Devre Mülk

Devre Mülk

Son dakika devre mülk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devre mülk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devre mülk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devre Mülk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devre mülk gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 devre mülk haberi bulunmuştur. Tüm devre mülk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı Güzellik merkezi sahibi fenomenler Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından panikte. Ne yapacağını şaşıran fenomenler sosyal medya hesaplarında büyük bir temizliğe başladı. Ama vergi müfettişleri onları peşine düştü bile. İşte o fenomenlerden Nevra Bilem ile ilgili de bir gerçek ortaya çıktı. Onlarca kişi, 'Nevra Bilem bizi dolandırdı' diye suç duyurusunda bulundu.
11.11.2023 Gündem
Tatile çıkacakları bekleyen büyük tehlike: Çakma reklam siteleri
Tatile çıkacakları bekleyen büyük tehlike: Çakma reklam siteleri Tatile çıkma planı yapanlara uzmanlarsan kritik uyarı geldi. Özellikle uygun fiyatlı tatil paketi satın almak isteyenler internet üzerinden karşılarına çıkan ilk siteleri değerlendiriyor. Ancak bu siteler çoğunlukla 'çakma' oluyor. Peki tatil satın alırken dolandırıcıların hedefi olmamak için neler yapılabilir.
21.08.2023 Gündem
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem Yaz tatili için plan yapanlara uyarılar art arda gelmeye başladı. Dolandırıcılar her sektörde olduğu gibi tatil sektöründe de adeta pusu kurdu. Ucuz tatil ile kandırılan vatandaşlar, sahte sitelerle tuzağa çekiliyor. Konuyla ilgili ise uzmanlar önemli uyarılarda bulundu.
15.05.2023 Gündem
Tatil planlayanlara sahte site ve sosyal medya uyarısı! Paylaşım yaparken iki kez düşünün
Tatil planlayanlara sahte site ve sosyal medya uyarısı! Paylaşım yaparken iki kez düşünün Yaz tatili için planlar başlarken uzmanlar, internet üzerinden rezervasyon yaptıracak müşterileri uyardı. Dolandırıcılar, otel sayfalarını birebir kopyalayıp onlarca kişinin hesabını boşaltmaya başladı. TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü ise hem dolandırıcıların hem de hırsızların yeni yöntemlerini anlatarak, önemli tavsiyelerde bulundu.
5.05.2023 Gündem
'Jet Fadıl'a 2 bin 504 yıl hapis cezası
'Jet Fadıl'a 2 bin 504 yıl hapis cezası Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 614 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz ve akrabalarının da aralarında bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Fadıl Akgündüz, "Tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin  dolandırıcılığı" suçundan  2 bin 504 yıl 2 ay hapis cezasına ve 12 milyon 20 bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Akgündüz'ün firari olan ablası  Avniye Obut ve eniştesi İbrahim Obut'a aynı suçtan 2 bin 445'er yıl 10'ar ay hapis ve 11 milyon 740'ar bin lira adli para cezası verildi. Tutuklu yeğeni Mehmet Salih Obut ise aynı suçtan 2 bin 450 yıl hapis ve 11 milyon 760 bin lira para cezasına mahkum edildi. 6 sanığa ise beraat kararı verildi. Duruşma sonrası mağdurlar verilen karardan memnun olduklarını belirtirken, bir mağdur "Türkiye'yi tescilli dolandırıcılıktan kurtardık" dedi.
28.04.2023 Gündem
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede? İstanbul'daki gayrimenkul projelerinde paraları topladığı halde inşaatı tamamlamadığı için dolandırıcılık iddiası suçundan yargılanan Fadıl Akgündüz ve Mehmet Salih Obut davasında karar çıktı. Peki, Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
27.01.2023 Gündem
'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni hakkında tutuklama kararı
'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni hakkında tutuklama kararı Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişiyi dolandırıldığı iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.
27.01.2023 Gündem
İstanbul'da taksilerde 'rezerve' dönemi
İstanbul'da taksilerde 'rezerve' dönemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin "Taksi Taşımacılığında Kullanılan Tepe Lambası Düzenlenmesi Teklifi" bugün UKOME toplantısında görüşülecek. Teklif kabul edilirse İstanbul'daki taksilerde taksimetrelere bağlı olan akıllı tepe lambaları yer alacak. Lambalarda araçta yolcu varsa 'dolu' yolcu yoksa 'boş' yazacak. Taksiciler yolcu almaya gidiyor ise lambalarda 'rezerve' yazısı yazacak. Böylelikle uygulama sonucunda taksilerde 'yolcu seçme, yolcu almama' gibi yaşanan sorunların ortadan kaldırılması planlıyor. Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu toplantıda olumlu yönde oy kullanacaklarını ve uygulamanın faydalı olacağını belirtti. İBB Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan ise tepe lambalarının İstanbullular yararına olacağını ve böylelikle yolcu seçimin ortadan kalkacağını ifade etti.
