Demir Kubbe

Demir Kubbe

Son dakika demir kubbe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demir kubbe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demir kubbe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demir Kubbe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demir kubbe gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 demir kubbe haberi bulunmuştur. Tüm demir kubbe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah Hareketi'ne ait hedeflere yönelik hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Hizbullah da İsrail'in sınırdaki hava savunma sistemi demir kubbeye ve Golan Tepelerinde yer alan Keyla askeri üssündeki hava ve füze savunma karargahının vurulduğunu açıkladı. Peki, Demir Kubbe nedir, Demir Kubbe’nin özellikleri neler?
14.04.2024 Gündem
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
İsrail, Gazze'deki 29 askerini 'yanlışlıkla' öldürdü
İsrail, Gazze'deki 29 askerini 'yanlışlıkla' öldürdü İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde kara operasyonunda "yanlışlıkla" öldürülen asker sayısının 29'a yükseldiğini duyurdu.
1.01.2024 Dünya
İsrail bu kez kendi kendini vurdu! Demir Kubbe arızalandı
İsrail bu kez kendi kendini vurdu! Demir Kubbe arızalandı Ortadoğu günlerdir adeta ateş çemberine dönmüş durumda. İsrail'in Gazze bombardımanı sürerken İsrail'den gelen görüntüler dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Demir Kubbe arızalandı, İsrail kendi topraklarını vurdu.
6.11.2023 Gündem
Biden'dan İsrail'e tam destek! Dünyaya canlı yayında ilan etti
Biden'dan İsrail'e tam destek! Dünyaya canlı yayında ilan etti ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'e gerçekleştirdiği ziyaret sonrası ulusa seslendi. Biden 'İsrail'e yapılan saldırılar Ukrayna'daki vahşetin yankısı' diyerek daha önce görülmemiş bir destek paketini kongreye sunacağını açıkladı.
20.10.2023 Dünya
CNN Türk canlı yayınında gazetecilerin yakınına roket atıldı
CNN Türk canlı yayınında gazetecilerin yakınına roket atıldı İsrail’in Gazze’ye düzenlediği hava saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 785’e yükselirken, saldırılarda 600 çocuğun enkaz altında kaldığı açıklandı. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, İsrail'de Gazze sınırında son durumu aktarırken gazetecilerin bulunduğu yakın bir noktaya roket atıldı. Fulya Öztürk o anları anlatırken, 'Bölgede tansiyon çok yükseldi. Havan veya roket atıldığını düşünüyoruz. Çok şiddetli bir patlama oldu. Biz hemen daha korunaklı menzile eğildik.' dedi.
19.10.2023 Gündem
Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeyi hedef aldılar! Adem Metan o anları anlattı
Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeyi hedef aldılar! Adem Metan o anları anlattı İsrail Sderot'ta Hamas güçlerinin füze atışında Türk gazeteciler ölümden döndü. Birkaç metre yakınına bomba düşen gazeteci Adem Metan, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuştu. Metan, yaptığı açıklamada "Sderot'ta tepe noktada bir yerde görüntü alırken üzerimizde çok sayıda roket gelmeye başladı. Demir kubbe çoğunu imha etti. 15-20 metre yakınımıza düştü. Çok korkunçtu. O anları tarif etmek çok zor." dedi. Ayrıca çatışma bölgesinde görev yapan gazetecilerin telefonlarına Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun talimatıyla sınırsız ve ücretsiz kullanım hakkı sağlandı.
18.10.2023 Gündem
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
İsrail'in Gazze'ye saldırıları durmuyor! Flaş ateşkes kararı...
İsrail'in Gazze'ye saldırıları durmuyor! Flaş ateşkes kararı... Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında can kaybının 41’e yükseldiğini açıkladı. İsrail’in Gazze’ye yönelik 3 gündür devam eden saldırılarının ardından İsrail ve Filistin'in, Mısır’ın arabuluculuğunda yaptıkları görüşmeler sonucunda taraflar arasındaki ateşkesin yerel saatle 23.30’da başlayacağı öne sürüldü.
7.08.2022 Dünya
Tarihi zirveden sonra İsrail Gazze'yi vurdu!
Tarihi zirveden sonra İsrail Gazze'yi vurdu! ABD Başkanı Biden, Orta Doğu ziyaretleri çerçevesinde bölgeye yaptığı ziyaretten bir gün sonra, İsrail, Gazze'ye hava saldırısı düzenledi.
16.07.2022 Dünya
Büyük fiyasko! İsrail rezil oldu: ABD Demir Kubbe sistemini başarısız buldu...
