Diyarbakır Valisi

Diyarbakır Valisi

Son dakika Diyarbakır Valisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diyarbakır Valisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diyarbakır Valisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diyarbakır Valisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diyarbakır valisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.111 diyarbakır valisi haberi bulunmuştur. Tüm diyarbakır valisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'de yeni görevlendirmeler
AK Parti'de yeni görevlendirmeler AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.
19.06.2023 Gündem
Diyarbakır'da eşyalar binalardan çıkarılıyor, taşıma ücretleri sabitlendi
Diyarbakır'da eşyalar binalardan çıkarılıyor, taşıma ücretleri sabitlendi Diyarbakır'da depremzedeler, hasarlı evlerinden eşyalarını tahliyeye başladı. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, fahiş fiyatların engellenmesi için taşıma ücretlerinin sabitlendiğini açıkladı.
19.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Çok sayıda ilimizde eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Çok sayıda ilimizde eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Olumsuz hava şartları ve etkisini giderek artıran kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. İşte okullar için tatil kararı alınan illerimiz...
5.02.2023 Eğitim
Diyarbakır'da polis servisine bombalı saldırı! Bakan Soylu detayları açıkladı
Diyarbakır'da polis servisine bombalı saldırı! Bakan Soylu detayları açıkladı Diyarbakır Mardin yolu üzeri canlı hayvan borsası yanında yolun sağ tarafına park etmiş halde bekleyen bombalı araç, polis çevik kuvvet aracının geçtiği sırada patlatıldı. Patlama nedeniyle 1 sivil 8 polis memuru yaralandı. 112, İtfaiye ve özel harekat olay yerine sevk edildi. Olayla ilgili 5 kişinin gözaltında olduğunu açıklayan Bakan Soylu, "Sorgulanan kişi aracı buraya getirdiğini ve bombayı bıraktığını kabul etti. 2004 yılında kardeşi terör örgütündeyken güvenlik güçlerimiz tarafından etkisiz hale getirilen birisi. 5 kişi şu anda gözaltında, hem araçta beraber olduğu hem de diğer yardım/yataklık eden kişiler. Operasyonumuz genişleyerek devam edecektir" ifadelerini kullandı.
16.12.2022 Gündem
Diyarbakır'da polis servisine bombalı saldırı: 2 kişi gözaltında
Diyarbakır'da polis servisine bombalı saldırı: 2 kişi gözaltında Diyarbakır Mardin yolu üzeri canlı hayvan borsası yanında yolun sağ tarafına park etmiş halde bekleyen bombalı araç, polis çevik kuvvet aracının geçtiği sırada patlatıldı. Patlama nedeniyle 8 polis memuru yaralandı. 112, İtfaiye ve özel harekat olay yerine sevk edildi. Bakan Soylu yaralanan polis memurlarının tedbiren hastaneye götürüldüğünü ve olayın faili olduğu değerlendirilen iki kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
16.12.2022 Gündem
Üniversite öğrencilerine 2 bin 500 TL burs müjdesi! Vali duyurdu
Üniversite öğrencilerine 2 bin 500 TL burs müjdesi! Vali duyurdu Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali İhsan Su, merkez ve ilçelerde, bu yıl üniversiteye ilk defa yerleşen ve kayıt yaptıran Diyarbakırlı öğrencilere, 2 bin 500 TL katkı vereceklerini açıkladı.
21.09.2022 Gündem
2.500 TL destek ödemesi yapılıyor!
2.500 TL destek ödemesi yapılıyor! Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, merkez ve ilçelerde bu yıl üniversiteye ilk defa yerleşen ve kayıt yaptıran Diyarbakırlı gençlere 2 bin 500 lira katkı vereceklerini açıkladı.
21.09.2022 Ekonomi
Bakan Soylu Mardin'de 'İl Güvenlik Toplantısı'na katıldı
Bakan Soylu Mardin'de 'İl Güvenlik Toplantısı'na katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin ve Diyarbakır’ın ‘İl Güvenlik Toplantısı’na katıldı.
