Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü

Son dakika Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanlığı sözcüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.197 cumhurbaşkanlığı sözcüsü haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanlığı sözcüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın makam odasından ilk fotoğraf
Yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın makam odasından ilk fotoğraf Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na atanan İbrahim Kalın'ın makam odasından ilk fotoğraf paylaşıldı. MİT'in internet sitesindeki 'MİT Başkanı' bölümü de güncellendi.
10.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’deki A takımını değiştirmedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’deki A takımını değiştirmedi Yakın çalışma ekibinden Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ı MİT Başkanlığı’na atayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, A takımındaki diğer isimlerle yeni dönemde de çalışmaya devam edecek.
10.06.2023 Gündem
MİT'te İbrahim Kalın dönemi! Dünya basınına böyle yansıdı: 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı'
MİT'te İbrahim Kalın dönemi! Dünya basınına böyle yansıdı: 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı' Millî İstihbarat Teşkilâtı Başkanlığı’na (MİT) İbrahim Kalın atandı. Kalın'ın MİT'in başına geçmesi dünya basınında geniş yer buldu. Londra merkezli MEE Kalın için 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı' değerlendirmesinde bulunurken Yunan basını manşetlerini MİT'teki yeni döneme ayırdı.
6.06.2023 Dünya
MİT binası nerede? MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu, KALE merak edildi!
MİT binası nerede? MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu, KALE merak edildi! Yeni MİT binası nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. Milli İstihbarat Başkanı İbrahim Kalın oldu. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Hakan Fidan'ın Dışişleri Bakanı olmasından sonra yeni MİT Başkanı oldu. Gelişme üzerine yeni MİT binası "KALE" merak edildi. Peki MİT binası hangi şehirde? İşte detaylar...
5.06.2023 Gündem
MİT'in yeni başkanı İbrahim Kalın oldu
MİT'in yeni başkanı İbrahim Kalın oldu MİT'in yeni başkanı İbrahim Kalın oldu. İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı’na Sayın İbrahim Kalın’ı atamıştır" ifadelerine yer verildi.
5.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti. 28'inci Dönem milletvekili ant içme töreni, yaklaşık 10,5 saat sonra sona erdi. Oturumu yöneten MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, Genel Kurulu yarın saat 15.00'te toplamak üzere kapadı. Genel Kurul'da yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip yemin edecek.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı!
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti.
2.06.2023 Gündem
Yeni kabine belli oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak, tarih belli oldu
Yeni kabine belli oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak, tarih belli oldu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bu hafta yaptığı toplantılarla yeni kabineye son şeklini veriyor. Yarın Meclis’te yemin töreni yapılacak, ardından Erdoğan bakanları açıklayacak. Yeni dönemin ilk kabine toplantısı ise pazartesi günü yapılacak.
2.06.2023 Gündem
Mehmet Şimşek kimdir, kaç yaşında, nereli? Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yeni kabinede yer alacak mı?
Mehmet Şimşek kimdir, kaç yaşında, nereli? Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yeni kabinede yer alacak mı? 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olunca, gözler yeni kabineye çevrildi. Mehmet Şimşek’in yeni kabinede yer alıp almayacağı merak konusu olurken Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın "Mehmet Şimşek Bey, kabine de olur olmaz, ama ekonomi politikalarımıza katkı vermeye devam edecek." İfadelerini kullandı. Peki, Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yeni kabinede yer alacak mı? Mehmet Şimşek kimdir, kaç yaşında, nereli?
31.05.2023 Gündem
The Economist'ten 'U' dönüşü: Erdoğan'ın ne kadar güce sahip olduğunu gösteriyor
The Economist'ten 'U' dönüşü: Erdoğan'ın ne kadar güce sahip olduğunu gösteriyor Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan'ın zaferine geniş yer ayırmaya devam ederken İngiliz The Economist dergisinden 'U' dönüşü olarak yorumlanan bir analiz geldi.
31.05.2023 Dünya
Yeni kabine ne zaman belli olacak? İbrahim Kalın açıkladı: Erdoğan ile Biden görüşecek
Yeni kabine ne zaman belli olacak? İbrahim Kalın açıkladı: Erdoğan ile Biden görüşecek Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında seçim sonuçlarını değerlendiriyor. Erdoğan'ın bu akşam ABD Başkanı Biden ile görüşeceğini söyleyen Sözcü Kalın, 'Kabine ne zaman açıklanacak?' sorusuna da yanıt verdi.
29.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Türkiye kazandı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Türkiye kazandı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Bugün hepimiz kazandık. Tüm Türkiye kazandı" ifadelerini kullandı.
