Disk

Disk

Son dakika disk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan disk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını disk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Disk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan disk gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.196 disk haberi bulunmuştur. Tüm disk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama Bakan Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı. İstanbul Valisi Davut Gül geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamada, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılıp yapılmayacağına ilişkin, "Taksim sadece 1 Mayıs değil, bu tür etkinliklerin tamamına kapalı. Taksim'in dışındaki herhangi bir alanda kutlanacak" demişti.
23.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta sakatlık depremi! Ante Rebic ameliyat olacak
Beşiktaş'ta sakatlık depremi! Ante Rebic ameliyat olacak Siyah-beyazlı kulüp, resmi internet sitesinden Hırvat futbolcunun sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı.
12.04.2024 Beşiktaş
Emar neden gece çekilir? Sebebine şaşıracaksınız, gece saatlerinin kritik önemi var!
Emar neden gece çekilir? Sebebine şaşıracaksınız, gece saatlerinin kritik önemi var! Manyetik rezonans görüntüleme (MR), vücut içindeki yapıların detaylı bir şekilde incelenmesini sağlayan bir tarama yöntemidir. Bu yöntem, radyo dalgaları ve manyetik alandan faydalanarak gerçekleştirilir. Uzman doktorlar, birçok hastalığın teşhisinde ve tedavi süreçlerinin takibinde MR taramalarından yararlanır. Peki, birçok hastalığın teşhisinde kullanılan EMAR’ın neden gece çekildiğini biliyor musunuz? İşte nedeni…
4.04.2024 Yaşam
18 ilde operasyon: 40 şüpheli gözaltına alındı
18 ilde operasyon: 40 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 18 ilde düzenlenen Sibergöz 30 operasyonlarında 40 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
30.03.2024 Gündem
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kayıt altına aldığı ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü. Tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş., “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.
21.03.2024 Gündem
Yurt dışı üretici enflasyonunda dikkat çeken artış
Yurt dışı üretici enflasyonunda dikkat çeken artış Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), şubatta aylık bazda yüzde 2,38, yıllık bazda yüzde 62,38 artış gösterdi.
20.03.2024 Ekonomi
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde en düşük maaş 32 bin 306 lira oldu
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde en düşük maaş 32 bin 306 lira oldu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, personel toplantısı ile 2024-2025 yılı işçi maaşlarını açıkladı. Başkan Karalar belediyenin personeline yüzde 110 oranında zam yaptıklarını belirterek en düşük işçi maaşının, sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira olduğunu duyurdu.
13.03.2024 Adana
Büyükşehir’de en düşük maaş sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira oldu
Büyükşehir’de en düşük maaş sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira oldu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, personel toplantısı ile 2024-2025 yılı işçi maaşlarını açıkladı. Başkan Karalar, belediyenin personeline yüzde 110 oranında zam yaptıklarını belirterek, en düşük işçi maaşının, sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira olduğunu duyurdu.
12.03.2024 Adana
İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi?
İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi? İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Belediye-İş arasında yaşanan toplu iş sözleşme krizinin ardından bir kriz de Genel İş Sendikası ile belediye arasında da anlaşmazlık çıktı. Belediye yönetimi bugün İZELMAN Şirketinde örgütlü DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası yöneticilerini belediyeye çağırarak 7 Mart'ta yatması öngörülen ikramiye ve yemek kartı ücretlerinin zamanında hesaplara yatırılamayacağını belirtti. Bunun üzerine DİSK Genel İş İzmir 1 ve 3 No'lu Şubeler iş bırakma kararı aldı. Peki, İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi?
8.03.2024 Gündem
Çukurova’da en düşük kadrolu işçi maaşı 47 bin TL oldu! "İşçilerimiz için ne yapsak azdır"
Çukurova’da en düşük kadrolu işçi maaşı 47 bin TL oldu! "İşçilerimiz için ne yapsak azdır" Şirket işçilerinin ardından Çukurova Belediyesi’nde kadrolu işçiler de rekor oranda zam almanın sevincini yaşıyor. Çukurova Belediyesi imzaladığı toplu sözleşmeye göre ücretlere yüzde yüz zam yapılarak en düşük kadro işçi maaşları 47 bin liraya çıkarıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “İşçilerimiz için ne yapsak azdır” dedi.
