Dolar Endeksi

Dolar Endeksi

Son dakika dolar endeksi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolar endeksi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolar endeksi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolar Endeksi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolar endeksi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.381 dolar endeksi haberi bulunmuştur. Tüm dolar endeksi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir"
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir" Dolar endeksi Fed'in son açıklamalarının faiz oranlarını artırmayı bitirdiği ve gelecek yıl faiz indirimine başlayabileceği yönündeki görüşleri güçlendirmesiyle üç aydan uzun bir sürenin en düşük seviyelerinde seyrediyor. Ancak JPMorgan, gerileyen doların ABD seçimlerine bağlı olarak yükselebileceğini öngördü.
29.11.2023 Ekonomi
Dolar TL kuru (18 Ekim 2023) Dolar kuru bugün ne kadar, dolar kaç TL 18 Ekim 2023?
Dolar TL kuru (18 Ekim 2023) Dolar kuru bugün ne kadar, dolar kaç TL 18 Ekim 2023? İsrail ile ABD arasında yaşanabilecek diplomasi umudu yerini İsrail’in saldırılarını şiddetlendirmesine bıraktı. Saldırılarda tansiyon yükselince gözler dolar kuruna çevrildi. Peki, Dolar kuru bugün ne kadar, dolar kaç TL 18 Ekim 2023? Dolar TL kuru 18 Ekim 2023…
18.10.2023 Ekonomi
Altına büyük baskı! Altında aylar sonra sürpriz gelişme dibi gördü
Altına büyük baskı! Altında aylar sonra sürpriz gelişme dibi gördü Altın fiyatlarıyla ilgili aylar sonra sürpriz gelişme yaşandı. Son haftalarda altın fiyatlarında görülen aşağı yönlü seyir dikkat çekmişti. Dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizlerindeki yükseliş altın piyasasını baskı altında bırakıyor. Bu veriler ışığında rekor üstüne rekor kıran altın aylar sonra dip fiyatları gördü. Öte yandan uzman isimlerden fiyatlarla ilgili dikkat çeken uyarılar peş peşe geldi. Peki gram ve ons altın fiyatları hangi seviyede? Altın altın ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
18.08.2023 Ekonomi
Benzine zam 15 Ağustos 2023 var mı? Motorine bugün zam geldi mi, benzine motorine ne kadar zam gelecek? Akaryakıt fiyatları
Benzine zam 15 Ağustos 2023 var mı? Motorine bugün zam geldi mi, benzine motorine ne kadar zam gelecek? Akaryakıt fiyatları Benzine motorine zam geldi mi, akaryakıta zam var mı? Benzin ve motorin fiyatları dolar/TL ve brent petrol ile bağlantılı olarak hakaret ediyor. Dolar endeksi ve Çin ekonomisine yönelik endişeler pompa fiyatlarını etkiliyor. Araç sahipleri benzine zam var mı, motorine zam geldi mi? sorularına günlük olarak yanıt arıyor.
15.08.2023 Ekonomi
Altında son dakika! Gram ve çeyrek altında hesap değişti! Alım için yeni tarihi duyurdu
Altında son dakika! Gram ve çeyrek altında hesap değişti! Alım için yeni tarihi duyurdu Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Son dönemde düşüş gösteren altın fiyatlarında yön ABD enflasyon verisi sonrası değişti, hafta başında dolar endeksi ve tahvil faizinde yükselişler görüldü. Borsa ise rekor üstüne rekor kırarken, yatırımcı getirisi de dikkat çekti. Peki altında sert hareketlerin sebebi ne? Dolarda dengelenme sağlandı mı? Piyasalarda beklenti ne? İşte son dakika haberinin detayları...
11.08.2023 Ekonomi
Gram altında şifre çözüldü! İslam Memiş: "O güne dikkat!"
Gram altında şifre çözüldü! İslam Memiş: "O güne dikkat!" Altın ve dolar yatırımcısı için kritik hafta başladı. Yatırımcıların bu hafta gram altın, ons, dolar ve borsa işlemlerinde kazanması için tüyoyu veren İslam Memiş oldu. Bu hafta yatırım araçlarının getirisi ve götürüsü üzerine konuşan Memiş, uyarıyı da o gün için verdi.
7.08.2023 Ekonomi
Borsa rekora doymuyor! 1 ayda 1.1 milyar dolarlık yatırım
Borsa rekora doymuyor! 1 ayda 1.1 milyar dolarlık yatırım Borsa İstanbul, bayram tatili sonrasındaki ilk işlem haftasını yeni rekor ve zirve denemeleriyle geçirdi. Geçtiğimiz bir ayda yabancı yatırımcıların aldıkları hisse senedi toplamı 1.1 milyar dolar oldu. Öte yandan Borsa İstanbul’da olumlu gelişmelerin belli ölçüde fiyatlandığı, önemli direnç noktalarına yaklaşıldığı uyarısını da yapmak gerekecek. Bununla birlikte BIST100 Endeksi hisseleri fiyat kazanç oranı 6.3-6.4 civarında seyrediyor.
