Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı!
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı! Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği törende, ünlü şarkıcı Doja Cat, ürk modacı Dilara Fındıkoğlu’nun tasarladığı bir elbiseyi giydi. Doja Cat'in alnına Fındıkoğlu'nun adını dövme yaptırması ise törenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.
6.02.2024 Magazin
Doja Cat'in yeni hali takipçilerini şok etti! Saçlarını ve kaşlarını kazıttı! 'Sevmiyorum'
Doja Cat'in yeni hali takipçilerini şok etti! Saçlarını ve kaşlarını kazıttı! 'Sevmiyorum' Başarılı şarkıcı Doja Cat, kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Instagram hesabından sık sık takipçileriyle iletişime geçen ünlü isim, son olarak kazıttığı saçlarıyla ilgili yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti. Bir canlı yayın başlatan ve "Saçım olmasını sevmiyorum" diyen şarkıcı, ardından kaşlarını da kazıdı.
6.08.2022 Magazin
Doja Cat anons edilince sahneye tuvaletten koşarak geldi!
Doja Cat anons edilince sahneye tuvaletten koşarak geldi! Son yıllarda popüler olan şarkıcı Doja Cat geçtiğimiz günlerde yaptığı "Benim için her şey öldü, müzik öldü" açıklamasından sonra 2022 Grammy Ödülleri'ndeydi. İlk kez ödül alan Doja Cat anons edildiği anlarda tuvaletteydi ve koşarak sahneye çıktı. Ünlü rapçi o anlarda frikik vermemek için de çabaladı.
4.04.2022 Magazin
2021 Grammy Ödül Töreni ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler!
2021 Grammy Ödül Töreni ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler! Grammy Ödülleri 2021'e geri sayım başladı. Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri sahiplerini buluyor. Müziğin Oscarları olarak görülen Grammy Ödülleri öncesinde sahne alacak isimler de belli oldu. Peki, Grammy 2021 ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler!
14.03.2021 Kültür Sanat