Değer Kaybetti

Değer Kaybetti

Son dakika değer kaybetti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan değer kaybetti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını değer kaybetti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Değer Kaybetti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan değer kaybetti gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.599 değer kaybetti haberi bulunmuştur. Tüm değer kaybetti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borsa  İstanbul günün ilk yarısında yükseldi
Borsa İstanbul günün ilk yarısında yükseldi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,07 değer kazanarak 9.138,05 puana çıktı.
12.03.2024 Ekonomi
Ford'a 365 milyon dolar ceza! Detayları şaşırttı
Ford'a 365 milyon dolar ceza! Detayları şaşırttı Ford'un Türkiye'den ithal ettiği kargo vanların arka tarafına geçici koltuk yerleştirerek ülkeye yolcu taşıma aracı olarak sokulması nedeniyle 365 milyon dolar gümrük cezası kesildi.
12.03.2024 Ekonomi
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir Üç ABD bölgesel kredi kuruluşunun çökmesine ve Credit Suisse'in acil kurtarılmasına yol açan bankacılık krizinden neredeyse bir yıl sonra dünya bankalarını yeni bir korku sardı. New York, Tokyo ve Zürih'e kadar uzanan bankalar, son günlerde sorunlu ticari emlak sektörüne verdikleri kredilerdeki kayıpların arttığını bildirdi.
8.02.2024 Ekonomi
2. el arabada kan kaybı! Değer kaybı yüzde 23'ü buluyor
2. el arabada kan kaybı! Değer kaybı yüzde 23'ü buluyor Avrupa’da satılan elektrikli otomobiller ikinci elde önemli oranda değer kaybetti. Yapılan son araştırmalar, 2023’te elektrikli otomobillerin ikinci elde yüzde 23 değer kaybettiğini ortaya koydu. Oran olarak aynı olmasa da Türkiye’deki elektrikli otomobillerin ikinci el değerinde de düşüş trendi var. Yaptığımız aratırmaya göre, son bir yılda Türkiye’deki elektrikli otomobillerin ikinci eldeki değer kaybı yüzde 4.14 olurken, 4-5 yaşındaki modellerde bir yıllık kayıp yüzde 13’lerin üzerine çıktı.
5.02.2024 Ekonomi
Elon Musk'a şok! Serveti bir gecede 18 milyar dolar eridi
Elon Musk'a şok! Serveti bir gecede 18 milyar dolar eridi Tesla'nın son çeyrek bilançosunun beklentileri vermemesi üzerine hisse yüzde 12 düştü. Şirketin CEO'su Elon Musk'ın serveti de bir gecede 18 milyar dolar eridi.
26.01.2024 Dünya
Kripto paralarda yaprak dökümü
Kripto paralarda yaprak dökümü Kripto para piyasalarında kayıplar hızlandı. Uzun süre beklenen spot ETF onayı rağmen Bitcoin, 39 bin doların altına geriledi. BTC'deki kayıplar yaklaşık 2 haftada yüzde 20'yi gördü.
23.01.2024 Ekonomi
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin'de kan kaybı sürüyor
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin'de kan kaybı sürüyor Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kripto varlıkların atası olarak kabul edilen Bitcoin yeni yıla zirve ile başlamıştı. Ancak rekor sonrası düşüş başladı. Bitcoin, spot ETF'in onaylandığı 11 Ocak'tan bu yana yüzde 15'in üzerinde değer kaybetti.
19.01.2024 Ekonomi
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı Bu hafta ABD'de Bitcoin tarafından desteklenen borsa yatırım fonlarını başlaması için geri sayımlarda heyecan dorukta. Yatırımcılar, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot bitcoin ETF'sine ilişkin kararını sabırsızlıkla bekliyor. Yatırımcıların ETF'lerin onaylanacağına dair iddiaları sonucu Bitcoin (BTC-USD) fiyatları son birkaç hafta içinde sıçradı.
8.01.2024 Ekonomi
Gübretaş hissesi neden düşüyor? Gübretaş’tan açıklama geldi: Gübretaş hissesi ne olur?
Gübretaş hissesi neden düşüyor? Gübretaş’tan açıklama geldi: Gübretaş hissesi ne olur? Gübretaş hissesi 1 ayda yüzde 60'a yakın değer kaybetti. 4 Aralık'ta 405 lira ile zirveyi görmesinin ardından 172 liraya kadar geriledi. Borsadaki sert düşüş hakkında Gübretaş’tan açıklama geldi. "Şirketimiz pay değerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını olumsuz etkileyebilecek nitelikte bilgi, olay ve gelişme bulunmamaktadır" dedi. Peki, Gübretaş hissesi neden düşüyor?
