Donald Trump Jr

Donald Trump Jr

Son dakika donald trump jr haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan donald trump jr ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını donald trump jr haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Donald Trump Jr

haberleri sayfasında son dakika yaşanan donald trump jr gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 donald trump jr haberi bulunmuştur. Tüm donald trump jr haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, banka kredileri ve sigorta işlemleri konusunda daha iyi ticari şartlar elde etmek için fazla mal varlığı bildiriminde bulunmakla suçlandığı sivil dolandırıcılık davasında karar verildi. Buna göre Trump, 354.9 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.
17.02.2024 Dünya
Eski ABD Başkanı Trump ve 3 çocuğuna dolandırıcılık davası açıldı
Eski ABD Başkanı Trump ve 3 çocuğuna dolandırıcılık davası açıldı Eski ABD Başkanı Donald Trump ve 3 çocuğu Donald Trump Jr, Ivanka Trump ve Eric Trump hakkında Trump Organization'da dolandırıcılık yaptıklarına ilişkin dava açıldı.
21.09.2022 Dünya
İvana Trump neden öldü, Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kimdir, kaç yaşındaydı? Ivana Trump'ın hayatı, çocukları ve yaşı…
İvana Trump neden öldü, Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kimdir, kaç yaşındaydı? Ivana Trump'ın hayatı, çocukları ve yaşı… İvana Trump öldü mü, neden öldü, İvana Trump kimdir? Ivana Trump yaşamını yitirdi. ABD'nin bir önceki Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump'ın ölüm haberi sonrası, Ivana Trump'ın hayatı merak edilemeye başlandı. Peki Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı, çocukları kimler?
15.07.2022 Dünya
Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump hayatını kaybetti
Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump hayatını kaybetti ABD Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump, hayatını kaybetti. Ivana Trump, Donald Trump'ın çocuklarından Ivanka, Eric ve Donald Trump JR.'ın annesiydi.
14.07.2022 Dünya
Alec Baldwin'e bir darbe de Trump ailesinden! Olay tişörtler satışta: Silahlar insanları öldürmez...
Alec Baldwin'e bir darbe de Trump ailesinden! Olay tişörtler satışta: Silahlar insanları öldürmez... Rust filminin setinde kazara katil olan ünlü oyuncu Alec Baldwin'in görüntü yönetmenini vurarak öldürmesi dünya gündemindeki yerini koruyor. Kuru sıkı tabancaya konulan gerçek mermi yüzünden yaşanan korkunç olay yüzünden adeta yıkılan Alec Baldwin'e bir darbe de Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr’dan geldi.
26.10.2021 Dünya
Trump ailesine bir Twitter şoku daha!
Trump ailesine bir Twitter şoku daha! Twitter, ABD Başkanı Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr’ye hesabından yanlış bilgi içerikli video paylaştığı gerekçesiyle 12 saatlik sınırlama getirdi.
28.07.2020 Dünya
Evde Tek Başına filminden Trump'ı attılar!
Evde Tek Başına filminden Trump'ı attılar! Kanada'nın ulusal yayın yapan televizyonlarından CBC, 'Evde Tek Başına' filminde Donald Trump'ın yer aldığı bir sahneyi filmden çıkararak tartışma yarattı.
27.12.2019 Dünya
ABD Başkanı Trump'ın oğlu ifadeye çağırıldı
ABD Başkanı Trump'ın oğlu ifadeye çağırıldı ABD Senatosu İstihbarat Komitesi, Başkan Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. için Rusya soruşturmasıyla bağlantılı olarak resmi ifade çağrısında bulundu.
9.05.2019 Dünya
Donald Trump'ın oğlundan skandal 'duvar' paylaşımı
Donald Trump'ın oğlundan skandal 'duvar' paylaşımı ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda babasının Meksika sınırında yapılmasını istediği duvara atıfta bulunarak, "Neden hayvanat bahçesinde keyifli bir gün geçirebildiğinizi biliyor musunuz? Çünkü duvarlar işe yarıyor." ifadesine yer verdi.
9.01.2019 Dünya
Trump'ın oğlu: Babamın çevresine güveni azalıyor
Trump'ın oğlu: Babamın çevresine güveni azalıyor ABD Başkanı Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, New York Times'da yayınlanan imzasız yazının ardından babasının çevresine olan güveninin azaldığını söyledi.
12.09.2018 Dünya
Sonunda itiraf etti
Sonunda itiraf etti ABD lideri Trump, oğlunun eski başkan adayı Hillary Clinton’ın ‘kirli çamaşırlarını’ öğrenmek için Rus avukat Natalia Veselnitskaya ile New York’ta gizlice buluştuğunu aylar sonra kabul etti
6.08.2018 Dünya