Büyük fiyasko! İsrail rezil oldu: ABD Demir Kubbe sistemini başarısız buldu... Pasifik'te savaş çıkma ihtimalinin güçlenmesinden sonra Çin'e karşı "hava savunma şemsiyesi" oluşturmaya çalışan ABD'nin, bu kapsamda test ettiği İsrail yapımı Demir Kubbe'nin başarısız olduğu belirtildi.
13.11.2021 Dünya
ABD'den İsrail'e ilave 1 milyar dolarlık askeri yardım
ABD'den İsrail'e ilave 1 milyar dolarlık askeri yardım ABD Temsilciler Meclisinde, Demokratların itirazlarının ardından ABD federal hükûmeti geçici bütçesi tasarısından çıkarılan ve İsrail'e 1 milyar dolarlık askeri yardım fonu öngöre tasarı, Temsilciler Meclisinde onaylandı.
23.09.2021 Dünya
İsrail'de "Demir Kubbe" yanlışlıkla kendi savaş uçağına zarar verdi
İsrail'de "Demir Kubbe" yanlışlıkla kendi savaş uçağına zarar verdi İsrail’in "Demir Kubbe" adlı hava savunma sisteminin abluka altındaki Gazze Şeridi’ne düzenlenen son saldırılar sırasında bir İsrail savaş uçağına yanlışlıkla zarar verdiği açıklandı.
14.07.2021 Gündem
Lübnan'dan İsrail'e roket atıldı
Lübnan'dan İsrail'e roket atıldı İsrail ordusu, Lübnan'dan ülkenin kuzeyine doğru 4 roket atıldığını, bunlardan birinin hava savunma sistemi tarafından imha edildiğini üçünün açık alana düştüğünü bildirdi.
19.05.2021 Dünya
Gazze'den Tel Aviv ve çevresine roket  atıldı
Gazze'den Tel Aviv ve çevresine roket atıldı İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılara karşılık bölgedeki Filistinli direniş grupları Tel Aviv ve çevresine roket fırlattı.
15.05.2021 Dünya
Gazze'den İsrail'e roket atıldı: 2 yaralı
Gazze'den İsrail'e roket atıldı: 2 yaralı Beyaz Saray'da İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn arasında ilişkileri normalleştirme anlaşmalarının imzalandığı dakikalarda abluka altındaki Gazze Şeridi'den İsrail tarafına roket atılması sonucu 2 kişi yaralandı.
15.09.2020 Dünya
İsrail savaş uçakları Gazze'yi vurdu
İsrail savaş uçakları Gazze'yi vurdu İsrail savaş uçakları Gazze'nin güneyindeki bir tarım bölgesine hava saldırısı düzenledi.
2.08.2020 Dünya
İsrail savaş uçakları Gazze'ye hava saldırısı düzenledi
İsrail savaş uçakları Gazze'ye hava saldırısı düzenledi İsrail savaş uçakları, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin doğusunda bulunan bazı tarım arazilerine hava saldırısı düzenledi.
5.07.2020 Dünya
İsrail'de roket alarmı! Hemen salondan çıkarıldı
İsrail'de roket alarmı! Hemen salondan çıkarıldı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ülkenin güneyinde yer alan Aşkelon kentindeki mitingini, roket sirenlerinin çalması üzerine kısa süreliğine yarıda kesmek zorunda kaldı.
25.12.2019 Dünya
İsrail'den Gazze talimatı!
İsrail'den Gazze talimatı! İsrail güvenlik kabinesi orduya, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik bombardımanın artırılması talimatını verdi. İsrail'in dünden bu yana süren saldırılarında şehit olan Filistinlilerin sayısı 24'e, yaralıların sayısı 154'e yükseldi.
5.05.2019 Dünya
İsrail ordusunun Gazze'ye saldırısında 2 Filistinli hayatını kaybetti
İsrail ordusunun Gazze'ye saldırısında 2 Filistinli hayatını kaybetti İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'nin doğusuna düzenlediği saldırıda can kayıpları var.
5.05.2019 Dünya
İsrail Gazze'yi vurdu!
İsrail Gazze'yi vurdu! İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıda Filistinli bir genç şehit oldu.
4.05.2019 Dünya
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı İsrail ordusu, Gazze'nin kuzeyinde Hamas'a ait bir noktaya hava saldırısı düzenledi.
7.01.2019 Dünya
İsrail 2018’de Gazze’yi 865 kez bombaladı
İsrail 2018’de Gazze’yi 865 kez bombaladı İsrail ordusu, 2018 yılı boyunca abluka altındaki Gazze Şeridi’ne 865 kez hava saldırısı düzenledi. Ordu tarafından yayımlanan raporda, İsrail hava kuvvetlerinin abluka altındaki Gazze Şeridi’ni 865 defa havadan bombaladığı belirtildi.
31.12.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Demir Kubbe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demir kubbe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.