Darıca

Darıca

Son dakika darıca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan darıca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını darıca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Darıca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan darıca gelişmeleri de dahil olmak üzere 716 darıca haberi bulunmuştur. Tüm darıca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medya tartışması kanlı bitti! Ölmeden önce verdiği ifadeyle yakalandılar
Sosyal medya tartışması kanlı bitti! Ölmeden önce verdiği ifadeyle yakalandılar Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kahvehanede otururken sosyal medyada yaşadığı tartışma nedeniyle husumetli olduğu Y.T. tarafından tabancayla vurulan Arda Yücel Ekşi, tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra hayatını kaybetti. Ekşi’nin ölmeden önce alınan ifadesinde yer alan şüphelilere operasyon yapıldı.
25.04.2024 Gündem
Hırsızlar elektrik kablolarını çaldılar! Hastaların tedavisi yarım kaldı
Hırsızlar elektrik kablolarını çaldılar! Hastaların tedavisi yarım kaldı Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin trafo binasına girerek yaklaşık 150 bin TL değerindeki kabloları çalan hırsızlar, hastanenin elektriğinin kesilmesine neden oldu. Olay nedeniyle, diyaliz ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 52 hasta, ambulanslarla çevredeki hastanelere nakledildiği açıklandı.
10.04.2024 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nı hizmete açtı. Uraloğlu, Kocaeli Kuzey Metrosu’nu 26,8 kilometre uzunluğunda olarak yatırım programına alındığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'şifresiz maç' açıklaması!
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'şifresiz maç' açıklaması! TFF, 2. Lig ve TFF 3. Lig'den her hafta 10 maçın TFF YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacağını açıkladı.
13.03.2024 Futbol
Okul çıkışında öğretmenin otomobille çarptığı çöp konteyneri, 4 öğrenciyle 1 veliyi yaraladı
Okul çıkışında öğretmenin otomobille çarptığı çöp konteyneri, 4 öğrenciyle 1 veliyi yaraladı Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde okul çıkışında öğretmenin kullandığı otomobilin çarptığı tekerlekli çöp konteyneri, hareketlenip 4 öğrenci ile 1 veliye çarptı. Yaralanan 5 kişi, hastanede tedaviye alındı.
12.02.2024 Gündem
Boşandığı eşini öldürmüştü, teslim oldu
Boşandığı eşini öldürmüştü, teslim oldu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eski eşine tabancayla boynundan vurarak öldüren daha sonrada kaçan zanlı polis ekiplerine teslim oldu.
5.01.2024 Gündem
Okulda top kavgası! Sınıfı basıp, öğretmenleri dövdüler
Okulda top kavgası! Sınıfı basıp, öğretmenleri dövdüler Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nda görevli 2 öğretmen, bir öğrencinin aile bireyleri tarafından darbedildi. Öğretmenler, darp raporu alıp, aileden şikayetçi oldu.
29.12.2023 Gündem
Vapur seferleri durduruldu, yüzer iskele açığa sürüklendi
Vapur seferleri durduruldu, yüzer iskele açığa sürüklendi Kocaeli'de kuvvetli fırtına sebebiyle Hereke Vapur İskelesi'ndeki yolcu aktarmasında kullanılan yüzer iskele yaklaşık 50 metre açığa sürüklendi. Kötü hava şartları sebebiyle İzmit Körfezi'nde vapur seferleri iptal edildi.
19.11.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda ilk ray kaynağını yaptı
Bakan Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda ilk ray kaynağını yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yapımı devam eden Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı Depo Sahası’nın ilk ray kaynağını yaptı. Bakan Uraloğlu, “Kocaeli ile birlikte İstanbul, Bursa, Kayseri ve Konya olmak üzere 5 ilimizde Bakanlığımızca yapımı devam eden 9 projede toplam 102 kilometre uzunluğunda raylı sistem hattı inşaatımız da devam etmektedir” dedi.
21.07.2023 Ekonomi
200 bin liralık altın ve para olan çantayı sahibine ulaştırdı
200 bin liralık altın ve para olan çantayı sahibine ulaştırdı Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, Yusuf İreç bir arkadaşıyla birlikte mesire alanında buldukları içinde 200 bin TL değerinde ziynet eşyası ve para bulunan kadın çantasını, polis aracılığıyla sahibine ulaştırdı.
16.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılışında "Bugün Kocaeli Şehir Hastanemiz Allah’a hamdolsun 1218 yatağıyla, deprem izolatörlü modern inşaatıyla, her türlü imkana sahip birimleriyle gerçekten şu an bakıyorum iftihar ediyorum. Rabbime hamdolsun, bize böyle bir hastaneyi Kocaeli’ye de yapmayı nasip etti. Ben şimdi buradan sesleniyorum, ülkemizin parası olanlarına. Artık hastalarınızı Cleveland’a göndermeyin. İşte Cleveland burada" dedi.
15.04.2023 Gündem
Su deposunda sır olay! Hayvan ölüsü sandılar gerçek başka çıktı
Su deposunda sır olay! Hayvan ölüsü sandılar gerçek başka çıktı Kocaeli’nin Darıca ilçesi Millet Bahçesi’nde yer alan atık su deposunun tahliye borusunda bir cenin bulundu.
