Döverek Öldürdü

Döverek Öldürdü

Son dakika döverek öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan döverek öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını döverek öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Döverek Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan döverek öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 döverek öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm döverek öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Döverek öldürdüğü arkadaşının cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı
Döverek öldürdüğü arkadaşının cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı Pendik'te eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşine sarkıntılık yaptığını öne sürdüğü arkadaşı İkrami Güler (60)'i döverek öldürdü. Karanlık, Uzan'la birlikte Güler'in cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı. İki şüpheli de yakalandı.
13.04.2024 Gündem
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu Arnavutköy’de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan baba yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Gündem
Döverek öldürüp yol kenarına bıraktı, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu
Döverek öldürüp yol kenarına bıraktı, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu Mersin'de, kız arkadaşı Esra Asena Temir'i (27) döverek öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Mustafa Bangiz (28) hakim karşısına çıktı. Sanık Bangiz, beyin kanaması sonucu ölen Temir'i sakinleştirmek için ittiğini öne sürerek, "Bana vurmaya başladı, ben de sakinleştirmeye çalıştım. O benim yüzümü elleriyle tutunca ben de omzundan ittim, 'Yeter artık' dedim. Kendisini sürekli ittim" dedi.
23.01.2024 Gündem
Yaşlı adamı demir çubukla döverek öldürmüştü, "tecavüz" iddiasında bulundu
Yaşlı adamı demir çubukla döverek öldürmüştü, "tecavüz" iddiasında bulundu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde cezaevinden çıktıktan 4 gün sonra yaşlı adamı demir çubukla vurarak öldüren sanığın yargılanmasına başlandı. Olay tarihinde tinerin etkisinde olduğunu söyleyen sanık, maktulün kendisine henüz 13 yaşındayken tecavüz ettiğini, olay günü de karşılaştıklarında kendisine aynı şeyleri yapacağı korkusuyla olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.
21.12.2023 Gündem
Eşiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle sopayla döverek öldürüp gömdü, otomobilini de ateşe verdi
Eşiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle sopayla döverek öldürüp gömdü, otomobilini de ateşe verdi Korkunç cinayet Afyonkarahisar'da işlendi. Evinde yakaladığı Ali Aydın'ı (30), eşiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle sopayla döverek öldüren R.D. (40) tutuklandı. R.D.'nin olaydan sonra Ali Aydın’ın cenazesini araziye gömüp, otomobilini de yaktığı belirlendi.
19.10.2023 Gündem
İstanbul'da taksici yolcuyu döverek öldürdü! Kan donduran olay
İstanbul'da taksici yolcuyu döverek öldürdü! Kan donduran olay Beyoğlu'nda evine gitmek için durdurmak istediği taksinin şoförü tarafından kısa mesafe nedeniyle araca alınmayan 57 yaşındaki Fas uyruklu adam, çıkan kavgada taksici tarafından sokak ortasında tekme ve yumruklarla dövüldü. Kavga esnasında yere düşerek başını çarpan adam ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Dehşet anları kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı taksici ev hapsi cezasına çarptırıldı. Beyoğlu'nda tartıştığı Fas uyruklu Jamal Doumane'yi (57) döverek ölümüne neden olan taksi şoförü Doğan G. tutuklandı.
18.08.2023 Yaşam
Dehşet veren olay polis sorgusunda ortaya çıktı! Tartışma kavgaya döndü sonrası korkunç
Dehşet veren olay polis sorgusunda ortaya çıktı! Tartışma kavgaya döndü sonrası korkunç Antalya'da Ercan Akdağ (39), kavga ettiği eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle döverek öldürdü. Sağlık ekiplerine eşinin düştüğünü söyleyen Akdağ, polisteki sorgusunda suçunu itiraf edince tutuklandı.
10.05.2023 Yaşam
Meksika’da sınıf arkadaşını öldüren 14 yaşındaki kız tutuklandı
Meksika’da sınıf arkadaşını öldüren 14 yaşındaki kız tutuklandı Meksika’da sınıf arkadaşını döverek kafa travması sonucu ölümüne sebep olan 14 yaşındaki kız ve annesi ABD’ye kaçmak üzereyken yakalanarak tutuklandı.
