatı ne kadar? Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen Camdaki Kız dizisi sezon finali ile ekranlarda izlenme rekoru kırdı. Camdaki Kız sezon finalini büyük düğünle yaptı. Sezon finaline de Camdaki Kız'da Nalan rolüyle yer alan Burcu Biricik'in giydiği gelinlik geceye damga vurdu. Düğün sezonu da açılınca pek çok kişi bu gelinliğin peşine düştü. Gelinliği yapan moda evinin de adeta telefonları kilitlendi. Peki, Camdaki Kız Nalan'ın gelinliği nerede yapıldı? Nalan'ın gelinliğini kim tasarladı? Nalan'ın gelinliği, tacı ne kadar? İşte Burcu Biricik'in giydiği gelinliğin fiyatı ve tasarımcısı...
12.06.2021 Gündem
Gelinlikçiler hareketlendi
Gelinlikçiler hareketlendi Koronavirüs salgınıyla birlikte uzunca bir süre 'mola' verilen düğün ve nikahlar, yeniden başladı. Gelin adayları da gelinlikçilere akın etti. Gelinlik piyasası yeniden canlanırken, gelin adayları bu dönem gelinliklerini satın almak yerine kiralamayı tercih ediyor. En çok rağbet gören modeller ise, kabarık gelinlikler oluyor.
8.06.2021 Yaşam
Düğün salonları açılacak mı, tam kapanma sonrası düğünler ne zaman serbest olacak?
Düğün salonları açılacak mı, tam kapanma sonrası düğünler ne zaman serbest olacak? Düğünler açılacak mı, düğünler ne zaman açılacak? Tam kapanma sürecinin bitmesine az bir süre kaldı. Sosyal hayatın askıya alındığı bu günlerde yaz mevsimi yaklaştıkça düğünler hakkında yapılan aramalar da artıyor. İşte düğünler ile ilgili merak edilenler…
13.05.2021 Gündem
Düğün sezonu öncesi yüzde 40 artış!
Düğün sezonu öncesi yüzde 40 artış! Antalya'da küpeden bileziğe, kolyeden gelin tacına tüm ziynet eşyalarının orijinaline birebir benzeyen imitasyonlarının satışını yapan Sevim Karaca, altın almaya gücü yetmeyen gelin ve damat adaylarının imdadına yetişiyor. Gerçeğinden ayırt edilmeyen bu imitasyon takıların satışında, düğün sezonu öncesinde yüzde 40 artış yaşandığı belirtildi.
16.03.2021 Yaşam
Düğün sezonu öncesi satışlar yüzde 40 arttı! Gerçeğinden ayırt edilemiyor...
Düğün sezonu öncesi satışlar yüzde 40 arttı! Gerçeğinden ayırt edilemiyor... Antalya'da küpeden bileziğe, kolyeden gelin tacına tüm ziynet eşyalarının orijinaline birebir benzeyen imitasyonlarının satışını yapan Sevim Karaca, altın almaya gücü yetmeyen gelin ve damat adaylarının imdadına yetişiyor. Gerçeğinden ayırt edilmeyen bu imitasyon takıların satışında, düğün sezonu öncesinde yüzde 40 artış yaşandığı belirtildi.
16.03.2021 Ekonomi
Düğünler nasıl olacak? Düğünler serbest mi, yasak mı? Düğün salonları açıldı mı, son durum!
Düğünler nasıl olacak? Düğünler serbest mi, yasak mı? Düğün salonları açıldı mı, son durum! Koronavirüsle mücadelede yerinde karar dönemi başlıyor. Normalleşme adımlarının görüşüleceği toplantıda yüz yüze eğitime geçişin detayları, sokağa çıkma yasağı, kafe ve restoranların açılması gibi konular görüşüldü. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. İl il normalleşme kararları belli oldu. Covid-19'dan en çok etkilenenlerin başında yer alan düğünler ile ilgili kabine toplantısında karar alınıp alınmadığı merak ediliyor. Evlenmek isteyen çiftler dört gözle kısıtlamaların esnemesini bekliyordu. Peki, Düğün yasakları kalktı mı, ne zaman kalkacak 2021? Düğün sezonu ne zaman açılacak 2021, düğünler ne zaman başlıyor? Düğün salonları son durum…
2.03.2021 Gündem
Altına talep arttı! Altında son 10 yılın en iyi performansı!
Altına talep arttı! Altında son 10 yılın en iyi performansı! Altında son zamanlarda yaşanan düşüş eğilimine rağmen 2020 yılını son 10 yılın en iyi performansıyla tamamlamaya hazırlanıyor. Son haftalarda altının hızlı yükselişi yerini duraklamaya bırakırken, vatandaşlar en çok külçe, Cumhuriyet ve çeyrek altın alıyor. Aşı haberleri ile altında düşüş eğilimi devam ediyor. Peki, Altın fiyatlarında son durum ne? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç lira? İşte güncel altın yorumları ve canlı altın fiyatları...
26.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Düğün Sezonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düğün sezonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.