Dayan Yüreğim

Dayan Yüreğim

Son dakika Dayan Yüreğim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dayan Yüreğim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dayan Yüreğim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dayan Yüreğim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dayan yüreğim gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 dayan yüreğim haberi bulunmuştur. Tüm dayan yüreğim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı…
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı… İranlı hayranı Arezoo Doğan ile nikah masasına oturan Nihat Doğan baba oldu. Ünlü türkücü oğluna ''Amin Badıkan'' ismini verdiklerini açıkladı. Peki, Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir?
16.01.2023 Gündem
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları! Kanal D yaz ekranına aşk dizisiyle merhaba diyor! Seversin dizisinden ilk fragman geldi. Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı Seversin dizisinde birbirinden ünlü oyuncular eşlik ediyor. Peki, Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İlayda Alişan kimdir? Burak Yörük kimdir? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
4.05.2022 Televizyon
Münir Can Cindoruk kimdir? Elkızı Ali Demir’i oynayan Münir Can Cindoruk kaç yaşında, nereli? Oynadığı diziler ve hayatı…
Münir Can Cindoruk kimdir? Elkızı Ali Demir’i oynayan Münir Can Cindoruk kaç yaşında, nereli? Oynadığı diziler ve hayatı… Münir Can Cindoruk kimdir? FOX TV ekranlarında yayınlanan Elkızı dizisinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. İzleyicilerin merak ettiği isimlerden biri de, Münir Can Cindoruk oldu. Elkızı dizisinde Ali Demir’i canlandıran Münir Can Cindoruk kimdir, Caner Cindoruk ile Münir Can Cindoruk kardeş mi?
23.10.2021 Gündem
Ayşegül Atik kimdir? Ayşegül Atik neden öldü, hastalığı ne?
Ayşegül Atik kimdir? Ayşegül Atik neden öldü, hastalığı ne? Tiyatro oyuncusu Ayşegül Atik 72 yaşında uzun süredir tedavi gördüğü kanser nedeniyle Bodrum'da vefat etti. Uzun yıllar boyunca yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisiyle de hafızalara kazınan Atik'in ölüm haberi sanat camiasını sarsarken, Ayşegül Atik neden öldü? Ayşegül Atik hastalığı ne? soruları da arttı. Ayşegül Atik kimdir?
9.06.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
Mahkemeden Ayşegül Atik kararı! 55 bin 793 TL...
Mahkemeden Ayşegül Atik kararı! 55 bin 793 TL... Ayşegül Atik, 'Dayan Yüreğim' adlı dizide oynadığı, ancak ücretini alamadığı iddiasıyla Öykü Film’e açtığı davayı kazandı. Mahkeme, oyuncuya 55 bin 793 lira ödenmesine karar verdi.
16.04.2020 Magazin
220 bin TL'lik davayı kazandı
220 bin TL'lik davayı kazandı Oyuncu Cansel Elçin, 'Dayan Yüreğim' adlı diziden alacağı için iki yıl önce Endemol Medya Şirketi’ne açtığı davayı kazandı.
7.12.2019 Magazin
Mahkeme, Didem İnselel'in davasının reddine karar verdi
Mahkeme, Didem İnselel'in davasının reddine karar verdi Oyuncu Didem İnselel, “Dayan Yüreğim” adlı dizideki oyunculuk ücretini alamadığı iddiasıyla yapım şirketinden 99 bin liralık alacağı için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, oyuncu ile yapım şirketinin arabulucuya gitmedikleri gerekçesiyle davanın reddine karar verdi.
9.04.2019 Magazin
Survivor Nihat Doğan kimdir?
Survivor Nihat Doğan kimdir? Survivor Nihat Doğan kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Survivor 2018'de yarışan Nihat Doğan diskalifiye edildi. Bu gelişme sonrasında Nihat Doğan ile ilgili tüm bilgiler merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...
6.03.2018 Gündem
Cansel Elçin'den yapım şirketine dava!
Cansel Elçin'den yapım şirketine dava! Endemol Shine şirketine alacak davası açan isimler arasına Cansel Elçin’in de katıldığı ortaya çıktı.
18.01.2018 Magazin
Yok böyle dava! Tam 40 milyon dolar...
Yok böyle dava! Tam 40 milyon dolar... Hollandalı Endemol'ün Türkiye ayağı olan Endemol Shine Türkiye'nin iflas davası dizi setine döndü. Mahkeme, Endemol'den alacakları bulunan aralarında Mine Tugay, Erkan Petekkaya, Songül Öden, İbrahim Çelikkol, Aslı Enver gibi isimlerin de bulunduğu 30 oyuncu, 25 şirket ve 2 bankanın davaya katılmasına karar verdi.
30.09.2017 Televizyon
Alina Boz'dan Endemol'e tazminat davası!
