Dozer

Dozer

Son dakika dozer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dozer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dozer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dozer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dozer gelişmeleri de dahil olmak üzere 503 dozer haberi bulunmuştur. Tüm dozer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kontrollü yıkım, kontrolden çıktı!
Kontrollü yıkım, kontrolden çıktı! İstanbul'un Esenler İlçesinde kontrollü yıkım, kontrolden çıktı. 5 katlı bina, iş makinesi operatörünün tek hamlesiyle yerle bir oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Kontrolden çıkan yıkım sırasında işletmesi zarar gören Muhammet Akman, "İkinci kattaki kolonu yıkarak binayı bir anda çökerttiler. İçeride çalışanlarımız varken bu yıkım gerçekleşti" dedi.
1.04.2024 Gündem
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı Tunceli'de iki gündür etkili olan sağanak yüksek kesimdeki ilçelerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerindeki 96 köy yolu ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
İzmir’deki orman yangını kontrol altında
İzmir’deki orman yangını kontrol altında İzmir’in Karabağlar ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleler ile kontrol altında alındı.
15.10.2023 Yaşam
İzmir'de orman yangını! Müdahale sürüyor
İzmir'de orman yangını! Müdahale sürüyor İzmir'in Karabağlar ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
15.10.2023 Gündem
Çanakkale'de orman yangını çıktı! Bölgeye ekipler, havadan ve karadan müdahale ediyor
Çanakkale'de orman yangını çıktı! Bölgeye ekipler, havadan ve karadan müdahale ediyor Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde düşen yıldırım nedeniyle orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, havadan ve karadan yangına müdahale ediyor.
27.09.2023 Gündem
İzmir'de helikopter kazasından acı haber! 3 mürettebatın cansız bedenine ulaşıldı
İzmir'de helikopter kazasından acı haber! 3 mürettebatın cansız bedenine ulaşıldı İzmir'in Menderes ilçesinde Tahtalı Barajı'na düşen gece görüşlü yangın söndürme helikopterlerindeki 3 mürettebatın cansız bedenine ulaşıldı.
18.09.2023 Gündem
Antalya'da orman yangını! Havadan ve karadan müdahale sürüyor
Antalya'da orman yangını! Havadan ve karadan müdahale sürüyor Antalya’nın Alanya ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Helikopterler yakın noktadaki çaydan aldıkları suyu alevlerin üzerine bırakıyor.
17.09.2023 Gündem
İzmir'in Foça ilçesinde ormanda yangın çıktı
İzmir'in Foça ilçesinde ormanda yangın çıktı İzmir'in Foça ilçesinde ormanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangın, havadan ve karadan müdahaleyle 2 saatte kontrol altına alındı.
11.09.2023 Gündem
Çanakkale Gelibolu'da maki yangını ormana sıçradı
Çanakkale Gelibolu'da maki yangını ormana sıçradı Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Kavakköy köyünde bulunan makide saat 17.30 sıralarında çıkan yangın, rüzgârın etkisiyle kısa sürede büyüyerek ormana sıçradı. yangın havadan ve karadan yapılan müdahalenin ardından kısmen kontrol altına alındı.
10.09.2023 Gündem
İzmir'de orman yangını! Müdahale sürüyor
İzmir'de orman yangını! Müdahale sürüyor İzmir'in Gaziemir ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
9.09.2023 Gündem
ABD'nin skandal Kıbrıs kararına Türkiye'den sert tepki
ABD'nin skandal Kıbrıs kararına Türkiye'den sert tepki ABD, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne yönelik silah ambargosunu 2024 yılı için kaldırdı. Alınan skandal karar sonrası Dışişleri Bakanlığı'ndan yazılı bir açıklama geldi.
19.08.2023 Gündem
Kuzey Kıbrıs'ta yol projesine BM Barış Gücü askerleri müdahale etti Türk askerleri harekete geçti
Kuzey Kıbrıs'ta yol projesine BM Barış Gücü askerleri müdahale etti Türk askerleri harekete geçti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Pile-Yiğitler Yolu Projesi'ni engellemek isteyen BM Barış Gücü Askerleri ile Türk askerleri arasında gerginlik yaşandı. Alana yerleştirdiği beton bloklar dozer yardımıyla kaldırıldı. Bu esnada BM Barış Gücü askerleri ile KKTC güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı. O anlar kameralara yansıdı.
18.08.2023 Dünya
5 ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor
5 ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor Bolu'nun Göynük ilçesinde, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Antalya'nın Akseki ilçesinde ve Eskişehir'in Alpu ilçesinde orman yangını çıktı. Bingöl'ün Genç ilçesinde ise dün çıkan orman yangını kontrol altına alınmak üzereyken rüzgarın etkisiyle büyüdü. Orman yangınlarına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Öte yandan Antalya'nın Akseki ilçesindeki orman yangınının, büyüme eğiliminde olduğu bildirildi.
15.08.2023 Gündem
Büyüyü bozmak için ormanı yakmış! Cep telefonu görüntüsü ortaya çıktı
Büyüyü bozmak için ormanı yakmış! Cep telefonu görüntüsü ortaya çıktı Muğla'nın Menteşe ilçesinde 10 dönüm ormanın zarar gördüğü yangınla ilgili Fırat K. (25) gözaltına alındı. Fırat K., emniyetteki ifadesinde, Muğla'da büyü olduğunu ve büyüyü bozmak için çakmağıyla yangın çıkardığını söyledi. Şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, yangını çıkardıktan sonra ormandan kaçarken vatandaşlar tarafından çekilen cep telefonu görüntüsü ortaya çıktı.
