Dereli

Dereli

Son dakika Dereli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dereli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dereli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dereli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dereli gelişmeleri de dahil olmak üzere 902 dereli haberi bulunmuştur. Tüm dereli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yazlık sitedeki dairede iki erkek cesedi bulundu
Yazlık sitedeki dairede iki erkek cesedi bulundu Sakarya'da, yazlık sitedeki daireden gelen kötü koku ve camlardaki sineklerden şüphelenenlerin ihbarı üzerine polis ekipleri, 2 çürümüş ceset buldu. Cansız bedenlerin Avni Çetinkaya (65) ve Yalçın Dereli'ye (57) ait olduğu ve yaklaşık 1 ay önce öldükleri belirlendi.
12.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları Giresun yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Giresun iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Giresun Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Giresun aday listesi
31.03.2024 Gündem
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Zonguldak geldi. Zonguldak yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Zonguldak Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Zonguldak'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Zonguldak yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Giresun geldi. Giresun yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Giresun'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Rus turistler kruvaziyerden inip Amasra'da denize girdi!
Rus turistler kruvaziyerden inip Amasra'da denize girdi! Rus turistler Amasra turizmine canlılık getirdi. Bartın'ın Amasra Limanı'na 21'inci kez yanaşan Astoria Grande' isimli kruvaziyerden inen Rus turistlerden bazıları, Bozköy Plajı'na gidip, denize girdi.
13.09.2023 Yaşam
TFF, kurulları belirledi
TFF, kurulları belirledi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugün yaptığı toplantının ardından Tahkim Kurulu, PFDK, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Etik Kurulu, Amatör Disiplin Kurulu ve Kulüp Lisans Kurulu'ndaki isimleri belirledi.
17.07.2023 Süper Lig
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var" diye konuştu.
12.07.2023 Gündem
Fransa’da, Trabzonlu anne ile 2 çocuğu bıçaklanmış halde ölü bulundu; eski eş gözaltında
Fransa’da, Trabzonlu anne ile 2 çocuğu bıçaklanmış halde ölü bulundu; eski eş gözaltında Fransa’da bir evde Trabzonlu Çağla Dereli (37) ile kızı Selinay (13) ve oğlu Ata (1,5), bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili sosyal medyadan işaret diliyle video paylaşan kadının, bir süre önce ayrıldığı işitme ve konuşma engelli eşi Y. K. (47), gözaltına alındı.
28.05.2023 Gündem
81 ilden seçim manzaraları! Tüm Türkiye sandık başında
81 ilden seçim manzaraları! Tüm Türkiye sandık başında Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremden etkilenen illerde oy verme işlemine seçmenlerin ilgisi yoğun oldu. Karabük'te yaşayan dünyanın en uzun boylu kadını olan weaver sendromu hastası Rumeysa Gelgi (26) ise, oyunu evine getirilen seyyar sandıkta kullandı.
14.05.2023 Gündem
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Giresunlular Buluşması için Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.
9.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı’nda yaptığı sunumda, “Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliği kapsamında 405 bin afet konutunun yapımını başlattık. Bu kapsamda 83 bin köy evini de illerimizdeki tespitler çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmaları büyük bir hassasiyetle; sahadaki zemin etüt ekiplerimizce hocalarımızla eş güdüm içinde onların görüşleriyle birlikte yapıyoruz… Toplam 1 milyon 582 bin binada tespit yapıldı. Bu çerçevede 4 milyon 859 bin bağımsız bölüm incelendi ve bu bağımsız bölümlerden 214 bin 577 tanesinin acil yıkılacak, ağır hasarlı veya yıkık olduğunun tespitini yaptık. Deprem bölgesinde yıkılan binaların yüzde 96.69’unun, 1999 öncesi yapılan yapılar olduğunu görüyoruz… Yaklaşık 1 milyon yeni konutun yapımı ve 1 milyon konut amaçlı arsa tahsislerimizi de hesap ettiğinizde son 1 yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız… İstanbul’da bugüne kadar 695 bin konutun dönüşümünü sağladık. 93 bin konutun dönüşümün fiilen sahada devam ediyor…” şeklinde konuştu.  
4.03.2023 Gündem
Soylu: Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor
Soylu: Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şimdi ne diyorlar, 'İHA'ları, SİHA'ları ortadan kaldıracağız, yok edeceğiz.' Sizin kralınız gelse bunu yapmaz, Amerikanız gelse bunu yapamaz. Dünyada hangi ülkedeki muhatabımla karşı karşıya kalırsam, 'Bizi şu Bayraktar'a götürür müsünüz, orayı görmek istiyoruz' diyorlar. Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor" dedi.
28.01.2023 Gündem
Giresun’daki sel sonrası kentsel dönüşüm tamamlandı! Ev ve işyerleri sahiplerine teslim ediliyor
Giresun’daki sel sonrası kentsel dönüşüm tamamlandı! Ev ve işyerleri sahiplerine teslim ediliyor Giresun’da 2 yıl önce yaşanan sel afetinde Dereli ilçesinden sonra en çok zarar gören Doğankent ilçesindeki afet evleri ve kentsel dönüşüm projesiyle yapılan 156 konut ve 40 işyeri sahiplerine teslim edilmeye başlandı.