14.03.2023 Yaşam
Seksenler dizisi ekibinden depremzedelere moral yemeği!
Seksenler dizisi ekibinden depremzedelere moral yemeği! 'Seksenler' dizisi ekibi, önceki gün Darıca’daki platosunda afet bölgesindeki çeşitli illerden gelen depremzedeleri ağırladı.
26.02.2023 Magazin
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye 348 bin 500 TL, Galatasaray'a 100 bin TL, Beşiktaş'a 425 bin TL, Kasımpaşa'ya 156 bin TL, Gaziantep FK'ya 334 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 156 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca, Antalyasporlu futbolcu Fernando Lucas Martins'e 2 resmi müsabakadan men cezası, Kasımpaşa'dan Serkan Reçber'e ise 1 resmi müsabakadan men cezası verdi.
19.01.2023 Süper Lig
Kocaeli'de 171 şişe 'sahte içki' ele geçirildi
Kocaeli'de 171 şişe 'sahte içki' ele geçirildi Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 171 şişe sahte içki ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. 
18.12.2022 Gündem
Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattı açılışı ile ilgili flaş açıklama! Bakan Karaismailoğlu duyurdu
Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattı açılışı ile ilgili flaş açıklama! Bakan Karaismailoğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye’nin güvenli yarınları, tam bağımsız Türkiye için yerli ve milli kabiliyetlerimizi her alanda artırmak nihai hedefimizdir. Raylı sistemlerimiz için önemli olan ve bakanlığımızın desteği ile Aselsan tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemlerinin kullanılacağı Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattımızın açılışı için gün sayıyoruz" dedi.
3.11.2022 Ekonomi
Uyuşturucu kabusu! Hem kendini hem de çocuğunu zehirledi
Uyuşturucu kabusu! Hem kendini hem de çocuğunu zehirledi Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir şahsın evinin içerisinde kullandığı uyuşturucu maddenin dumanı, hem kendisini hem de 4 yaşındaki çocuğunu hayattan kopardı.
16.10.2022 Yaşam
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Arızalanan tır caddeye daldı, ortalık savaş alanına döndü
Arızalanan tır caddeye daldı, ortalık savaş alanına döndü Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir sokakta dururken arıza yapan tır, caddeye dalınca 7 araç birbirine girdi. Rahatsızlanan tır sürücüsü ise hastanelik oldu.
23.09.2022 Yaşam
Araba sigortasında akılalmaz dolandırıcılık! Dikkat çeken E-Devlet detayı
Araba sigortasında akılalmaz dolandırıcılık! Dikkat çeken E-Devlet detayı Arabası olan herkesi ilgilendiren gelişme, araba sigortası yaptıracaklar dikkat! E-Devlet üzerinden bile görünmüyor. Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yaşayan Murat Kavak, aracına yaptırdığı sigortanın iptal edilerek dolandırıldığını, sigortasını yenilemek istediği sırada öğrendi.
17.09.2022 Yaşam
Tam 23 yıldır biriktiriyor,  80 ülkenin parası aynı yerde toplandı
Tam 23 yıldır biriktiriyor, 80 ülkenin parası aynı yerde toplandı Antalya’da aktarlık yapan Ali İhsan Darıcı, dükkanından alışveriş yapan turistlerin kendisine hediye ettiği üzerine notlar yazan hatıra paraları sergiliyor. 23 yılda yaklaşık 80 ülkeye ait notların yazıldığı paraların arasına her geçen gün bir yenisi eklenirken, paralar dükkana gelen turistlerin dikkatini çekiyor.
15.09.2022 Yaşam
Kavgada 2 kardeş tabancayla vuruldu
Kavgada 2 kardeş tabancayla vuruldu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kıraathanede çıkan kavgada 2 kardeş tabancayla vurularak yaralandı.
5.09.2022 Yaşam
Kedi bahanesiyle evine çağırdığı çocuğa istismarda bulundu
Kedi bahanesiyle evine çağırdığı çocuğa istismarda bulundu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, sokakta kedileri seven iki kardeşi, "Gelin size et vereyim, kedileri beslersiniz" diyerek eve çağıran, 7 yaşındaki kız çocuğunu evde tutup, 8 yaşındaki ağabeyini ise kedilere bakması için dışarı gönderen Mustafa S. (60), kıyafetlerini çıkardığı çocuğun cep telefonuyla görüntüsünü çekti. Mustafa S. çocuğun annesinin evine gelmesiyle yarı çıplak vaziyette kapıyı açınca mahalleli linç girişiminde bulundu. Gözaltına alınan Mustafa S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
4.09.2022 Yaşam
Otomobil tıra arkadan çarptı, tavanı kağıt gibi yırtıldı! 3’ü çocuk, 6 yaralı
Otomobil tıra arkadan çarptı, tavanı kağıt gibi yırtıldı! 3’ü çocuk, 6 yaralı Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir otomobil, aynı istikamette giden tıra arkadan çarptı. Meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı.
16.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Darıca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki darıca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.