11.09.2022 Siyaset
Bakan Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalandığı operasyonu anlattı: Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi
Bakan Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalandığı operasyonu anlattı: Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalanmasına ilişkin, "Uzun zamandan beridir iyi bir istihbari çalışma vardı. Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi” dedi.
3.09.2022 Gündem
4 yıldır evlat nöbetinde olan aileler vatandaşa kepenk kapatan HDP’nin kepengini kapattı
4 yıldır evlat nöbetinde olan aileler vatandaşa kepenk kapatan HDP’nin kepengini kapattı Çocuklarının kandırılarak HDP’liler aracılığıyla dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat nöbeti 4’üncü yılına girerken, bir zamanlar vatandaşa kepenk kapatan HDP İl Başkanlığı binasının kepengi kapatıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar da ailelerin yanında oldu.
3.09.2022 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu evlat nöbetindeki ailelerle bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu evlat nöbetindeki ailelerle bir araya geldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bin 15 gündür HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerle bir araya gelerek tek tek çocuklarının nasıl kaçırıldığını dinledi. Bakan Çavuşoğlu, “PKK ile YPG arasında hiçbir fark yoktur. İkisi aynı terör örgütüdür. Biz onlara şunu söylüyoruz. Kürtlerin haklarının ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız, hangi hakkı istediklerini duymak istiyorsanız gelin burada Diyarbakır annelerini, babalarını ziyaret edin. Bize inanmıyorsanız doğrudan onlardan dinleyin” dedi.
13.06.2022 Siyaset
Afyonkarahisar'ın ilk kadın valisi Kübra Güren Yiğitbaşı oldu
Afyonkarahisar'ın ilk kadın valisi Kübra Güren Yiğitbaşı oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararla Afyonkarahisar'a atanan Kübra Güren Yiğitbaşı, kentin ilk kadın valisi oldu.
12.05.2022 Gündem
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de! 2022 Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı?
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de! 2022 Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı? Cumhurbaşkanlığı kararı ile bazı valilerin görev yerleri değişti. Atama kararnamasi ile 10 ilin valisi görevden alınırken; 9 ile yeni vali atandı. Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararda 20 ilin valisi de değişti. Peki, Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı?
12.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bazı valilerin görev yerleri değişti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bazı valilerin görev yerleri değişti! Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararıyla, 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, 9 ile yeni vali atandı.
11.05.2022 Gündem
PKK'nın yıktığı Surp Giragos Ermeni ve Mar Petyun kiliseleri restore edildi
PKK'nın yıktığı Surp Giragos Ermeni ve Mar Petyun kiliseleri restore edildi Diyarbakır’da 2015 terör olaylarında PKK’lılar tarafından tahrip edilen Surp Giragos Ermeni Kilisesi, devlet tarafından yapılan restorasyon çalışmasıyla 7 yıl sonra, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla düzenlenen törenle ibadete açıldı.
7.05.2022 Gündem
Bakan müjdeyi verdi! Seferler başladı
Bakan müjdeyi verdi! Seferler başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Diyarbakır ile Batman arasında hizmet veren bölgesel tren setlerinin yenilendiğini belirtti. Yolcuların daha konforlu seyahat edebilecek tren ile ilk seyahati başladı.
6.05.2022 Ekonomi
Evlat nöbetinde 900'üncü gün
Evlat nöbetinde 900'üncü gün   Diyarbakır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, ailelere destek ziyaretinde bulundu. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın da bulunduğu ziyarette konuşan Vali Karaloğlu, annelerin haklı feryadına kulaklarını tıkayanların olduğunu belirterek, "Bu yürekli anneler, yürekli kadınlar, Diyarbakır anneleri, bir şeyi gösterdi Diyarbakır'da. Artık örgüte katılım nerdeyse sıfır noktasına geldi. Yürekli annelerin bu mücadeleleri, halkın da uyanmasına, çocuklarımızın da gözünü açmasına vesile oldu" dedi.