9.07.2023 Ekonomi
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de enflasyon mart ayında yüzde 0,1'le beklentilerin altında arttı. Yıllık enflasyon yüzde 5'e geriledi.
12.04.2023 Ekonomi
Gram altın fiyatları sert düştü! Uzmanlar nedenini açıkladı
Gram altın fiyatları sert düştü! Uzmanlar nedenini açıkladı Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Son rekor sonrası gram altında sert kayıplar görüldü, açıklamalar art arda geldi. “Altın fiyatlamada 1123.55 ve 1103.40 destek oluşturabilir” tahmininde bulunan uzmanlar tarihi düşüşün nedenlerini açıkladı.
4.02.2023 Ekonomi
Borsadan yüzde 5.16’lık ‘yukarı adım’
Borsadan yüzde 5.16’lık ‘yukarı adım’ BIST 100 endeksinde yılın ilk haftalarındaki düşüşler dikkat çekerken, geçtiğimiz gün Borsa İstanbul’dan açığa satış düzenlemesi geldi. Haftanın son gününe yatay başlayan BIST, günü yüzde 5.16 yükselişle 4.997 puandan tamamladı. Altın ise açıklanan verilerin etkisiyle haftayı düşüşle sonlandırdı.
4.02.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul ile ilgili uzmanlardan kritik uyarı geldi
Borsa İstanbul ile ilgili uzmanlardan kritik uyarı geldi Piyasalarda hareketli günler izleniyor. Borsa İstanbul düşüşün ardından güçlü sıçrama yaparken altın tarafında da alımlar yükselişi beraberinde getiriyor. Küresel yüksek enflasyonun da düşüş eğilimine geçmesi yatırım alışkanlıklarında değişikliklere neden oldu.
17.01.2023 Ekonomi
ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Aralık ayı ABD enflasyon beklentisi nedir? ABD enflasyon rakamları belli oluyor!
ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Aralık ayı ABD enflasyon beklentisi nedir? ABD enflasyon rakamları belli oluyor! ABD enflasyon rakamları merak ediliyor. Yatırımcılar arama motorlarına yönelerek ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sorusuna yanıt arıyor. Aralık ayında TÜFE’nin aylık bazda yüzde 0,1 oranında artışla yıllık bazda yüzde 7,1’den yüzde 6,5’e gerileme kaydetmesi beklenirken, çekirdek enflasyonda beklentiler aylık yüzde 0,30 ve yıllık yüzde 5,7 oldu. Peki, ABD enflasyon beklentisi nedir, kasım ayında durum neydi?
12.01.2023 Ekonomi
FED faiz kararı ne oldu? FED faiz kararından sonra piyasalarda son durum ne? Powell konuşmasında ne dedi? İşte FED 2023 yılı faiz tahminleri!
FED faiz kararı ne oldu? FED faiz kararından sonra piyasalarda son durum ne? Powell konuşmasında ne dedi? İşte FED 2023 yılı faiz tahminleri! Fed faiz kararını açıkladı! Kiresel piyasaların yakından takip ettiği ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararında arttırıma gitti. Art arda 7. kez faiz artıran Fed, politika faizini yüzde 4,25-4,50 aralığına çıkardı. Peki, FED faiz kararı ne oldu? FED faiz kararından sonra piyasalarda son durum ne? Powell konuşmasında ne dedi? İşte FED 2023 yılı faiz tahminleri!
15.12.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yeni rekor geliyor
Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yeni rekor geliyor Geçtiğimiz hafta zirve seviyeleri gördükten sonra düşüşe geçen altın fiyatları yeni haftaya da kayıpla başlamıştı. Özellikle dolar endeksinin toparlanma göstermesi ons altın fiyatını baskılarken, bu durum yurt içinde gram altının düşüş göstermesinde etkili oluyor.
22.11.2022 Ekonomi
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de ekim ayında enflasyon aylık yüzde 0,4, yıllık yüzde 7,7 olarak gerçekleşti. ABD manşet enflasyonu, eylül ayında yıllık bazda beklentileri aşarak yüzde 8,2 olarak açıklanmıştı. Çekirdek enflasyon, aylık bazda 40 yılın en yükseğine çıkarken; yıllık bazda yüzde 6,6 gelmişti.
10.11.2022 Ekonomi
Altında her şey alt üst oldu! Yatırımcıya, 'alım fırsatı' denilerek rakam verildi
Altında her şey alt üst oldu! Yatırımcıya, 'alım fırsatı' denilerek rakam verildi ABD Merkez Bankası (Fed) beklendiği üzere politika faizini 75 baz puan daha artırdı. Karar sonrası dalgalanma yaşayan altın fiyatları dibi gördü. Para ve Altın Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, yatırımcılar için düşen fiyatlarının fırsat olduğunu belirterek, "1000 liranın altındaki her fiyat orta ve uzun vadede alım fırsatı" şeklinde konuştu.
4.11.2022 Ekonomi
Kripto paralara 'Fed' dopingi!
Kripto paralara 'Fed' dopingi! ABD Merkez Bankası’nın üst üste son 4 toplantıda da politika faizini 75 baz puan artırmasının ardından dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizinde gerileme görülürken, bu durum kripto paralara yaradı.
