Dodan Özer

Dodan Özer

Son dakika Dodan Özer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dodan Özer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dodan Özer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dodan Özer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dodan özer gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 dodan özer haberi bulunmuştur. Tüm dodan özer haberleri aşağıda listelenmiştir.
O Ses Türkiye'de bir ilk! Şampiyon...
O Ses Türkiye'de bir ilk! Şampiyon... O Ses Türkiye'de şampiyon belli oldu. Dün akşam canlı olarak yayınlanan O Ses Türkiye final gecesinde bir ilk yaşandı. Şampiyon Gökhan Özoğuz'un takımından çıktı. Lütfiye Özipek oldu. Özipek aynı zamanda O Ses Türkiye'nin şampiyon olan ilk kadın yarışmacısı oldu.
5.02.2018 Magazin
Hadise ile o isim el ele poz verdi!
Hadise ile o isim el ele poz verdi! Adı O Ses yarışmacısı Dodan Özer ile anılan Hadise, yeni klibinde sevgilisi rolünde oynattığı Aurellien Muller ile kamera karşısına el ele geçti.
8.11.2017 Magazin
Hadise'den aşk açıklaması! Dodan ile...
Hadise'den aşk açıklaması! Dodan ile... Ünlü şarkıcı Hadise, O Ses Türkiye yarışmacısı Dodan Özer ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlere cevap verdi.
2.11.2017 Magazin
Hadise'nin yeni aşkı evli mi?
Hadise'nin yeni aşkı evli mi? Hadise'nin aşk yaşadığı O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer'in evli olduğu söylenmişti; ancak Dodan'ın karısından boşandığı ortaya çıktı.
2.11.2017 Magazin
Hadise ile Dodan aşklarını böyle itiraf etmiş!
Hadise ile Dodan aşklarını böyle itiraf etmiş! Hadise ile O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer'in aşk yaşadığı söylentilerinin ardından ikilinin yarışmadayken birbirlerini sevdiklerini söylediği anlar ortaya çıktı.
1.11.2017 Magazin
Bomba iddia! Hadise, O Ses birincisiyle aşk yaşıyor
Bomba iddia! Hadise, O Ses birincisiyle aşk yaşıyor Şarkıcı Hadise'nin, uzun zamandır kiminle aşk yaşadığı merak ediliyordu. Hadise'nin O Ses Türkiye yarışmacısı Dodan Özer ile aşk yaşadığı iddia edildi.
31.10.2017 Magazin
Sevgilisi sandılar
Sevgilisi sandılar Hadise kısa bir süre önce “Yalnız değilim. Hayatımda biri var” demişti.
30.10.2017 Magazin
Acun Ilıcalı üzerini çizdi! Artık yok...
Acun Ilıcalı üzerini çizdi! Artık yok... O Ses Türkiye'de bu sezon sürprizlerle başladı. Sibel Can'ın yerine Yıldız Tilbe'yi getiren Acun Ilıcalı, bir diğer jürinin de üstünü çizdi. İşte Acun'un üzerini çizdiği o jüri...
4.10.2017 Televizyon
'Rap'in yükselen yıldızı Resul!
'Rap'in yükselen yıldızı Resul! O Ses Türkiye'de Gökhan-Hakan kardeşlerin takımında yer alan Resul Aydemir, belki şampiyon olamadı; ancak performansıyla hafızalara kazındı.
20.03.2017 Magazin
O Ses Türkiye'ye Taylan Bayri damgası!
O Ses Türkiye'ye Taylan Bayri damgası! O Ses Türkiye'de Hadise'nin takımında yer alan Taylan Bayri finale kaldı ancak şampiyon olamadı. Taylan Bayri'nin sesi herkesi etkiledi. Gündem'de Taylan Bayri kimdir sorusu araştırılmaya başladı.
20.03.2017 Magazin
Hadise 'O Ses Türkiye' şampiyonluğunu böyle kutladı!
Hadise 'O Ses Türkiye' şampiyonluğunu böyle kutladı! O Ses Türkiye'de 6 yıl sonra ilk kez şampiyonluk yaşayan Hadise, zaferini doyasıya yaşadı. Dodan Özer'in birinci olmasıyla Hadise de mutluluk yaşadı. İşte Hadise'nin kutlama paylaşımı...
20.03.2017 Magazin
Acun müjdeyi verdi!
Acun müjdeyi verdi! Acun Ilıcalı, dün akşam O Ses Türkiye finalinde Acun Medya çalışanlarına görülmemiş prim vereceğini duyurdu. İşte Acun ılıcalının o açıklamaları...
20.03.2017 Magazin
Survivor 2017'de Hadise ve Dodan da olacak!
Survivor 2017'de Hadise ve Dodan da olacak! O Ses Türkiye'nin finali dün akşam gerçekleşti ve şampiyon Hadise'nin takımından Dodan Özer oldu. Acun Ilıcalı daha önce yaptığı açıklamada bu sene Hadise'nin şampiyon olması durumunda Survivor'a geleceğini söylemişti. Hadise ve Dodan Survivor'un birleşme partisinde yer alacak.
29.09.2021 Gündem
O Ses Türkiye'nin 6. sezon şampiyonu belli oldu!
O Ses Türkiye'nin 6. sezon şampiyonu belli oldu! Acun Ilıcalı'nın yapımcılığındaki ses yarışması O Ses Türkiye'nin bu yılki şampiyonu belli oldu. 19 Mart Pazar akşamı ekrana gelen O Ses Türkiye'nin büyük finalinde Hadise'nin takımında yer alan Dodan Özer şampiyon oldu.
19.03.2017 Magazin
O Ses Türkiye finali bu akşam!
O Ses Türkiye finali bu akşam! TV8'in severek izlenen yarışması O Ses Türkiye'de sona gelindi. O Ses Türkiye'nin birincisi bu akşam belli olacak ve bir kişi hayallerine kavuşacak. İşte Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye finalistleri...
29.09.2021 Gündem
O Ses Türkiye'de finalistler belli oldu
O Ses Türkiye'de finalistler belli oldu Hadise; Cihangir Moralı, Dodan Özer ve Taylan Bayri.Gökhan ve Hakan; Keremhan Özdemir ve Resul Aydemir.Sibelcan; Burhan Çatılı, finale çıkan isimler oldu.Sezonun iddialı ismi Murat Boz ise bu sene finale hiç yarışmacı çıkartamadı.
21.01.2022 Magazin
O Ses Türkiye finalistleri kimler?
O Ses Türkiye finalistleri kimler? O Ses Türkiye'nin bugünkü yarı finali için nefesler tutuldu. O Ses Türkiye'de finale kalan yarışmacılar belli oldu. İşte O Ses Türkiye'de finalistleri...
17.03.2017 Magazin
O Ses Türkiye finalistleri belli oldu! İşte o isimler...
O Ses Türkiye finalistleri belli oldu! İşte o isimler... O Ses Türkiye'de finalist yarışmacılar belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de final heyecanı yaşanacak. Yarı finalde 8 yarışmacı olan O Ses Türkiye'de finale 6 yarışmacı yükseldi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dodan Özer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dodan özer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.