Dereköy

Dereköy

Son dakika Dereköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dereköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dereköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dereköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dereköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 293 dereköy haberi bulunmuştur. Tüm dereköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak?
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak? Çates Elektrik halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Çates Elektrik Üretimin halka arzı onaylanınca yatırımcılar Çates Elektrik Halka arz sürecine dair detayları sorgulamaya başladı. Çates halka arzın toplam büyüklüğü 1.8 milyar TL olacak. Çates Elektrik, halka arz yoluyla 140.405.000 TL olan mevcut sermayesini 24.795.000 TL artırarak 165.200.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz aşamasında ayrıca şirketin mevcut ortağı Parla Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ait 8.255.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da satılacak. Böylece Çates Elektrik halka arzında toplamda 33.050.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşecek.
30.11.2023 Finans
Tarlada vücuduna yapışan keneyi cımbızla çıkartan Hilal hayatını kaybetti
Tarlada vücuduna yapışan keneyi cımbızla çıkartan Hilal hayatını kaybetti Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde tarlada çalıştığı sırada vücuduna yapışan keneyi cımbızla çıkartan Hilal T. (22), Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı nedeni ile yaşamını yitirdi.
5.08.2023 Yaşam
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı Samsun Valisi Zülkif Dağlı, rüzgarlı hava ile rip akıntısına dikkati çekip, kentteki 7 bölgede denize girilmesinin yasaklandığını duyurdu.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için gümrük kapılarında oy kullanma başladı
Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için gümrük kapılarında oy kullanma başladı Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 28 mayıs pazar günü yapılacak 2. tur oylaması için yurt dışına kayıtlı seçmenler gümrük kapılarında oy kullanma işlemi başladı.
20.05.2023 Gündem
Kapıkule Sınır Kapısı'nda oy kullandılar
Kapıkule Sınır Kapısı'nda oy kullandılar Edirne'den Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı'nda 27 Nisan'da başlayan oy verme işlemleri, bugün de sürüyor.
14.05.2023 Gündem
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
Manisa'da orman yangını; 5 dönüm alan zarar gördü
Manisa'da orman yangını; 5 dönüm alan zarar gördü Manisa'nın Soma ilçesinde çıkan orman yangınında 5 dönüm alan zarar gördü.
23.08.2022 Yaşam
Bodrum'da makilik yangını! 1 saatte kontrol altına alındı
Bodrum'da makilik yangını! 1 saatte kontrol altına alındı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, tarım arazisi ve makilikte çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle 1 saatte kontrol altına alındı. Yaklaşık 1 hektar alanın zarar gördüğü yangın bölgesinde, soğutma çalışmaları sürüyor.
8.07.2022 Yaşam
O karayolu ulaşıma kapatıldı! Dev kaya parçaları...
O karayolu ulaşıma kapatıldı! Dev kaya parçaları... Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde meydana gelen heyelanda, yamaçtan kopan dev kaya parçaları nedeniyle karayolu ulaşıma kapandı.
24.06.2022 Gündem
Bodrum, Seydikemer ve Fethiye'de orman yangını!
Bodrum, Seydikemer ve Fethiye'de orman yangını! Muğla'dan peş peşe yangın haberleri geliyor. Bodrum'da, tarım arazilerinin olduğu ormanda ve otlukta belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipler alevlere müdahale etti, yangın kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına katılan bir vatandaş dumandan etkilendi. Seydikemer'de de henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı. Havadan helikopterle müdahale edilen yangın söndürüldü. Fethiye Karagözler Mahallesi'nde, yıldırım isabet etmesi sonucu çıktığı belirlenen orman yangını ise, 40 dakika süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı.
6.06.2022 Gündem
Ormanda bu halde buldular! Hemen jandarmayı arayıp...
Ormanda bu halde buldular! Hemen jandarmayı arayıp... Manisa'nın Ahmetli ilçesinde ormanlık alanda patlamamış el bombası bulundu.
8.05.2022 Yaşam
Bodrum'da orman yangını!
Bodrum'da orman yangını! Muğla'nın Bodrum ilçesinde ormanlık ve makilik yangını çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.
17.04.2022 Gündem
Dereköy Sınır Kapısı'nda HGS etiketi satışı başladı
Dereköy Sınır Kapısı'nda HGS etiketi satışı başladı Kırklareli’nin Dereköy Sınır Kapısı'ndan ülkeye giriş yapan yabancı plakalı araçların otoyolu kullanırken mağduriyet yaşamaması için HGS etiketi sınır kapısında satılmaya başladı.
24.03.2022 Ekonomi
Bakan Koca: 209 Kırım Tatar Türkü'ne acil sağlık hizmeti verildi
Bakan Koca: 209 Kırım Tatar Türkü'ne acil sağlık hizmeti verildi Ukrayna'dan tahliye edilen Türklere yurda girdiklerinde sağlık hizmeti veriliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 209 Kırım Tatar Türkü'ne acil sağlık hizmeti verildiğini söyledi.
4.03.2022 Gündem
Ukrayna’dan yola çıkan ilk kafile Türkiye'ye ulaştı! ‘Yolda tanklar yanıyordu'
Ukrayna’dan yola çıkan ilk kafile Türkiye'ye ulaştı! ‘Yolda tanklar yanıyordu' Rusya’nın askeri harekat düzenlediği Ukrayna’da mahsur kalan Türklerin, kara yolu ile Türkiye’ye getirilmelerine dün akşam başlandı. Ukrayna'da yaşayanlar, Dışişleri Bakanlığı'nın organizasyonu ve kendi imkanlarıyla Türkiye'ye ulaşmaya başladı. Kiev'den gelen iş insanı Bünyamin Görünüş, "Herkes çıkış için sınıra yönelmiş. Yolda tanklar yanıyordu. Türkiye'ye 22 saatte geldik" dedi. Öte yandan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ukrayna'dan tahliye olan Türk vatandaşlarına sınır kapılarında uygulanacak güncel prosedürleri paylaştı.
