Devrim Özkan

Devrim Özkan

Son dakika Devrim Özkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Devrim Özkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Devrim Özkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devrim Özkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devrim özkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 devrim özkan haberi bulunmuştur. Tüm devrim özkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? Hadise'den açıklama geldi
Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? Hadise'den açıklama geldi Şarkıcı Hadise'nin, oyuncu Devrim Özkan ile ilişkisi sona eren, kendisinden 10 yaş küçük olan Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hadise, gündeme bomba gibi düşen iddia hakkında açıklama yaptı.
1.05.2024 Magazin
Devrim Özkan’ın yeni aşkı fenomen! Lucas Torreira acısı kısa sürdü
Devrim Özkan’ın yeni aşkı fenomen! Lucas Torreira acısı kısa sürdü Oyuncu Devrim Özkan, geçtiğimiz aylarda Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile ayrılmıştı. Yeni aşkıyla geceyi sabah etti. Karaköy'deki bir mekanda sosyal medya fenomeni İbrahim Tilaver ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
11.03.2024 Magazin
Lucas Torreira yeni yaşını dansçılarla kutladı! “Ayrılık yaramış”
Lucas Torreira yeni yaşını dansçılarla kutladı! “Ayrılık yaramış” GALATASARAY’ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira önceki akşam 28’inci yaşını kutladı.
13.02.2024 Magazin
Devrim Özkan sosyal medyadan paylaştı! "Nasibimizi aldık!"
Devrim Özkan sosyal medyadan paylaştı! "Nasibimizi aldık!" Lucas Torreira ile ayrıldığı iddia edilen Dervim Özkan, hastalandığını sosyal medyadan duyurdu.
12.01.2024 Magazin
Torreira ve Devrim Özkan aşkı bitti! Bomba detay sosyal medyada ortaya çıktı
Torreira ve Devrim Özkan aşkı bitti! Bomba detay sosyal medyada ortaya çıktı Galatasaray'ın Uruguaylı orta sahası Lucas Torreira ile ünlü oyuncu Devrim Özkan, ilişkilerini sonlandırdı. İkili, sosyal medyadan radikal bir hamle yaptı. İşte detaylar...
6.01.2024 Galatasaray
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Fenerbahçe'ye Krunic müjdesi! Transferi resmen açıkladılar
Fenerbahçe'ye Krunic müjdesi! Transferi resmen açıkladılar İtalyan basını Milan'da forma giyen Boşnak oyuncu Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transferinin yaz aylarına göre daha mümkün olduğunu iddia etti.
5.12.2023 Fenerbahçe
Hakim Ziyech'in yeni aşkı ifşa oldu! Türk güzele aşık oldu, Torreira-Devrim Özkan sonrası bomba
Hakim Ziyech'in yeni aşkı ifşa oldu! Türk güzele aşık oldu, Torreira-Devrim Özkan sonrası bomba Hakim Ziyech'in yeni aşkı ortaya çıktı. Lucas Torreira-Devrim Özkan aşkı sonrası sarı kırmızılı takımda çok konuşulacak bir aşk iddiası daha gündeme geldi. Cimbom'da son haftaların yıldızı Hakim Ziyech için gündeme oturacak bir aşk iddiası gündemde. İşte Ziyech'in yeni aşkı ve tüm detaylar...
5.12.2023 Galatasaray
Devrim Özkan'ın sevgilisi kim? Torreira'dan önce bakın kiminleymiş!
Devrim Özkan'ın sevgilisi kim? Torreira'dan önce bakın kiminleymiş! Son olarak Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisiyle büyük çıkış yakalayan Devrim Özkan, Ne Gemiler Yaktım dizisiyle hayranları buluşuyor. Fidan karakterini canlandıran ünlün oyuncu sosyal medyada da oldukça aktif... Devrim Özkan'ın futbolcu sevgilisi Lucas Torreira'dan önce birlikte olduğu isim şaşırtıyor. İşte Devrim Özkan'ın sevgilisi ve oyuncuyla ilgili bilgiler...
