Derek Chauvin

Derek Chauvin

Son dakika Derek Chauvin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Derek Chauvin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Derek Chauvin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derek Chauvin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derek chauvin gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 derek chauvin haberi bulunmuştur. Tüm derek chauvin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Floyd cinayetine karışan tüm polislere hapis cezası verildi
Floyd cinayetine karışan tüm polislere hapis cezası verildi ABD'de, siyahi George Floyd'un ölümü ile ilgili davada yargılanan eski polis memuru J. Alexander Kueng 3 yıl, eski polis memuru Tou Thao ise 3,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kueng ve Thao hakkındaki cezaların açıklanması ile Floyd cinayetine karışan 4 polis memuru da hapis cezasına çarptırılmış oldu.
27.07.2022 Dünya
George Floyd’u öldüren eski polis hakkında flaş gelişme
George Floyd’u öldüren eski polis hakkında flaş gelişme ABD'de, siyahi George Floyd'un ölümüne neden olan eski polis memuru Derek Chauvin, federal mahkemeye sunduğu savunma anlaşması kabul edildi. Chauvin’in eyalet mahkemesinin verdiği 22,5 yıllık hapis cezasına ek olarak federal mahkeme tarafından 20 ila 25 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması bekleniyor.
4.05.2022 Dünya
George Floyd'u öldüren polisin cezası belli oldu!
George Floyd'u öldüren polisin cezası belli oldu! ABD’de mahkeme, siyahi George Floyd’u öldüren eski polis memuru Derek Chauvin’e 22.5 yıl hapis cezası verdi.
25.06.2021 Dünya
ABD'de George Floyd cinayetini görüntüleyen Frazier'a  Pulitzer ödülü
ABD'de George Floyd cinayetini görüntüleyen Frazier'a Pulitzer ödülü ABD'nin Minnesota eyaletinde George Floyd'un polis tarafından gözaltına alınırken öldürüldüğünü cep telefonunun kamerasıyla görüntüleyen Darnella Fraizer, Pulitzer ödülüne layık görüldü.
11.06.2021 Dünya
George Floyd cinayetinde karara varıldı!
George Floyd cinayetinde karara varıldı! Dünyayı ayağa kaldıran George Floyd cinayetinde jüri üyeleri karara vardı. Kısa süre içinde kararın okunması bekleniyor.
20.04.2021 Dünya
ABD'yi karıştıran George Floyd davasında mahkemeden flaş karar!
ABD'yi karıştıran George Floyd davasında mahkemeden flaş karar! ABD'de siyahi George Floyd'u gözaltına alırken diziyle boynuna bastırarak ölümüne neden olan polis memuru Derek Chauvin hakkındaki 3. dereceden cinayet suçlaması düşürüldü.
22.10.2020 Dünya
George Floyd olayında son dakika gelişmesi! Serbest bırakıldı
George Floyd olayında son dakika gelişmesi! Serbest bırakıldı ABD'de George Floyd'u gözaltına alırken diziyle boğazına bastıran ve Floyd'un nefessiz kalarak hayatını kaybetmesine neden olan polis memuru Derek Chauvin'in kefaretle serbest bırakıldığı duyuruldu.
7.10.2020 Dünya
Trump kararını verdi! Terör örgütü olarak tanıyacak
Trump kararını verdi! Terör örgütü olarak tanıyacak ABD Başkanı Donald Trump'ın siyahi topluma yönelik açıklayacağı yeni planı kapsamında, beyazların üstünlüğünü savunan ırkçı grup Ku Klux Klan ve ülkedeki sokak eylemlerinde yaşanan şiddetin sorumlusu olarak görülen Antifa'yı "terör örgütü" olarak tanıyacağı belirtildi.
25.09.2020 Dünya
George Floyd'un davasında 3. polis memuru da kefaletle serbest
George Floyd'un davasında 3. polis memuru da kefaletle serbest ABD'de, siyahi George Floyd'un ölümüyle ilgili davada tutuklanan 3. polis memuru Thomas Lane (37) de kefaletle serbest bırakıldı.
