Dövizle Askerlik

Dövizle Askerlik

Son dakika dövizle askerlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dövizle askerlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dövizle askerlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dövizle Askerlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dövizle askerlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 dövizle askerlik haberi bulunmuştur. Tüm dövizle askerlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütüne operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son bir haftada 53 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
10.08.2023 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: NATO’nun artık dur demesinin zamanı geldi
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: NATO’nun artık dur demesinin zamanı geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kameraların karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, bu yılın başından itibaren yurt içinde, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 3 bin 982 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Öte yandan Bakan Akar Yunanistan'a da sert tepki göstererek "NATO’nun da bu şımarıklığa artık dur demesinin zamanı gelmiştir." dedi.
24.12.2022 Gündem
Bedelli askerlik ile ilgili flaş detay! Her ay için 1.167 lira ceza
Bedelli askerlik ile ilgili flaş detay! Her ay için 1.167 lira ceza Bedelli askerlik ücreti, temmuz ayı ile birlikte 80 bin 64 liraya yükseldi. Ancak bakaya durumunda olanlar bu bedeli cezalı olarak ödemek zorunda. Bakayalar her ay için 1167 lira ilave ceza ödeyecekler.
20.07.2022 Ekonomi
Bedelli askerlikte flaş gelişme! Bu yapanlar her ay ceza ödeyecek
Bedelli askerlikte flaş gelişme! Bu yapanlar her ay ceza ödeyecek Bedelli askerlikle ilgili son dakika gelişmesi. Bedelli askerlik ücreti, Temmuz ayı ile birlikte 80 bin 64 liraya yükseldi. Ancak bakaya durumunda olanlar bu bedeli cezalı olarak ödemek zorunda. Bakayalar her ay için 1167 lira ilave ceza ödeyecekler. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
19.07.2022 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! Bedelli askerlik düzenlemesi yürürlüğe girdi
Resmi Gazete'de yayımlandı! Bedelli askerlik düzenlemesi yürürlüğe girdi Bedelli askerlikte son dakika gelişmesi. Askerî Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, yoklama kaçağı, saklı veya bakaya olup bedelli askerlik hizmetinden yararlanamayan yükümlüler bu hizmetten faydalanabilecek. İşte tüm detaylar...
12.07.2022 Gündem
Bedelli askerlikle ilgili flaş gelişme! Kabul edildi, yoklama kaçağı ve bakaya...
Bedelli askerlikle ilgili flaş gelişme! Kabul edildi, yoklama kaçağı ve bakaya... Bedelli askerlik affına ilişkin yasa Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Karara göre yoklama kaçağı ve bakaya durumundaki 550 bin kişi bedelli askerlikten yararlanabilecek. Buna göre; Yoklama kaçağı, saklı veya bakaya olanlar için bedelli askerlik imkanı yasalaştı. Özel şartlar ve bedelli ücreti Milli Savunma Bakanlığı tarafından duyurulacak. Çeşitli sebeplerle dövizle askerliğini tamamlayamayanlara da yeni bir fırsat tanınacak. İşte son dakika kararı .
30.06.2022 Gündem
Bedelli askerlik düzenlemesi ne zaman çıkacak? Bedelli askerlik düzenlemesi Meclis’e ne zaman gelecek?
Bedelli askerlik düzenlemesi ne zaman çıkacak? Bedelli askerlik düzenlemesi Meclis’e ne zaman gelecek? Meclis yoğun bir haftaya giriyor! Milyonların beklediği bedelli askerlik düzenlemesi yolda! Meclis, yasama ve denetim faaliyetlerini yürüteceği yoğun bir haftaya daha giriyor. TBMM Genel Kurulu yeni kanun tekliflerini yasalaştırmak için mesai yapacak. Meclis gündemine gelmesi beklenen konular arasında 2022 yılı ek bütçesi ve bedelli askerlik düzenlemesi ile torba yasa olacak. Peki, Bedelli askerlik düzenlemesi ne zaman çıkacak? Bedelli askerlik düzenlemesi Meclis’e ne zaman gelecek? İşte detaylar…
27.06.2022 Gündem
Maaşlara yansıyacak, emekliler de faydalanacak! Yeni düzenleme ile hepsi değişecek...