18.03.2023 Dünya
Sedefnur Çağlar ilk kez konuştu! Polis memuru erkek arkadaşı ile kaldığı evin yedinci katından düşmüştü
Sedefnur Çağlar ilk kez konuştu! Polis memuru erkek arkadaşı ile kaldığı evin yedinci katından düşmüştü Sedefnur Çağlar’ın hayatını kabusa çeviren olay Kocaeli’de yaşandı. Çağlar, polis memuru erkek arkadaşı Ahmet Ata ile gittiği 7. kattaki evin balkonundan düşüp yaralandı. O günden sonra ilk kez gözlerini açan 23 yaşındaki genç kız, daha önce intihar girişiminde bulunduğunu ifade etti. Olay günü ile ilgili sözleri ise şoke etti.
12.12.2022 Yaşam
Araba alım satımlarında senet tuzağı! Bir vatandaş kalp krizi geçirip öldü
Araba alım satımlarında senet tuzağı! Bir vatandaş kalp krizi geçirip öldü Araba alım satımında ve evrak imzalama işlemlerinde akılalmaz dolandırıcılık! Fırsatçılar herkesi başka başka yöntemlerle ağına düşürdü. Araç alım satım işlemlerinde 'sazan balığı', ‘bitki çayı’ ve yemek yedirerek, imza sırasında dolandırılan vatandaşlar, detayları anlattı. ‘Buldan Şebekesi’ olarak bilinen grubun, S plakası imzasıyla kurduğu senet tuzağı ise şoke etti.
12.12.2022 Yaşam
3 yaşındaki kızını döverek öldürdü! 'Sinirlendiğimde kontrolü kaybediyorum'
3 yaşındaki kızını döverek öldürdü! 'Sinirlendiğimde kontrolü kaybediyorum' Ankara'da, 3 yaşındaki kızı Elif Lülecioğlu'nu terlikle döverek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan 36 yaşındaki Şerife Lülecioğlu'nun ifadesi ortaya çıktı. Kızını öldüren anne, "Elimdeki terlikle kızıma kaç kez ve neresine vurduğumu hatırlamıyorum. Boğazını sıktım mı göğsüne vurdum mu hiçbir şey hatırlamıyorum. Epilepsi hastası olduğum için sinirlendiğimde kontrolü kaybediyorum" dedi.
12.12.2022 Yaşam
Husumetlileri sopayla döverek öldürdü
Husumetlileri sopayla döverek öldürdü Adana'da Efe Baytekin (20), husumetli olduğu kişiler tarafından sopalarla dövülerek öldürüldü. Baytekin'in cenazesi, yakınları tarafından alınarak toprağa verilirken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 
28.11.2022 Yaşam
Estonyalı turist, eşini otel odasında döverek öldürdü!
Estonyalı turist, eşini otel odasında döverek öldürdü! Antalya'nın Kemer ilçesinde Estonya vatandaşı Mıhhail Sadrın (42), tartıştığı eşi Jelana Sadrın'ı (41) otel odasında döverek öldürdü.
15.09.2022 Yaşam
Erzincan'da dehşete düşüren olay! Eşini 20 bıçak darbesiyle öldürdü
Erzincan'da dehşete düşüren olay! Eşini 20 bıçak darbesiyle öldürdü Erzincan’da 2 çocuk annesi genç kadın, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan kocası tarafından 20 bıçak darbesiyle öldürüldü. Eşini öldüren zanlı polis merkezine giderek teslim oldu.
12.09.2022 Yaşam
Bir kadına şiddet faciası daha! Döverek öldürdü
Bir kadına şiddet faciası daha! Döverek öldürdü Adana’da bir kişi, dini nikahlı eşini döverek öldürdü.
12.09.2022 Yaşam
Annesinin ölümünden sorumlu tuttu, abisini döverek öldürdü!
Annesinin ölümünden sorumlu tuttu, abisini döverek öldürdü! İstanbul Fatih'te bir hafta önce yaşlılık nedeniyle vefat eden annelerinin, iyi bakılmadığı gerekçesiyle birbirlerini suçlayan iki kardeş arasında çıkan kavgada İrfan Özbakırcı(52), ağabeyi İlhan Özbakırcı'yı (57) döverek öldürdü. 