26.01.2023 Gündem
KKTC’yi şok eden vahşi cinayet! Zanlı Kıbrıs Rum kesiminde yakalandı
KKTC’yi şok eden vahşi cinayet! Zanlı Kıbrıs Rum kesiminde yakalandı Kuzey Kıbrıs'ın Gazimağusa şehrinde işlenen cinayet yavru Vatan'ı sarstı. Annesi Kıbrıs Türkü babası ise Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki lise öğrencisi Helin Reessur’un cesedi Gazimağusa kentinin turistik İskele Long Beach bölgesinde bir rezidans sitesi inşaat alanında bulundu. Polis, ilk incelemede Helin’in başına sert bir cisim vurularak öldürüldüğünü belirledi.
26.01.2023 Gündem
Kredi kartı, devre-mülk ve miras tuzağına dikkat! İşte dolandırıcıların en fazla kullandığı 10 yöntem
Kredi kartı, devre-mülk ve miras tuzağına dikkat! İşte dolandırıcıların en fazla kullandığı 10 yöntem Dolandırıcılar insanları, en zayıf yerlerinden vurmaya devam ediyor. Onlarca kişi farklı farklı yöntemlerle mağdur ediliyor. Pek çok kişi ‘kazanma hırsı’ ve ‘kaybetme korkusu’ ile sahtekarların tuzağına düşüyor. Peki dolandırıcıların en fazla kullandığı yöntemler hangileri? İşte son dönemdeki en popüler 10 para tuzağı...
26.01.2023 Gündem
29 ilde devre mülk dolandırıcılarına operasyon: 104 gözaltı
29 ilde devre mülk dolandırıcılarına operasyon: 104 gözaltı Aydın Kuşadası merkezli 29 ilde, jandarmanın düzenlediği devre mülk dolandırıcılığı operasyonunda, aralarında avukatların da bulunduğu 104 şüpheli gözaltına alındı.
16.01.2023 Gündem
Kuyu faciasında flaş gelişme! İzin skandalı ortaya çıktı, herkes birbirini suçladı
Kuyu faciasında flaş gelişme! İzin skandalı ortaya çıktı, herkes birbirini suçladı Manisa’nın Salihli ilçesinde, Aytuğ Demir ile 2 yaşındaki oğlu Batu Demir'in düştükleri 60 metrelik sondaj kuyusunun 15 metresinde sıkışıp, hayatlarını kaybetti. Faciaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan site yöneticisi Hamza Akiş ile sondaj firması sorumlusu Vasfi Çakır'ın ifadeleri ortaya çıktı. Savcılık tarafından yapılan incelemede ise olayla ilgili bilinmeyen bir ayrıntı gün yüzüne çıktı.
14.01.2023 Yaşam
Karakolda toplu cinsel ilişki skandalı! Ayrıntılar herkesi şok etti
Karakolda toplu cinsel ilişki skandalı! Ayrıntılar herkesi şok etti ABD'nin Tennessee eyaleti, büyük bir polis skandalıyla çalkalanıyor. Mesai arkadaşları ile cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen kadın polis memuru hakkında soruşturma açılırken şoke eden ayrıntılar birer birer ortaya çıkarıldı.
14.01.2023 Dünya
Devre-mülk skandalında son dakika gelişmesi! Dolandırıcılar hakkında karar verildi
Devre-mülk skandalında son dakika gelişmesi! Dolandırıcılar hakkında karar verildi Dolandırıcılar her geçen gün yeni yöntemlerle vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Bu kez de emlak ve devre-mülk dolandırıcılığı ile binlerce insandan büyük vurgunlar yaptılar. Türkiye çapında gözaltına alınan 37'si kadın 113 şüpheli adliyeye sevk edilirken, şoke eden detaylar ortaya çıktı. Çete lideri olduğu iddia edilen A.F.'nin 8 yıl önce çalıştığı Devre-mülk satışı yapan şirketten ayrılırken müşteri datalarını çaldığı bu bilgileri kullanarak organize bir şekilde dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Şebekeye 8 milyon lirasını kaptıran bir mağdurun polise verdiği cevap şoke ederken, dolandırıcılar hakkında bir son dakika gelişmesi daha yaşandı.
14.01.2023 Yaşam
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı Konya'da lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklanan okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) ifadesi ortaya çıktı.
14.01.2023 Gündem
Ataköy'de 12'inci kattan düşerek öldü
Ataköy'de 12'inci kattan düşerek öldü Bakırköy Ataköy'de 14 katlı binanın 12'inci katından düşen Nazan A.(63) hayatını kaybetti. Şüpheli bulunan olaya ilişkin polis çalışma başlattı.
13.01.2023 Yaşam
Gaziosmanpaşa'da restorana silahlı saldırı: 1 ölü 2 yaralı
Gaziosmanpaşa'da restorana silahlı saldırı: 1 ölü 2 yaralı Gaziosmanpaşa'da restorana yönelik olarak düzenlenen silahlı saldırıda güvenlik görevlisi Tuncay Kurban hayatını kaybederken, Mehmet Yılmaz ve Yılmaz Köken yaralandı.