Maaşlara yansıyacak, emekliler de faydalanacak! Yeni düzenleme ile hepsi değişecek... Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Bedelli askerlik ve astsubayların göreve başlama statüleri ile ilgili önemli detaylara yer verildi. Meclis'e sunulan kanun teklifi ile birlikte bedelli askerlik yeniden düzenlenerek kapsamı genişletiliyor. Tasarı yasalaştığında, askerlik için bedel ne zaman ödenecekse o tarihteki memur katsayısı üzerinden hesap yapılacak. Şu an için bedelli askerlik tutarı 56 bin 506 lira. Astsubayların ise göreve başlama statüleri yeniden belirleniyor. Görevde olan ve emeklilerin kademesinin artırılması ile özlük hakları da iyileşecek, maaşlara yansıyacak. Bu uygulamadan emekliler de yararlanacak. Peki Meclis’te görüşülen yasa tasarısı ile neler değişecek, kimlere af geliyor, kimlere yeni imkanlar tanınıyor? İşte detaylar...
22.06.2022 Ekonomi
Bedelli askerlik ücreti düşer mi? MSB bedelli askerlik açıklaması!
Bedelli askerlik ücreti düşer mi? MSB bedelli askerlik açıklaması! Milli Savunma Bakanlığı kaynakları duyurdu. Bedeli askerlik uygulamasının kaldırılması ve bedelli askerlik ücretinin azaltılması ile ilgili tarşımalara ilişkin açıklama yaptı. Peki, Bedelli askerlik ücreti düşer mi? Bedelli askerlik ücreti ne kadar? İşte bedelli askerlik ile ilgili MSB'nin açıklaması...
24.07.2021 Gündem
Bedelli askerlik ile ilgili son dakika açıklaması! MSB duyurdu, kaldırılması ya da ücretinin azaltılması...
Bedelli askerlik ile ilgili son dakika açıklaması! MSB duyurdu, kaldırılması ya da ücretinin azaltılması... Son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "bedelli askerlik uygulamasının kaldırılması" veya "bedel ücretinin azaltılması" gibi popülist söylemlerle gençlerin duygularının istismar edilmemesi gerektiğini, bu tür tartışmaların kahramanlık ve fedakarlıkla görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personelini olumsuz etkilediğini bildirdi.
24.07.2021 Gündem
Bedelli askerlik ücreti açıklandı! Yıl sonuna kadar geçerli olacak
Bedelli askerlik ücreti açıklandı! Yıl sonuna kadar geçerli olacak Bedellik askerlik ücreti açıklandı. Yeni ücretler belli oldu. Yıl sonuna kadar geçerli olacak. Geçici olarak 1 Temmuz'da durdurulan bedelli askerlik başvuru işlemlerine e-Devlet üzerinden ve askerlik şubelerince, dövizle askerlik işlemlerine ise dış temsilciliklerce yeniden başlandı. Milli Savunma Bakanlığı, 1 Temmuz'dan yıl sonuna kadar bedelli askerlik ücretinin 43 bin 151 lira 28 kuruş olarak belirlendiğini duyurdu.
16.07.2021 Gündem
Sağlık Astsubaylarına ek ödeme verilecek mi?
Sağlık Astsubaylarına ek ödeme verilecek mi? TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda, Milli Savunma Bakanlığı kadrolarında görevli personelin tecrübelerinden daha uzun süreli ve etkin şekilde yararlanılması, özlük haklarının iyileştirilmesi gibi düzenlemeleri içeren TSK Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi. Sağlık astsubaylarına ek ödeme mi verilecek?
28.01.2021 Çalışma Hayatı
2021 bedelli askerlik ücreti ne kadar? Bedelli askerlik ücreti 2021 ve dövizle bedelli askerlik ücreti yükseldi!
2021 bedelli askerlik ücreti ne kadar? Bedelli askerlik ücreti 2021 ve dövizle bedelli askerlik ücreti yükseldi! Bedelli askerlik ücreti ne kadar 2021? Bedelli askerlik ücretine kur zammı yapıldı. 2021 yılının ilk yarısı için bedelli askerlik ücreti 37 bin liradan 39 bin 788 liraya yükseltildi. Milli Savunma Bakanlığı, ocak, şubat ve mart 2021 yedek subay, yedek astsubay, erbaş/erler ile 2021 yılı bedelli askerlik yerlerini ve dönemlerini geçen cuma günü açıklarken, bedelli ücreti de yeniden hesaplandı. Bedelli askerlik ücretine kur zammı yapıldı. 2021 yılının ilk yarısı için bedelli askerlik ücreti 37 bin liradan 39 bin 788 liraya yükseltildi.
26.01.2021 Gündem
Bedelli askerlik ücretlerine zam geldi!