9.11.2022 Ekonomi
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler!
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler! Şırnak TOKİ kura sonuçları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilk kuraların 7 Kasım günü Şırnak ve Ardahan için olacağını açıklamıştı. Proje kapsamında Şırnak merkezde bin 100, İdil’de 301, Karalar’da 49 konut yapılacak. Noter huzurundaki kura çekimi ile Şırnak'ta toplam 1450 konut sahibini buldu. Peki TOKİ Şırnak kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler…
7.11.2022 Gündem
Ampute Futbol Dünya Kupası şampiyonu Türkiye
Ampute Futbol Dünya Kupası şampiyonu Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, Dünya Kupası finalinde Angola’yı 4-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Ay-yıldızlılar ilk kez dünya şampiyonluğunu elde etti. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul'da düzenlenen 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası'nda rakibi Angola’yı finalde yenerek şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı.
9.10.2022 Futbol
Altınordu ilk peşinde
Altınordu ilk peşinde Spor Toto 1'inci Lig'de sezonun ilk iki maçında Gençlerbirliği'yle deplasmanda 3-3 berabere kalıp, evinde Sakaryaspor'a 2-0 yenilen Altınordu, yarın Boluspor'a 3 puanla tanışma hedefiyle konuk olacak.
26.08.2022 TFF 1.Lig
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz 17 Ağustos 1999 büyük Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te, deprem şehitlerini anma etkinliğe katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bütün hazırlıklarımızı İstanbul'da yaşanabilecek, 7.5'lik deprem üzerinden yapıyoruz. Zamanını bilmiyoruz ama tedbir almak bizim en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.
17.08.2022 Gündem
Kredilerle ilgili flaş açıklama! Alt ve orta gelirliye müjde gibi haber
Kredilerle ilgili flaş açıklama! Alt ve orta gelirliye müjde gibi haber Kredilerle ilgili son dakika açıklaması. BDDK'nın kredilerle ilgili kararı sonrası önemli değişlikler gerçekleşti. Kredi çekip ev almak isteyen vatandaşlı ilgilendiren açıklama geldi. Konut satışları açısından 2022 yılı hareketli geçiyor. Bu yılın ilk beş ayında konut satışları 2021’in ayını dönemine göre yüzde 37.7 oranında artarak 575 bin 889 olarak gerçekleşti Yıl sonunda satış adetlerinin geçen yılın üstüne çıkarak 1.5 milyon adete ulaşması bekleniyor. Sektörde satış hareketliliği sürerken, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından konut kredilerine yönelik kısıtlama devreye alındı. Yeni uygulama kapsamında fiyatı 10 milyon TL'nin üstünde olan konutlara kredi verilmezken, fiyatı 5 ila 10 milyon TL olan A enerji sınıfı yeni konutlarda 3.5 milyon lira, ikinci el konutlara ise 2.5 milyon TL kredi imkanı sağlanacağı belirtildi. Düzenlemede fiyatı 2 milyon TL’nin altında kalan yeni konutlara verilen destek ise artırıldı. Birinci el konutlarda verilen kredi desteğinin yüzde 90’a çıkarılmasıyla sektörde ikinci yarıdan itibaren üretimin alt ve orta gelire yönelik projelere kayabileceği ifade ediliyor.
30.06.2022 Ekonomi
Konut kredisiyle ilgili son dakika kararı! Fiyatlara yansıyor, resmen değişti! İşte yeni oranlar...
Konut kredisiyle ilgili son dakika kararı! Fiyatlara yansıyor, resmen değişti! İşte yeni oranlar... Ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Konut kredileriyle ilgili yeni kararlar alındı. Kredilerde flaş değişiklik. Konut Kredisi çekecek olanlara yönelik yenilikler ortaya çıktı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, konut kredilerinde enerji verimliliğini ön plana çıkardı. Buna göre sıfır konutlarda (1. El olarak da geçiyor) enerji sınıfı A olan bir evin değeri 2 milyon ve altındaysa yüzde 90’ına kadar Kredi çıkıyor. Başka bir deyişle evin fiyatı 2 milyon liraysa 1.8 milyon liraya kadar kredi çıkıyor. Öte yandan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), finansal istikrarın güçlendirilmesine ve kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik olarak koordineli makro ihtiyati adımlar atılmasına karar verdi. Bu adımlar kapsamında TL cinsinden ticari kredi kullanımı ile ilgili yeni koşullar belirlendi. İşte kredilerle ilgili son dakika tüm detaylar...
25.06.2022 Ekonomi
Krediler ile ilgili son dakika kararları! Resmen değişti, artık...