28.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki halk buluşmasında konuştu. 'Yasama ile yürütmenin daha iyi iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oylarımızı kullanacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada bir çift başlılık oluşmasına izin verebilir miyiz? Biz koalisyonların acısını geçmişte çok çektik. Bu acıları artık çekemeyiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Belçikalı Bakan Demir’e art arda tepkiler: Vatandaşlarımız bu çarpık zihniyete cevabı sandıkta verecektir
Belçikalı Bakan Demir’e art arda tepkiler: Vatandaşlarımız bu çarpık zihniyete cevabı sandıkta verecektir Belçikalı Bakan Zuhal Demir’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy veren yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları hakkında söylediklerine tepkiler peş peşe geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Belçikalı Bakan Zuhal Demir'e tepki gösterirken, 'Cumhurbaşkanımıza oy vermiş yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızı hedef almış. AB ülkesinde bakan olmuş birinin, Avrupa faşistlerinin dilini kullanması vahimdir.' dedi.
18.05.2023 Gündem
Charlie Hebdo’nun skandal kapağına peş peşe tepkiler: Milletimiz en güzel cevabı 28 Mayıs günü verecek
Charlie Hebdo’nun skandal kapağına peş peşe tepkiler: Milletimiz en güzel cevabı 28 Mayıs günü verecek Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun skandal karikatürüne siyasi isimlerden tepkiler peş peşe geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Charlie Hebdo paçavrası bu kadar çıldırdığına göre… doğru yoldayız. Milletimiz sana da en güzel cevabı hem de daha gür bir sesle 28 Mayıs günü verecek.' ifadelerini kullandı. Bakan Kurum ise, 'Cumhurbaşkanımıza ahlaksızca saldıran Fransız dergisini şiddetle kınıyorum.' dedi.
17.05.2023 Gündem
İbrahim Kalın'dan Charlie Hebdo kapağına tepki
İbrahim Kalın'dan Charlie Hebdo kapağına tepki Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Fransız Charlie Hebdo dergisine tepki gösterdi.
17.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor   TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK'te gündeme dair soruları yanıtladı. Şentop seçim süreci ile ilgili olarak, 'Mevcut Meclis görevine devam ediyor. Göreve başlamak için yemin edilmesi gerekiyor.' dedi.
16.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum İkinci turun daha kolay geçeceğini söyleyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ' Oy farkı çok açık şekilde ortada. Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum' dedi. Kalın, 'Sinan Oğan ile bir görüşme oldu mu?' sorusuna da yanıt verdi.
16.05.2023 Gündem
Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek
Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Levent'teki Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açılışında konuştu. Erdoğan, caminin 750 milyon liraya mal edildiğini ve camide aynı anda 20 bin kişinin ibadet edebileceğini söyledi.
12.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Saldırıları kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Saldırıları kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Kalın, "Bizim mitingimiz olduğu gün Erzurum mitinginde olan olayları biz kınadık ama bir takım usul hataları orada oldu. Saldırıların hiçbirisi tasvip edilir hadiseler değil tabi biz bunu kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Erzurum'da yaşanan olaylarla ilgili açıklama: Böyle olayları tasvip etmeyiz
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Erzurum'da yaşanan olaylarla ilgili açıklama: Böyle olayları tasvip etmeyiz Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Habertürk canlı yayınında yaptığı açıklamada İmamoğlu'nun Erzurum mitingine ilişkin "Bu kabul edilebilir bir şey değil. Bunu bütün Erzurumlulara yüklemek de yakışıksız olur. Yaralananlar da var, bundan dolayı üzüntülerimizi iletmek isteriz. Bunu kim yapmış araştırılacak tabii ki. Herkesin demokrasi şöleni içinde görüşlerini ifade ettiği, seçim çalışmalarında yürüttüğü bir ortamda böyle olayları tasvip etmeyiz" dedi.
7.05.2023 Gündem
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler BBC'den The Economist'te, Foreign Policy'den Le Monde'a, Washington Post'tan Financial Times'a neredeyse tüm medya Erdoğan karşıtı bir kampanyaya girişti.
5.05.2023 Dünya
The Economist'in skandal kapağına tepki yağdı
The Economist'in skandal kapağına tepki yağdı The Economist dergisinin paylaştığı 14 Mayıs seçimleri temalı kapağına tepki yağdı. Bakan Çavuşoğlu The Economist'te yayınlanacak makalesini geri çekti.
5.05.2023 Gündem
The Economist'ten skandal kapak! Tepki yağdı: O günler geride kaldı
The Economist'ten skandal kapak! Tepki yağdı: O günler geride kaldı The Economist dergisinin paylaştığı 14 Mayıs seçimleri temalı kapağa tepkiler peş peşe geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Sakin olun. Ülkeme talimat verdiğiniz günler geride kaldı. Son sözü millet sandıkta söyleyecek." ifadelerini kullandı. AK Parti Sözcüsü Çelik ise 'Şimdiye kadar hiçbir konuda etkileri olmadığı defalarca görüldü. Yine aynı akıbetle karşılaşacaklar.' sözlerine yer verdi.
4.05.2023 Gündem
The Economist'in kapağına İbrahim Kalın'dan tepki: O günler geride kaldı
The Economist'in kapağına İbrahim Kalın'dan tepki: O günler geride kaldı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, The Economist dergisinin paylaştığı 14 Mayıs seçimleri temalı kapağa tepki gösterdi.
4.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanlığı sözcüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.