Ve resmen başladı! Türkiye ile AB artık...
Ve resmen başladı! Türkiye ile AB artık... Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı İsmail Emrah Karayel, AB-Türkiye Dostluk Grubunun kurulmasına ilişkin, "AB-Türkiye Dostluk Grubu sayesinde Türk ve Avrupa halkları arasında sosyal ve kültürel alışverişi teşvik etmek için geliştirilecek ortak projeler ile Türkiye-AB arasındaki bağlar daha da kuvvetlenecektir." dedi.
10.06.2020 Gündem
Türkiye, Hollanda ile olan dostluk grubu ilişkilerini sonlandırdı
Türkiye, Hollanda ile olan dostluk grubu ilişkilerini sonlandırdı Türkiye-Hollanda Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Ertuğrul Soysal "AK Parti olarak Hollanda ile olan dostluk grubu ilişkilerimizi bugün itibariyle sonlandırmış bulunuyoruz. CHP ve MHP Grup Başkanvekillerinin açıkladığı şekilde onlarda istifalarını verdiler. HDP grubuna da bilgi iletildi. Onlarla da eğer yaparlarsa bir açıklama bekliyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
AK Partili ve MHP'li üyeler dostluk grubundan istifa etti
AK Partili ve MHP'li üyeler dostluk grubundan istifa etti AK Parti Grup Başkanvekili "AK Partili üyeler Türkiye-Hollanda dostluk grubundan istifa etti." dedi. MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta da dostluk grubunun MHP'li üyelerinin istifa ettiğini açıkladı
15.03.2017 Siyaset