Alina Boz'dan Endemol'e tazminat davası! Paramparça'da Hazal karakterini canlandıran Alina Boz, dizinin iflas eden yapım şirketi Endemol Medya'ya 150 bin liralık tazminat davası açtı. İşte Alina Boz'un Endemol Medya'ya açtığı tazminat davasının detayları...
3.08.2017 Magazin
Ünlü yapım şirketi Türkiye'de iflas başvurusunda bulundu!
Ünlü yapım şirketi Türkiye'de iflas başvurusunda bulundu! Endemol Türkiye'nin iflas başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.
7.07.2017 Magazin
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 25 Haziran Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 25 Haziran Pazar FOX TV’nin 25 Haziran Pazar günkü yayın akışı bayramın ilk günü erken saatlerde Çalar Saat Hafta sonu ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ve diziler ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Gönder Gitsin isimli yarışmanın yeni bölümü ekranlarda olacak. FOX TV’nin 25 Haziran Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Erkan Petekkaya: Resmen kazıklandım
Erkan Petekkaya: Resmen kazıklandım ‘Paramparça’ dizisnini yıldızı Erkan Petekkaya isyan etti. Petekkaya; '15 bölümlük paramı alamadım, resmen kazıklandım.' dedi.
16.06.2017 Magazin
Dizi dünyası paramparça! Ayaklandılar...
Dizi dünyası paramparça! Ayaklandılar... 'Paramparça', 'Dayan Yüreğim' ve 'Evlat Kokusu' oyuncuları paralarını ödemeyen yapım şirketi Endemol Shine'nın ofisi önünde toplandı. Endemol olayın ardından açıklamada bulundu...
15.06.2017 Televizyon
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 15 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 15 Haziran Perşembe Fox TV’nin 15 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat isimli haber programı ile başlıyor ve ardından da Kaybolan Çiçekler isimli program ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Çoban Yıldızı’nın yeni bölümü ekranlarda olacak. Her bölümü ile izleyiciden tam not alan dizide olaylar bitmiyor.
29.09.2021 Gündem
Kapıya dayandılar
Kapıya dayandılar ‘Paramparça’, ‘Dayan Yüreğim’ ve ‘Evlat Kokusu’ oyuncuları paralarını ödemeyen yapım şirketi Endemol Shine’nın ofisi önünde toplandı.
14.06.2017 Magazin
Kriz büyüyor! 'Paramparça' ekibi de ayaklandı
Kriz büyüyor! 'Paramparça' ekibi de ayaklandı 'Dayan Yüreğim' dizi ekibi parasını alamayınca yapımcının kapısına dayanmıştı. Şimdi de 'Paramparça' dizi ekibi aynı yapım şirketini paralarını ödemedikleri için dava edecek.
14.06.2017 Magazin
Yapımcıyı suçladı
Yapımcıyı suçladı Ece Uslu, ‘Dayan Yüreğim’ adlı dizide yaşadığı kaza sonrası silikonlarının patladığı haberlerini yalanladı. “Şirketin çıkardığı saçma sapan haberler” dedi
9.06.2017 Magazin
Dayan Yüreğim ekibi paralarını istiyor!
Dayan Yüreğim ekibi paralarını istiyor! Dayan Yüreğim oyuncuları ve ekibi ödemelerini almak için yapım şirketine gidecek.
7.06.2017 Televizyon
Kız arkadaşla işim olmaz
Kız arkadaşla işim olmaz ‘Dayan Yüreğim’ adlı dizinin final yapmasıyla eğlenmeye vakit bulan Berk Atan önceki gece erkek arkadaşı ile Cihangir’de görüntülendi.
8.05.2017 Magazin
Hırvatlar bakın hangi iki Türk dizisine hayran?
Hırvatlar bakın hangi iki Türk dizisine hayran? Hırvatistan’ın en çok izlenen TV kanalı Nova TV’nin temsilcileri, Türk dizilerini incelemek üzere İstanbul’a geldi.
1.05.2017 Televizyon
Dayan Yüreğim 12. bölümde Atıf suçunu itiraf ediyor! Final mi yapıyor?
Dayan Yüreğim 12. bölümde Atıf suçunu itiraf ediyor! Final mi yapıyor? Dayan Yüreğim 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Dayan Yüreğim 12. bölümde ortalık iyice karışıyor. 13. bölümde final yapması beklenen Dayan Yüreğim bu akşam saat 20:00'de ekranlara gelecek...
29.09.2021 Gündem
'Dayan Yüreğim' final yapıyor!
'Dayan Yüreğim' final yapıyor! Fox TV'de büyük umutlarla yayın hayatına başlayan 'Dayan Yüreğim' dizisi ekrana veda edecek. Dayan Yüreğim 13'üncü bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor.
20.04.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Dayan Yüreğim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dayan yüreğim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.