Krediler ile ilgili son dakika kararları! Resmen değişti, artık... Kredilerle ilgili son dakika gelişmesi. Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kredilerle ilgili flaş değişlik. Konut Kredisi çekecek olanlara yönelik yenilikler ortaya çıktı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, konut kredilerinde enerji verimliliğini ön plana çıkardı. Buna göre sıfır konutlarda (1. El olarak da geçiyor) enerji sınıfı A olan bir evin değeri 2 milyon ve altındaysa yüzde 90’ına kadar Kredi çıkıyor. Başka bir deyişle evin fiyatı 2 milyon liraysa 1.8 milyon liraya kadar kredi çıkıyor. Öte yandan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), finansal istikrarın güçlendirilmesine ve kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik olarak koordineli makro ihtiyati adımlar atılmasına karar verdi. Bu adımlar kapsamında TL cinsinden ticari kredi kullanımı ile ilgili yeni koşullar belirlendi. İşte kredilerle ilgili son dakika tüm detaylar...
25.06.2022 Ekonomi
Ev alacak ve ev kredisi çekecekleri ilgilendiren gelişme! Şartlar değişti, yüzde 90...
Ev alacak ve ev kredisi çekecekleri ilgilendiren gelişme! Şartlar değişti, yüzde 90... Ev sahibi almayı düşünen milyonları ilgilendiren gelişme! Ev kredisi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yeni yönetmelik ortaya çıktı, tamamen değişti. Şartlar belli oldu, limitler de güncellendi. Yeni dönem başladı, artık bazı konutlarda yüzde 90’a kadar kredi imkanı sağlanıyor. BDDK konut kredilerine yönelik düzenlemeye gitti. Buna göre kredilerde binaların enerji verimliliği de etkili olacak. Peki 2 milyonluk ev A sınıfıysa ne kadar kredi çıkacak? Aylık taksiti ne olacak? İşte BDDK’nın konut kredisi ile ilgili yeni kriterleri...
24.06.2022 Ekonomi
Ev ve araba alacaklara güzel haber! Balon sönecek, fiyatlar düşecek, tarih verildi
Ev ve araba alacaklara güzel haber! Balon sönecek, fiyatlar düşecek, tarih verildi Ev ve araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar düşecek. Tarih belli oldu.Uzun süredir hem satılık ev fiyatları hem de kiralık ev fiyatları yükseliş trendindeydi. Arzın talebi karşılamaması nedeniyle fiyatlar adeta katlandı. Aynı şekilde sıfır arabada da pandemi, çip krizi ve Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşanan tedarik sorunu fiyatların yükselmesine yol açtı. İkinci el araç fiyatları da sıfır araba fiyatlarına paralel şekilde yükseldi. Ancak hem ev hem de araba fiyatları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Ev ve araba alamak isteyenlerin acele etmemesi bayram sonrasını beklemesi tavsiye edildi.
22.06.2022 Ekonomi
Bakan Soylu: Doğal afet riskimiz yükseldi
Bakan Soylu: Doğal afet riskimiz yükseldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Küresel bir araştırmaya göre, Türkiye'nin doğal afetlere maruz kalma riski ölçüldü. Bu risk Türkiye için 11, 81'den 12,57 ye yükseldi. Bizim doğal afetlerle karşı karşıya kalma riskimiz ülke olarak yükselmiştir" dedi.
2.06.2022 Siyaset
Kiralık ve satılık evler için dikkat çeken açıklama! Konut fiyatları düşebilir, 3 ay...
Kiralık ve satılık evler için dikkat çeken açıklama! Konut fiyatları düşebilir, 3 ay... Satılık ve kiralık konutlar ile ilgili açıklama geldi. Son 3 aydır resmen durdu. Konut piyasası ile ilgili son dönemde birçok yeni gelişmeler yaşanıyor. Artan konut ve kira fiyatları sebebiyle yapılacak düzenlemeler dört gözle bekleniyor. Ev sahibi ve kiracıyı mağdur etmeyecek yeni bir çalışmanın yapıldığını belirten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un bu açıklaması vatandaşın gözünü Kabine'ye çevirdi. Öte yandan konut piyasası ile ilgili fiyatların düşüp düşmeyeceği ile ilgili de değerlendirmeler geliyor. Konut alarak Türk vatandaşlığına geçişte 250 bin dolar olan tutarın 400 bin dolara yükseltilmesi sonucu satılık ev fiyatlarının tepetaklak olabileceği belirtilirken; özellikle son 3 aydır ise konutta alım satımların durduğu ve konut fiyatların düşebileceği açıklaması yapıldı. İşte satılık ve kiralık konut piyasası ile ilgili son açıklamalar ve yaşanan gelişmeler...
27.05.2022 Ekonomi
Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması! BDDK Başkanı Akben duyurdu...
Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması! BDDK Başkanı Akben duyurdu... Kripto paralarla ilgili flaş gelişme! Yasal düzenleme yapılacak. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, kripto para konusunda, dünyada çoğu ülkede yasal düzenleme olmadığını belirtti. Akben, kafalardaki karışıklığın giderilmesi için Türkiye'de yasal düzenlemeler yapılmaya çalışıldığını açıkladı.
26.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dereli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dereli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.