Bedelli askerlik ücretlerine zam geldi! Bedelli askerlik yapacak gençlerin merakla beklediği 2021 yılı bedelli askerlik ücretleri belli oldu. Geçen yılın ikinci yarısında 37.070 TL olan bedelli askerlik ücretleri 2021 yılının ilk yarısında 39.788 TL olarak uygulanacak. Geçen yıl ocak – haziran döneminde 35.054 TL olan bedelli askerlik ücreti son bir yılda yüzde 13.50 oranında arttı.
26.01.2021 Gündem
Emeklilik yaşı ile ilgili flaş düzenleme! Değişiyor Meclis'e sunuldu...
Emeklilik yaşı ile ilgili flaş düzenleme! Değişiyor Meclis'e sunuldu... On binlerce kişi ilgilendiren düzenleme Meclis'e sunuldu. AK Parti tarafından TBMM'ye sunulan kanun taslağında uzman erbaşların emeklilik yaş haddi 55 olacak. Seferin gereği olarak lüzum görülmesi ve sağlık durumlarının elvermesi halinde uzman erbaşlar 60 yaşına kadar en gençlerinden başlanarak orduya alınabilecek. Sağlık Bilimleri Üniversitesinde uzmanlık eğitimi gören misafir askeri personele, aynı yerde eğitim görenlerde olduğu gibi ödeme yapılacak. Kiraya verilen veya üçüncü şahıslara işlettirilen kısımları hariç askeri kantinlerin elektrik, su, yakacak giderleri genel bütçeden karşılanacak. Dış kaynaktan temin edilen subaylardan ve astsubaylardan deneme süresinin bitiminden önce temin şartlarını taşımadığı anlaşılanlar veya bu şartları kaybedenlerin ilişikleri kesilecek. Komando branşında istihdam edilen uzman erbaşlardan 40 yaşını dolduranlar istihdam edildikleri sınıfların yönetmelikte belirlenen uygun kadro görev yerlerine atanacak. Atama işlemi 40 yaşını doldurdukları yıl içerisinde tamamlanacak.
22.01.2021 Çalışan Hakları
Zam geldi! Taksit yok, ödemeler bankaya...
Zam geldi! Taksit yok, ödemeler bankaya... Maaşlara yapılan zam sonrası o ücretler de arttı. Taksit seçeneği yok, peşin olarak bankaya yatırılıyor. Ödemeler, Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası’na TC kimlik numarasıyla yapılabiliyor. Memur maaşlarına bağlı olarak her yıl ocak ve temmuzda değişen bedelli askerlik tutarı 37 bin 70 liradan 39 bin 788 liraya yükseldi. Bu bedeli peşin ödeyip 1 aylık temel askerlik eğitimini tamamlayanlar askerlik hizmetini yerine getirmiş sayılıyor. İşte bedelli askerlikle ilgili merak edilen tüm detaylar...
10.01.2021 Ekonomi
Bedelli askerlik kredisi 2020 | Bedelli askerlik kredisi veriliyor mu? Bedelli askerlik kredisi veren bankalar hangileri?
Bedelli askerlik kredisi 2020 | Bedelli askerlik kredisi veriliyor mu? Bedelli askerlik kredisi veren bankalar hangileri? Bedelli askerlik ücretlerine zam geldi. Bedelli askerliğe dair gerçekleştirilen aylık katsayı değişikliğiyle ödenmesi gereken ücret 37 bin 70 liraya çıktı. Bedelli askerliğin 37 bine çıkmasının ardından bedelli askerlik yapmayı düşünen gençler arama motorlarına yönelerek, Bedelli askerlik kredisi hakkında araştırma yapmaya başladı. Bedelli askerlik kredisi nasıl alınır? Bedelli askerlik kredisi başvurusu nasıl yapılır? Bedelli askerlik kredisi veriliyor mu, hangi bankaları bedelli askerlik kredisi veriyor? sorularına yanıt aranıyor. İşte Bedelli askerlik kredisi 2020 detayları…
5.08.2020 Gündem
Bedelli askerlik ücreti ne kadar? Yeni bedelli askerlik ücreti 2020 belli oldu! (2020 bedelli askerlik ücreti Temmuz)
Bedelli askerlik ücreti ne kadar? Yeni bedelli askerlik ücreti 2020 belli oldu! (2020 bedelli askerlik ücreti Temmuz) 2020 yılı Temmuz/Aralık dönemine ilişkin bedelli askerlik ücreti belli oldu. Bedelli askerlik ücreti hesaplanırken katsayı dikkate alınarak hesaplanıyor. Yapılan aylık katsayı değişikliğiyle bedelli askerlik fiyatı yükseldi. Bedelli askerlik ücreti 2020 ne kadar? İşte yeni bedelli askerlik ücreti…
5.08.2020 Ekonomi
Ve kabul edildi, binlerce kişiye erken emeklilik ve çift maaş!