4.12.2023 Televizyon
Yasemin ve Fidan'ın hikayesi başlıyor! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler?
Yasemin ve Fidan'ın hikayesi başlıyor! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan'ın (Devrim Özkan) hikayesi bu akşam Show Tv'de başlıyor. Ne Gemiler Yaktım adlı tv dizisi annelikten başka ortak noktaları olmayan iki karakterin mücadelesini seyirciyle paylaşacak. Uzun süredir tanıtımları dönen dizi 4 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Altan Dönmez'in yönetmenliğini yaptığı Ne Gemiler Yaktım uyarlama bir dizi olmayacak. Ay Yapım imzalı Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları arasında kimler var? Detaylar haberimizde.
4.12.2023 Televizyon
Günü açıklandı, Ne Gemiler Yaktım yayın tarihi belli oldu! Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?
Günü açıklandı, Ne Gemiler Yaktım yayın tarihi belli oldu! Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam yayınlanan yeni tanımtımla yayın tarihini duyurdu. Başrollerinde Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ın yer aldığı Ne Gemiler Yaktım Show TV'de ekrana gelecek. Altan Dönmez'in yönetmenliğini yaptığı Ay Yapım imzalı dizi fragmanlarıyla dikkat çekti. Peki Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? İşte Ne Gemiler Yaktım yayın günü ve detaylar...
24.11.2023 Televizyon
Lucas Torreira ile evleneceği iddia edildi! Devrim Özkan açıklama yaptı!
Lucas Torreira ile evleneceği iddia edildi! Devrim Özkan açıklama yaptı! Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira'nın (27) ile oyuncu sevgilisi Devrim Özkan'ın (25) evlilik için tarih alındığı idda edilmişti. Trendyol Süper Lig sezonunun bitimi sonrası dünyaevine gireceği iddia edilen ikiliden Devrim Özkan evlilik haberlerine yönelik açıklama yaptı.
23.11.2023 Magazin
Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan evleniyor! Nikah tarihi belli oldu!
Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan evleniyor! Nikah tarihi belli oldu! Galatasaraylı Lucas Torreira sevgilisi Devrim Özkan'ı evliliğe ikna etti. İddialara göre, ünlü çift Süper Lig sezonunun bitmesinin ardından nikah masasına oturmayı planlıyor.
22.11.2023 Magazin
Devrim Özkan'dan ‘hamilelik’ açıklaması!
Devrim Özkan'dan ‘hamilelik’ açıklaması! Oyucu Devrim Özkan’ın geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Devrim Özkan’ın ünlü futbolcudan hamile olduğu iddia edildi. Çıkan iddiaların ardından Devrim Özkan cephesinden jet açıklama geldi
8.11.2023 Magazin
Lucas Torreira'dan Devrim Özkan'a jest! Not dikkat çekti
Lucas Torreira'dan Devrim Özkan'a jest! Not dikkat çekti Ünlü futbolcu Lucas Torreira, oyuncu Devrim Özkan'a çiçek gönderdi. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Devrim Özkan'a gönderilen çiçekteki İspanyolca nottaki aşk dolu cümleler kıskandırdı.
26.10.2023 Magazin
Galatasaray'ın yıldızı ile aşk yaşıyordu, itiraf etti: Her şey göründüğü gibi...
Galatasaray'ın yıldızı ile aşk yaşıyordu, itiraf etti: Her şey göründüğü gibi... Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı ile aşk yaşadığı iddia edilen Devrim Özkan sonunda itiraf etti. Etiler'de görüntülenen oyuncu, Toreira'yla Miami'de yakalanmalarıyla ilgili, "Her şey göründüğü gibi..." diyerek ilişki yaşadıklarını bu kez gizlemedi.
5.10.2023 Magazin
Devrim Özkan bikinisiyle paylaştı sosyal medya sallandı!
Devrim Özkan bikinisiyle paylaştı sosyal medya sallandı! Son olarak 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Devrim Özkan sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sık sık söz ettiriyor. Bir dönem ismi Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira aşk iddialarına karışan Devrim Özkan, sosyal medya sayfasından güneşlendiği anları takipçilerinin beğenisine sundu. Özkan'a yorum ve beğeni yağdı.