2.11.2022 Ekonomi
Altın yatırımcısına peş peşe uyarı! Yeni rekor için tarih verildi, uçuşa geçecek
Altın yatırımcısına peş peşe uyarı! Yeni rekor için tarih verildi, uçuşa geçecek Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın fiyatları için dikkat çeken rakam verildi. Finans Analisti İslam Memiş, elinde altını olan vatandaşlara uyarılarda bulunarak, "Yıl sonu itibarıyla 1250 lira seviyelerini önemsiyoruz. Bu rakam kırılırsa 1400 liraları görürüz." ifadelerini kullandı.
21.10.2022 Ekonomi
Petrol fiyatlarında büyük düşüş! Akaryakıtta indirim beklentisi
Petrol fiyatlarında büyük düşüş! Akaryakıtta indirim beklentisi Geçtiğimiz hafta dünyanın önemli petrol üreticisi olan ülkelerin 2 yılın en büyük üretim kesintisine gitme kararı sonrası petrol fiyatlarında sert yükselişler görülmüştü. Bu hafta itibarıyla ise piyasada rüzgar tersine döndü. Brent petrol bu hafta yüzde 7.2 oranında geriledi. Böylece akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Peki düşüşün sebebi ne? İşte detaylar...
16.10.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında görülmemiş rakam! Kasım ayında rekora koşacak
Altın fiyatlarında görülmemiş rakam! Kasım ayında rekora koşacak Bir süredir düşüş trendinde olan altın fiyatları, yön değiştirerek yükseliş trendine geçti. Piyasa uzmanları son fiyatlar ile ilgili bilgi vererek, "Altın yatırımcısı elindeki altını satmak için acele etmemeli. Altın fiyatlarında yeni rekorlar bekleniyor." şeklinde konuştu. İşte altın yatırımcısının merak ettiği tüm detaylar...
5.10.2022 Ekonomi
Sterlin düştükçe düşüyor! Resmen dibi gördü
Sterlin düştükçe düşüyor! Resmen dibi gördü İngiliz sterlini, vergilerin düşürülmesinin ardından dolar karşısında tüm zamanların en düşük seviyesine geriledi. Atlantik'in her iki yakasında hisse senedi ve tahvil değerlerinde devam eden dalgalanmalar, faiz oranlarındaki artırımların ardından İngiliz para biriminde son darbe kendini gösterdi.
27.09.2022 Dünya
Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar kaç lira oldu? 22 Eylül 2022 dolar kuru!
Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar kaç lira oldu? 22 Eylül 2022 dolar kuru! FED kararının ardından piyasalarda hareketlilik devam ediyor. Dolarda görülen hareketlilik, bugün Merkez Bankası kararı ile birlikte takip edilecek. FED kararıyla birlikte Dolar/TL, 18,36'nın üzerinde hareket ediyor. Kur gün içinde 18,38 ile bu yılın zirvesini görürken yatırımcı haber akışını takip ediyor. Peki, Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar kaç lira oldu? 22 Eylül 2022 dolar kuru!
22.09.2022 Ekonomi
Kripto paralarda büyük deprem! Kırmızı alarm
Kripto paralarda büyük deprem! Kırmızı alarm Kripto para birimleri yeni haftada sert düşüşlere sahne oluyor. Özellikle sabah saatlerinde Bitcoin’de gerçekleşen düşüşün etkisiyle birlikte piyasa resmen kırmıza büründü. Bitcoin bugün kritik destek bölgesine yaklaştı. Bitcoin ve Ethereum öncülüğünde gerçekleşen düşüş piyasanın geneline yansıdı. Dijital varlıkların toplam sermaye değeri bugün 900 milyar dolar seviyesinin altına indi. Kripto paraların toplam sermaye değeri 862 milyar doları gördü.
19.09.2022 Ekonomi
Kripto paralar tepetaklak oldu! İşte Bitcoin ve Ethereum’daki sert düşüşün nedeni...
Kripto paralar tepetaklak oldu! İşte Bitcoin ve Ethereum’daki sert düşüşün nedeni... Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Hızlı yükseliş sonrası her şey değişti, yoğun satışın etkisiyle kripto paralar tepetaklak oldu. Yüzde 6’ya yakın değer kaybeden Bitcoin, kripto para piyasasında rüzgarı tersine çevirdi. İşte Bitcoin ve Ethereum’da son durum...
13.09.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında flaş gelişme! Gram altın çakıldı, piyasa kahininden kritik uyarı geldi
Altın fiyatlarında flaş gelişme! Gram altın çakıldı, piyasa kahininden kritik uyarı geldi Altın fiyatlarında flaş gelişme. 1000 liranın altına düşen altın fiyatları yeni haftaya yeniden 1000 liranın üstünde başladı. Dolar endeksi ise son 20 yılın zirvesine tırmandı. Ancak yaşanan gelişmelerden sonra altında düşüş trendi başladı. Altına yatırımcıları ise piyasaların hangi yöne doğru gideceğini merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altınla ilgili çok kritik bir uyarıda bulundu. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatı ne kadar? İşte altın fiyatlarında son durum...
7.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dolar Endeksi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolar endeksi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.