Demet Akalın Çizme

Demet Akalın Çizme

Son dakika Demet Akalın çizme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demet Akalın çizme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demet Akalın çizme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Akalın Çizme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet akalın çizme gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 demet akalın çizme haberi bulunmuştur. Tüm demet akalın çizme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın'ın çorap çizmesi gündem oldu! Fiyatı şok etti...
Demet Akalın'ın çorap çizmesi gündem oldu! Fiyatı şok etti... Şarkıcı Demet Akalın önceki akşam Ankara'da sahne aldı. Konser sırasında izleyiciyle sohbet eden Demet Akalın'ın son günlerde çok konuşulan çorap çizmesi hayranları için de merak konusu oldu. Seyirciler arasındaki bir kadın, Akalın'a çorap çizmelerinin fiyatını söyledi. Demet Akalın ise bu yanıtı verdi...
10.12.2021 Magazin
Demet Akalın'a cevap verdi: İade etmeye hazırım!
Demet Akalın'a cevap verdi: İade etmeye hazırım! Demet Akalın'a çizmelerini verdiği hayranından yanıt geldi. Hayranı, 'Tekrardan Demet Hanım'a vermiş olduğu hediye için teşekkür ederim,geri istemiş olmasından dolayı da iade etmeye hazırım.' dedi.
10.01.2018 Magazin
Demet Akalın şoke oldu! Şatışa çıkarıldı...
Demet Akalın şoke oldu! Şatışa çıkarıldı... Demet Akalın, geride bıraktığımız yılın son günlerinde Tarsus'ta bir konser vermiş ve burada doğum günü olduğunu söyleyen bir hayranına çizmelerini hediye etmişti.
8.01.2018 Magazin
Hande Yener'den Demet Akalın'ı çıldırtacak sözler!
Hande Yener'den Demet Akalın'ı çıldırtacak sözler! Demet Akalın'ın, ABD'den aldığı 35 bin TL'lik çizmesi olay olmuştu. Hande Yener, bakın Demet Akalın'ın 35 bin TL'lik çizmesi için ne dedi?
28.09.2017 Magazin
Demet Akalın araba fiyatına çizme aldı!
Demet Akalın araba fiyatına çizme aldı! Demet Akalın, haftalar öncesinden ayırttığı çizmelerine kavuştu. Yves Saint Laurent marka üzeri swarovski taşlarla süslü çizmenin fiyatı 8 bin Euro (33 bin TL).
26.09.2017 Magazin
Deniz Akkaya'dan flaş Demet ve Gülşen açıklaması
Deniz Akkaya'dan flaş Demet ve Gülşen açıklaması Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul' üçüncü gününde yine defile ve etkinliklerle devam etti. Eski model Deniz Akkaya, defileyi izleyen isimler arasında yer aldı.
23.03.2019 Magazin
Demet Akalın müjdeyi verdi: Bomba gibi...
Demet Akalın müjdeyi verdi: Bomba gibi... Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Jolly Joker'de hayranlarıyla buluştu. Akalın sevenlerine yeni şarkı müjdesi verdi
26.11.2018 Magazin
35 bin TL’lik çizmelerle sahnede
35 bin TL’lik çizmelerle sahnede Demet Akalın, Amerika’dan 35 bin TL’ye aldığı YSL marka çizmelerini ilk kez Sahne İstanbul’da giydi.
15.10.2017 Magazin
Çizmesi var benzini yok!
Çizmesi var benzini yok! Demet Akalın, ABD seyahati sonrası Zorlu AVM’de görüntülendi.
5.10.2017 Magazin
Görgüsüz!
Görgüsüz! Hande Yener, 35 bin TL’ye çizme alan Demet Akalın’ı topa tuttu: “Alın teriyle kazandığım için öyle bir parayı çizmeye vermem. Görgüsüzlük!”
28.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demet Akalın Çizme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet akalın çizme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.