Deniz Baysal

Deniz Baysal

Son dakika deniz baysal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz baysal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz baysal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Baysal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz baysal gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 deniz baysal haberi bulunmuştur. Tüm deniz baysal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasemin ve Fidan'ın hikayesi başlıyor! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler?
Yasemin ve Fidan'ın hikayesi başlıyor! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan'ın (Devrim Özkan) hikayesi bu akşam Show Tv'de başlıyor. Ne Gemiler Yaktım adlı tv dizisi annelikten başka ortak noktaları olmayan iki karakterin mücadelesini seyirciyle paylaşacak. Uzun süredir tanıtımları dönen dizi 4 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Altan Dönmez'in yönetmenliğini yaptığı Ne Gemiler Yaktım uyarlama bir dizi olmayacak. Ay Yapım imzalı Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları arasında kimler var? Detaylar haberimizde.
4.12.2023 Televizyon
Günü açıklandı, Ne Gemiler Yaktım yayın tarihi belli oldu! Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?
Günü açıklandı, Ne Gemiler Yaktım yayın tarihi belli oldu! Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam yayınlanan yeni tanımtımla yayın tarihini duyurdu. Başrollerinde Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ın yer aldığı Ne Gemiler Yaktım Show TV'de ekrana gelecek. Altan Dönmez'in yönetmenliğini yaptığı Ay Yapım imzalı dizi fragmanlarıyla dikkat çekti. Peki Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? İşte Ne Gemiler Yaktım yayın günü ve detaylar...
24.11.2023 Televizyon
Teşkilat bu akşam var mı? 15 Ekim Teşkilat yeni sezon başlıyor mu? TRT 1 yayın akışı
Teşkilat bu akşam var mı? 15 Ekim Teşkilat yeni sezon başlıyor mu? TRT 1 yayın akışı Teşkilat 4. sezon ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal'ın yer aldığı dizi yeni sezon hazırlıkları tamamladı. Burak Arlıer'in yönetmenliğini yaptığı Teşkilat 15 Ekim 2023 Pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek mi merak ediliyor. Uzun süredir tanıtımları dönen dizi TRT 1 yayın akışında yer aldı mı? Teşkilat bu akşan var mı? İşte detaylar...
15.10.2023 Televizyon
Teşkilat dizisi sezon finaliye gerçek ortaya çıktı! Deniz Baysal gelecek yılın planını ele verdi
Teşkilat dizisi sezon finaliye gerçek ortaya çıktı! Deniz Baysal gelecek yılın planını ele verdi Teşkilat dizisi sezon finali yaptı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtçu'nun oynadığı dizinin gelecek yıl oyuncu kadrosu da şekilleniyor. Zehra karakterini oynayan Deniz Baysal, Teşkilat'ın yeni sezon kadrosunda yer alıp almayacağı belli oldu.
25.06.2023 Televizyon
Teşkilat bugün yok mu? 28 Mayıs Teşkilat yeni bölüm var mı? TRT 1 yayın akışı
Teşkilat bugün yok mu? 28 Mayıs Teşkilat yeni bölüm var mı? TRT 1 yayın akışı Teşkilat bugün yok mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 28 Mayıs Teşkilat yeni bölüm var mı araştırması yapan izleyici bir yandan da TRT 1 yayın akışını araştırmaya devam ediyor. Murat Yıldırım ve Deniz Baysal Yurtçu'nun başrollerini paylaştığı Teşkilat yeni bölüm ne zaman?
28.05.2023 Televizyon
Teşkilat bugün var mı? 7 Mayıs Teşkilat neden yok? Teşkilat yeni bölüm ne zaman?
Teşkilat bugün var mı? 7 Mayıs Teşkilat neden yok? Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat bugün var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Muray Yıldırım, Deniz Baysal Yurtçu'nun yer aldığı dizinin yeni bölümü bu akşam bekleniyordu. İzleyici televizyonlarını açtığında diziyi ekranda görmeyince TRT 1 yayın akışını araştırmaya başladı. Peki 7 Mayıs Teşkilat neden yok?
7.05.2023 Televizyon
Teşkilat 75. bölüm fragmanı: Ömer nihayet babasıyla tanıştı! Hasan Atmaca ölüm yolunda...
Teşkilat 75. bölüm fragmanı: Ömer nihayet babasıyla tanıştı! Hasan Atmaca ölüm yolunda... Teşkilat 75 bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal, Gürkan Uygun'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer nihayet babasıyla tanıştı. Mr. Hartley'in elinde rehin olan Hasan Atmacak, bir bomba düzeneğinin ortasında oğlu Ömer ile karşılaştı.
4.05.2023 Televizyon
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor İstanbul Nişantaşı Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali haftaya başlıyor. Festivalde 4 farklı kategoride toplam 40 film yarışacak.
17.04.2023 Kültür Sanat
Teşkilat 70. bölüm fragmanı: Sarayımın prensesi olur musun?
Teşkilat 70. bölüm fragmanı: Sarayımın prensesi olur musun? Teşkilat 70. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım ve Deniz Baysal Yurtçu'nun rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer Zehra'ya evlenme teklifi ediyor. Zehra'nın karşısında diz çöken Ömer, "Sarayımın prensesi olur musun? dedi.
28.03.2023 Televizyon
Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?
Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Teşkilat Hasan Atmaca öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. 26 Mart Pazar akşamı 69'uncu bölümüyle TRT 1'de ekrana gelen Teşkilat dizisinde Efkar Baba (Hasan Atmaca) karakterini oynayan Gürkan Uygun'un diziden ayrılıp ayrılmadığı merak edildi. Dizinin son bölümünde Korkut'un, "Hasan Atmaca öldü, onu siz öldürdünüz. Ama mesele bitmedi, geride bir tanesini bile bırakmayacağım" sözü sonrası izleyici araştırmalara başadı. Peki Gürkan Uygun Teşkilat'tan ayrıldı mı?