6.07.2020 Dünya
George Floyd'un kızı Gianna'ya Disney'den hisse
George Floyd'un kızı Gianna'ya Disney'den hisse ABD’nin Minnesota eyaletinde polis memuru Derek Chauvin tarafından öldürülen siyahi George Floyd’un kızına, Amerikalı şarkıcı Barbra Streisand tarafından Disney’den hisse hediye edildiği bildirildi.
15.06.2020 Dünya
George Floyd cinayetiyle ilgili yeni gelişme: Katil polise 1 milyon dolar!
George Floyd cinayetiyle ilgili yeni gelişme: Katil polise 1 milyon dolar! ABD’nin Minneapolis kentinde siyahi Amerikalı George Floyd'u gözaltına alırken boynuna dizini basarak ölümüne sebep olmakla suçlanan eski polis memuru Derek Chauvin'in (44) suçlu bulunduğu halde yaklaşık 1 milyon dolardan fazla emekli ikramiyesi alabileceği açıklandı.
12.06.2020 Dünya
Beyaz Saray Sözcüsü McEnany: Trump imzalayabilir
Beyaz Saray Sözcüsü McEnany: Trump imzalayabilir Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, ABD Başkanı Donald Trump'ın polis teşkilatı reformu için kararname imzalayabileceğini açıkladı.
10.06.2020 Dünya
Floyd'u öldüren zanlı polisin ilk davası görüldü!
Floyd'u öldüren zanlı polisin ilk davası görüldü! ABD'de George Floyd'un boğazına dizini koyarak ölümüne neden olan polis memuru Derek Chauvin'in yargılanmasına başlandı. Video konferans yöntemi ile hakim karşısına çıkan eski polis için mahkeme, şartlı salıverilmesi durumunda bir milyon, şartsız salıverilmesi durumunda ise bir milyon 250 bin dolar kefalet ücreti belirledi.
8.06.2020 Dünya
George Floyd'un ölümüne sebep olan polis için flaş karar
George Floyd'un ölümüne sebep olan polis için flaş karar ABD’nin Minnesota eyaletinin Minneapolis kentinde siyahi Amerikalı George Floyd'u gözaltına alırken boynuna dizini basarak ölümüne sebep olan polis memuru Derek Chauvin'e yönelik suçlamanın derecesinin artırılacağı ve Chauvin'in üçüncü derece yerine ikinci derece cinayetten yargılanacağı bildirildi.
3.06.2020 Dünya
Siyahi Floyd'un ölümüne neden olmakla suçlanan polisin eşinden boşanma  davası
Siyahi Floyd'un ölümüne neden olmakla suçlanan polisin eşinden boşanma davası ABD'nin Minneapolis kentinde, siyahi Amerikalı George Floyd'un ölümüne neden olduğu suçlamasıyla dün tutuklanan polis memuru Derek Chauvin'in eşi, boşanmak istediğini avukatı aracılığıyla duyurdu.
30.05.2020 Dünya
Siyahi George Floyd'un ölümüne neden olan polis tutuklandı
Siyahi George Floyd'un ölümüne neden olan polis tutuklandı ABD’nin Minnesota eyaletinde George Floyd adlı siyahiyi gözaltına alırken boynuna dizini basıp ölümüne neden olan polis memuru Derek Chauvin’in tutuklandığı bildirildi.
29.05.2020 Dünya
Floyd'un ensesine bastıran polis hakkında 20'ye yakın şikayette bulunulmuş
Floyd'un ensesine bastıran polis hakkında 20'ye yakın şikayette bulunulmuş ABD'nin Minneapolis kentinde siyahi George Floyd'un ensesine diziyle bastıran polis memurunun, 19 yıllık kariyeri boyunca 2 kişiye ateş açtığı ve hakkında 20'ye yakın şikayette bulunulduğu bildirildi.
29.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Derek Chauvin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derek chauvin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.