2.08.2023 Yaşam
Manisa’daki orman yangını kontrol altına alındı
Manisa’daki orman yangını kontrol altına alındı Manisa’nın Soma ilçesinde çıkan orman yangını İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin havadan ve karadan çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
31.07.2023 Gündem
İzmir'de orman yangını
İzmir'de orman yangını İzmir'in Çeşme ilçesinde, orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
29.07.2023 Gündem
Balıkesir'in İvrindi ilçesinde ormana yangını çıktı
Balıkesir'in İvrindi ilçesinde ormana yangını çıktı Balıkesir'in İvrindi ilçesinde ormana yangını çıktı. Alevlere karadan ve havadan müdahale ediliyor.
27.07.2023 Gündem
Çanakkale’deki orman yangını kontrol altına alındı
Çanakkale’deki orman yangını kontrol altına alındı Çanakkale'nin merkeze bağlı Sarıbeyli köyünde dün saat 22.30 sıralarında çıkan orman yangını, 16 saat sonra kontrol altına alındı. 14 hektar alanın zarar gördüğü yangında soğutma çalışmaları sürüyor.
27.07.2023 Gündem
İzmir’in Kınık ve Ödemiş ilçelerinde orman yangını! Kavadan ve karadan müdahale ediliyor
İzmir’in Kınık ve Ödemiş ilçelerinde orman yangını! Kavadan ve karadan müdahale ediliyor İzmir’in Kınık ve Ödemiş ilçesinde ormanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
26.07.2023 Gündem
Antalya ve Manisa'da orman yangını! Devlet hastanesi ile yerleşim yerleri tahliye edildi
Antalya ve Manisa'da orman yangını! Devlet hastanesi ile yerleşim yerleri tahliye edildi Antalya’nın turistik ilçesi Kemer'de akşam saatlerinde çıkan orman yangını hızla büyüdü. Çok sayıda ekip söndürme çalışmalarına katılırken, Kemer Devlet Hastanesi ile çevredeki yerleşim yerleri tedbir amaçlı tahliye edildi. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, yangının batıya doğru 3,5 kilometre yayıldığını belirterek, "10 haneyi tedbir amaçlı tahliye diyoruz. Kemer Devlet Hastanesi’nde 15 hastadan 13’ü evine gitti, 2 hastamız diğer hastanelere nakledildi" dedi. Yangına, sabahın ilk ışıklarıyla 10 uçak ve 22 helikopterin katılımıyla havadan müdahale başladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yangınla ilgili son gelişmeleri aktardı. Manisa, Saruhanlı orman yangını havadan ve karadan yapılan etkin müdahaleler sonucunda kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor.
25.07.2023 Gündem
Manisa'da orman yangını: Müdahale sürüyor!
Manisa'da orman yangını: Müdahale sürüyor! Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan çok sayıda ekip müdahale ediyor.
24.07.2023 Gündem
3 köyde aniden başladı! Edirne'de büyük orman yangını çıktı
3 köyde aniden başladı! Edirne'de büyük orman yangını çıktı Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı birbirine yakın 3 köyde aniden başlayan orman yangınına 6 saattir aralıksız havadan ve karadan müdahale sürüyor.
22.07.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangınında 3'üncü gün
Çanakkale'deki orman yangınında 3'üncü gün Çanakkale'de örtü yangını olarak çıkıp, ormana sıçrayan yangın, 3'üncü günde de sürüyor. 6 köy tedbir amacıyla boşaltılırken, gece 1 gece görüşlü yangın helikopteri ile müdahale edilen yangını söndürme çalışmalarında günün ilk ışıklarıyla birlikte helikopter ve uçaklar yeniden kullanılmaya başlandı. Alevlere, toplam 21 hava unsuru, 60'ın üzerinde arazöz, 500'den fazla personel müdahale ediyor.
18.07.2023 Gündem
İzmir ve Manisa’da 9 orman yangını söndürüldü
İzmir ve Manisa’da 9 orman yangını söndürüldü İzmir ve Manisa’da çıkan 9 orman yangını, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince havadan ve karadan yapılan müdahaleler ile kontrol altına alındı.
16.07.2023 Gündem
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor Çanakkale’de Kızılkeçili köyüne yakın ormanlık alanda çıkan iki farklı yangın Musaköy ve Kemel köyüne sıçradı. Yangın nedeniyle Kemel köyü boşaltıldı, vatandaşlar yurda yerleştirildi. Mersin'in Gülnar ilçesinde orman yangını devam ederken iki köyün tedbir amaçlı tahliye edilmesinin planlandığı öğrenildi. Hatay’ın Belen ilçesinde devam eden orman yangını ekiplerin müdahalesine rağmen büyümeye devam ediyor. Yangın 21 helikopter ve 9 uçakla söndürülmeye çalışılırken havanın kararmasıyla havadan müdahale sona erdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'ın Belen ilçesindeki orman yangınıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
16.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dozer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dozer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.