29.02.2024 Adana
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu geldi. Raporda Erzan'ın Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile Arda Turan ve Fatih Terim'in kredi kullanması konusunda geçen konuşmaları dikkat çekti. Öte yandan Seçil Erzan'ın banka yetkilileriyle Selçuk İnan hakkındaki konuşmaları bilirkişi raporunda yer aldı.
27.02.2024 Gündem
En yüksek maaş Ceyhan Belediyesi'nde! 43 bin lira oldu
En yüksek maaş Ceyhan Belediyesi'nde! 43 bin lira oldu Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, en düşük işçi maaşını 43 bin liraya yükseltti, maaş zam aralığını da memur maaşına endeksledi.
27.02.2024 Adana
Adana Seyhan'da en düşük işçi maaşı 36 bin TL oldu
Adana Seyhan'da en düşük işçi maaşı 36 bin TL oldu Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, belediyede en düşük işçi ücretinin sosyal haklar hariç 36 bin TL olduğunu açıkladı. Akay, " Tüm işçilerimize hayırlı uğurlu olsun. Daha yaşanabilir, daha refah, daha mutlu bir Seyhan için tüm çalışanlarımızla birlikte özveriyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
25.02.2024 Adana
Çukurova’da en düşük işçi ücreti 35 bin lira oldu! Rekora imza attı
Çukurova’da en düşük işçi ücreti 35 bin lira oldu! Rekora imza attı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Ne yapsam sizin hakkınızı ödeyemem. 35 bin lira maaş ile bir rekora imza attık. Ananızın ak sütü gibi helal olsun” dedi.
20.02.2024 Adana
Ssd Nedir, Ne İşe Yarar? Ssd Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Ssd Nedir, Ne İşe Yarar? Ssd Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir? Günümüzde en çok kullanılan ve popüler donanımlar arasında bulunan temel flash belleklere benzeyen ancak yapısal farklılıkları bulunan güvenilir ve hızlı diskler olarak nitelendirilmektedir. Bu diskler genellikle verilerin hızlı ve akıcı şeklinde çalışmasına yardımcı olmaktadır. Ondan dolayı ortaya çıkabilecek ya da problemi neden olabilecek her türlü sıkıntının önüne geçmektedir. Hızın dışında sessizlik ve aynı zamanda uzun ömürlü kullanımı ile birlikte önemli bir avantaja sahip olduğu görülmektedir. Bünyesinde barındırdığı mikro denetçiliği sayesinde uzun kullanım senaryolarına sahip olmaktadır.
4.02.2024 Gündem
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor İhtiyaç sahiplerine ödenen doğal gaz destek tutarı ve ödeme takvimi ile ilgili yeni açıklama geldi. Bakan Göktaş detayları duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hayata geçirilen Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde yeni yılın ilk ödemelerinin başladığını belirterek, Ocak ayı döneminde 383 bin haneye toplamda 304,5 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı. Peki doğal gaz desteklerinden kimler yararlanabilir? Doğal gaz yardımı kaç lira? İşte merak edilen soruların yanıtları...
24.01.2024 Ekonomi
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu: 12 gözaltı
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu: 12 gözaltı Diyarbakır ve İzmir'de, sosyal medyada oluşturdukları kariyer platformlarından iş arayanları dolandıran ve paralarını alıp kamuda iş vaadinde bulunan 12 şüpheli, 'Paydos' adlı operasyonla yakalandı. Şüphelilerin aldıkları paraları, farklı hesaplara yatırıp 'türbülans' ismi verdikleri yöntemle izini kaybettirmeye çalıştığı ortaya çıktı.
20.01.2024 Gündem
Kadıköy canisini mahkemede kendini böyle savundu
Kadıköy canisini mahkemede kendini böyle savundu İstanbul'un Kadıköy ilçesinde kız arkadaşı ile sokakta yürürken çıkan tartışmada öldürülen Davut Atakov (23) cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Cinayet zanlısı Ali Kumsal Şallı'nın müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Cani Ali Kumsal Şallı ifadesinde Atakov’un elini beline attığını ve silah çıkaracağını sandığını kendisinin de bıçağı korkutmak için sağa sola salladığını söyledi.