26.12.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul endeksi neden düştü? Borsa İstanbul endeksi kaç dolar, ne kadar (14 Kasım 2023)?
Borsa İstanbul endeksi neden düştü? Borsa İstanbul endeksi kaç dolar, ne kadar (14 Kasım 2023)? Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,17 yükselişle 7.784,33 puandan başlarken, günü yüzde 2,61 düşüşle 7.568,30 puanda tamamladı. 13 Kasım 2023 Pazartesi borsada yaşanan düşüşün nedeni merak konusu oldu. Peki, Borsa İstanbul endeksi neden düştü? Borsa İstanbul endeksi kaç dolar, ne kadar (14 Kasım 2023)?
14.11.2023 Ekonomi
Dolar neden düştü? MB faiz kararı sonrası dolar düşmeye devam edecek mi, bugün dolar ne kadar?
Dolar neden düştü? MB faiz kararı sonrası dolar düşmeye devam edecek mi, bugün dolar ne kadar? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK), Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan başkanlığında yılın 8'inci faiz kararını vermek üzere toplandı. Banka, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 750 baz puan artırarak yüzde 25'e çıkardı. Kararın ardından döviz piyasalarında sert düşüş gerçekleşti. Peki, Dolar neden düştü? MB faiz kararı sonrası dolar düşmeye devam edecek mi, bugün dolar ne kadar?
25.08.2023 Ekonomi
Borsa yeni haftaya da rekorla başladı
Borsa yeni haftaya da rekorla başladı Borsa rekorlarla 8000’e yürüyor. Borsa İstanbul, haftanın ilk işlem gününü hareketli geçirirken para piyasaları sakin bir gün yaşadı.
15.08.2023 Ekonomi
Borsa güne düşüşle başladı
Borsa güne düşüşle başladı Borsa, güne yüzde 0,13'lük düşüşle başladı.
1.08.2023 Ekonomi
26 Temmuz dolar kuru 2023 | Dolarda son durum nedir? Canlı dolar kuru TL alış satış fiyatı
26 Temmuz dolar kuru 2023 | Dolarda son durum nedir? Canlı dolar kuru TL alış satış fiyatı Dolar kuru bugün ne kadar? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum merak ediliyor. TL, dolar karşısında yüzde 20'si haziran ayında olmak üzere bu yıl yüzde 31 değer kaybetti. Peki, Dolarda son durum nedir? 26 Temmuz dolar kuru 2023…
26.07.2023 Ekonomi
Borsa neden düştü 15 Mayıs 2023? Devre kesici nedir, ne kadar sürer, borsa neden düşüşte?
Borsa neden düştü 15 Mayıs 2023? Devre kesici nedir, ne kadar sürer, borsa neden düşüşte? Borsa İstanbul, %6,38 değer kaybetti. Düşüş sonrası devre kesici çalıştırıldı. Peki, Borsa neden düştü 15 Mayıs 2023? Devre kesici nedir, ne kadar sürer, borsa neden düşüşte?
15.05.2023 Ekonomi
Altında görülmemiş gelişme! Altın fiyatları tepetaklak oldu, yeni yön belli oldu
Altında görülmemiş gelişme! Altın fiyatları tepetaklak oldu, yeni yön belli oldu Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Geçtiğimiz hafta düşüş gösteren altın fiyatları yeni haftada yönünü yukarı çevirdi. Ons altın 2 bin dolar olan kritik eşiğe yöneldi. Geçtiğimiz haftaya 2002 dolardan başlayan ons altın cuma günü 1971 dolara kadar geriledi. Dip seviyeyi gördükten sonra toparlanma gösteren ons altın haftayı 1983 dolardan kapattı. Haftalık bazda fiyat hareketine bakıldığında ons altın yüzde 1 oranında değer kaybetti. Yurt içinde ise geçtiğimiz hafta gram altının fiyatı ons altına paralel hareket etti. Geçen haftaya 1247 liradan başlayan gram altın cuma günü 1229 liraya kadar geriledikten sonra 1237 liradan kapandı. Haftalık bazda gram altın yatırımcısına yüzde 0.8 oranında kaybettirdi. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili yeni rekor açıklaması geldi. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ile ilgili tüm detaylar...