20.04.2022 Yaşam
Diyarbakır’daki turist sayısında artış beklentisi
Diyarbakır’daki turist sayısında artış beklentisi Diyarbakır’da pandemiye rağmen 2021 yılında turist sayısında yüzde 50 artış yaşandığını ifade eden Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “2022 yılında bu sayının çok daha fazla artacağını öngörüyoruz. Buna dönük çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda bölgede huzur, güven ve mutluluğumuz, İstanbul, Ankara, İzmir'de neyse o” dedi.
10.02.2022 Ekonomi
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim
Uluslararası Gökyüzü Gözlem Etkinliği 2-4 Eylül'de Diyarbakır'da yapılacak
Uluslararası Gökyüzü Gözlem Etkinliği 2-4 Eylül'de Diyarbakır'da yapılacak TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi (TUG) tarafından 22 yıldır Antalya'da düzenlenen "Gökyüzü Gözlem Etkinliği"nin ikinci adresi Diyarbakır olacak.
18.08.2021 Bilim ve Teknoloji
'2021 Uluslararası Gökyüzü Gözlem Şenliği' bu yıl Zerzevan Kalesi'nde yapılacak
'2021 Uluslararası Gökyüzü Gözlem Şenliği' bu yıl Zerzevan Kalesi'nde yapılacak Türkiye Ulusal Gözlemevince (TUG) 22 yıldır Antalya Saklıkent'te düzenlenen Türkiye'nin en kapsamlı gökbilim açık etkinliği olan Ulusal Gökyüzü Gözlem Şenliği, bu yıl Diyarbakır'daki 3 bin yıllık Zerzevan Kalesi'nde gerçekleştirilecek.
8.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Koca, 'Kurban Bayramı'na kadar...' diyerek duyurdu
Bakan Koca, 'Kurban Bayramı'na kadar...' diyerek duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Diyarbakır için kurduğu hayal de gerçek oluyor. Diyarbakır'ımızda 1000 yataklı tam teşekküllü ve en modern altyapıyla kurulacak olan Diyarbakır Şehir Hastanemizin ihalesini bu ay gerçekleştiriyoruz." dedi. Bakan Koca salgının seyrine ve aşılama hızına da değinerek 'Kurban Bayramı' için önemli mesajlar verdi.
9.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında telefon açıp talimat verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında telefon açıp talimat verdi Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya gelerek soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir gencin Diyarbakır için ne gibi planlar yapılacağını sorması ve Diyarbakır için bir tanıtım talep etmesi üzerine Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'nu arayarak gençler için Diyarbakır gezisi talimatı verdi.
19.05.2021 Gündem
'Karpuz içinde çocuk' heykeli kenti ikiye böldü! Vali Münir Karaloğlu'ndan açıklama geldi...
'Karpuz içinde çocuk' heykeli kenti ikiye böldü! Vali Münir Karaloğlu'ndan açıklama geldi... Son dakika haberine göre; Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından havalimanı kavşağında yerleştirilen halay çeken folklor ekibi, karpuz içinde çocuk, kadayıf tepsisi taşıyan adam heykelleri ve burmalı bilezik figürü tartışma tartışma konusu oldu. Vali Münir Karaloğlu, ''Tartışmanın Diyarbakır'a bir zararı yok, faydası var arkadaşlar. Eğer gerçek fotoğraflarla beraber karşılaştırırsanız gerçeğe çok uygun olduğunu da görürsünüz. Bebeğin Diyarbakırlısı, Vanlısı, Rizelisi olmaz'' derken Diyarbakır Kültür, Turizm ve Musiki Derneği Başkanı Kenan Aksu da kentin tanıtımının bu şekilde olamayacağını söyledi. Aksu, ''Yapılan bu ucubeyi lütfen yıksınlar. 5 bin sene önce yapılan surlardaki kitabeler dahi o yapılan işten çok daha güzel'' ifadelerini kullandı.
11.05.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Diyarbakır Valisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diyarbakır valisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.