Didem Yaylalı

Didem Yaylalı

Son dakika Didem Yaylalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Didem Yaylalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Didem Yaylalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Didem Yaylalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan didem yaylalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 didem yaylalı haberi bulunmuştur. Tüm didem yaylalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kritik davalara bakanların hepsinde ByLock vardı!
Kritik davalara bakanların hepsinde ByLock vardı! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’nün yargı yapılanmasına yönelik ilk iddianameyi tamamladı. 25 sanıklı iddianamede, bir dönem Türkiye’nin gündemine damgasını vuran davalara bakan hakim ve savcılardan 16’sının gizli haberleşme programını kullandığı anlaşıldı.
29.09.2021 Gündem
Savcıdan iade-i itibar
Savcıdan iade-i itibar FETÖ ile ilgili çatı iddianamesini hazırlayan savcı Serdar Coşkun, iddianamede kullandığı ifadelerle kumpas davalarında yargılanıp hayatını kaybeden isimlerin itibarını iade etti.
29.09.2021 Gündem
Faili meçhul cinayetlerde paralel bağlantısı araştırılacak
Faili meçhul cinayetlerde paralel bağlantısı araştırılacak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2000-2013 yılları arasındaki faili meçhul cinayetlerle ilgili dosyalarda Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması bağlantısı olup olmadığını araştırmak üzere çalışma başlattı.
29.09.2021 Gündem
Yargı paketindeki kritik ayrıntı!
Yargı paketindeki kritik ayrıntı! İşte herkesin merak ettiği o hakim adayı
29.09.2021 Gündem
'Af' sadece ona yarayacak!
'Af' sadece ona yarayacak! TBMM Adelet Komisyonu'nda yeni yargı paketi ile görüşmeleri sırasında 'Hakimlik sınavını kazandıkları halde HSYK’ca mesleğe kabul edilmeyenlere yeni sınav hakkı' düzenlemesinin tek bir kadın hakim adayını kapsamasına CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün ve MHP Konya Milletvekili Faruk Bal tepki gösterdi...
29.09.2021 Gündem
Yeni adli yıl, protestolarla başladı!
Yeni adli yıl, protestolarla başladı! Bazı kentlerde Baro başkanları tören nedeniyle yaptıkları konuşmalarda yargı sistemine sert eleştiriler yöneltirken, İzmir'de ÇHD'li avukatlar pankartı açıp, slogan attı.
29.09.2021 Gündem
Eğitime katılmadı canından oldu!
Eğitime katılmadı canından oldu! Yaylalı'nın cezasının sebebi belli oldu
29.09.2021 Gündem
‘Serçemi kargalar yedi’
‘Serçemi kargalar yedi’ Gelinlik ve hakim cüppesiyle toprağa verildi
29.09.2021 Gündem
'Kızımın katili HSYK'
'Kızımın katili HSYK' MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde tatildeyken, konakladığı otel odasında ölü bulunan hakim adayı 26 yaşındaki Didem Yaylalı’nın cenazesi Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Merkez Camisi’nde kılınan namazın ardından toprağa verildi...
23.08.2013 Yaşam
Suçu alkol ve tayt
Suçu alkol ve tayt Mesleğe alınmayan hakim stajyerin yaşam tarzı intiharı...
23.08.2013 Yaşam
Odasında ölü bulundu
Odasında ölü bulundu Stajyer avukatın sır ölümü
22.08.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Didem Yaylalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki didem yaylalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.