Deniz Bayramoğlu

Deniz Bayramoğlu

Son dakika deniz bayramoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz bayramoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz bayramoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Bayramoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz bayramoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 deniz bayramoğlu haberi bulunmuştur. Tüm deniz bayramoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçimin nabzı Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında atacak
Seçimin nabzı Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında atacak Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçim sonuçlarını Ahmet Hakan ile Hande Fırat, sıcağı sıcağına CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınıyla aktaracak.
28.05.2023 Gündem
Seçimin nabzı Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında atacak
Seçimin nabzı Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında atacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri CNN Türk & Kanal D ortak yayınıyla saat 16.00’da ekrana gelecek. CNN Türk ve Kanal D’nin deneyimli habercileri “Seçim 2023” ortak yayınında buluşacak.
14.05.2023 Gündem
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler ortak yayında bir araya geldi. 'Türkiye Tek Yürek Ortak Yayını’ yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla önceki akşam yapıldı. Gecede 115.1 milyar TL toplandı. Başta Kanal D ekran yüzleri Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Arda Türkmen olmak üzere onlarca yıldız telefonların başına geçerek arayanların bağışlarını kaydetti. Sunuculuğunu Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yaptığı 7 saatlik yayında duygu dolu anlar yaşandı… Gecenin sunucuları birlikte poz verdi.
17.02.2023 Magazin
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Ortak yayını kim sunacak? Deprem ortak yayın yapacak kanallar hangileri, ortak yayın ne zaman, saat kaçta?
Ortak yayını kim sunacak? Deprem ortak yayın yapacak kanallar hangileri, ortak yayın ne zaman, saat kaçta?  Ortak yayın sunucusu kimdir, ortak yayın hangi kanallar var? Türkiye depremle birlikte saralarını sararken tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor. İşte Ortak yayına katılacak kanallar ve ortak yayın sunucusu hakkında merak edilenler... 
15.02.2023 Gündem
'Türkiye Tek Yürek' olacak! Haydi Türkiye ekran başına
'Türkiye Tek Yürek' olacak! Haydi Türkiye ekran başına Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan deprem felaketinin ardından tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor.
15.02.2023 Gündem
Deprem ortak yayını hangi kanallarda? Türkiye Tek Yürek kampanyası saat kaçta başlıyor?
Deprem ortak yayını hangi kanallarda? Türkiye Tek Yürek kampanyası saat kaçta başlıyor? Deprem ortak yayını 15 Şubat 2023 Çarşamba günü yapılıyor. Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak amacıyla gerçekleştirilecek Türkiye Tek Yürek kampanyası tüm kanallarda canlı olarak ekrana gelecek. Peki deprem ortak yayını hangi kanallarda olacak?
14.02.2023 Gündem
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor.
15.02.2023 Gündem
Kanal D ödüle doymuyor!
Kanal D ödüle doymuyor! Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrencilerinin oylarıyla belirlenen; her yıl basın, medya, spor, sanat, müzik ve iş dünyasından ünlü isimlerin yer aldığı, “21. Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni” Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi’nde dün gece gerçekleşti. 33 farklı kategoride ödülün sahiplerini bulduğu geceden Kanal D, 2 ödül ile ayrıldı.
13.01.2023 Televizyon
“Kanal D Ana Haber” Deniz Bayramoğlu’nun sunumu ile ekrana geliyor…
“Kanal D Ana Haber” Deniz Bayramoğlu’nun sunumu ile ekrana geliyor… Deneyimli haberci Deniz Bayramoğlu’nun sunumu ile ekrana gelen Kanal D Ana Haber, dünyanın ve Türkiye’nin gündemini, son dakika gelişmelerini ekrana getirmeye devam ediyor.
28.08.2022 Televizyon
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu!
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu! Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de dün akşam gerçekleşen ‘Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’ iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirdi. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla gerçekleşen gecede başarılı yerel yönetimler, markalar ve isimler ödüllerini aldı.
25.02.2022 Televizyon
Demirören Medya'ya 7 ödül
Demirören Medya'ya 7 ödül  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Bağcılar Belediyesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen “Haberin Kahramanları 2” ödül töreninde 2021 yılının başarılı medya kuruluşları, cesur gazetecileri ve habere konu olan kahramanlar ödüllendirildi.
11.01.2022 Televizyon
Haberin Kahramanları Ödül Töreninde Demirören Medya'ya 6 farklı ödül
Haberin Kahramanları Ödül Töreninde Demirören Medya'ya 6 farklı ödül Haberin Kahramanları Ödül Töreni düzenlendi. 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Bağcılar Belediyesi, birçok medya kuruluşu ve fedakâr ve cesur gazeteciyi ödüllendirdi. Düzenlenen törende Demirören Medya da 6 farklı ödülün sahibi oldu.