1.09.2022 Yaşam
Kan donduran olay! Damat düğünde gelini döverek öldürdü
Kan donduran olay! Damat düğünde gelini döverek öldürdü Rusya'daki bir düğünde karısını davetlilerin gözü önünde döverek öldüren cani damada verilen ceza belli oldu. 18 yıl hapis cezası alan adam pişman olmadığını ve karısının yanlış davrandığını iddia etti. İşte olayın kan donduran detayları...
6.08.2022 Dünya
Avrupa'nın göbeğinde vahşet! Sokak ortasında döverek öldürdü
Avrupa'nın göbeğinde vahşet! Sokak ortasında döverek öldürdü İtalya'da Civitanova Marche bölgesinde Nijeryalı sokak satıcısı Alika Ogorchukwu'yu döverek öldüren adam gözaltına alındı. Solcu Demokrat Parti Başkanı Enrico Letta, "Yapılan saldırı bizi dehşete düşürdü. Eşi görülmemiş bir vahşet" ifadelerini kullandı.
30.07.2022 Dünya
Avrupa'nın göbeğinde vahşet! Satıcıyı döverek öldürdü
Avrupa'nın göbeğinde vahşet! Satıcıyı döverek öldürdü İtalya'da Civitanova Marche bölgesinde Nijeryalı sokak satıcısını döverek öldüren adam gözaltına alındı.
30.07.2022 Dünya
Böyle oğul olmaz olsun! Tartıştığı babasını döverek öldürdü
Böyle oğul olmaz olsun! Tartıştığı babasını döverek öldürdü Aydın Germencik ilçesinde A.T. (34), tartıştığı babası Fikret Tabakoğlu'nu (69) döverek öldürdü.
23.07.2022 Yaşam
Yunan polisi Meriç’te 3 sığınmacıyı öldürdü!
Yunan polisi Meriç’te 3 sığınmacıyı öldürdü! Yunan güvenlik unsurları, Meriç hududunda 3 sığınmacının ölümüne neden oldu. Güvenlik güçleri, Suriyeli bir sığınmacıyı döverek öldürdü. Diğer iki Sığınmacı ise yüzerek zorla Türkiye’ye geri itilirken Meriç Nehri’nde boğuldu.
23.07.2022 Dünya
Karı koca, tacizciyi öldürmek için dehşete düşüren bir plan yaptı
Karı koca, tacizciyi öldürmek için dehşete düşüren bir plan yaptı Afyonkarahisar’da 1 kişi karısını sosyal medyadan rahatsız ettiğini öne sürdüğü kişiyi sopayla döverek öldürdü. Karı koca çift daha sonra ölen şahsın cesedini köy girişindeki yol kenarına attı.
20.07.2022 Yaşam
Karısıyla ilişkisi olduğu iddia edilen adamı sopayla döverek öldürdü! 'Eşini elinden aldım, kızını da alacağım'
Karısıyla ilişkisi olduğu iddia edilen adamı sopayla döverek öldürdü! 'Eşini elinden aldım, kızını da alacağım' Eskişehir’de boşanma aşamasındaki eşiyle ilişkisi olan Salih Melih Torlak’ı sopayla döverek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık mahkemedeki ilk savunmasında, “Eşini elinden aldım, kızını da alacağım dedi. Çok sinirlendim" ifadelerini kullandı.
4.07.2022 Yaşam
2,5 yaşındaki oğlunu döverek öldürdü!
2,5 yaşındaki oğlunu döverek öldürdü! Ankara'nın Altındağ ilçesinde, 2,5 yaşındaki oğlunu döverek öldürdüğü iddia edilen Onur G., gözaltına alındı.
18.05.2022 Yaşam
İstanbul'da tekstil atölyesinde kan donduran cinayet! Karısını döverek öldürdü
İstanbul'da tekstil atölyesinde kan donduran cinayet! Karısını döverek öldürdü İstanbul Başakşehir'de kan donduran cinayet! Çalıştıkları tekstil atölyesinde kavga eden çiftten koca eşini döverek öldürdü. Cinayeti işleyip kaçan şüphelinin, 'Dükkana gelin anneniz kötü durumda' diyerek haber vermesiyle gelen iki kızı, annelerini üstü çıplak, darbedilmiş halde yerde yatarken buldu. Kadın hastaneye kaldırılırken yolda ölürken, şüpheli koca gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Döverek Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki döverek öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.