27.03.2023 Televizyon
Teşkilat var mı bu akşam? 19 Şubat 2023 Teşkilat yeni bölüm (65.bölüm) yayınlanacak mı?
Teşkilat var mı bu akşam? 19 Şubat 2023 Teşkilat yeni bölüm (65.bölüm) yayınlanacak mı? Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat var mı bu akşam sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş depremi sonrası dizi ve yarışma programlarının yayınlarına ara verilmişti. 19 Şubat 2023 TRT 1 yayın akışına bakan izleyiciler Teşkilat yeni bölümün yerine başka bir program görünce araştırmalara başladı. Deniz Baysal Yurtçu, Murat Yıldırım ve Gürkan Uygun'un başrolünü paylaştığı Teşkilat 19 Şubat yeni bölüm var mı? İşte TRT 1 yayın akışı ve detaylar...
19.02.2023 Televizyon
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Teşkilat dizisinde krizi kapıda! Başrolün vedası an meselesi…
Teşkilat dizisinde krizi kapıda! Başrolün vedası an meselesi… TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat 61. Bölümüyle birlikte alınan karar herkesi şaşkına çevirdi. İşte Teşkilat kadrosunda yapılan son hamle…
16.01.2023 Televizyon
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Deniz Baysal: Evliliğe fazla sorumluluk yüklersen aşk ölür!
Deniz Baysal: Evliliğe fazla sorumluluk yüklersen aşk ölür! Oyuncu Deniz Baysal, 2019 yılında dünyaevine girdiği Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. 'Zehra' karakterini canlandırdığı ‘Teşkilat’ dizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu, "Evlilik aşkı öldürür mü?" sorusunu yanıtladı.
10.09.2022 Magazin
Aziz dizisi apar topar final yapmıştı! Murat Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu
Aziz dizisi apar topar final yapmıştı! Murat Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu Aziz dizisinin apar topar yayından kaldırılması dizinin izleyicilerini şaşırtmıştı. Sezon ortası yeni dizi anlaşması yapamayan oyuncular için bu durum sorun oldu. Ancak Murat Yıldırım'ın şansı yaver gitti ve hemen bir teklif aldı. Murat Yıldırım, üçüncü sezonuyla ekrana gelecek TRT 1 dizisi ‘Teşkilat’ kadrosuna dahil oldu.
4.09.2022 Magazin
Murat Yıldırım, ‘Teşkilat’ dizisi kadrosunda
Murat Yıldırım, ‘Teşkilat’ dizisi kadrosunda Ekran yolculuğu sona eren 'Aziz'in ardından yeni sinema filminin çekimlerini tamamlayan oyuncu Murat Yıldırım, üçüncü sezonuyla ekrana gelecek TRT 1 dizisi ‘Teşkilat’ kadrosuna dahil oldu.
3.09.2022 Magazin
Barış Yurtçu konser öncesi açıklama yaptı: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz!
Barış Yurtçu konser öncesi açıklama yaptı: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz! Aydın Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür-Sanat ve Taze İncir Festivali'nde Bedia Akartürk, Bilal Sonses ve Kolpa grubu konser verdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve iki gün süren festivalde sahneye çıkan Kolpa, hareketli ve duygusal şarkılarıyla katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Ünlü müzisyen Barış Yurtçu, konser öncesi açıklamalarda bulundu.
9.08.2022 Magazin
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek?
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? Ekranların sevilen dizisi Teşkilat ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un ayrılmasının ardından yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Dizinin kadrosuna Survivor'dan bir ismin katılacağı iddia edildi. Peki, Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? İşte detaylar…
3.08.2022 Televizyon
Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal bol bol tatil yapacak!
Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal bol bol tatil yapacak! TRT 1'in sevilen dizisi 'Teşkilat'ın başrol oyuncularından Deniz Baysal, önceki akşam İstanbul gecelerindeydi. Kuruçeşme'de bir mekanda Boğaz'a karşı yemek yiyen Baysal, daha sonra eğlendi.
15.06.2022 Magazin
Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı!
Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı! Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi, aksiyon yüklü dizisi Teşkilat’ın bayram sonrasında yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Dizilerin pek çoğu setlere bayram arası vermişti. Bu akşam yayınlanması beklenen Teşkilat dizisinin yeni bölümle mi yoksa tekrarıyla mı yayınlanacağı araştırılıyor. Peki, Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı!
8.05.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha!
Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha! TRT’nin Tims&B imzalı rekortmen dizisi "Teşkilat", 48. bölümünün ekrana geleceği 29 Mayıs günü sezon finali yapacak.
5.05.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor... Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Ezgi Eyüboğlu ve Nihat Altınkaya'nın başrollerini paylaştığı Teşkilat dizisine usta oyuncu veda ediyor.
21.03.2022 Magazin
Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı!
Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı! Kadrosunda Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Ezgi Eyüboğlu ve Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisi, her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Ezgi Şenler, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozuyla dikkat çekti.
31.12.2021 Magazin
O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var?
O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var? O Ses Türkiye Yılbaşı konukları kimler? O Ses Türkiye Yılbaşına kimlerin geleceği merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlan O Ses Türkiye’de her sene yılbaşında özel konular sahne alıyor. Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un yaptığı O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına hangi ünlü isimlerin geleceği sorgulanıyor. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konuları kimler olacak? O Ses Türkiye yılbaşında kimler gelecek? İşte O Ses Türkiye yılbaşı konukları...
27.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Baysal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz baysal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.