Ve kabul edildi, binlerce kişiye erken emeklilik ve çift maaş! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimat vermişti. Meclis'e geldi ve kabul edildi. Yaklaşık 10 bin kişi erken emekli olacak ve çift maaş alacak. Bu düzenleme vazife ve harp malulü gazileri kapsıyor. Ahilik sandığı ertelendi. Deprem, sel, su baskını ve diğer afetler nedeniyle zor duruma düşen vatandaşların elektrik ve doğal gaz faturalarının ertelenmesi sağlanacak.
26.03.2020 Ekonomi
Emeklilikte yeni dönem! Meclis’te kabul edildi, Cumhurbaşkanı onayladı...
Emeklilikte yeni dönem! Meclis’te kabul edildi, Cumhurbaşkanı onayladı... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu. Emekli olan ya da emekli olmayı planlayan kişileri yakından ilgilendiren bir kanun teklifi Meclis'ten geçti ve düzenlemeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı ve yürürlüğe girdi. Türkiye'de ikamet etmeyen vatandaşlar da artık Bireysel Emeklilik sistemi'ne (BES) dahil olabilecek. Şehir, kasaba ve köy sınırları içinde bulunan ve kanunda belirtilen yerler dışında kalan her çeşit ticaret ve sanat amacı güden iş yerlerinde çalışanlar, buralarda barındırılanlar, öğrenci yurtları ve benzeri yerlerde çalışanlar, bu yerlerde kalan öğrencilerin bildirimleri, sorumlu işleticilerce genel kolluk kuvvetlerine elektronik ortamda da yapılabilecek. İzinsiz tüfek imalathanesi kuranlara 5 yılı kadar hapis getirildi.
27.03.2020 Ekonomi
Askeri işlemler e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek!
Askeri işlemler e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek! Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında, askerlik işlemlerinin e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabileceğini bildirdi.
20.03.2020 Gündem
MSB bakanlığa bağlı işlemleri e-Devlet'e taşıdı
MSB bakanlığa bağlı işlemleri e-Devlet'e taşıdı Milli Savunma Bakanlığı, 'corona virüs' tedbirleri çerçevesinde sosyal mesafeyi korumak amacıyla kalabalık ortamlara girmeden askerlik işlemlerinin e-Devlet üzerinden yapılabileceğini bildirdi.
20.03.2020 Gündem
Torba Yasa 2020 | Yeni torba yasasında neler var? Torba yasa ne zaman çıkacak?
Torba Yasa 2020 | Yeni torba yasasında neler var? Torba yasa ne zaman çıkacak? Ekonomiye ilişkin "torba teklif" TBMM'de. AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan KOBİ'lerin desteklenmesi için kredi garanti kuruluşlarına sağlanan kaynağın 35 milyar liraya çıkarılması, illegal bahis ve şans oyunlarının katalog suçlar kapsamına alınmasını da içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, teklifin, gazilere ikinci maaş bağlanmasını, doğal afetlerde doğal gaz ve elektrik borçlarının ertelenmesini, Vakıflar Genel Müdürlüğü taşınmazlarında kira borcu olanlara 3 ay süre tanınmasını, yivsiz tüfek, spor ve nişan tüfeği ile tabancaları izinsiz üretenlere yönelik hapis cezasının artırılmasını da içerdiğini bildirdi. Yeni torba yasasında neler var? Torba yasa ne zaman çıkacak? İşte yeni torba yasa 2020 hakkında merak edilen tüm ayrıntılar…
19.02.2020 Gündem
Ekonomiye ilişkin "torba teklif" TBMM'de!
Ekonomiye ilişkin "torba teklif" TBMM'de! AK Parti'li milletvekillerinin imzasını taşıyan Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
17.02.2020 Siyaset
Yedek astsubay alımı başvuruları ne zaman? MSB yeni celp döneminde yedek astsubay, subay, er, erbaş alımı yapılacak mı?
Yedek astsubay alımı başvuruları ne zaman? MSB yeni celp döneminde yedek astsubay, subay, er, erbaş alımı yapılacak mı? MSB yeni celp döneminde yedek Astsubay, Subay ve Er ve Erbaş alımı başvurusu sabırsızlıkla bekleniyor. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü, Nisan-Mayıs-Haziran celp dönemi başvurularını önümüzde ay alacağı tahmin ediliyor. MSB yeni celp döneminde yedek astsubay, subay, er, erbaş alımı yapılacak mı?
15.02.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Dövizle Askerlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dövizle askerlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.