Dila Tarkan

Dila Tarkan

Son dakika dila tarkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dila tarkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dila tarkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dila Tarkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dila tarkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 dila tarkan haberi bulunmuştur. Tüm dila tarkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt!
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt! Ekim ayında evlenen Engincan Ural ile Merve Kaya'nın evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı ve ikilinin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Sibel Can iddiaları paylaştığı fotoğrafla yalanladı. Engincan Ural ise 'sadece gülüyorum' dedi.
30.11.2022 Magazin
Sibel Can'ın paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum!
Sibel Can'ın paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum! Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engincan Ural, bir süredir aşk yaşadığı Merve Kaya ile 9 Ekim Pazar günü Bodrum'da evlendi. Birçok ünlü ismin katıldığı düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Törende çocuklarıyla verdiği pozu, takipçilerinin beğenisine sunan Sibel Can'a meslektaşları Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum geldi.
11.10.2022 Magazin
Dila Tarkan doğum kilolarını kısa sürede verdi!
Dila Tarkan doğum kilolarını kısa sürede verdi! Sosyetenin ünlü isimlerinden Dila Tarkan 1.5 ay önce bebeğini kucağına almıştı. Tarkan doğum kilolarını kısa sürede verdi. Fiziğiyle herkesin dikkatini çekti.
11.10.2022 Magazin
Dila Tarkan anne oldu!
Dila Tarkan anne oldu! Geçtiğimiz mart ayında 3 yıllık sevgilisi Dağhan Doğruer'le nikah masasına oturan Dila Tarkan anne oldu.
28.08.2022 Magazin
Dila Tarkan'ın eşine İngiliz eski sevgilisinden nafaka davası!
Dila Tarkan'ın eşine İngiliz eski sevgilisinden nafaka davası! Sosyal medya içerik üreticisi Dila Tarkan'ın geçtiğimiz yıl Yunanistan'da evlendiği Dağhan Doğruer hakkında Mina Safavi ile evlilik dışı ilişkisinden doğan üç yaşındaki kız çocuğuna nafaka ödemesi talebiyle dava açıldı. Safavi'nin hamilelik haberini paylaştığında Doğruer'in yüz yüze görüşmek istemediği, kürtaj yaptırmasını istediği iddia edildi.
7.07.2022 Magazin
Dila Tarkan hamilelik sürecinden bahsetti! "7 ayda dokuz kilo aldım"
Dila Tarkan hamilelik sürecinden bahsetti! "7 ayda dokuz kilo aldım" Uzun süredir aşk yaşadığı Dağhan Doğruer ile mart ayında görkemli bir düğünle evlenen ve 7 aylık hamile olan Dila Tarkan bebeğinin cinsiyetini öğrendi. Hamilelik sürecini anlatan ünlü isim 7 ayda dokuz kilo aldığını açıkladı.
30.06.2022 Magazin
Dila Tarkan'dan karnı burnunda pozlar!
Dila Tarkan'dan karnı burnunda pozlar! Geçtiğimiz mart ayında Dağhan Doğruer ile Yunanistan'da nikah masasına oturan Dila Tarkan, eşiyle birlikte Fethiye tatilinde çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Anne olmak için gün sayan sosyetik güzelin, karnının iyice belirginleştiği görüldü.
29.05.2022 Magazin
Dila Tarkan'dan karnı burnunda pozlar! 'Seni de göbekli gördük ya...'
Dila Tarkan'dan karnı burnunda pozlar! 'Seni de göbekli gördük ya...' Sosyetik güzel Dila Tarkan, 2019’dan beri birlikte olduğu Dağhan Doğruer ile yaklaşık iki ay Yunanistan'da görkemli bir düğünle evlenmişti. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan fenomen isim, deniz kenarında verdiği karnı burnunda pozları takipçileriyle paylaştı. Tarkan'ın karnı burnunda pozlarına takipçileri yorum yağdırdı.
18.05.2022 Magazin
Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer balayında! Pozlarına beğeni yağdı...
Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer balayında! Pozlarına beğeni yağdı... Sosyetik güzel Dila Tarkan, 2019’dan beri aşk yaşadığı Dağhan Doğruer ile Yunanistan’da 2 gün 2 gece süren bir düğünle evlendi. Ünlü çift balayı için Maldivler'i tercih etti. İkilinin neşeli pozlarına beğeni yağdı...
4.04.2022 Magazin
Şeyma Subaşı ve Hakan Baş birlikte mi? "Aygün ve Meedo gelip boğaza atmasa bari"
Şeyma Subaşı ve Hakan Baş birlikte mi? "Aygün ve Meedo gelip boğaza atmasa bari" Mohammed Alsaloussi ile evliliğin eşiğinden dönen ve soluğu Türkiye'de alan Şeyma Subaşı'nın adı şimdi de Hakan Sabancı ile anılıyor. Çapkınlıklarıyla tanınan Sabancı, Dila Tarkan'ın düğünü dönüşü Şeyma Subaşı ile Bebek'te yakalandı. İkilinin fotoğrafını görenler bomba yorumlar yaptı. Hakan Sabancı'nın peşini bırakmayan Aygün Aydın ve eski sevgili Meedo yorumların başrolü oldu.
