Cunda

Cunda

Son dakika cunda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cunda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cunda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cunda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cunda gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 cunda haberi bulunmuştur. Tüm cunda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk itirafı: Sinem'e 4. buluşmamızda aşık oldum
Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk itirafı: Sinem'e 4. buluşmamızda aşık oldum Güzel oyuncu Sinem Kobal ile altı yıl önce Cunda Adası'nda evlenen Kenan İmirzalıoğlu evliliğini anlattı. İlk görüşte âşık olmadığını söyleyen oyuncu, "Aşk evliliği yaptım. 40'ımdan sonra tekrar aşkla karşılaşır mıydım, hiç emin değildim. Dördüncü buluşmamızdaki sohbetimizde, o esnada ruhtan bir çarpma yaşadım" açıklamasını yaptı. İşte önemli açıklamaları...
24.05.2023 Magazin
Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu, meali ve tefsiri!
Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu, meali ve tefsiri! Meryem Suresi, konusunu Hz. Meryem’den alması sebebi ile surenin ismi bu olmuştur. Müslümanların Mekke’den, Habeşistan’a hicret etmeden öncesinde ve Fatır Suresinden de sonra inen suredir. Sure doksan sekiz ayetten oluşuyor ve Kuran-ı Kerim’de 19. Sırada yer alırken, 44. Sırada indirilmiştir. İçerisinde tilavet secdesi bulundurur. Peki, Ramazan ayında Meryem Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? İşte Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
4.05.2023 Sureler
Ece Erken: Birçok insan ifadesini değiştirdi ama, ben bir kadın olarak bu davanın arkasındayım
Ece Erken: Birçok insan ifadesini değiştirdi ama, ben bir kadın olarak bu davanın arkasındayım Ece Erken, öldürülen eşi Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun davasına katılmak için Bakırköy Adalet Sarayı'na geldi. Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet davasında ifade veren eşi Ece Erken, "Fatih Sipahi bir arkadaşımı aradı ve 'Ece ile görüşmem lazım ona çok önemli bir bilgi vereceğim. Hayatının bilgisini vereceğim' dedi. Benimle konuştuğundaysa, bu olayın kasıtlı, planlı yapıldığını söyledi. Bana 'Bu insanlar Şafağı Cunda'da görünce, gidip silah temin ettiler sonra da öldürdüler' dedi. Ben de bu konuşma üzerine organize şubeden komiseri aradım. Bu konuşmaya Seren Serengil de şahittir" ifadelerini kullandı. Erken, "Burada herkes çok kibar, çok efendi. Sanki benim eşim öldürülmemiş, yerlerde sürüklenmemiş gibi davranılıyor. Benim kocam öldü, ben eksiğim, ben kırmızı reçeteli ilaçlarla ayakta duruyorum, uyuyamıyorum." dedi.
7.11.2022 Gündem
Salih Bademci eşiyle birlikte kızına poz verdi!
Salih Bademci eşiyle birlikte kızına poz verdi! Dijital platformlarda oynadığı diziler ve sergilediği performansla sık sık adından söz ettiren Salih Bademci sezonun yorgunluğunu atmak için ailesiyle tatile çıktı. Kendisi gibi oyuncu eşi İmer Özgün ve kızı İklim'le birlikte tatil için Ayvalık'a gitti. Cunda Adası'nda deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran oyuncu çiftten Bademci, eşiyle birlikte minik kızına poz verdi. Yakışıklı oyuncu, o kareyi takipçileriyle de paylaştı.
21.08.2022 Magazin
Ucuz  tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor
Ucuz tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor Pandemi nedeniyle son iki yıldır tatil yapamayan pek çok kişi, havaların ısınmasıyla birlikte bütçesine uygun ucuz yaz tatili arayışına girdi. Peki bu yıl Ege ve Akdeniz’in turistik ilçelerinde kamp fiyatları ne kadar? Karavanla tatilin maliyeti ne? Dört kişilik bir ailenin otel tatili ne kadara mal oluyor? İşte en uygunundan pahalısına, her bütçeye uygun tatil alternatifleri.
28.05.2022 Ekonomi
Ayvalık’ta 19 göçmen kurtarıldı
Ayvalık’ta 19 göçmen kurtarıldı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Yunanistan’ın Midilli Adası’na bir can salı ile gitmek isteyen 19 göçmen Sahil Güvenlik botları tarafından kurtarıldı.
19.04.2022 Yaşam
Kira fiyatları uçuşa geçti! 30 bin liraya yükseldi
Kira fiyatları uçuşa geçti! 30 bin liraya yükseldi Yazlık kiralamak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Fiyatlar uçuşa geçti. Yazlık ev kiralamak isteyenler arayışta. Ancak talep edilen abartılı rakamlar dikkat çekiyor. Spekülasyonlarla Bodrum’da ortalama konut kirası 30 bin liraya, lüks sitelerde 100 bin Euro ila 250 bin Euro’ya fırladı. Milas’ta ortalama kira 16 bin 500, Marmaris’te 10 bin, Fethiye’de ise 6 bin lira olarak gözlemleniyor. Çeşme ve Alaçatı’da aylık daire kiraları 6-7 bin liradan başlarken, villalarda 150 bin liraya kadar çıkıyor. Kiraların fahiş arttığı Antalya Kemer’de ortalama kira 13 bin lirayı, Alanya’da 8 bin 500 lirayı buluyor. Kaş’ta gecelik villa kirası için 4 bin lirayı gözden çıkarmak gerekirken, Ayvalık’ta villa kiralamanın aylık bedeli 20 bin liradan başlıyor.
