Deneme

Deneme

Son dakika deneme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deneme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deneme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deneme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deneme gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.715 deneme haberi bulunmuştur. Tüm deneme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kastamonu'da bakanlık destek verdi! 'Ya tutarsa' diye ekti, siparişlere yetişemiyor
Kastamonu'da bakanlık destek verdi! 'Ya tutarsa' diye ekti, siparişlere yetişemiyorKastamonu'da Tarım ve Orman Bakanlığının teşvikiyle ilk etapta deneme amaçlı 6,5 dekar alana böğürtlen diken çiftçi, iki yıl gibi kısa sürede 15 ton hasat aldı. Bu yıl 40 dekar alana böğürtlen diken girişimci, 80 ton ürün bekliyor.
17.09.2024Gündem
Okullar kayıt ücreti istiyor mu? Bakan Tekin açıkladı
Okullar kayıt ücreti istiyor mu? Bakan Tekin açıkladıMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda "kayıt ücreti" ya da "zorla ücret alındığı" ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.09.2024Gündem
TCG Anadolu'da uçuş testleri başlıyor
TCG Anadolu'da uçuş testleri başlıyorBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3 SİHA'nın TCG Anadolu gemisinde denemelerine başlayacağını söyledi. Bayraktar, "Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA'nın üretimine geçtik, üretim aşamasını hızlandırma çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.
15.09.2024Gündem
Dikey İnişli Roket Yarışması başlıyor
Dikey İnişli Roket Yarışması başlıyorTEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, bu yıl yine genç mühendisleri ve bilim insanlarını buluşturuyor. Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek inovatif projelerden biri olan Dikey İnişli Roket Yarışması, dünyada düzenlenen ilk roket itkili iniş yarışması olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Genç yeteneklerin yarışacağı bu büyük mücadele, 11-15 Eylül 2024 tarihleri arasında TÜBİTAK SAGE yerleşkesinde, Ankara’da gerçekleştirilecek.
11.09.2024Yaşam
Dünyaca ünlü yönetmenler, Adana izleyicisi karşısına çıkacak
Dünyaca ünlü yönetmenler, Adana izleyicisi karşısına çıkacak23 Eylül’de başlayacak 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin programından detaylar gelmeye devam ediyor.
10.09.2024Adana
Adana'da mühendis adayı öğrenciler yaptı! TEKNOFEST'te derece almak istiyorlar
Adana'da mühendis adayı öğrenciler yaptı! TEKNOFEST'te derece almak istiyorlarAdana'da makine mühendisi adayı öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yurdu'nda (GSB) kendilerine tahsis edilen bir odada yaptıkları otonom çalışan güdümlü robotla ilk kez katılacakları TEKNOFEST'te derece almak istiyor.
7.09.2024Adana
Okullarda deneme sınavı uygulaması kaldırıldı mı, kalktı mı?
Okullarda deneme sınavı uygulaması kaldırıldı mı, kalktı mı? MEB takvimine göre okulların açılmasına sayılı günler kaldı. 2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül'de Pazartesi günü başlayacak. Yeni dönemde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli isimli yeni müfredat uygulamaya geçirilecek. Düzenlemeyle birlikte birçok yeni değişikliğin hayata geçirilmesi bekleniyor. Peki, Deneme sınavları kaldırıldı mı, yapılmayacak mı? İşte detaylar
4.09.2024Gündem
Balıkçılar denize ağlarını atmak için geri sayıma başladı
Balıkçılar denize ağlarını atmak için geri sayıma başladıSu ürünlerinde adından söz ettiren Trabzon'daki balıkçılar, 1 Eylül'de başlayacak yeni sezonu bekliyor.
24.08.2024Gündem
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'in görev süresi doldu! Türkiye'deki deneyimlerini anlattı
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'in görev süresi doldu! Türkiye'deki deneyimlerini anlattıABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Türkiye'deki elçilik deneyimini "başka bir görevle karşılaştıramayacağını" belirterek, Türkiye ile ABD arasında 70 yılı aşkın süredir devam eden müttefiklik ilişkisinin önemini vurguladı.
8.08.2024Gündem
Glomus tümörü diye lenf bezi alındı! Van'da sağlığına kavuştu
Glomus tümörü diye lenf bezi alındı! Van'da sağlığına kavuştuTrabzon’da glomus tümörü diye her iki tarafından lenf bezi çıkartılan hasta, Lokman Hekim Van Hastanesinde yapılan başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu.