25.04.2023 Ekonomi
Altın hızla değer kaybetti! Oklar yeşile dönecek, yeni rekor için rakam ve tarih verildi
Altın hızla değer kaybetti! Oklar yeşile dönecek, yeni rekor için rakam ve tarih verildi Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ons altın fiyatlarında düşüş başladı. Tedirgin altın yatırımcısına kritik 'bekleyin' uyarısı yapıldı. Altın fiyatlarının yükseleceği tarih açıklanırken, yeni rakamlar telaffuz edildi. Peki, altın fiyatları son durum ne? Altın neden düştü? Altın yatırımcısı ne yapmalı? İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları...
20.04.2023 Ekonomi
Nurdağı'nda köy evlerinin teslim tarihi belli oldu! Bakan Kurum: Devletimiz çifte bayram yaşatıyor
Nurdağı'nda köy evlerinin teslim tarihi belli oldu! Bakan Kurum: Devletimiz çifte bayram yaşatıyor Gaziantep'in Nurdağı ilçesinin kırsal kesimindeki Belpınar Mahallesi'ndeki 3 köyde 14 köy evi tamamlandı. Mesthöyük köyünde yöresel mimariye uygun tek katlı evlerden 3'ü, Ramazan Bayramı'nda sahiplerine teslim edilecek. Konuyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir video paylaştı.
19.04.2023 Ekonomi
Silicon Valley Bank neden battı? ABD’de bankalar neden battı, Silikon Vadisi Bankası kimin?
Silicon Valley Bank neden battı? ABD’de bankalar neden battı, Silikon Vadisi Bankası kimin? ABD bankaları neden batıyor, Silicon Valley Bank neden battı? ABD’nin en büyük bankalarından biri olan Silikon Vadisi Bankası (Sillicon Valley Bank) iflas etti. Bankanın iflası edişi 2008 krizinden sonra ABD'deki en büyük banka krizi olarak nitelendirildi.
16.03.2023 Ekonomi
Borsa günü düşüşle tamamladı
Borsa günü düşüşle tamamladı Borsa, günü yüzde 1,56'lık düşüşle tamamladı. Gün sonunda bankacılık endeksi yüzde 0,42, holding endeksi 1,83 değer kaybetti.
23.01.2023 Ekonomi
Borsa günü yükselişle kapattı
Borsa günü yükselişle kapattı Borsa, günü yüzde 1,30’luk yükselişle tamamladı. Gün sonunda bankacılık endeksi yüzde 0,42, holding endeksi yüzde 0,07 değer kaybetti.
18.01.2023 Ekonomi
ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Aralık ayı ABD enflasyon beklentisi nedir? ABD enflasyon rakamları belli oluyor!
ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Aralık ayı ABD enflasyon beklentisi nedir? ABD enflasyon rakamları belli oluyor! ABD enflasyon rakamları merak ediliyor. Yatırımcılar arama motorlarına yönelerek ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sorusuna yanıt arıyor. Aralık ayında TÜFE’nin aylık bazda yüzde 0,1 oranında artışla yıllık bazda yüzde 7,1’den yüzde 6,5’e gerileme kaydetmesi beklenirken, çekirdek enflasyonda beklentiler aylık yüzde 0,30 ve yıllık yüzde 5,7 oldu. Peki, ABD enflasyon beklentisi nedir, kasım ayında durum neydi?
12.01.2023 Ekonomi
Borsa yükseldi mi düştü mü? 12 Ocak Borsa İstanbul güne nasıl başladı, borsa neden düştü?
Borsa yükseldi mi düştü mü? 12 Ocak Borsa İstanbul güne nasıl başladı, borsa neden düştü? Borsa yükseldi mi düştü mü, 12 Ocak Borsa İstanbul’da son durum ne, güne nasıl başladı? Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi güne yüzde 2,55'lik yükselişle başladı. Endeks 120,69 puanlık artışla 4.849,57 puan oldu. Peki, Borsa yükseldi mi düştü mü? 13 Ocak Borsa İstanbul güne nasıl başladı, borsa neden düştü?
12.01.2023 Ekonomi
Elon Musk'tan 182 milyar dolarlık kayıp ile Guinness Dünya rekoru
Elon Musk'tan 182 milyar dolarlık kayıp ile Guinness Dünya rekoru Dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk, bir yıl içinde kaybettiği 182 milyar dolar ile tarihteki en büyük kişisel servet kaybına uğradı. Musk, bu kayıpla Guinness Dünya rekorunu kırdı.
11.01.2023 Ekonomi
Borsa günü düşüşle tamamladı
Borsa günü düşüşle tamamladı Borsa, günü yüzde 5,19'luk düşüşle tamamladı. Gün sonunda bankacılık endeksi yüzde 6,83, holding endeksi 5,95 değer kaybetti.
11.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Değer Kaybetti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki değer kaybetti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.