Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan "İsrail’in Batı Şeria’yı İşgal  Planı" açıklaması
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan "İsrail’in Batı Şeria’yı İşgal Planı" açıklaması Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsrail'in yeni hükümetinin Batı Şeria’daki yerleşim birimleri ve Ürdün Vadisi'ni ilhak edeceğini açıklamasının, İsrail’in işgal politikasının yeni adımı olduğunu bildirdi.
20.05.2020 Siyaset
'Türkiye itiraz etti Rusya o toplantıyı erteledi'
'Türkiye itiraz etti Rusya o toplantıyı erteledi' Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya'nın Suriye Halkları Kongresi adı altında düzenlemeyi planladığı toplantıya ilişkin, "Kremlin bizimle temas etti, bu toplantıyı ertelediklerini açıkladılar. Yani şu an itibariyle, eğer tekrar bir karar değişikliğine gitmezlerse 18'inde değil daha ileri bir tarihte bu toplantının yapılması planlanıyor." dedi.
5.11.2017 Siyaset
Erdoğan devreye girdi! İzin çıktı
Erdoğan devreye girdi! İzin çıktı Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesi sonrası Myanmar, TİKA'nın 1000 tonluk yardım yapmasına izin verdi
29.09.2021 Gündem
Beştepe'den Alman siyasilere sert yanıt!
Beştepe'den Alman siyasilere sert yanıt! Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın Alman siyasetçilerin açıklamalarıyla ilgili konuştu. Kalın: Provokatifve artı niyetli açıklamalar kabul edilemez. Türkiye'ye ders vermeye kalkanlar terör örgütlerine, darbecilere ve kanun kaçarlarına kol kanat geriyor.
29.09.2021 Gündem