13.01.2023 Yaşam
Devre-mülk dolandırıcılığı yapan 113 şüpheli adliyeye sevk edildi
Devre-mülk dolandırıcılığı yapan 113 şüpheli adliyeye sevk edildi Türkiye çapında emlak ve devre mülk dolandırıcılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 37'si kadın 113 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şebeke üyelerinin görevlendirilen 15 savcı tarafından ifadeleri alınacak. Çete lideri olduğu iddia edilen A.F.'nin 8 yıl önce çalıştığı Devre-mülk satışı yapan şirketten ayrılırken müşteri datalarını çaldığı bu bilgileri kullanarak organize bir şekilde dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Suç Gelirleri ile Mücadele Büro Amirliği ekipleri ise şüphelilere ait 24 tapu ile 19 lüks otomobile el koydu. Şebekeye 8 milyon lirasını kaptıran bir mağdur ise polis ekiplerinin tüm çabalarına rağmen dolandırıldığına ikna olmayarak "Onlar benim paramı verir" diyerek şikayetçi olmadığı öğrenildi. Dolandırıcılığın yaklaşık 200 milyon lira olduğu belirtildi.
13.01.2023 Haber
Devre-mülk dolandırıcılığında flaş detaylar! Mağdurdan polise şoke eden cevap
Devre-mülk dolandırıcılığında flaş detaylar! Mağdurdan polise şoke eden cevap Dolandırıcılar her geçen gün yeni yöntemlerle vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Bu kez de emlak ve devre-mülk dolandırıcılığı ile binlerce insandan büyük vurgunlar yaptılar. Türkiye çapında gözaltına alınan 37'si kadın 113 şüpheli adliyeye sevk edilirken, şoke eden detaylar ortaya çıktı. Çete lideri olduğu iddia edilen A.F.'nin 8 yıl önce çalıştığı Devre-mülk satışı yapan şirketten ayrılırken müşteri datalarını çaldığı bu bilgileri kullanarak organize bir şekilde dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Şebekeye 8 milyon lirasını kaptıran bir mağdurun polise verdiği cevap ise şoke etti.
13.01.2023 Yaşam
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı Termal otele çağırıp binlerce lirasını çarptılar, İstanbul’daki devremülk skandalı ortaya çıktı. Paraları ve telefonları alıp kaçtılar. Emlak işletmesi üzerinden dolandırıcılık yapan çete Kadıköy’de yakayı ele verdi. Türkiye çapında emlak ve devre mülk dolandırıcılığı yaptığı belirlenen şebekeye operasyon düzenlendi. Son model bir Ferrari marka otomobilin de bulunduğu onlarca lüks otomobil ele geçirilirken, dolandırıcıların kurduğu ağ şoke etti.
10.01.2023 Yaşam
Emlak dolandırıcılarını dev operasyon!
Emlak dolandırıcılarını dev operasyon! Türkiye çapında emlak ve devre mülk dolandırıcılığı yaptığı belirlenen şebekeye operasyon düzenlendi. Sabah erken saatlerde başlayan operasyonda şu ana kadar 85 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
10.01.2023 Gündem
Araba alım satımlarında senet tuzağı! Bir vatandaş kalp krizi geçirip öldü
Araba alım satımlarında senet tuzağı! Bir vatandaş kalp krizi geçirip öldü Araba alım satımında ve evrak imzalama işlemlerinde akılalmaz dolandırıcılık! Fırsatçılar herkesi başka başka yöntemlerle ağına düşürdü. Araç alım satım işlemlerinde 'sazan balığı', ‘bitki çayı’ ve yemek yedirerek, imza sırasında dolandırılan vatandaşlar, detayları anlattı. ‘Buldan Şebekesi’ olarak bilinen grubun, S plakası imzasıyla kurduğu senet tuzağı ise şoke etti.
12.12.2022 Yaşam
Kreşte çocuklara işkence! Yeni görüntüler ortaya çıktı
Kreşte çocuklara işkence! Yeni görüntüler ortaya çıktı Türkiye gündemine oturan özel bir okul öncesi eğitim kurumundaki görüntülerle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bakımevindeki bazı öğretmen ve bakıcıların çocuklara karşı uyguladığı şiddet olayında, 1 yıl öncesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Başka bir dava dosyasına konu olan görüntülerde, kreşteki diğer 2 çalışan daha çocuklara işkence yaptı. İşte detaylar...
12.12.2022 Yaşam
Müzeyyen Tekayak cinayetinde yeni gelişme! Kan donduran itiraf
Müzeyyen Tekayak cinayetinde yeni gelişme! Kan donduran itiraf Adana’da eşi Müzeyyen Tekayak'ı (27) pompalı tüfekle sırtından vurarak öldüren Abdullah Tekayak (29), saklandığı adreste yakalandı. İfadesinde, "Cezaevindeyken beni aldattığını duydum. İtiraf etmesini bekledim. O sırada sinirlenince ateş ettim" diyen Abdullah Tekayak tutuklandı.
12.12.2022 Yaşam
Hastalıklar artınca eczanelerde uzun kuyruklar oluştu
Hastalıklar artınca eczanelerde uzun kuyruklar oluştu Son bir haftada hastalıkların artmasıyla nöbetçi eczanelerde uzun kuyruklar oluştu.
12.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Devre Mülk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devre mülk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.