8.12.2023 Gündem
Sendikaların asgari ücret teklifleri 2024! Türk İş, İTO, DİSK’in asgari ücret teklifi ne kadar, asgari ücret ne kadar olacak 2024? Asgari ücret 2024 toplantısı
Sendikaların asgari ücret teklifleri 2024! Türk İş, İTO, DİSK’in asgari ücret teklifi ne kadar, asgari ücret ne kadar olacak 2024? Asgari ücret 2024 toplantısı Asgari ücretli çalışan dışında tüm çalışanların ücret zamlarını etkileyecek olan asgari ücret maratonu Pazartesi günü başlıyor. Yaptığı açıklamalarda asgari ücrete tek zam yapılacağı mesajını veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yılbaşında çalışanlarımızın ücretlerinde hem genel ekonomik dengeyi sarsmayacak hem de onların kayıplarını telafi edecek bir artış yapılacak. Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantılarına 11 Aralık’ta başlanıyor. İşçilerimizin onayını alacak, işverenlerimizi yormayacak ve istihdama zarar vermeyecek bir asgari ücret seviyesi hedefiyle bu süreç yönetilecek" dedi. Peki, asgari ücret ne kadar olacak 2024, Sendikaların asgari ücret teklifleri ne kadar? İşte Türk İş, İTO, DİSK’in asgari ücret teklifi ve asgari ücret 2024 toplantısı
8.12.2023 Ekonomi
DİSK'ten asgari ücret açıklaması: İlk kez bu yıl rakam açıklamıyoruz
DİSK'ten asgari ücret açıklaması: İlk kez bu yıl rakam açıklamıyoruz DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretle ilgili 'İlk kez bu yıl asgari ücret konusunda rakam açıklamıyoruz. Biz artık rakamların peşinde koşmak istemiyoruz, insanca yaşayacak bir ücret istiyoruz' açıklamasında bulundu.
8.12.2023 Ekonomi
Mehmet Esen kimdir? CHP Adalar Belediye Başkan aday adayı Mehmet Esen’in biyografisi!
Mehmet Esen kimdir? CHP Adalar Belediye Başkan aday adayı Mehmet Esen’in biyografisi! DİSK’e bağlı Sine-Sen Genel Başkanı ve oyuncu Mehmet Esen, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Adalar Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.
1.12.2023 Gündem
Baykar'dan hard disk çalarken yakalandı! Mahkemede itiraf etti
Baykar'dan hard disk çalarken yakalandı! Mahkemede itiraf etti Baykar fabrikasından 4 hard disk çaldığı belirlenen stajyer Ahmet Anıl Ç. tutuklandı.
22.11.2023 Gündem
TÜİK: Yurt dışı üretici enflasyonu eylülde yüzde 57,25 oldu
TÜİK: Yurt dışı üretici enflasyonu eylülde yüzde 57,25 oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yurt dışı üretici enflasyonunun eylülde aylık yüzde 0,59 azaldığını ve yıllık yüzde 57,25 olduğunu duyurdu.
20.10.2023 Ekonomi
Bahis çetesine büyük operasyon! İnternet kafe gibi görünüyordu
Bahis çetesine büyük operasyon! İnternet kafe gibi görünüyordu Diyarbakır’da, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü sanal devriyede, 'Metaverse Bahis' adıyla kurdukları sanal ağda yasa dışı bahis oynattıkları tespit edilen çeteye yönelik 'Reset' adı verilen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı. Hesaplarında 2 milyon liralık hareketlilik belirlenen şüphelilerden 7’si tutuklanırken, 5’i de adli kontrolle serbest bırakıldı.
1.10.2023 Yaşam
Çalışanların kabusu oluyor! Uzman isimden bel ağrılarıyla ilgili peş peşe uyarılar
Çalışanların kabusu oluyor! Uzman isimden bel ağrılarıyla ilgili peş peşe uyarılar Özellikle masa başı çalışanlar için uzman isimden uyarılar peş peşe geldi. Çalışma hayatının durağanlığı sebebiyle birçok çalışanın başı bel ağrılarıyla ilgili derde giriyor. Nöroloji ve Ağrı Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak bel ağrılarının önüne geçilmesi için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.
16.09.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Disk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki disk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.