Doğan

Doğan

Son dakika Doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.869 doğan haberi bulunmuştur. Tüm doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs’taki seçimde Süheyl Batum’un adaylığı kulisleri hareketlendirdi. Özbek kanadında bu gelişmenin sonucu etkilemeyeceği düşünülürken, listede Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak’ın olmayacağı, Metin Öztürk’ün ise aktif bir rol üstleneceği öğrenildi.
3.05.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanlığı Erdoğan başkanlığında toplanan YİK'te 'yeni anayasa' vurgusu: Türkiye’nin ihtiyacı var
Cumhurbaşkanlığı Erdoğan başkanlığında toplanan YİK'te 'yeni anayasa' vurgusu: Türkiye’nin ihtiyacı var Çankaya Köşkü'nde Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği toplantı basına kapalı yapıldı. Yapılan açıklamada, 'Yeni anayasa çalışmaları toplantıda ele alındı; Türkiye’nin sivil, demokratik, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasaya olan ihtiyacı vurgulandı.' denildi.
1.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Erdoğan başkanlığında toplandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Erdoğan başkanlığında toplandı Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
1.05.2024 Gündem
Onuachu transferinde bomba patladı! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor
Onuachu transferinde bomba patladı! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor Trabzonspor formasıyla Trendyol Süper Lig'de 12 gol, 4 asistle 16 gole katkı sunan Nijeryalı golcüyü transfer etmek için Süper Lig ekibi devreye girdi.
1.05.2024 Süper Lig
Bebek bir dikişle hayata tutundu! 8’inci gebeliğinde yavrusuna kavuştu
Bebek bir dikişle hayata tutundu! 8’inci gebeliğinde yavrusuna kavuştu Şırnak’ta yaşayan daha önce 7 gebelikten rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 5 bebeğini kaybeden Hatice Dinç, 8’inci gebeliğinde Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde rahim ağzına atılan bir dikişle bebeği hayata tutuldu.
1.05.2024 Gündem
Adana’da buğday hasadı başladı, verim yüzleri güldürdü! "Çiftçi buğdayını ucuza satmasın"
Adana’da buğday hasadı başladı, verim yüzleri güldürdü! "Çiftçi buğdayını ucuza satmasın" Stratejik öneme sahip birçok ürünün hammaddesi olan buğdayın, Adana’da hasadı başladı.
1.05.2024 Adana
Salatalık hasadı başladı, tarla fiyatı: 30 TL
Salatalık hasadı başladı, tarla fiyatı: 30 TL Hatay’ın bereketli topraklarında açık alanda yetişen salatalıkta hasat başladı. Tarlada perakende olarak satılan salatalık kilogramı 30 TL’den alıcı buluyor.
30.04.2024 Ekonomi
Asansör bozuldu, üzerindeki yazı dikkat çekti! O anlar kameralara yakalandı
Asansör bozuldu, üzerindeki yazı dikkat çekti! O anlar kameralara yakalandı Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde bulunan bir yurtta asansörün motorunun arızalanmasından dolayı kullanıma kapatılıp üzerine ‘motor arızası nedeniyle kullanılmamaktadır’ yazısının asılmasının ardından bunu gören ve ne zaman yapılacağı hakkında soru soran öğrenciler, bilgi kağıdının üzerindeki komik bir diyaloğ objektiflere yansıdı.
30.04.2024 Gündem
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası!
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası! İndirim çadırında satacağını söylen Konya'nın Meram ilçesindeki Sarraflar Çarşısı’nda kuyumculuk yapan Musa Göksu, sevgilisiyle birlikte 30 kilo altını alıp İstanbul'a kaçtı. Gözaltına alınarak, Konya'ya getirilen çift ile iş yerinde satış temsilcisi olan Mehmet Ali Doğan, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı.
29.04.2024 Gündem
Buğdayda hasat yaklaştı, fiyat bekleniyor! “Bu sene rekolteyi yüksek bekliyoruz”
Buğdayda hasat yaklaştı, fiyat bekleniyor! “Bu sene rekolteyi yüksek bekliyoruz” Adana’da stratejik öneme sahip buğdayda hasat yaklaşırken üreticiler bir an önce fiyatların açıklanmasını bekliyor. Üreticiler ayrıca buğdayda bu sene verimi yüksek beklediklerini söyledi.
1.05.2024 Adana
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi Bebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran 300 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
28.04.2024 Gündem
Yeni doğan bebekler üzerinden dolandırıcılık! 6 hastaneye baskın: 14 doktor ve 17 hemşire gözaltında
Yeni doğan bebekler üzerinden dolandırıcılık! 6 hastaneye baskın: 14 doktor ve 17 hemşire gözaltında İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı.. Doktorlar Fırat S. ile İlker G'nin, irtibatlı oldukları 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarıyla ortak hareket ettiği tespit edildi. Operasyon kapsamında 6 hastanede arama yapıldığı öğrenildi. Öte yandan operasyonda 102 sayfa usulsüz tıbbi işlemlere ilişkin doküman ele geçirildi
27.04.2024 Gündem
Buzağı desteği ne zaman yatacak 2024? 2. dönem buzağı desteklemeleri ne zaman verilecek, buzağı desteği ne kadar oldu?
Buzağı desteği ne zaman yatacak 2024? 2. dönem buzağı desteklemeleri ne zaman verilecek, buzağı desteği ne kadar oldu? 2. Dönem buzağı destek ödemeleri 2024 başvuruları devam ederken, hak sahipleri Buzağı desteği ödeme tarihleri ile ilgili aramalara devam ediyor. 2024/2 buzağı destekleme ödemeleri hayvan sahiplerine bu ay içerisinde yatırılacak. Yeni doğan buzağıların küpe takılması ve kayıt altına alınması, doğduğu işletmede 4 ay kalması şartıyla verilen buzağı destekleme ödemesi, besicilerin TC Kimlik numaralarının son hanesine göre yapılıyor. Peki, Buzağı desteği hesaplara ne zaman yatacak 2024? Buzağı desteği ne kadar oldu?