29.03.2022 Magazin
Sibil Çetinkaya, Dila Tarkan'ın düğününe yırtmacıyla damga vurdu!
Sibil Çetinkaya, Dila Tarkan'ın düğününe yırtmacıyla damga vurdu! Sosyetik çift Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer'in düğününe ünlü akınına uğradı. Düğününe gidenler arasında Sibil Çetinkaya da vardı. Son dönemde cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni düğünde kasığına kadar gelen yırtmacıyla dikkat çekti. Ünlü fenomen sosyal medyada kendini paylaşmaya doyamadı.
27.03.2022 Magazin
Dila Tarkan'ın düğününe Şeyma Subaşı kıyafetiyle damga vurdu!  'Gelinden daha dikkat çekici'
Dila Tarkan'ın düğününe Şeyma Subaşı kıyafetiyle damga vurdu! 'Gelinden daha dikkat çekici' Sosyetik güzel Dila Tarkan, sevgilisi Dağhan Doğruer, dünyaevine girdi. Şeyma Subaşı yakın arkadaşı Dila Tarkan'ın Yunanistan'a yapılan düğününe katıldı. Dila Tarkan'ın düğünü için iddialı bir seçim yapan Şeyma Subaşı'na "Gelinin önüne geçmişsin" yorumları yapıldı.Subaşı'nın elbisesi gelinliği yapan modacının imzasını taşıyordu.
27.03.2022 Magazin
Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi!
Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi! TRT 1 dizisi 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda ' 'Hızır Reis' karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe (33), YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu.
25.03.2022 Magazin
Dila Tarkan - Dağhan Doğruer çifti 'evet' dedi! İlk fotoğraflar...
Dila Tarkan - Dağhan Doğruer çifti 'evet' dedi! İlk fotoğraflar... Sosyetenin ünlü isimlerinden olan Dila Tarkan ile sevgilisi Dağhan Doğruer, dünyaevine girdi. Yunanistan'ın Atina şehrinde mutluluğa 'evet' diyen ünlü çiftin nikahından ilk kareler sosyal medyada paylaşıldı.
25.03.2022 Magazin
Survivor birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı ismi açıkladı...
Survivor birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı ismi açıkladı... Survivor All Star 2022 birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı, katıldığı bir televizyon programında Survivor birleşme partisinde konser verecek ismi açıkladı. Ilıcalı, ünlü şarkıcı Edis'in konser vereceğini duyurdu. Survivor All Star 2022 birleşme partisiyle ilgili detaylar...
26.02.2022 Magazin
Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer nişanlandı
Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer nişanlandı Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Dila Tarkan, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Dağhan Doğruer'den evlilik teklifi almıştı. Mutluluklarını nikahla taçlandırmaya karar veren ünlü çift, dün akşam nişanlandı.
26.02.2022 Magazin
Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer evlilik yolunda ilk adımı attı!
Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer evlilik yolunda ilk adımı attı! Sosyal medya içerik üreticisi Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer evlilik yolunda ilk adımı attı. Doğruer, sevgilisine evlilik teklifinde bulundu.
16.02.2022 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan Serenay Sarıkaya'ya gönderme! Hayranlarının tepkisini çekti
Şeyma Subaşı'ndan Serenay Sarıkaya'ya gönderme! Hayranlarının tepkisini çekti Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, "Neden sürekli aynı kişilerle kampanya yapıyorlar" diyerek, Serenay Sarıkaya'nın reklam yüzü olduğu firmaya yakın arkadaşı Dila Tarkan'ı önerdi. Bu paylaşımı ile ünlü oyuncunun hayranlarının tepkisini çekti.
6.11.2021 Magazin
Dila Tarkan: Hüngür hüngür ağladım
Dila Tarkan: Hüngür hüngür ağladım Sosyetik güzel Dila Tarkan,"Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular" programının konuğu oldu.
21.03.2021 Magazin
Demir alma zamanı!
Demir alma zamanı! Pandemi döneminden sonra normalleşme süreciyle birlikte deniz, kum ve güneş üçlüsüyle yanıp tutuşan İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimleri, kendilerini güneye attı.
2.07.2020 Magazin
Dila Tarkan'dan balkon pozu
Dila Tarkan'dan balkon pozu Ünlüler rotayı Ege ve Akdeniz'e çevirirken, bazı isimler şehirde kalmayı tercih etti.
13.06.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dila Tarkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dila tarkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.