Trump oğlunun Rus avukatla görüştüğünü kabul etti
Trump oğlunun Rus avukatla görüştüğünü kabul etti ABD Başkanı Donald Trump, oğlu Donald Trump Jr'nin, Kremlin bağlantılı Rus avukat Natalia Veselnitskaya ile Haziran 2016'ta "bir rakip hakkında bilgi almak için" görüştüğünü kabul etti. Ancak Trump görüşmenin yasal olduğunu savundu.
6.08.2018 Dünya
Trump’ı sırtından bıçaklayacak
Trump’ı sırtından bıçaklayacak ABD lideri Donald Trump’ın eski avukatı Michael Cohen, FBI’ın Rusya soruşturmasını yürüten özel yetkili savcı Mueller’e ifade vermeye hazır olduğunu açıkladı. Cohen Mueller’e, Trump’ın seçim kampanyası döneminde ekibinin Ruslarla buluşmasına onay verdiğini söyleyecek
27.07.2018 Dünya
Ivanka'nın adı da karıştı!
Ivanka'nın adı da karıştı! ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası sırasında, kızı Ivanka Trump’ın ailenin kişisel avukatı ve adı bir süredir skandallarla anılan Michael Cohen’i Rus olimpik halterci ile çalışmaya zorladığı iddia edildi.
9.06.2018 Dünya
Trump üzerinden milyonlar kazandı
Trump üzerinden milyonlar kazandı Trump’ın avukatı Michael Cohen’in, dünyanın önde gelen bazı firmalarından, ABD lideriyle aralarında ‘aracı’ olma vaadinde bulunarak milyonlarca dolarlık anlaşmalar imzaladığı ortaya çıktı
10.05.2018 Dünya
Trump'ın gelini boşanma davası açtı
Trump'ın gelini boşanma davası açtı ABD Başkanı Donald Trump'ın gelini Vanessa Trump, eşi Donald Trump Jr.'a boşanma davası açtı.
15.03.2018 Dünya
Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliğine 'beyaz toz' bulunan zarf gönderildi
Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliğine 'beyaz toz' bulunan zarf gönderildi Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliğine, içinde beyaz toz bulunan bir zarf gönderildi. İlk belirlemelere göre zarfın içinde zararlı bir maddeye rastlanmadığı kaydedildi.
20.02.2018 Gündem
Trump'ın gelini hastaneye kaldırıldı
Trump'ın gelini hastaneye kaldırıldı ABD Başkanı Donald Trump'ın en büyük oğlu Donald Trump Jr.'ın eşinin içinde beyaz toz bulunan bir mektubu açtıktan sonra hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
12.02.2018 Dünya
‘Başkan seçileceğine kendisi bile inanmadı’
‘Başkan seçileceğine kendisi bile inanmadı’ ABD’de piyasaya çıkacak olan ‘Ateş ve Öfke’ adlı kitap, Başkan Trump’ın Beyaz Saray hayatına ilişkin çarpıcı iddialar içeriyor. İddiaya göre Trump’ın seçimlere girerken tek amacı ünlü olmaktı, kazanacağını hiç düşünmemişti
4.01.2018 Dünya
Trump'dan, eski Baş Stratejist’ine sert tepki: Aklını kaybetti
Trump'dan, eski Baş Stratejist’ine sert tepki: Aklını kaybetti ABD Başkanı Donald Trump, eski Baş Stratejist Steve Bannon'ın oğlu Donald Trump Jr. için yaptığı suçlamalara cevap verdi,’’Bannon kovulduğu zaman sadece işini kaybetmekle kalmadı, aynı zamanda aklını da kaybetti’’ dedi
3.01.2018 Dünya
Wikileaks’le seçim ittifakı
Wikileaks’le seçim ittifakı Başkan Trump’ın oğlu Trump Jr., Clinton’ın e-postalarını ifşa eden Wikileaks platformu ile seçim dönemindeki yazışmalarını yayınladı
14.11.2017 Dünya
Trump'ın oğlu Wikileaks'le yazışmalarını yayınladı!
Trump'ın oğlu Wikileaks'le yazışmalarını yayınladı! ABD Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr., Clinton'ın e-postalarını ifşa eden Wikileaks platformu ile seçim kampanyası döneminde yaptığı yazışmaları yayınladı.
14.11.2017 Dünya
Trump'ın oğlu ifade verdi
Trump'ın oğlu ifade verdi ABD Başkanı'nın oğlu Trump Jr, Senato Adalet Komitesinde katıldığı oturumda senatörlerin Rusya soruşturmasıyla ilgili sorularını yanıtladı. Trump Jr. Rusya ile iş birliği yaptığı iddialarını reddetti.
8.09.2017 Dünya
Trump'ın oğlu ABD Senatosunda ifade verecek
Trump'ın oğlu ABD Senatosunda ifade verecek ABD Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr, Senato Adalet Komitesinde yarın katılacağı kapalı oturumda senatörlerin Rusya soruşturmasıyla ilgili sorularını yanıtlayacak
6.09.2017 Dünya
Soruşturma son dönemece girdi
Soruşturma son dönemece girdi Rusya’nın başkanlık seçimlerine olası müdahalesini araştırmak için soruşturmanın başına getirilen Özel Savcı Mueller, soruşturmayı hızlandırmak ve kapsamını genişletmek için ‘büyük jüri’ kurdu
4.08.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Donald Trump Jr ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki donald trump jr haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.