8.08.2024Gündem
Ağırlık barının altında kalarak sakatlanan milli atlet Beyzanur Yavuz pistlere "en iyi dereceyle" döndü
Ağırlık barının altında kalarak sakatlanan milli atlet Beyzanur Yavuz pistlere "en iyi dereceyle" döndüTrabzon'da iki yıl önce spor salonunda ağırlık çalıştığı sırada "180 kiloluk barın" düşmesi sonucu çenesi kırılan ve beline platin takılan milli atlet Beyzanur Yavuz, tedaviden 2,5 ay sonra katıldığı yarışta en iyi derecesini koştu.
2.08.2024Gündem
Rocky Rabbit bilmece 31 Temmuz > Rocky Rabbit Enigma 31 Temmuz bilmece çözümü nedir? Rocky Rabbit Günlük Kombo 31 Temmuz bilmecesi
Rocky Rabbit bilmece 31 Temmuz > Rocky Rabbit Enigma 31 Temmuz bilmece çözümü nedir? Rocky Rabbit Günlük Kombo 31 Temmuz bilmecesiBlockchain oyun dünyasında giderek popülerleşen oyunlardan biri de Rocky Rabbit Enigma oldu. Hamster Kombat ile yarışan oyun, Telegram mesajlaşma platformu üzerinden 2 milyondan fazla oyuncuya ulaştı. Oyna-Kazan modeliyle çalışan sistemde, oyuncular savaş ve karakter geliştirme gibi etkinliklerde bulunarak ödül kazanıyor.
31.07.2024Ekonomi
Samsun'da üretilen domatesler hastalık ve virüse savaşıyor, asla yakalanmıyor! Kilogramı 20 liradan satılıyor, büyük kâr getiriyor
Samsun'da üretilen domatesler hastalık ve virüse savaşıyor, asla yakalanmıyor! Kilogramı 20 liradan satılıyor, büyük kâr getiriyorSamsun'da bu yıl deneme olarak üretilen, hastalığa ve virüse karşı dayanıklı melez domatesler, üreticilerin yüzünü güldürüyor. 8'inci salkımını da sorunsuz bir şekilde veren domateslerden en az 2 kez daha hasat yapılması ümit ediliyor.
30.07.2024Gündem
Simit nasıl yapılır? Evde simit tarifi ve yapılışı
Simit nasıl yapılır? Evde simit tarifi ve yapılışıSağlıklı beslenirken geleneksel lezzetleri de deneme fırsatı yakaladık. Kahvaltı sofrasına fırından yeni çıkmış sıcak simitle şenlendirmek isterseniz enfes ve kolay yapılan Ankara simidi tarifini ve yapılışını sizin için derledik. ‘Ankara simidi nasıl yapılır? Kahvaltıya ne yapsam? Kahvaltıda ne hazırlasam?’ diyorsanız işte evde kolay bulunabilecek malzemelerle hazırlayabileceğiniz Ankara simidi tarifi ve yapılışı…
26.07.2024Gündem
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleşti
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleştiTürkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu sonuçlarına göre; 2023 yılında Türkiye’de yüzde 132 büyüme gösteren e-ticaret satış hacmi, 1.855 milyar TL'ye ulaştı. Önceki yıllara göre 2023'te işlem sayısının yıllık büyüme oranı ise yüzde 23 oldu ve 2023 Türkiye’sinde 6 milyar adete yakın e-ticaret işlemi gerçekleşti. Buradan da ortalama sepet büyüklüğü 2023 yılında yüzde 108 büyüdü ve bir önceki yıla göre 255 TL artarak 492 TL’ye yükseldi.
19.07.2024Ekonomi
Vatan Adana
Vatan AdanaDeneme adana
19.07.2024Adana
Deneme amaçlı ektiği tropik meyve yüzünü güldürdü: Kilosu 100 TL'den kapış kapış gidiyor
Deneme amaçlı ektiği tropik meyve yüzünü güldürdü: Kilosu 100 TL'den kapış kapış gidiyorTürkiye'nin üretim merkezlerinden Mersin'in Erdemli ilçesinde yaklaşık 12 dönüm bahçesinin yaklaşık 8 dönümünde açık alanda çarkıfelek veya aşk meyvesi olarak bilinen passiflora yetiştiren üreticinin yüzü güldü. Hasadı başlayan ve kilogramı 100 ile 125 TL arasında satılan ürüne talebin yoğun olduğu belirtildi.