26.02.2022 Gündem
Yollar kapalı mı, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? TEM otoyolu, Kuzey Marmara otoyolu açık mı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi…
Yollar kapalı mı, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? TEM otoyolu, Kuzey Marmara otoyolu açık mı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi… Türkiye’de etkili olan kar, hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç yollarda mahsur kaldı, İstanbul'a girişler yasaklandı, otobüslerin çıkış kısıtlaması uzatıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat 13.00’e kadar özel araçların trafiğe çıkışının yasaklandığını duyurdu. İstanbul Havalimanı'nda da iniş ve kalkışların iptal saati 13.00'e kadar uzatıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından yollar kapalı mı, açık mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, bugün hangi yollar kapalı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi…
25.01.2022 Gündem
Bodrum'da yağmurun bilançosu: 131 ev ve iş yerini su bastı
Bodrum'da yağmurun bilançosu: 131 ev ve iş yerini su bastı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 gündür etkili olan kuvvetli yağmur nedeniyle 131 ev ve iş yerini su bastı. Kent merkezinde metrekareye 150, Turgutreis ve Yalıkavak bölgesine 160 kilogram yağış düşerken, belediye ekiplerinin bölgede temizlik ve su tahliye çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.
12.01.2022 Gündem
Yasaklar başladı! Giriş-çıkışlar kısıtlandı!
Yasaklar başladı! Giriş-çıkışlar kısıtlandı! Karantina başladı. Giriş çıkışlar yasaklandı. 33 mahalleyi kapsıyor. Aydın'ın Germencik ilçesinde hayvanlarda görülen şap hastalığı nedeniyle 33 mahalleye geçici olarak hayvan giriş çıkışı kısıtlandı.
22.10.2021 Yaşam
Muğla'da orman yangını!
Muğla'da orman yangını! Muğla'nın Dalaman ilçesinde gece başlayan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan yoğun müdahalesiyle kısmen kontrol altına alındı. Bölgede çalışmalar sürdürülüyor.
6.10.2021 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Felaket tellallarının bütün beklentileri boşa çıkacaktır
TBMM Başkanı Şentop: Felaket tellallarının bütün beklentileri boşa çıkacaktır TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye'nin koronavirüs salgınında yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen büyümeye devam ettiğini, dimdik ayakta durmayı başardığını belirterek, "Bazıları ekonomimizin temellerinin sağlam olmasından çok memnun değiller. Bugüne kadar bunların hepsini sükutu hayale uğrattık, bundan sonra da uğratmaya devam edeceğiz. Aziz milletimizin çalışkanlığı, sanayimizin dinamizmi sayesinde felaket tellallarının bütün beklentileri boşa çıkacaktır" dedi.
3.09.2021 Gündem
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen gelen telefonla şoke oldu!
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen gelen telefonla şoke oldu! İki aydır Bodrum'da eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile tatilde olan Burak Özçivit, İstanbul'a döndü. Özçivit ailesi uçaktan iner inmaz gelen telefonla şoke oldu. Gümüşlük yangını Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin evine kadar geldi.
11.08.2021 Magazin
Tarihi kiliseler kayıp eserlerine kavuşturulacak
Tarihi kiliseler kayıp eserlerine kavuşturulacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2007'de Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde bulunan tarihi kiliselerden çalınan 12 eseri yarın Fener Rum Patriği Bartholomeos'a teslim edecek.
9.08.2021 Kültür Sanat
Denizde boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi hastaneye kaldırıldı
Denizde boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi hastaneye kaldırıldı Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi, hastanede tedavi altına alındı.
6.08.2021 Gündem
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas...
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas... Orman yangınlarıyla mücadele tüm Türkiye'de devam ediyor. Yangınların devam ettiği bölgelerde havadan ve karadan söndürme işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Bakan Pakdemirli, Hatay Dörtyol, Isparta Eğirdir, Karabük ve Adana Feke yangınlarının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şu ana kadar çıkan 189 yangından 174'ünün kontrol altına alındığını açıkladı. Altun'un paylaştığı görselde, saat 12.00 itibari ile 6 ilde 15 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.
5.08.2021 Gündem
Yangın devam eden yerler neresi? Yangın çıkan iller kontrol altına alındı mı, şu an aktif kaç yangın var? İşte il il orman yangınlarında son durum…
Yangın devam eden yerler neresi? Yangın çıkan iller kontrol altına alındı mı, şu an aktif kaç yangın var? İşte il il orman yangınlarında son durum… Orman yangınlarıyla mücadele devam ediliyor. Yangınlarda 8. gün sürerken yanan iller ve yangının kontrol altına alındığı iller sorgulanıyor. 32 ilde 160 yangın kontrol altına alındı. 5 ilimizdeki 14 farklı noktada ise yangınlara müdahale sürüyor. Peki, yangın devam eden yerler, iller neresi? Hangi illerdeki yangınlar kontrol alına alındı, hangi illerde aktif yangın var? İşte il il yangın hakkındaki haberleri…
4.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dereköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dereköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.