15.06.2023 Magazin
Gelsin Hayat Bildiği Gibi neden final yapıyor? Gelsin Hayat Bildiği Gibi niye bitiyor?
Gelsin Hayat Bildiği Gibi neden final yapıyor? Gelsin Hayat Bildiği Gibi niye bitiyor? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Devrim Özkan, Ertan Saban'ın yer aldığı dizi 40. bölümüyle final yapıyor. Sadi Payaslı ve Songül arasındaki aşka kilitlenen ve hikayesiyle dikkat çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi niye bitiyor? İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi final nedeni ve detaylar...
22.05.2023 Ünlüler Dünyası
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Devrim Özkan'ı sinirlendiren soru! 'Buraya bunu konuşmaya gelmedim'
Devrim Özkan'ı sinirlendiren soru! 'Buraya bunu konuşmaya gelmedim' Bir süredir birlikte oldukları konuşulan Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşk iddialarını reddetmişti. Ancak ünlü oyuncu Devrim Özkan maçları Lucas'ın locasından izleyip evinden paylaşımlar yapmaya başlayınca yakayı ele vermişti. Çiftin ilişkisinin geçtiğimiz günlerde bittiği ortaya çıktı. Son olarak bir lansmanda görüntülenen Devrim Özkan'a, Uruguaylı futbolcu ve ayrılık iddiaları soruldu.
4.05.2023 Magazin
Galatasaray'ın yıldızları gecelere aktı! Gazetecilere müdahale
Galatasaray'ın yıldızları gecelere aktı! Gazetecilere müdahale Galatasaray forması giyen Juan Mata, geçtiğimiz gün eşi Evelina Kamph ile birlikte Bebek Otel'de kameralara yansıdı. Futbolcunun korumaları, gazetecilerin görüntü almamasını engellemeye çalıştı. Ardından Mata'nın takım arkadaşı Lucas Torreira da mekana geldi. Adı Devrim Özkan ile aşk dedikodularına karışan Uruguaylı yıldız, koşar adım mekana girmeye çalıştı.
9.04.2023 Magazin
Metin Şen ve 23 yıllık eşi Aslı Şen boşandı!
Metin Şen ve 23 yıllık eşi Aslı Şen boşandı! Bir süredir ayrılık haberleriyle gündeme gelen Aslı Şen ve Metin Şen 23 yıllık evliliklerini bugün bitirdi. Ünlü çift, boşandıklarını bir basın açıklamasıyla duyurdu.
14.03.2023 Magazin
Derya Şensoy ve Celal Can Algül’ün aşk yuvası!
Derya Şensoy ve Celal Can Algül’ün aşk yuvası! Yaklaşık iki yıldır birlikte olan Derya Şensoy ve iş insanı sevgilisi Celal Can Algül’ün birlikte satın aldıkları Cihangir’deki evlerinin iç tadilatı bitti.
13.03.2023 Magazin
Devrim Özkan ile Lucas Torreira aşk mı yaşıyor?
Devrim Özkan ile Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncu Devrim Özkan'ın Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile adı bir süredir aşk dedikodularına karışıyordu. Özkan ve Torreira'dan kafa karıştıran paylaşımlar geldi. Ünlü oyuncu aşk iddialarıyla ilgili yanıtı attığı tweetle vermiş oldu.
13.03.2023 Magazin
Mine Tugay: Şehirler ağlıyor ben nasıl ağlamayayım!
Mine Tugay: Şehirler ağlıyor ben nasıl ağlamayayım! Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın sosyal medya hesabından kızı Eylem Aydın ve annesi Elif Torun Öneren'in enkaz altında kaldığını duyurup yardım istemişti. Aydın'ın eski eşi sağ kurtulurken, kızı Eylem'den acı haber 11 Şubat'ta geldi. Mine Tugay hem meslektaşı hem de arkadaşı olan Eylem Aydın'a sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafla veda etti.
22.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Devrim Özkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devrim özkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.