18.07.2024Gündem
Kimse yüzüne bakmıyordu, şimdi Bilecik'te köyün geçim kaynağı oldu! Kilosu 400 TL'den satılıyor
Kimse yüzüne bakmıyordu, şimdi Bilecik'te köyün geçim kaynağı oldu! Kilosu 400 TL'den satılıyorBilecik'te 3 yıl önce kurak bir araziye deneme amaçlı ekilen maviyemişin (yaban mersini) hasadı yapılırken, 10 tonluk üretimle şimdi bir köyün geçim kaynağı oldu.
11.07.2024Gündem
MEB'ten infial yaratan masal kitabına ilişkin açıklama
MEB'ten infial yaratan masal kitabına ilişkin açıklamaMilli Eğitim Bakanlığı (MEB), sosyal medyada tepkilere neden olan "Onlar Ermiş Muradına" isimli masal kitabına ilişkin yaptığı açıklamada, hikaye, roman, deneme gibi kültür yayınlarına ilişkin eserlerin onay süreçlerinin kendi sorumluluk alanında olmadığını bildirdi.
9.07.2024Gündem
Gelinlik deneme ücreti ne kadar 2024? Gelinlik deneme ücreti uygulanmaya başladı mı?
Gelinlik deneme ücreti ne kadar 2024? Gelinlik deneme ücreti uygulanmaya başladı mı?Ankara'da gelinlik deneyip satın almayanlardan ücret alınacağını kararının ardından büyükşehirlerde uygulama başladı. Peki, gelinlik deneme ücreti ne kadar 2024?
6.07.2024Ekonomi
Bakan Fidan: YPG konusunda 2,5 ülkeyle sorunluyuz
Bakan Fidan: YPG konusunda 2,5 ülkeyle sorunluyuzDışişleri Bakanı Hakan Fidan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşmesinin detaylarını açıkladı. Avrupa ve ABD'deki seçimlere dikkat çekti. İşte detaylar...
24.06.2024Gündem
Takside yeni dönem! S.O.S. butonu devreye girecek
Takside yeni dönem! S.O.S. butonu devreye girecekTaksi sürücülerine yönelik saldırılarda yaşanan artış sebebiyle İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriliyor.
22.06.2024Gündem
Kayıp Malezya uçağı bulundu mu? Kayıp Malezya uçağı olayı nedir, ne zaman kayboldu, MH370 sefer sayılı kaybolan Malezya uçağına ne oldu, MH370 kaybolan uçak nerede?
Kayıp Malezya uçağı bulundu mu? Kayıp Malezya uçağı olayı nedir, ne zaman kayboldu, MH370 sefer sayılı kaybolan Malezya uçağına ne oldu, MH370 kaybolan uçak nerede?Havacılık tarihinin en büyük gizemi olarak anılan MH370 sefer sayılı uçağın kayboluşunun üstünden 10 yıl geçti. Sevdiklerini kaybedenlerse, hâlâ yaşadıklarını anlamlandırmaya çalışıyor. İngiliz bilim insanlarının araştırması sayesinde, 10 yıldır sırra kadem basan uçağın gizemini çözmeye yardımcı olabilecek bir umut ışığı ortaya çıktı. Peki, kayıp Malezya uçağı bulundu mu, Kayıp Malezya uçağı ne zaman kayboldu, MH370 sefer sayılı kaybolan Malezya uçağına ne oldu?
19.06.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya-İtalya dönüşü gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon hedefleriyle ilgili konuşarak, "Yılın son çeyreğini bekleyeceğiz. Yılın son çeyreğinde inşallah bunlar tam manasıyla görünecek. Şu anda işi sıkı tutuyoruz. Ama bütün mesele yine geliyor, faiz olayına dayanıyor. İnşallah faizde atacağımız adımlarla enflasyonu son çeyrekte çok daha olumlu bir konuma taşımış olacağız. Nitekim ekonomide dengelenmeye yönelik politikalar meyvelerini veriyor. Cari işlemler açığı önemli ölçüde azaldı. Mayıs itibarıyla yıllık ihracatımız 260 milyar doları aştı. İthalatımızdaki düşüş aynı şekilde sürüyor." dedi.
15.06.2024Gündem
Adana Çukurova'da ilk kez ekilen karabuğdayın hasadı yapıldı
Adana Çukurova'da ilk kez ekilen karabuğdayın hasadı yapıldıAdana Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Çukurova'da ilk defa ekimi gerçekleştirilen karabuğdayda dekardan alınan ortalama üzerindeki verim, bölgeye yeni bir ürünün kazandırılmasına yönelik çiftçiye umut oldu.
14.06.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Deneme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deneme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.