Didem Uzel

Didem Uzel

Son dakika didem uzel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan didem uzel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını didem uzel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Didem Uzel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan didem uzel gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 didem uzel haberi bulunmuştur. Tüm didem uzel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir dönemin gözde mankeniydi! 'O zaman elimizde akıllı telefonlar yok ki'
Bir dönemin gözde mankeniydi! 'O zaman elimizde akıllı telefonlar yok ki' 1999 yılında çekilen bir fotoğrafını paylaşan bir dönemin gözde mankeni Didem Uzel paylaşımıyla geçmişi yad etti.
10.03.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum! Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Ebru Şallı, önceki gün yeni yıl için alışverişi için Akmerkez'deydi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki eski manken, estetik müdahaleler hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ebru Şallı, daha önce yüzüne cerrahi müdahale yapılmadığını, sadece burnunda estetik olduğunu açıklamıştı.
16.12.2022 Magazin
Didem Uzel'e büyük şok! 'Dilenmek zorunda kalacaktım'
Didem Uzel'e büyük şok! 'Dilenmek zorunda kalacaktım' Selim Sarı ile evlendikten sonra yurt dışına yerleşen ve dokuz yıl Amerika'da yaşayan eski model ve oyuncu Didem Uzel, başından geçen ilginç olayı anlattı.
27.03.2021 Magazin
Didem Uzel'den Türkiye'ye temelli dönüş
Didem Uzel'den Türkiye'ye temelli dönüş 2012 yılından beri ABD'de yaşayan Didem Uzel, sağlıkları için Türkiye'ye dönüş yaptı.
18.01.2021 Magazin
Ünlü model Didem Uzel'den Türkiye'ye kesin dönüş!
Ünlü model Didem Uzel'den Türkiye'ye kesin dönüş! Ailesiyle birlikte Türkiye’ye dönen ünlü model Didem Uzel, "Neler Oluyor Hayatta" programına telefonla bağlanarak, Amerika’daki sağlık sistemini ve yaşadığı zorlukları anlattı.
26.08.2020 Televizyon
"Allah ABD'deki acile düşürmesin"
"Allah ABD'deki acile düşürmesin" Evlendikten sonra Amerika'ya yerleşen oyuncu Didem Uzel, ülkedeki sağlık sistemi için "Allah ABD'de acil servise düşürmesin" dedi. Oyuncu ve eşi yaşanan zorlukların ardından Türkiye'ye dönme kararı aldı.
25.08.2020 Magazin
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
"Corona virüs mü oldum?"
"Corona virüs mü oldum?" Miami’de yaşayan eski menken Didem Uzel, Yüksek Gıda Mühendisi Aslı Tanuğur Samancı ile Instagram’dan canlı yayın gerçekleştirdi.
3.05.2020 Magazin
'Burası çok sıcak, maske takmak çok zor!
'Burası çok sıcak, maske takmak çok zor! Eşi ve çocuğuyla Miami’de yaşayan Didem Uzel önceki gün oturduğu sitenin içinde yürüyüş yaparken karantina günlerinin nasıl geçtiğini anlattı.
10.04.2020 Magazin
Ünlü oyuncudan platonik aşk itirafı
Ünlü oyuncudan platonik aşk itirafı Şebnem Bozoklu katıldığı bir söyleşide “Bizimkiler” dizisinin ‘Ali’si Atılay Uluışık’a olan platonik aşkını itiraf etti. Çocukluk yıllarında bir kampta karşılaştıklarını anlatan oyuncu, heyecandan Uluışık’ın teklifini reddettiğini söyledi.
9.03.2019 Magazin
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
'Eşinin yanında abla gibi durmuşsun'
'Eşinin yanında abla gibi durmuşsun' Didem Uzel kendisinden 6 yaş küçük eşi ve bebeğiyle fotoğraf paylaştı. Bir takipçisi eşi için "Ablası gibi durmuşsun." deyince Uzel, cevap vermeden duramadı.
3.09.2017 Magazin
Didem Uzel'den ilk kare
Didem Uzel'den ilk kare 11 günlük oğluyla ilk fotoğrafını instagram hesabından paylaşan Didem Uzel, bu karenin altına "Uykusuz her gece" diye yazdı.
17.08.2016 Magazin
45’inde anne oluyor
45’inde anne oluyor 2012 yılında finansçı Selim Sari ile evlenen ve hayatını New York'ta sürdüren Didem Uzel, hamile olduğunu ilan etti...
3.06.2016 Magazin
Minik Aslan yola çıktı
Minik Aslan yola çıktı Manken ve oyuncu Didem Uzel, Instagram hesabından hamileliğini duyurdu...
2.06.2016 Magazin
Sanki ateş yutmuş gibiyiz
Sanki ateş yutmuş gibiyiz Yaşanan terör olaylarına sanatçılar tepkilerini vermeye devam ediyor. Erol Evgin en vurucu sözü söyledi; ‘Her gecenin bir sabahı var.’
9.09.2015 Magazin
Ben Bilmem Eşim Bilir'de kahkahaya boğan diyalog
Ben Bilmem Eşim Bilir'de kahkahaya boğan diyalog Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu özel bölümünde Didem Uzel Sarı-Selim Sarı, Gülay Ezgü-Sümer Ezgü, Deniz-Özgür Özberk, Füruzan-Aşkın Şenol çiftleri yarıştı.
21.01.2022 Magazin
Ben Bilmem Eşim Bilir'de kahkahaya boğan diyalog
Ben Bilmem Eşim Bilir'de kahkahaya boğan diyalog Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu özel bölümünde Didem Uzel Sarı-Selim Sarı, Gülay Ezgü-Sümer Ezgü, Deniz-Özgür Özberk, Füruzan-Aşkın Şenol çiftleri yarıştı...
24.07.2015 Magazin
Selen torunum ben dedesiyim!
Selen torunum ben dedesiyim! Didem Uzel’in Emirgan’daki doğum günü partisinde kız arkadaşları tam kadro hazır bulundu...
22.05.2015 Magazin
‘Mankenlik eskiden güzeldi’
‘Mankenlik eskiden güzeldi’ Evlendikten sonra Amerika’ya yerleşen eski manken ve oyuncu Didem Uzel, önceki gün İstinye Park’ta objektiflere yansıdı...
23.04.2015 Magazin
'Önce aşk sonra iş'
'Önce aşk sonra iş' Bir süredir New York’ta yaşayan Didem Uzel, oyunculuğa ara verdi ve takı koleksiyonu yapma kararı aldı. Tasarımları çok beğenilen Uzel: “Bir takıyı tasarlamam ruh halime göre değişiyor; bazen uzun uzun taşlarla bakışıyoruz “ diyor.
2.03.2015 Magazin
"Kocam var dangalaklar"
"Kocam var dangalaklar" Didem Uzel kendini eleştirenlere Twitter'dan yanıt verdi
13.02.2013 Magazin
İntikam'da sürpriz ayrılık
İntikam'da sürpriz ayrılık Hangi ünlü oyuncu İntikam'dan ayrılıyor?
2.02.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Didem Uzel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki didem uzel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.