Direk Dansı

Direk Dansı

Son dakika direk dansı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan direk dansı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını direk dansı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Direk Dansı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan direk dansı gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 direk dansı haberi bulunmuştur. Tüm direk dansı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadıköy'de İETT otobüsünde direk dansı! Yolcular şaşkınlık içinde izledi
Kadıköy'de İETT otobüsünde direk dansı! Yolcular şaşkınlık içinde izledi Kadıköy'de çift katlı İETT otobüsünün üst katında yolculuk yapan grup, dakikalarca şarkı söyleyip dans etti. Otobüsteki bazı yolcular grubun dansını şaşkınlıkla karşılarken, bazıları da eşlik etti. Koltukların üzerine çıkan, otobüsün içerisindeki direkte de dans eden grubun eğlencesi kameraya yansıdı.
23.07.2023 Yaşam
Aleyna Tilki ne yapsa olay oluyor! "Bezli bebekler gibi..."
Aleyna Tilki ne yapsa olay oluyor! "Bezli bebekler gibi..." “Sesim çok iyi olmasaydı Las Vegas’taki en ünlü direk dansçısı olurdum” diyen Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde direk dansı yaptığı pozlarıyla gündeme geldi. Alaçatı'da bir mekanda sahneye çıkan Aleyna Tilki'nin beyaz tercihi ve kıyafeti olay oldu.
3.07.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den direk dansı pozu! Sosyal medya ikiye bölündü...
Aleyna Tilki'den direk dansı pozu! Sosyal medya ikiye bölündü... Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Aleyna Tilki cesur paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Aleyna Tilki son olarak direk dansı pozuyla takipçilerini ikiye böldü.
1.07.2022 Magazin
Merve Boluğur: Normalde para olarak yatıyor hesabıma ama komik rakamlar
Merve Boluğur: Normalde para olarak yatıyor hesabıma ama komik rakamlar Merve Boluğur, Nişantaşı'nda mücevher mağazalarını dolaşırken görüntülendi. 'Kendi kendime evleniyorum' diyerek espri yapan Merve Boluğur'dan 'tektaş' açıklaması geldi. Çok konuşulan direk dansı paylaşımıyla ilgili de 'Benim 'yapmak istediklerim' diye bir listem var, o da onlardan biriydi' diyen Boluğur, YouTube hesabı, dizi setleri ve müzik kariyeriyle ilgili de dikkat çeken itiraflarda bulundu.
28.05.2022 Magazin
Merve Boluğur direk dansı yaptığı anları paylaştı!
Merve Boluğur direk dansı yaptığı anları paylaştı! Açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, son pozlarıyla adından söz ettirdi. Oyuncu, direk dansı yaptığı anları takipçilerinin beğenisine sundu.
8.03.2022 Magazin
Adele önce sütyenine kadar soyundu sonra direk dansı yaptı!
Adele önce sütyenine kadar soyundu sonra direk dansı yaptı! Brit ödülleri gecesine kıyafetiyle ve yüzüğüyle damgasını vuran Adele yine şaşırttı. Ünlü şarkıcı gittiği gece kulübünde, üzerinde bulunan 3 Bin Euro'luk takımı çıkartıp sütyenine kadar soyundu. Sonra da direk dansı yaptı.
11.02.2022 Magazin
Biricik Suden direk dansı yaptı! Yorumlara tepki gösterdi...
Biricik Suden direk dansı yaptı! Yorumlara tepki gösterdi... Ünlü şarkıcı Mazhar Alanson'un 58 yaşındaki eşi Bircik Suden, direk dansı yaptı. Suden, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.. Güzel yorumların yanı sıra eleştirilen Suden, yeni bir paylaşım daha yaparak "Cinsellik için direklere sarılmaya ihtiyacım yok, sizin de olmasın" dedi.
13.12.2021 Magazin
Aleyna Tilki süper minisiyle poz verdi!
Aleyna Tilki süper minisiyle poz verdi! Çıkardığı İngilizce şarkıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki hem tatil hem de işleri için soluğu Maldivler'de aldı. Aleyna Tilki'nin süper minili pozu ise sosyal medyayı salladı.
1.04.2021 Magazin
Şok görüntüler! Gece kulübünde 2 erkek 'direk dans' yaptı
Şok görüntüler! Gece kulübünde 2 erkek 'direk dans' yaptı Ankara'da yasağa rağmen açılan gece kulübünde, koronavirüs tedbirlerine uymayan 2 erkeğin 'direk dans' yapmaya çalışması görenleri şaşırttı.
24.09.2020 Gündem
Ülkede şoke eden durum! Okul çıkışında direk dansı
Ülkede şoke eden durum! Okul çıkışında direk dansı Ülkede şoke eden durum! Okul çıkışında direk dansı
30.06.2020 Dünya
Genç kadın İngiltere'de gündem oldu
Genç kadın İngiltere'de gündem oldu İngiltere'de gündüz hemşirelik yapan gece ise striptiz yapan genç kadın gündem oldu.
23.11.2019 Yaşam
Şeyma Subaşı'dan direk dansı!
Şeyma Subaşı'dan direk dansı! Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Şeyma Subaşı, yeni bir fotoğraf paylaştı.
19.11.2019 Magazin
Kerimcan Durmaz'dan direk dansı!
Kerimcan Durmaz'dan direk dansı! Kısa bir süre önce YouTube kanalı açan fenomen Kerimcan Durmaz, New York'ta bindiği metroda herkesin içinde direğe tutunarak kalça dansı yaptı.
16.11.2019 Magazin
Jennifer Lopez, festivale iç çamaşırsız katıldı
Jennifer Lopez, festivale iç çamaşırsız katıldı 50 yaşındaki Amerika'lı sanatçı Jennifer Lopez, 2019 Toronto Ulsular Arası Film Festivalinde kırmızı renkli altına sütyen giymediği elbisesi ile katıldı.
9.09.2019 Magazin
Güliz Ayla'dan direk dansı!
Güliz Ayla'dan direk dansı! Şarkıcı Güliz Ayla direk dansı performansıyla hayranlarının beğenisini topladı.
2.08.2019 Magazin
Yasemin Yürük'ten direk dansı şov
Yasemin Yürük'ten direk dansı şov Bir döneme damgasını vuran Hepsi grubunun üyesi Yasemin Yürük, direk dansıyla sosyal medyaya gündem oldu.
22.06.2019 Magazin
Yasemin Yürük direk dansıyla gündem oldu!
Yasemin Yürük direk dansıyla gündem oldu! 2000'li yıllarda şarkılarıyla kendilerinden söz ettiren Hepsi Grubu'nun solisti Yasemin Yürük, direk dans yaptığı videoyla sosyal medyaya damga vurdu.
11.04.2019 Magazin
Jennifer Lopez direk dansı yaparken görüntülendi
Jennifer Lopez direk dansı yaparken görüntülendi İlerleyen yaşına rağmen dinç görüntüsünden ödün vermeyen JLo'nun direk dansı yaptığı anlar sosyal medyada paylaşıldı.
19.02.2019 Magazin
Şeyma Subaşı'dan direk dansı
Şeyma Subaşı'dan direk dansı Geçtiğimiz aylarda evliliğini noktalayan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından direk dansı yaptığı anları paylaştı.
25.01.2019 Magazin
Nergis Öztürk’ten direk şov!
Nergis Öztürk’ten direk şov! Oyuncu Nergis Öztürk’ün rol aldığı tiyatro oyunu 'Sultana'da sergilediği direk dansı izleyenleri büyüledi.
23.12.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Direk Dansı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki direk dansı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.