Derya Çavuşoğlu

Derya Çavuşoğlu

Son dakika Derya Çavuşoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Derya Çavuşoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Derya Çavuşoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derya Çavuşoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derya çavuşoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 derya çavuşoğlu haberi bulunmuştur. Tüm derya çavuşoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bekir Aksoy eski eşine ateş püskürdü! 'Herkes kendi işine baksın'
Bekir Aksoy eski eşine ateş püskürdü! 'Herkes kendi işine baksın' Eşi Nazife Aksoy'la Nişantaşı’nda kameralara yansıyan oyuncu Bekir Aksoy, oğulları Emir'le ilgili paylaşımı gündem olan eski eşi Derya Çavuşoğlu'na tepki gösterdi.
24.04.2021 Magazin
Derya Çavuşoğlu'ndan şoke eden Bekir Aksoy iddiası!
Derya Çavuşoğlu'ndan şoke eden Bekir Aksoy iddiası! Derya Çavuşoğlu, eski eşi Bekir Aksoy'un oğlunu sekiz aydır arayıp sormadığını iddia etti; ünlü oyuncunun, bir yıl önceki fotoğrafını paylaştığı Emir'in duymak istediklerini sadece Instagram'dan yazdığını belirtti.
26.03.2021 Magazin
Bozcaada güzelleri! Ünlüler akın etti...
Bozcaada güzelleri! Ünlüler akın etti... Bozcaada geçtiğimiz hafta sonu ünlü isimleri ağırladı
2.08.2019 Magazin
Omzunda taşıdı
Omzunda taşıdı Oyuncu Bekir Aksoy’un geçtiğimiz yıl boşandığı eşi Derya Çavuşoğlu önceki gün oğlu Emir ile Nişantaşı’ndaydı.
7.09.2018 Magazin
Flaşlar güldürdü
Flaşlar güldürdü Oyuncu Bekir Aksoy’dan geçtiğimiz yıl boşanan Derya Çavuşoğlu, oyuncu arkadaşı Çağla Demir’le önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
25.07.2018 Magazin
Sürprizler  olacak
Sürprizler olacak Derya Çavuşoğlu’ndan geçtiğimiz yıl boşanan Bekir Aksoy, önceki gün oğlu Emir ile Nişantaşı’nda görüntülendi.
10.07.2018 Magazin
Oyuncu oluyor
Oyuncu oluyor Dört yıl evli kaldığı Bekir Aksoy’dan geçtiğimiz ağustos ayında boşanan Derya Çavuşoğlu, oyuncu oluyor.
9.11.2017 Magazin
Eski eşten şok sözler: Canı gönülden boşandım
Eski eşten şok sözler: Canı gönülden boşandım Bekir Aksoy'dan boşanan Derya Çavuşoğlu, verdiği röportajda "Canı gönülden boşandım" diyerek adeta eski eşine nispet yaptı.
10.10.2017 Magazin
Sunucu olacak
Sunucu olacak Oyuncu Bekir Aksoy ile boşanmasıyla gündem olan Derya Cavuşoğlu, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi.
9.10.2017 Magazin
Boşandıktan sonra çocuğunu unuttu!
Boşandıktan sonra çocuğunu unuttu! Derya Çavuşoğlu, geçen ay boşandığı eski eşi oyuncu Bekir Aksoy’un oğulları Emir’i iki aydır hiç görmediğini iddia etti.
29.08.2017 Magazin
Oğlunu 2 aydır görmüyor
Oğlunu 2 aydır görmüyor Derya Çavuşoğlu, geçen ay boşandığı eski eşi oyuncu Bekir Aksoy’un oğulları Emir’i iki aydır hiç görmediğini iddia etti.
28.08.2017 Magazin
Nişantaşı kızları
Nişantaşı kızları Bekir Aksoy’dan ayrılan Derya Çavuşoğlu’yla Çağla Demir önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
28.07.2017 Magazin
Derya Çavuşoğlu'ndan Bekir Aksoy açıklaması
Derya Çavuşoğlu'ndan Bekir Aksoy açıklaması 48 yaşındaki oyuncu Bekir Aksoy'la 4 yıllık evliliğini sürpriz bir şekilde noktalayan 25 yaşındaki manken Derya Çavuşoğlu, önceki gün oğlu Emir'le Nişantaşı'ndaydı
13.07.2017 Magazin
23 yaşında bir kadınım
23 yaşında bir kadınım Bekir Aksoy’un “Eşimin hareketli hayatı evliliğimizi bitirdi” sözlerine boşandığı eşi Derya Çavuşoğlu’ndan yanıt geldi.
12.07.2017 Magazin
Evliliğimi hareketli yaşam bitirdi
Evliliğimi hareketli yaşam bitirdi Bekir Aksoy boşanma sonrası ilk kez konuştu: Evliliğimizi Derya’nın hareketli yaşamı etkiledi. Okuyor, kariyer yapmak istiyor. Oğlum Emir’e ben bakıyorum. Çocukla tek başıma kalıyorum.
7.07.2017 Magazin
Bu yarışmaya katılan çiftler boşanıyor!
Bu yarışmaya katılan çiftler boşanıyor! Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasına katılanlar boşanıyor. En son Bekir Aksoy, 2013 yılında nikah masasına oturduğu Derya Çavuşoğlu’ndan tek celsede boşandı.
6.07.2017 Magazin
Hepsi boşandı
Hepsi boşandı Oyuncu Bekir Aksoy, 2013 yılında nikah masasına oturduğu Derya Çavuşoğlu’ndan tek celsede boşandı.
5.07.2017 Magazin
Bekir Aksoy ile Derya Çavuşoğlu çiftinden kötü haber!
Bekir Aksoy ile Derya Çavuşoğlu çiftinden kötü haber! Bekir Aksoy, 2013 yılında nikah masasına oturduğu Derya Çavuşoğlu'ndan tek celsede boşandı.
5.07.2017 Magazin
Aşk tazelediler
Aşk tazelediler Oyuncu Bekir Aksoy üç yıllık eşi Derya Çavuşoğlu ile önceki gün Nişantaşı’nda yemek yerken görüntülendi...
6.09.2016 Magazin
Bana da benziyor
Bana da benziyor Oyuncu Bekir Aksoy’un eşi Derya Çavuşoğlu, önceki gün oğlu Emir Berk’le Nişantaşı’nda dolaşırken görüntülendi...
2.05.2016 Magazin
Dost sohbeti
Dost sohbeti Televizyon yorumcusu Mustafa Denizli, önceki akşam dostları Bekir Aksoy ve eşi Derya Çavuşoğlu’yla Nişantaşı’ndaydı...
16.11.2015 Magazin
Sonunda oğluna kavuştu!
Sonunda oğluna kavuştu! ‘Aşk Zamanı’nda oynayan Bekir Aksoy dizinin bayram tatil olmasıyla soluğu Bodrum’da aldı...
16.07.2015 Magazin
Kıyafet falso!
Kıyafet falso! Bekir Aksoy eşi Derya Çavuşoğlu’yla önceki akşam gün batımında motor keyfi yaparken görüntülendi...
16.05.2015 Magazin
Derya'nın çanta paniği!
Derya'nın çanta paniği! Oyuncu Bekir Aksoy’un eşi Derya Çavuşoğlu Nişantaşı City’s AVM çıkışı güvenlik koridorunda beklerken görüntülendi...
27.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Derya Çavuşoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derya çavuşoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.