10.01.2022 Gündem
Altın Ege Ödülleri’nden Demirören Medya’ya ödül yağmuru…
Altın Ege Ödülleri’nden Demirören Medya’ya ödül yağmuru… İzmir'in 'en iyilerini' buluşturan 2'nci Altın Ege Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
15.12.2021 Televizyon
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Birleşmiş Milletler Kadın Birimi kadınlara yönelik şiddete kayıtsız kalmayın çağrısında bulundu
Birleşmiş Milletler Kadın Birimi kadınlara yönelik şiddete kayıtsız kalmayın çağrısında bulundu Birleşmiş Milletler Kadın Birimi 16 Günlük Aktivizm - Kadınlara Yönelik Şiddete Son Kampanyası kapsamında kamuoyunu, şiddete tanık olduklarında harekete geçmeye ve kayıtsız kalmamaya çağırıyor. #KayıtsızKalmayın kampanyası, www.atesbocekleri.info sitesinde yer alan şiddet vakaları ve yönlendirmelerle şiddete tanık olanların nasıl kayıtsız kalmayacakları hakkında bilgilendiriyor. 16 gün boyunca, ziyaretçiler seslerini kaydedip sosyal medya kanallarında paylaşarak kadınlara yönelik şiddete karşı çevrim içi dayanışma hareketine dahil olabilecek.
25.11.2021 Gündem
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba Kanal D, yeni yayın dönemine “Başrol Sensin” sloganıyla start verdi. Kuruçeşme Açıkhava’da yapılan ve çok sayıda konuğun katıldığı muhteşem geceye ünlü isimler şarkılarıyla renk kattı.
13.09.2021 Magazin
CNN TÜRK'e "En İyi Haber Kanalı" ödülü
CNN TÜRK'e "En İyi Haber Kanalı" ödülü Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yılın En İyileri Ödülleri, 11'inci kez sahiplerini buldu. Törende CNN TÜRK "En İyi Haber Kanalı" seçildi.
24.03.2021 Gündem
Deniz Bayramoğlu'nun "Ahu Gözlerini Sevdiğim" performansı...
Deniz Bayramoğlu'nun "Ahu Gözlerini Sevdiğim" performansı... Kanal D Ana Haber sunucusu Deniz Bayramoğlu, Balçiçek'le Sohbete Geldik programına katıldı.
31.01.2021 Televizyon
Doğan Cüceloğlu'ndan anlamlı ve güçlü bir yaşam için tavsiyeler
Doğan Cüceloğlu'ndan anlamlı ve güçlü bir yaşam için tavsiyeler Kanal D Haber sunucusu deneyimli haberci Deniz Bayramoğlu sordu, Doğan Cüceloğlu yanıtladı; bu çalışmayla Cüceloğlu, seksen yılı aşkın ömrünün bir birikimi olarak, herkesin merak ettiği “hayati” sorulara en samimi cevaplarını sunuyor. Kronik Kitap tarafından yayımlanan Var mısın?, ilk baskısı 100 bin adetle raflardaki yerini aldı.
12.01.2021 Kültür Sanat
Prof. Dr. İbrahim Benter kimdir? Koronavirüs ilacını bulan Türk profesör İbrahim Benter hayatı!
Prof. Dr. İbrahim Benter kimdir? Koronavirüs ilacını bulan Türk profesör İbrahim Benter hayatı! Koronavirüs ile ilgili dünyanın umutla beklediği haber yine bir Türk profesörden geldi. Aylardır koronavirüse çare aranıyor, aşı çalışmaları, yeni tedaviler ve ilaçlar üzerinde çalışılıyordu. Dünyanın beklediği haberi Prof. Dr. İbrahim Benter'den geldi. Prof. Dr. İbrahim Benter'in çalışmalarıyla ilk korona ilacı üretildi. Kanal D Haber'e konuşan Prof. Dr. İbrahim Benter "Covid-19'un tedavisi bulunmuştur." açıklamasını yaptı. Peki, Prof. Dr. İbrahim Benter kimdir, kaç yaşında ve nereli? Koronavirüs ilacını bulan İbrahim Benter'in biyografisi
17.12.2020 Gündem
Koronavirüs ilacı bulundu mu? Koronavirüs bitiyor mu? Koronavirüs ilacını bulan Türk profesör konuştu!
Koronavirüs ilacı bulundu mu? Koronavirüs bitiyor mu? Koronavirüs ilacını bulan Türk profesör konuştu! Prof. Dr. İbrahim Benter koronavirüs ilacını bulduğunu açıkladı. Tüm dünya aşıyı bulan Prof. Dr. Uğur Şahin ve eşi Özlem Türeci'yi konuşurken koronavirüs ile ilgili umut veren haber yine bir Türk profesörden geldi. Prof. Dr. İbrahim Benter, koronavirüs ilacını bulduğunu açıkladı. Prof. Dr. İbrahim Benter Deniz Bayramoğlu'nun sunduğu Kanal D Ana Haber’e konuştu. Peki, Koronavirüs ilacı bulundu mu? Koronavirüs ilacı ne zaman çıkacak? Koronavirüs bitiyor mu? Prof. Dr. İbrahim Benter'in açıklamaları...
17.12.2020 Gündem
Dünyaya bir Türk damgası daha: Koronavirüsün tedavisi bulundu
Dünyaya bir Türk damgası daha: Koronavirüsün tedavisi bulundu Koronavirüs ilacını bulan Prof. Dr. İbrahim Benter, Deniz Bayramoğlu'nun sunduğu Kanal D Ana Haber’e konuştu! Prof. Dr. Benter, "Koronanın tedavisi bulunmuştur ve pandeminin sonunu getireceğine inanıyorum." dedi.
16.12.2020 Gündem
Kanal D Ana Haber yeni sezonda da iddialı!
Kanal D Ana Haber yeni sezonda da iddialı! Kanal D Ana Haber, dünyanın ve Türkiye’nin gündemini, son dakika gelişmelerini ekrana getirmeye devam ediyor.
15.09.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Bayramoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz bayramoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.