26.04.2024 Ekonomi
Kadını pencereden aşağı atan avukat gülüp müzik açtı!
Kadını pencereden aşağı atan avukat gülüp müzik açtı! İstanbul'un Kadıköy İlçesinin Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesinde Fatma Duygu Özkan'ın Avukat Doğan Can Gündüz tarafından 4'üncü kattaki evin balkonundan atılarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. Şüpheli Doğan Can Gündüz hakkında 'Kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.
26.04.2024 Gündem
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan Bad-ı Saba Konutları’nda 42 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 2’si tutuklu 10 sanığın ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Binanın müteahhidi tutuklu Şahin Avşaroğlu (50), binayı yönetmeliğe uygun yaptığını belirterek, “Biz projelerimizi yönetmelikteki ivmelere göre yaparız. Ortada AFAD’ın ortaya koyduğu değerler var. Bu değerlere baktığımızda depremin hem hızı hem de ivme değerleri çok yüksek. Değerlere baktığımız da bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde 2 kat, bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde ise 4 kat, 6 kat var. Bu da depremin yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem olduğunu ortaya koyuyor” dedi.
24.04.2024 Gündem
Ahmet Fikri Doğan Hoca kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Fikri Doğan’ın yaşam öyküsü
Ahmet Fikri Doğan Hoca kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Fikri Doğan’ın yaşam öyküsü Hasan Kılıç’ın vefat etmesinin üzerine İsmailağa Cemaati’nin yeni şeyhi Ahmet Fikri Doğan oldu. İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, “Hasan Kılıç’ın halifesi” olarak Fikri Doğan’ın tayin edildiğini açıkladı. Topçu, “Cemaatimiz üzerinde bazı hesaplar yapıldı. Hocalarımız şehit edildi ama cemaatimiz sükunetini hiçbir zaman kaybetmedi. Hasan Hoca Efendi’nin tensibiyle camiamızın başında Ahmet Fikri Doğan Hocamız olacaktır” diye konuştu.
24.04.2024 Gündem
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Adanalı çiftçiler hasat başlamadan taban fiyat ve prim desteğinin açıklanmasını bekliyor
Adanalı çiftçiler hasat başlamadan taban fiyat ve prim desteğinin açıklanmasını bekliyor Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, buğday hasadı başlamadan çiftçilerin beklentilerini karşılayacak şekilde fiyat ve prim desteğinin açıklanmasını istediklerini söyledi.
22.04.2024 Adana
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Buzağı destek ödemeleri ne zaman yatacak 2024? Buzagı destekleri yattı mı? buzağı destek ödemeleri sorgulama
Buzağı destek ödemeleri ne zaman yatacak 2024? Buzagı destekleri yattı mı? buzağı destek ödemeleri sorgulama Buzağı desteklerinin ödeneceği tarih sorgulanıyor. 1. Dönem başvuruların ocak ayında tamamlandı. Buzağı desteği 2. Dönem başvuruları ise 1 Nisan 2024 tarihinde başladı, 17 Haziran 2024 tarihlerinde sona erecek. Tarım ve Hayvancılığı desteklemek için verilen buzağı destekleme ödemeleri başvurularla birlikte gerçekleştiriliyor. En az 4 ay yaşamış, programlı aşıları tamamlanmış ve 2023 doğumlu buzağıların faydalandığı desteğin hesaplara yatacağı tarih araştırılıyor. Peki, Buzağı desteği ne zaman yatacak 2024? Buzağı desteği yattı mı?
20.04.2024 Ekonomi
8 ilde dev operasyon! Odacılar suç örgütü çökertildi
8 ilde dev operasyon! Odacılar suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman merkezli 8 ilde düzenlenen Mahzen-30 Operasyonu'nda elebaşılığını Doğan Güney’in yaptığı 'Odacılar' Organize Suç Örgütü'nün çökertildiğini duyurdu.
20.04.2024 Gündem
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı!
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
17.04.2024 Süper Lig
Nisan’da portakal çiçeği kokan Çukurova, narenciye üretiminde Türkiye birincisi! Rakam verildi
Nisan’da portakal çiçeği kokan Çukurova, narenciye üretiminde Türkiye birincisi! Rakam verildi Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Çukurova’nın bereketli topraklarının, narenciye üretiminde Türkiye’de birinci sırada yer aldığını hatırlatarak, “2023 yılında bölgemizde 3 milyon 200 bin tonun üzerinde rekolte elde edildi” dedi.
17.04.2024 Adana
Aslıhan Doğan Turan Rolls - Royce ile bayram gezmesinde
Aslıhan Doğan Turan Rolls - Royce ile bayram gezmesinde Aslıhan Doğan Turan, 2.1 milyon Euro’luk Rolls-Royce’u ile yakın arkadaşları Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi bayram gezmesine çıkardı.
15.04.2024 Magazin
Aslıhan Doğan Turan, Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi gezmeye çıkarttı!
Aslıhan Doğan Turan, Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi gezmeye çıkarttı! Aslıhan Doğan Turan, eşi Arda Turan’ın 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce’u ile yakın arkadaşları Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi bayram gezmesine çıkarttı.Turan, “Hem aile dostu hem de komşu olduk, şarkılarını ilk ben dinliyorum. Çok şanslıyım” dedi.
15.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.