14.04.2022 Ekonomi
Kenan İmirzalıoğlu yeni dizi projesi ile ekranlara mı dönüyor? Son noktayı koydu
Kenan İmirzalıoğlu yeni dizi projesi ile ekranlara mı dönüyor? Son noktayı koydu İkinci kez baba olmak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Etiler'deydi. Yeni bir dizi projesiyle ekranlara döneceği yönünde hakkında haberler çıkan İmirzalıoğlu, konuya son noktayı koydu.
19.03.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşanıyor mu?
Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşanıyor mu? Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanacak olan "Üç Kız Kardeş" ilk bölümüyle dün ekrana geldi. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'in 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Çekimleri Ayvalık ve Cunda'da yapılan Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Somer baba olacağını öğreniyor. Diğer yandan ise Türkan, Somer'den boşanmak istiyor. Peki Türkan ile Somer boşanacak mı? 1. bölümde neler oldu? İşte detaylar...
23.02.2022 Magazin
Seccad Yeşil kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yakalanan Seccad Yeşil tutuklandı mı?
Seccad Yeşil kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yakalanan Seccad Yeşil tutuklandı mı? Seccad Yeşil kimdir, tutuklandı mı? Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin devam eden soruşturma kapsamında aranılan isimler arasında yer alan Seccad Yeşil yakalandı. Söz konusu gelişmenin ardından Seccad Yeşil kimdir, nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? gibi sorulara yanıt aranıyor.
11.02.2022 Gündem
Yüzde 50 indirim! Fiyat artışlarından etkilenmemek için...
Yüzde 50 indirim! Fiyat artışlarından etkilenmemek için... Yaz tatili, geçen yıla göre yüzde 30 ile 50 arasında daha pahalı olacak. Fiyat artışlarının temelinde; dövizdeki artış ve maliyet kaynaklı fiyat yükselişleri var. Ancak erken rezervasyon yapan karlı çıkıyor, yüzde 50'ye varan indirim imkanı sunuluyor. Bu nedenle yerli turistin erken rezervasyon dönemini değerlendirmesinin bu sezon daha önemli hale geldiğini anlatan turizmciler, indirim oranları ve aylara bölünen ödeme seçenekleri ile tatilin daha uygun fiyatlara getirilebileceğini ifade ediyor.
3.02.2022 Ekonomi
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gözaltı sayısı 11'e yükseldi! Katil zanlısı yakalandı...
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gözaltı sayısı 11'e yükseldi! Katil zanlısı yakalandı... Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüne ilişkin eşi sunucu Ece Erken’in ambulansın geç geldiği iddialarına ilişkin İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Ambulans 7 dakika 43 saniyede olay yerine, olay yerinden sağlık kuruluşuna 4 dakika 23 saniyede ulaştırılmıştır" denildi. Öte yandan cinayetle ilgili gözaltına alınanların sayısı da 11'e yükseldiği bildirildi. Ece Erken, şüphelilerin yakalanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erken'in paylaşımında, "Allah'ım şükürler olsun Rabbim sen çok büyüksün" ifadeleri yer aldı.
29.01.2022 Gündem
Drej Ali Yasak kimdir, yaşıyor mu? Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeğeninin adı geçen Drej Ali Yasak nereli, kaç yaşında?
Drej Ali Yasak kimdir, yaşıyor mu? Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeğeninin adı geçen Drej Ali Yasak nereli, kaç yaşında? Yeşilköy'de ortağı olduğu restoranda 4 kurşunla öldürülen sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Polisin Drej Ali, yeğeni ve adamlarının peşinde olduğu aktarıldı. Söz konusu gelişmenin ardından öne çıkan Drej Ali isimi araştırılmaya başlandı. Peki, Peki, Drej Ali kimdir? Ali Yasak nereli, kaç yaşında, yaşıyor mu?
28.01.2022 Gündem
Kadir Yasak kimdir? Şafak Mahmutyazıoğlu’nu Drej Ali’nin yeğeni Kadir Yasak mı vurdu, kim öldürdü?
Kadir Yasak kimdir? Şafak Mahmutyazıoğlu’nu Drej Ali’nin yeğeni Kadir Yasak mı vurdu, kim öldürdü? Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Emniyet'ten yapılan açıklamada, Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge isimli şahısların olay yerinde oldukları ve tetiği çekenin de tespit edildiğini aktardı. Peki, Şafak Mahmutyazıoğlu’nu Drej Ali’nin yeğeni Kadir Yasak mı vurdu, kim öldürdü? Kadir Yasak kimdir?
28.01.2022 Gündem
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilinin kimliği belli oldu! Emniyet duyurdu, Ali Yasak detayı...
