Derya

Derya

Son dakika derya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derya gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.103 derya haberi bulunmuştur. Tüm derya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu
Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu Kırklareli’nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi binada henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.
20.04.2024 Gündem
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor Antalya'nın Kepez ilçesi'nde geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Osman Alp Kavak'ın ailesi, olayın yaşandığı yerde açıklama yaptı. Anne Zehra Tok, tutuklanan sürücü Yusuf Şahin Yüksel'in yanı sıra, kendisiyle yarıştığını iddia ettiği diğer otomobil sürücü Ramazan A.'nın da tutuklanmasını istedi. Anne Tok, "Ben her gün ölüyorum ama o her gün rahat gezebiliyor. Dışarıda olan kişinin de tutuklanmasını istiyorum" dedi.
7.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
Şükran Ovalı'dan doğum günü paylaşımı!
Şükran Ovalı'dan doğum günü paylaşımı! Futbolcu Caner Erkin'in oyuncu eşi Şükran Ovalı, 39'uncu yaşını kutladı. Ailesiyle pozlarını yayınlayan Ovalı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Son olarak 'Yargı' dizisinde 'Savcı Derya' karakterine hayat veren oyuncunun lüks evi çok konuşuldu.
2.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses evleniyor! sosyal medya hesabından duyurdu
İbrahim Tatlıses evleniyor! sosyal medya hesabından duyurdu Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'le evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, sosyal medyada şaşırtan bir paylaşımda bulundu.
1.04.2024 Magazin
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Giresun geldi. Giresun yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Giresun'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.
17.03.2024 Magazin
Derya Şensoy ve Celal Can Algül aşkında beklenmedik gelişme! Aşk bitti, yapı paydos
Derya Şensoy ve Celal Can Algül aşkında beklenmedik gelişme! Aşk bitti, yapı paydos Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızları oyuncu Derya Şensoy ile iş insanı Celal Can Algül'ün ilişkileri geçtiğimiz aylarda Cihangir'de ev tadilatına başlamaları ile çok konuşulmuştu. Ünlü çiftten kötü haber geldi. Derya Şensoy ve Celal Can Algül'ün ilişkilerini bitirdiği öğrenildi.
6.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Adana'da dereyi kirleten fabrikaya para cezası uygulandı! Büyük tepki çekmişti
Adana'da dereyi kirleten fabrikaya para cezası uygulandı! Büyük tepki çekmişti Adana'nın Kozan ilçesinde Deliçay Deresi fabrika atıkları nedeniyle siyah ve mor aktı. Yapılan incelemeden sonra dereyi kirleten fabrika belirlenerek para cezası uygulandı.
15.02.2024 Adana
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı.
15.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti. Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan 'Üç Kız Kardeş', 17 Şubat Cumartesi izleyici ile buluşacak.
8.02.2024 Magazin
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul'da tek bir riskli yapı bırakmayana kadar bu aziz milletle gece gündüz çalışacağız" dedi.
6.02.2024 Gündem
Şehit asker memleketi Osmaniye’de toprağa verildi
Şehit asker memleketi Osmaniye’de toprağa verildi Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonunda üst bölgeye bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen taciz atışı sonucu çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil memleketi Osmaniye’nin merkeze bağlı Çona köyünde gözyaşlarıyla torağa veridi.
4.02.2024 Gündem
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba oldu. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldikten sonra baba İdo Tatlıses imaj tazeledi.
31.01.2024 Magazin
İrfan Can Kahveci'nin golü sonrası stad 'Hastayım Sana' ile inlemişti! 'O kadar duygulandım ki, kendimi tutamayıp ağladım!'
İrfan Can Kahveci'nin golü sonrası stad 'Hastayım Sana' ile inlemişti! 'O kadar duygulandım ki, kendimi tutamayıp ağladım!' Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan şarkıcı Derya Uluğ, sarı-lavivertli takımda forma giyen İrfan Can Kahveci'nin attığı goller sonrası 'Hastayım Sana' şarkısının stadyumda çalınması hakkında duygularını dile getirdi.
29.01.2024 Magazin
Divan Edebiyatı Özellikleri Nelerdir? Divan Edebiyatının Temsilcileri Ve Örnekleri Nelerdir?
Divan Edebiyatı Özellikleri Nelerdir? Divan Edebiyatının Temsilcileri Ve Örnekleri Nelerdir? Divan edebiyatı 11. yüzyılda Anadolu'da tasavvuf ile ortaya çıkmış bir edebiyat türüdür. Bu edebiyat türünün gelişmesinde Aşık ve Tekke Edebiyatı temsilcilerinden Mevlana, Kaygusuz Abdal ve Yunus Emre'nin payı büyüktür. Yaklaşık 600 yıl boyunca hüküm süren Osmanlı Devleti'nde etkili olan divan edebiyatı, Tanzimat Dönemi ile birlikte eski gücünü yitirmiştir. 
27.01.2024 Gündem
KADER Adana'da başkan değişti: Yeni başkan Halime Ünal göreve başladı
KADER Adana'da başkan değişti: Yeni başkan Halime Ünal göreve başladı Kadın Adaylarını Destekleme Derneği (KADER) Adana Şubesi başkanlığına Halime Ünal seçildi.
26.01.2024 Adana
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden kötü haber! İbrahim Tatlıses dua istedi
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden kötü haber! İbrahim Tatlıses dua istedi İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’nun ikiz bebeklerinin birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyip dua istedi.
25.01.2024 Magazin
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu. Kurum, 25 Ocak Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi’nde geniş katılımlı bir tanıtım toplantısıyla projelerini anlatacak. Murat Kurum “Perşembe günü saat 11.00’de büyük bir coşkuyla, İstanbullularla paylaşıyor olacağız. Ardından 3 lansmanımız daha olacak. Bizim gündemimiz İstanbul olacak, İstanbullular olacak ve İstanbul’un sorunları olacak. Bu motivasyonla da lansmanımızı 25’i itibariyle başlatıyor olacağız” dedi.
22.01.2024 Gündem
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri doğdu!
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri doğdu! İbrahim Tatlıses-Derya Tuna çiftinin oğulları İdo Tatlıses ile eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerine kavuştu.
22.01.2024 Magazin
3391 kilometre filmi kaç saat? 3391 kilometre filminde yaş sınırı var mı, 3391 kilometre sinema bileti kaç TL?
3391 kilometre filmi kaç saat? 3391 kilometre filminde yaş sınırı var mı, 3391 kilometre sinema bileti kaç TL? 3391 Kilometre, Beyza Alkoç'un aynı isimli romanından uyarlanan, 2024 yılında vizyona giren filmin detaylarına ilişkin araştırmalar devam ediyor. İzmir, sosyal medya üzerinden tanıştığı Ege ile sohbet ettikçe birbirlerinin hayatlarına dokunduklarını fark eder. Birbirlerini görmeden, duymadan gece gündüz konuşan İzmir ve Ege, aralarındaki mesafelere rağmen aşkın imkansız olmadığını keşfederler. Peki, 3391 kilometre filmi kaç saat? 3391 kilometre filminde yaş sınırı var mı, 3391 kilometre sinema bileti kaç TL?
20.01.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Derya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.