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilinin kimliği belli oldu! Emniyet duyurdu, Ali Yasak detayı... Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti Türkiye'yi sarstı. Korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Eski Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bir balık restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Mahmutyazıcıoğlu'na restoran çıkışında yapılan saldırının kim tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı. Öte yandan Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman'ın da saldırı öncesinde mekanda olduğu kaydedildi. Konuyla ilgili konuşan Orman, "Kardeşimi kaybettim. Can dostumdu. Yeri doldurulmaz bir arkadaşımdı." ifadelerini kullandı. Ayrıca Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu, olayla ilgisi oldukları gerekçesiyle 6 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 6 kişiden 2'si Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Gözaltına alınan kişilerin Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan olduğu öğrenilirken, Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman'ı yakalamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
28.01.2022 Gündem
Hülya Avşar'dan makyajsız paylaşım!
Hülya Avşar'dan makyajsız paylaşım! Ayvalık Cunda’da tatil yapan şarkıcı Hülya Avşar, sosyal medyada makyajsız ve filtresiz bir paylaşım yaptı.
3.07.2021 Magazin
Ozan Güven evini tamamen boşalttı!
Ozan Güven evini tamamen boşalttı! Uzun süredir ortalarda görünmeyen, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı dava sürecinde Cunda Adası'na yerleştiği haberleriyle gündeme gelen oyuncu Ozan Güven evini tamamen kapattı.
11.05.2021 Magazin
Ozan Güven organik tarıma yöneldi!
Ozan Güven organik tarıma yöneldi! Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'un açtığı darp davası nedeniyle yargılanan Ozan Güven, bir süredir Cunda'da yaşıyor. Bulutsuz’un açtığı darp davası sonuçlanana kadar oyunculuğa ara veren Güven'in, organik tarıma yöneldiği öne sürüldü.
22.03.2021 Magazin
Levent Niş kimdir? Levent Niş kaç yaşında, nereli, eşi kim? Levent Niş neden öldü?
Levent Niş kimdir? Levent Niş kaç yaşında, nereli, eşi kim? Levent Niş neden öldü? Türk tiyatrosunun usta isimlerinden oyuncu ve yönetmen Levent Niş 64 yaşında vefat etti. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Türk tiyatrosunun kıymetli oyuncularından Levent Niş'in vefatını üzüntüyle öğrendik. Devlet Tiyatrolarımızın emektar sanatçısına Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz.' ifadeleri kullanıldı. Usta oyuncunun ani vefatı sevenlerini yasa boğarken hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Levent Niş kimdir? Levent Niş kaç yaşında, nereli, eşi kim? Levent Niş neden öldü?
13.03.2021 Gündem
Levent Niş hayatını kaybetti
Levent Niş hayatını kaybetti Usta oyuncu ve yönetmen Levent Niş, hayatını kaybetti. 64 yaşındaki Niş'in vefatı sevenlerini yasa boğdu.
13.03.2021 Gündem
Rasim Öztekin'in eşinden duygulandıran paylaşım
Rasim Öztekin'in eşinden duygulandıran paylaşım Geçtiğimiz günlerde 62 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü oyuncu Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, sosyal medya hesabından duygu yüklü bir paylaşım yaptı. Öztekin paylaşımında "Hiç beklemeğim bir anda bırakıp gittin beni. Hastanede yoğun bakımda "Beni yalnız bırakma aşkım", "Ne olur gitme" diye kulağına fısıldayarak döktüğüm gözyaşlarına rağmen" ifadelerini kullandı
12.03.2021 Magazin
Kenan İmirzalıoğu hayranlarının jestine yanıt verdi
Kenan İmirzalıoğu hayranlarının jestine yanıt verdi Kenan İmirzalioğlu, Etiler’de bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Sevenlerinin kızı Lalin için fidan dikmesi hatırlatılınca oyuncu, “Memleketin yeşermesine ailece katkıda bulunmak hakikaten çok keyifli” dedi.
31.01.2021 Magazin
250 yıllık manastır şapeli defineci kazıları nedeniyle yıkıldı
250 yıllık manastır şapeli defineci kazıları nedeniyle yıkıldı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cunda Adası'nın ilk yerleşim yeri olarak kabul edilen yel değirmenleri yakınındaki Ai Dimitri Manastırı'nın ardından içindeki 250 yıllık şapel de yıkıldı. Şapel'in, definecilerin bölgede yaptığı kazılara dayanamayıp yıkıldığını belirten Dr. Öğretim Üyesi Figen Erdoğdu, "Aslında bu yapıların kendileri altın değerinde. Kıymetli, paha biçilmez eserler. Bu yapıların içinde hazine aramamız, bu yapıların değerini bilemememiz gerçekten çok üzücü" dedi.
3.01.2021 Gündem
İstanbul’u terk eden Ozan Güven,Cunda'da!
İstanbul’u terk eden Ozan Güven,Cunda'da! Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, mahkeme sonuçlanana kadar oyunculuğa ara verdi. Güven'in, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasına yerleştiği iddia edildi.
12.12.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cunda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cunda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.